Financiële dominantie

Ingezonden door Jan

Laat ik proberen om je in dit schrijven mee te nemen waarom het intens en opwindend kan zijn om geld af te staan aan een dame. Geld is logischerwijs niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Geld is macht en geld kan een vorm van chantage in zich hebben. Er bestaat in mijn systeem de behoefte om attent richting vrouwen te zijn. Zo ben ik een man die graag een deur open doet voor een vrouw, bloemen meeneem als ik bij kennissen of vrienden op bezoek ga en het eten betaal als we uit eten zijn.

De laatste jaren ben ik erachter gekomen dat ik er energie van kreeg als ik via Sexjobs in contact kwam met een vrouw en haar op mijn kosten bloemen liet kopen. Het gaf zowel de vrouw als mij een gevoel van waardering en respect. Vrouwen hebben iets magisch: waar een vrouw is, is magie. Met name vrouwen die onbereikbaar zijn intrigeren mij. Het gezegde 'bezit is het einde van genot' is voor mij echt van toepassing. Misschien dat ik daarom ook een happy single ben. Omdat er bij het schenken aan dames mij een gevoel van opwinding bekroop, ben ik hier verder mee gaan experimenteren.

Er volgden gesprekken waarin ik vrouwen de ruimte gaf om aan te geven waar ik ze een plezier mee kon doen. Een mooie jurk, lingerie, pumps, cadeaubonnen, diner, avondje uit....etc etc. Geld geven zonder doel voelt voor mij niet prettig. Dat voelt inhoudsloos. Dat is wel waar die contacten op een gegeven moment naar toe gingen. Zo kwam er geen bewijs meer van wat ze gekocht hadden, terwijl ik dit vooraf altijd duidelijk kenbaar heb gemaakt. Het is voor mij essentieel om te zien waar ik de vrouw in kwestie blij mee heb gemaakt om er beiden een goed gevoel aan over te houden.   

In de basis gaat het mij niet om de hoogte van het bedrag. Wel moet ik eerlijk zeggen dat het sparen voor een groter doel meer opwinding en bevrediging geeft. Het is heerlijk om te zien als een vrouw mooie kleding draagt die ik heb moeten betalen. Het is opwindend als de vrouw in kwestie een prachtig lingeriesetje aan heeft waar de partner of anderen plezier aan hebben. Gevoelsmatig spreekt het eren en aanbidden van een vrouw mij aan. Dat ik haar ruimte kan en mag geven om mooier, vrouwelijker of sexy te zijn, voelt als een eer.

De opwinding die tijdens het sparen of schenken kan ontstaan, bestaan uit een aantal factoren. Laat ik ze stuk voor stuk benoemen. Als het spaardoel in samenspraak tot stand is gekomen, kan er een datum vast komen te staan waarop het spaardoel behaald moet zijn. Het is niet de bedoeling om in de financiële problemen te komen, maar er mag mijnerzijds best een opoffering tegenover staan. Je kunt hierbij voorbeeld denken aan zonder toestemming geen nieuwe dingen te mogen kopen, geen of minder geld uitgeven aan etentjes, uitgaan.

Een factor die grote impact kan hebben, is om door de vrouw genegeerd te worden tot het spaardoel is bereikt. Al kan dit er wel voor zorgen dat ik nog meer mijn best zal doen om het spaardoel snel te bereiken. Als de vrouw in kwestie ervoor kiest om mij orgasmes te ontzeggen dan betrekt ze seksualiteit in financiële dominantie. Dit heb ik als de meest diepgaande vorm van aanbidding ervaren. Een uitermate krachtig middel om de vrouw in haar kracht te zetten, is chantage.

Chantage ten aanzien van een orgasme kan een middel zijn om mij te doen besluiten spaargeld op te offeren, zodat er misschien toestemming komt om klaar te komen. Al kan de vrouw in kwestie er dan nog steeds voor kiezen mij niet klaar te laten komen. Zo kan ze haar macht laten gelden en mij bewust maken van mijn rol. (En haar rol!) Het ontzeggen van seks is per definitie een goed en verdedigbaar middel. De vrouw is immers de godin die aanbeden moet worden. Enige wispelturigheid kan naast verwarring ook dienstbaarheid opleveren.

Stel dat het spaardoel 'uit eten is' dan heeft het wel impact als de vrouw na het avondje uit direct een volgend spaardoel oplegt. Financiële dominantie klinkt misschien wreed en hard, maar ik heb ervaren dat het liefdevol, fijn en spannend kan zijn. Het benoemen, benadrukken of gebruik maken van de situatie heeft oneindig veel mogelijkheden. Zo kan jaloezie een stimulator zijn. Bijvoorbeeld wanneer de vrouw laat weten dat ze seks heeft gehad of dat haar partner wel klaar mag komen. Zeker bij het uitblijven van een orgasme kan mij dit mentale pijn en opwinding bezorgen. 

De meest vernederende vorm van financiële dominantie is het daadwerkelijk op stap gaan om samen te gaan shoppen en mij te laten betalen. Hier heb ik geen ervaring mee al kan ik mij wel  voorstellen dat dit voor beide erg leuk en intens kan zijn. Waarborging van een gezonde financiële situatie moeten hier aan ten grondslag liggen. Duidelijke afspraken en kaders vormen een speelveld waarin beide partijen kunnen genieten van geld. 

Ik heb dus meerdere keren mogen ervaren hoe het is om geld af te staan. In eerste instantie waren dit tientallen bossen bloemen, bol.com cadeaukaarten variërend van 50 tot 250 euro. Waarna lingerie of kleding volgde. Uiteindelijk heb ik mogen ervaren om een spaardoel opgelegd te krijgen: een nieuwe televisie welke toen duizend euro kostte. Het spaardoel was erg leuk om te doen. Zeker omdat het veel tijd en discipline kostte. Uiteindelijk voelde het heel erg goed om haar te kunnen plezieren met de nieuwe televisie. Het is toch geweldig om dit te kunnen en mogen doen.

Nu ik erover schrijf voel ik naast blijdschap en een tevreden gevoel, een verlangen. Wat vooral veel indruk op mij maakte, is dat de vrouw in kwestie het mannelijke deel goed aanvoelde. Ze speelde met mijn verlangen naar een orgasme. Tot mijn verbazing liet ze mij op mijn manier urenlang masturberen zonder daarbij klaar te komen. De energie en verbinding welke dit met zich meebracht heeft diepe indruk op mij gemaakt. Zelf heb ik financiële dominantie als iets prachtigs ervaren, omdat het op meerdere vlakken invloed kan hebben, voelde de vrouw heel erg aanwezig in mijn bestaan.

Helaas heb ik ook ervaren dat er vrouwen zijn die het puur vanuit financieel oogpunt beleven. Dat voelt niet goed voor mij. Ik hoef het niet voor het zeggen te hebben, maar verbinding en invulling kunnen geven aan elkaars behoefte vind ik erg belangrijk. Een chemie die voor een mooie wisselwerking kan zorgen, is wel noodzakelijk. Eigenlijk mis ik het enorm: het spel, de verbinding...het doel om een vrouw op deze manier te plezieren. Wat mij ook sterk is bijgebleven, is dat ik niet alleen voor mezelf ging werken, maar ook voor de vrouw de deur uitging. Dat voelde erg fijn. Een doel, een missie...

Keuzes maken in wat ik mezelf wel en niet kon veroorloven. Die overweging moeten maken, gaf mij een fijn gevoel van verbinding. Het was voor mij erg prettig als zij benoemde waar ik het voor deed. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen