Mijn vriendin en haar tante

Ingezonden door Joop

Ik was achttien lentes jong en had verkering met een best leuk meisje. De seks ging een beetje moeilijk aangezien ik nogal groot geschapen ben. In die tijd hadden we niet zo veel geld om op vakantie te gaan, dus dat werd meestal een dagje naar een zwembad. We hadden geluk dat mijn vriendin een tante heeft die een zomerhuisje in Loosdrecht heeft. Daar mochten we een weekje komen logeren. Het was een klein huisje met één kamer waar ook het keukentje was.

In diezelfde kamer stond ook een groot bed, dus ik vroeg aan mijn vriendin waar wij moesten slapen. Zij antwoordde dat wij in het grote bed moesten slapen. Ik vroeg haar waar haar tante dan moest slapen. Mijn vriendin vertelde dat haar tante ook in hetzelfde bed sliep. Ik vond het een beetje vreemd en wist niet of ze nou serieus was of niet, maar schonk er verder niet veel aandacht aan. Het was een leuke dag. We zwommen veel en zonden lekker op de steiger. 

Toen ik aan het einde van de dag ging douchen, voelde ik dat haar tante naar me zat te loeren. Dat vond ik echt wel opwindend, want ze is best een knappe vrouw. Ik had door dat geloer een flinke harde penis gekregen. Haar tante gaf mij mijn handdoek aan en raakte daarbij even kort mijn penis aan. Die avond hebben we gezellig een kaartje gelegd en zijn we laat naar bed gegaan. Wij gingen eerder naar bed dan haar tante.

Het was erg warm, dus we gingen naakt naast elkaar in bed liggen. Ik kon maar moeilijk in slaap komen, want ik was toch wel geil geworden. Ik sliep half toen ik opeens een hand om mijn penis voelde. Die stond in een korte tijd fier overeind. Ik begon aan mijn vriendin te friemelen en we lagen onszelf een beetje op te geilen toen haar tante binnen kwam. Snel stopten we en deden alsof er niks aan de hand was.

Ze kwam naast me liggen en niet veel later voelde ik de hand van haar tante tussen mijn billen. Ik had een vermoeden dat mijn vriendin aan haar tante had verteld dat ik groot geschapen was. Haar hand gleed verder naar voren en even later voelde ik haar hand om mijn penis. Mijn vriendin voelde wat er gebeurde. Ze ging recht overeind zitten en begon aan de borsten van haar tante te sabbelen. Daar werd ik bloedgeil van.

Dat bleef niet onopgemerkt. Ze begonnen mij samen te pijpen. Dat was een heerlijk gevoel! Daarna ging het spelenderwijs verder. We waren alledrie zo geil geworden dat het net was of we het al jaren deden. Dit was voor mij de eerste keer dat ik door twee vrouwen leeg gepijpt werd. Ze slikten mijn zaad om beurten door en pijpten daarna weer tot hij weer hard was. Ik kwam klaar in twee monden en ze bleven maar door gaan met pijpen.

Haar tante ging met haar vagina op mijn gezicht zitten. Terwijl ik haar tante aan het likken was, ging mijn vriendin nog door met pijpen. Toen ze klaar waren met pijpen nam ik eerst haar tante. Bij haar ging mijn penis moeiteloos naar binnen. Ik nam haar van achteren, terwijl mijn vriendin aan mijn ballen sabbelde. Heerlijk! Ik heb daarna mijn vriendin een lekkere beurt gegeven. Ze was zo geil dat hij er voor het eerst makkelijk in ging.

Toen ik hen allebei een goede beurt had gegeven, ging ik douchen. Onder de douche had ik goed uitzicht op het bed waar ze elkaar klaar likten. Dat was heel geil om te zien. Ik heb een hele geile week gehad met twee vrouwen: één van achttien en één van achtenvijftig jaar. Ik heb nog jaren een relatie gehad met haar tante zonder dat mijn vriendin het wist. Dat was heerlijk, want bij haar ging hij er wel makkelijk in. Mijn vriendin kon hem haast niet hebben.  

Ik ben nu vijfenzestig jaar, maar ik maak nog steeds hele geile dingen mee. Ik ben naturist en vind het opwindend als vrouwen of mannen naar me kijken als ik naakt rondloop. Ik vind al die aandacht heerlijk. Ik vind het ook heerlijk om naakt te lopen en dan het liefst op plekken waar ik gezien word. Als ik weet dat er vrouwen kijken wordt hij lekker half hard. Dat vind ik heel opwindend.

In het huis achter mij heb ik nieuwe buren gekregen. Dat is een jong stel. In mijn huis loop ik meestal naakt rond. Ik heb gemerkt dat de achterbuurvrouw regelmatig stiekem naar me zit te kijken. Dat vind ik heel geil. Noem het een afwijking, maar ik vind het heerlijk. Als ik weet dat ze thuis is, ga ik extra vaak voor het raam staan, zodat ze mij goed kan zien. Soms loop ik dan even de tuin in om iets uit de schuur te pakken. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.2 sterren
15 stemmen