Home video

Ze staat met haar rug tegen de muur van mijn badkamer. Ze draagt een doorschijnende body met dunne zwarte bandjes. Haar haar hangt los en komt tot net tot over haar schouder. Haar body heeft openingen op de plekken waar ik dat graag zie. Haar mooie, stevige borsten zijn vrij van stof, net als haar mooie kutje. Ze streelt zichzelf over haar mooie, strakke lichaam en brengt voorzichtig een vinger bij zichzelf naar binnen. Ik sta naakt tegenover haar en film haar met mijn telefoon. Ik ga dichterbij haar staan en voel met mijn vinger hoe nat ze is. Mijn vinger beweegt rustig in en uit haar. 

Met haar vingers spreidt ze haar kutje voor me, terwijl ik haar langzaam vinger. Bij het naar buiten gaan van mijn vinger streel ik telkens haar clit. Ook streel ik haar borsten. Haar tepels zijn keihard. Ze gaat op haar knieën zitten en brengt haar mond naar mijn pik. Ze maakt hem lekker vochtig met haar speeksel. Terwijl haar hand de schacht van mijn pik masseert, glijden haar mond en tong over mijn keiharde pik. Haar andere hand masseert mijn ballen. Ook pakt ze af en toe mijn billen lekker stevig vast. Met haar tong streelt en likt ze  mijn eikel. Vol overgave pijpt ze me. 

Mijn ademhaling verzwaart en ik hoor mezelf kreunen. Dan voel ik hoe mijn zaad vanuit mijn ballen omhoog komt en in haar mondje spuit. Ze opent haar mond en ik zie mijn zaad op haar tong liggen. Met haar tong duwt ze mijn zaad naar buiten. Het zaad loopt langzaam over haar lippen richting haar kin. Plagerig blijft ze mijn eikel likken en neemt mijn pik in haar mond. Met haar tong, mond en kin smeert ze het zaad lekker uit over mijn pik. Elke keer dat ze haar mond over mijn pik schuift, likt haar tong het zaad weer op.  

Dan is het haar beurt om te genieten. We verplaatsen onszelf van de badkamer naar mijn slaapkamer. Terwijl ik alles blijf filmen, breng ik mijn vinger bij haar naar binnen. Ze ligt op haar rug op het bed met haar handen stevig onder hoofd onder het kussen. Ik zie hoe ze met haar tong haar lippen bevochtigd en geniet van mijn aanraking. Ik vinger haar heel langzaam. Dan ga ik met mijn knieën naast haar hoofd zitten met mijn gezicht naar haar benen toe en breng mijn pik naar haar mond. Gretig neemt ze die in haar mond en begint te zuigen

Dan wisselen we van positie. Ik ga op mijn rug op het bed liggen en film haar, terwijl ze mijn pik met haar ene hand streelt en met haar mond over mijn schacht heen en weer beweegt. Mijn pik wordt al lekker stijf. Ik geniet van het uitzicht en van hoe ze mij heerlijk pijpt. Dan zet ze haar knieën naast mijn lichaam neer en komt op me zitten. Ze schuift haar kutje over mijn pik. Mijn pik glijdt moeiteloos bij haar warme, vochtige kutje naar binnen. Haar handen zet ze op mijn bovenbenen en beweegt langzaam omhoog en omlaag

Ik hoor haar kutje soppen van het vocht. Met mijn hand masseer ik haar borst. Ze geniet en laat dat ook duidelijk merken. Ze kreunt. Ik vraag haar om op haar knieën voor me op het bed te komen zitten. Ze doet wat ik van haar vraag. Met mijn handen streel ik haar lekkere, strakke billen. Langzaam breng ik mijn harde pik weer in haar kutje. Met mijn hand houd ik haar heup vast, zodat ik het tempo kan bepalen en lekker diep in haar kan stoten. Af en toe geef ik haar een stevige pets op haar billen.

Vanaf hier heb ik een prachtig uitzicht op haar heerlijke billen. Ik vraag haar om op haar rug te gaan liggen op het bed. Ik ga op mijn knieën achter haar zitten, zodat ik lekker bij haar naar binnen kan stoten. Haar benen trekt ze op. Ze vindt het heerlijk als ik zo bij haar naar binnen stoot. Terwijl ik bij haar naar binnen stoot zie ik haar stevige borsten op een neer bewegen bij elke stoot die ik geef. Ik hoor haar steeds harder kreunen. Ze vindt het heerlijk om zo door me genomen te worden.

Ik verhoog het tempo en stoot steeds sneller bij haar naar binnen. Ik hoor haar ademhaling versnellen en verzwaren. Het gaat niet meer lang duren nu. Dan komen we beiden tegelijkertijd klaar. Ik haal mijn pik niet uit haar, maar blijf lekker zacht doorstoten.  Met onze vingers gaan we om beurten in haar kutje en voelen daar het warme zaad dat ik zojuist in haar heb gespoten. Als ik mijn vinger in haar kutje duw en weer naar buiten haal, zie ik hoe mijn zaad aan mijn vingers blijft kleven. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen