Webcamseks

Ingezonden door Twan

Zaterdagochtend tien uur. Ik zit in mijn badjas en met een kop koffie op tafel het Financieel Dagblad door te nemen. Mijn telefoon gaat en ik moet rennen, want hij ligt nog in de slaapkamer. 'Hallo, met Jolanda', klinkt het vrolijk. Het is altijd leuk om de dag te beginnen met een vrolijk persoon. Na wat koetjes en kalfjes vraagt ze wat mijn plannen voor vanmiddag zijn. 'Tja, ik wilde eigenlijk even naar Utrecht naar de markt op het Vredenburg.' 'Dat is toevallig', lacht Jo, 'ik wilde ook naar Utrecht komen en wilde jou net vragen om ergens af te spreken'. 'Altijd leuk Jo.'

We spraken af voor de ingang van het muziekcentrum. Rond twee uur kwam ze aan fladderen en zoals te doen gebruikelijk zag zij er weer uit om door een ringetje te halen. Een mooie mohair trui met wijde hals op een zwartleren strakke broek. Een paar mooie pumps maakten het plaatje compleet. Bij sommige vrouwen stond dat misschien ordinair, maar Jo kon het hebben. Bij de markt zochten we een tafeltje in de zon op een terras op het Vredenburg. Binnen de kortste keren hadden we beiden weer buikpijn van het lachen.

Qua grappen zitten we tegen elkaar op te bieden. ‘Waarom wilde jij vanmiddag naar Utrecht, Jo?' 'Tja', zei zij, terwijl zij haar stoel wat dichterbij schoof. Af en toe in de lach schietend en met een blosje op haar wangen meldde ze dat haar vibrator het de avond daarvoor na veel overuren had begeven. Nieuwe batterijen hielpen niet meer. Ze zei dat zij graag vanmiddag een nieuwe wilde kopen. Een heel weekend zonder vibrator was voor haar onvoorstelbaar. Ik moest alweer lachen, want ik wist dat er in Hilversum ook een seksshop zat, dus ik wist dat ze nog wat anders van plan is.

Kwam dat even goed uit, want dat was ik ook. We dronken ons drankje op en liepen hand in hand en nog steeds bij het minste of geringste dubbel liggend van het lachen de Zadelstraat in. Daar zat seksshop de Dom. Ik wist dat al, maar zij had het even op internet nagekeken. We gingen samen naar binnen en ze gedroeg zich als een kind in een snoepwinkel. Haar ogen scanden de vitrinekasten. Ik gaf mijn ogen ook de kost. Ik zag dingen waarvan het gebruik volgens mij anatomisch volstrekt niet verantwoord kon zijn, maar kennelijk was er vraag naar.

Ze kon moeilijk kiezen en aarzelde tussen twee totaal verschillende exemplaren. Uiteindelijk werd het de vibrator met de eivormige verdikking aan het topje. Ik lag alweer dubbel toen ik haar om een extra setje batterijen hoorde vragen. Laat Jo maar schuiven. Letterlijk. We wandelden nog wat over de Oude Gracht en streken neer op een terrasje beneden bij de werfkelders. Ik kon nog net het dakraam van mijn oude studentenkamer zien. Het voelde toch nog een beetje als 'thuis'. Even lager zei ze dat ze even naar het toilet moest.

Ik zei dat dat erg goed uitkwam, want ik had een verrassing voor haar meegenomen. Die had ik al thuis liggen om bij gelegenheid aan haar te geven en dit was een mooie gelegenheid. Ik gaf haar een pakje dat qua vorm niets over de inhoud verraadde. Thuis had ik er een briefje bijgestopt waarop stond dat ze het cadeautje wel meteen in moest brengen. Het was -inderdaad- een op afstand bedienbaar trileitje. Ze liep weg met het pakje in haar hand. Ik had er ik-weet-niet-wat voor over gehad om haar gezicht te zien bij het uitpakken. Ze kwam even later al giechelend aanlopen.

Ik kon het niet laten om meteen te controleren of zij mijn opdracht ook uitgevoerd had. Ik drukte op het knopje van de schakelaar in mijn broekzak. Ik zag meteen haar gezichtsuitdrukking veranderen. Haar gegiechel veranderde op slag in verbazing met een glimlach in haar mondhoeken. Ik drukte de schakelaar weer in en haar gezicht ontspande zich. Toen zij goed en wel weer naast mij zat met haar koffiekopje in haar hand drukte ik weer op de schakelaar en Jo liet haar koffie bijna vallen. Zij sloeg haar benen over elkaar en ik zag haar dijen zich spannen. Ze reageerde wel erg heftig.

Aangezien we verder geen plannen hadden om de stad in te gaan, liepen we weer richting Utrecht Centraal. Mijn auto stond daar in de parkeerkelder. Jo was met de trein uit Bussum gekomen, maar ze had nog helemaal geen zin om nu alweer naar huis te gaan. 'Of we niet bij mij thuis nog wat leuks konden doen?', vroeg Jo met de haar zo kenmerkende zwoele blik in haar ogen. Ik wist dat dat niets meer of minder dan een belofte voor een erg gezellige middag en avond inhield. ‘Deal’, zei ik en hield de autodeur voor haar open.

Onderweg begon het al. Ze vroeg me of ik nog weleens aan het sekscammen was. Dat deed ik namelijk weleens op de vroege zondagmorgen. Ik zat dan in mijn stoel voor de desktop met mijn webcam aan. Ik kon dan zien welke dame er naar mij -nou ja een deel van mij- keek. Hoe het kon weet ik echt niet, maar als mijn webcam aanstond dan duurde het nooit lang voordat steeds dezelfde jongedame uit Leeuwarden ook haar cam aandeed. Wij hebben elkaar wat op zitten winden. Het was een leuk tijdverdrijf. Ze wist daarvan en het intrigeerde haar.

Ze overwoog om zelf ook een webcam te kopen, maar zij wilde graag eens live meemaken hoe het er op zo’n site aan toe ging. Thuis liepen we naar de kamer waar mijn computer stond en ik logde in. Vanaf het moment dat ik tegen haar zei dat de camera aanging, leken haar ogen aan de monitor te plakken. Er kwam van alles in beeld. Bij de ene video stond ze wat langer stil dan bij sommige andere. Ik begreep wel waarom. Ze vroeg me of er alleen maar mannen op deze site zaten. Ik vertelde haar dat er ook een afdeling met dames en zelfs eentje met stelletjes in alle geaardheden was.

Ze wilde die meteen bekijken. Binnen de kortste keren werd ik aan de kant geduwd en nam ze de muis over. Dat deed ze op een manier die toch enige ervaring deed vermoeden. Na met een paar dames te hebben gechat, verhuisde ze naar de stelletjes. Eén specifiek stel trok haar aandacht. De man was naakt achter de webcam met zichzelf aan het spelen, terwijl de dame achter hem naakt aan het aanrecht de afwas aan het doen was. Ik schoot in de lach toen ik dat zag. Lekker opwindend! Not!

Het stel veranderde meteen hun gedrag op het moment dat hij het gezicht van Jo op zijn scherm te zien kreeg. Hij liet meteen zijn pik los en riep zijn vrouw. Beiden hadden hier kennelijk op gewacht, want in korte tijd zaten zij naast elkaar voor de camera. Een stel van ergens begin vijftig schat ik. Zij konden zien dat Jo nog helemaal gekleed. Het stel probeer-de al snel haar zover te krijgen om ook wat uit te trekken. Binnen een minuut zat ze in haar beha. De man stelde voor dat beide dames hun borsten gingen masseren en dat gebeurde ook. Jo zei dat haar beha in de weg zat.

In één beweging verdween de beha naar de achtergrond. Ik zag dat haar tepels weer samentrokken en dat ze donker en hard waren. Dat beloofde wat. De man ging achter zijn vrouw staan en speelde met de borsten van zijn vrouw. Jo vroeg mij om hetzelfde bij haar te doen. Ik merkte dat beide vrouwen via het beeldscherm elkaar recht in de ogen keken. Het was net alsof wij mannen even niet bestonden. Aan mijn collega aan de overkant kon ik zien dat hij opgewonden raakte. Ik zag zijn pik steeds verder omhoog klimmen. Jo zag dat ook en zou volgens mij zou ze het liefste zijn pik aanraken.

‘Doe jij dat ook?' vroeg ze. Waarom niet. Wie weet wat er verder nog ging gebeuren. Ik maakte mijn jeans los en ontblootte mijn geschoren gevarendriehoek. Dat hij gevaarlijk werd, was al te zien. Half hard legde ik mijn pik op haar linkerschouder en ik trok mijn voorhuid naar achteren. Dat naar achteren trekken had de dame aan de andere kant niet gezien en zij vroeg meteen of ik besneden was. Jo lachte en zei dat zij even zou voelen. Haar hand vond mijn eikel en haar wijsvinger tikte erop.

Ik zag dat mijn pik zich in het tempo van mijn hartslag oprichtte totdat hij schuin over haar schouder stak. Jo verzette de camera een beetje, zodat de overkant kon zien dat zij haar lippen tuitte en op mijn eikel drukte. Dat viel daar in goede aarde. Ook daar werd de camera verzet en zagen wij dat de vrouw de man flink begon te pijpen. Zijn hele lans ging naar binnen. Jo probeerde dat ook, maar begon te kokhalzen. Niet omdat ik nou zo groot of zwaar geschapen was, maar ik denk dat dat eerder door haar opwinding kwam.

Ze had mij wel eerder gepijpt, maar dit keer leek zij, tot mijn genoegen, wel heel erg haar best te doen. Ik vond dat wij aan zet waren. Ik vroeg Jo om haar broek en slipje uit te trekken. Dat deed zij zonder aarzeling of schaamte. Ik moest lachen, want ik zag het witte antennetje van het trileitje nog uit haar vagina steken. Jo zag het ook en lag dubbel van het lachen. De overburen begrepen het niet, maar dat lieten wij maar zo. Het eitje werd verwijderd en ik draaide de camera weer zodat Jo’s gladde kutje in beeld kwam. Dat wond niet alleen de overburen op.

Ik merkte het ook aan Jo’s eigen ademhaling. Ik zag op de monitor dat haar schaamlipjes begonnen te glanzen. Met mijn beide wijsvingers spreidde ik haar lipjes. Jo’s hand ging naar beneden en ze begon zichzelf over haar clitje te strelen en te wrijven. Aan de andere kant ging het dezelfde kant op. Ook daar zag ik de opwinding en de geilheid toenemen. Ik draaide Jo’s stoel negentig graden en ik pakte haar blonde haar dat net nog zo netjes had gezeten vast. Nu gebruikte ik het om haar mond over mijn pik heen en weer te laten gaan.

Dat hoefde ik maar twee keer te doen voordat ze het begreep. Pompend, zuigend, likkend en bijtend probeerde zij mij gek te maken en dat lukte aardig. Ook nu weer werd ik extra geil, omdat ik wist dat wij bekeken werden. Onze overburen draaien hun camera richting de bank. De man ging op zijn rug liggen met zijn pik omhoog. Vrouwlief ging met haar rug naar hem toe op zijn pik zitten. Helaas konden zij niet inzoomen. Ik had het graag van dichtbij gezien. Jo stond op uit de stoel, bukte voorover en zette haar handen tegen de kastdeur. 'Neuk me!' beval ze.

Even zette ik de camera goed en daarna duwde ik mijn pik tergend langzaam tussen haar lipjes. Weer dat geluid alsof er een ballon leegliep. Ik hoorde dat Jo tussen haar tanden door inademde. Mijn handen, die net nog haar heupen om-klemden, zochten zich nu hun weg naar haar borsten, die bij elke stoot- en terugtrekkende beweging in de spiegel heen en weer deinsden. Mijn handen grepen haar borsten en met een borst in elke hand en met een tepel tussen mijn duim en wijsvinger gingen wij ritmisch heen en weer.

Zo nu en dan wisselde ik het ritme af met een korte, felle stoot, waarbij mijn balzak tegen Jo’s kietelaar tikte. Wat door haar meteen met een kreunend geluid werd beantwoord. Terwijl wij naar de overburen keken en zij naar ons leek het net of Jo en ik steeds minder in de gaten hadden dat de buren er ook nog waren. Wij gingen helemaal op in ons eigen seksspel. Ik haalde mijn rechterhand van Jo’s borst en duwde die van voren tussen haar benen. Mijn middelvinger zocht en vond haar clitje. Jo begon steeds harder terug te stoten elke keer als ik in haar ging.

Ik merkte aan alles dat Jo tegen haar orgasme aan zat. Ik wilde haar laten klaarkomen. Ik wilde weer voelen dat haar schede probeerde mijn pik plat te drukken. Dat zij mijn lul bijna fijn kneep. Jo duwde haar bekken ineens ruw naar achteren. Haar handen omklemden mijn billen en trokken die naar haar toe. Ik zat tot aan mijn ballen in Jo. Ik voelde haar orgasme komen. Ik voelde de druk oplopen totdat opeens die ontlading en ontspanning van Jo volgde. Ik bedacht dat ik vandaag niet in Jo wilde klaarkomen.

Ik vond het geil om dat over haar onderrug te doen, zodat onze overburen dat ook konden zien. Al een paar stoten later moest ik terugtrekken. Mijn rechterhand omklemde mijn harde pik. Al na een paar harde rukken, waarbij het inderdaad leek dat ik besneden was, kwamen er druppels wit zaad uit mijn eikel. Die druppels landden halverwege de rug van Jo. Ook ik maakte krampachtige bewegingen bij het klaarkomen zag ik in de spiegel. Tjonge, dit was weer heftig hoor. De overburen hadden hun feestje inmiddels ook afgerond en zeiden hun camera uit te zullen zetten.

Met een 'tot volgende keer' schakelden ook wij uit. Naakt liepen we naar mijn woonkamer en ik schonk ons nog wat te drinken in. Dit was dus Jo’s cameradebuut. Niet lang daarna heeft ze zelf ook een camera gekocht. Zo nu en dan deden wij samen aan webcamseks, maar dat deed zij ook met anderen. Dat was prima. Hiermee zijn de verhalen met Jo in hoofdrol nog niet afgelopen. 'There is more where this came from...'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem