Squirting Queen

Ingezonden door Twan

Het was weer gezellig druk in mijn stamkroeg. Vanwege het thema van vandaag waren alle bezoekers slechts schaars of zelfs helemaal niet gekleed. Normaal gesproken is de sfeer in het café al erg laagdrempelig en is iedereen opvallend benaderbaar, maar het is net alsof het ontbreken van kleding ook de laatste barrière voor communicatie wegneemt. Ik herken dat ook bij mijn bezoeken aan het naaktstrand.

 

Ze kwam binnen. Alleen en duidelijk nog helemaal niet op haar gemak. Een medewerker van het café probeerde daar verandering in te brengen. Alleen moest hij zijn aandacht over veel mensen verdelen. Hij ‘parkeerde’ Grace, zoals zij zich aan mij voorstelde, op de barkruk naast mij. Wat later als compliment aan mij bleek te zijn bedoeld. Grace bleek een dame van midden dertig van Surinaamse afkomst. Onder het genot van een drankje wisselden wij eerst wat algemeenheden uit. Met het verstrijken van de uren werden de gesprekken steeds intiemer en meer gedetailleerd.

Daardoor voelde ik de neiging om Grace aan te raken opkomen. Toen ik dat netjes aan haar vroeg, luidde haar antwoord: ‘Graag’. De manier van aanraken en de plaatsen waar ik Grace aanraakte, veranderden. Van haar rug naar haar bovenbenen. Ik draaide mijn benen naar haar toe. Grace opende mijn benen en schoof de hare tussen die van mij. Zo zittend en strelend, zetten wij ons gesprek voort. Er was nog niets concreets gebeurd, maar de lezer herkent het vast wel: er hing een seksuele spanning in de lucht.

De dame achter de bar mengde zich in ons gesprek waardoor Grace zich enigszins van mij afdraaide. Daarmee bewust of onbewust haar benen openend. Wat mij letterlijk de ruimte gaf om de binnenkant van haar benen bij mijn strelingen te betrekken. Grace verblikte noch verbloosde. Naarmate mijn vingertoppen dichter bij haar 'Ground Zero' kwamen, voelde ik de warmte van haar intimiteit gewoon toenemen. Mijn vingers raakten het kruis van haar witte kanten slipje aan. Heel voorzichtig en vreselijk teasend. Grace’ gezicht vertrok een beetje.

Mijn vinger verdween door haar slip heen tussen haar grote schaamlippen. Om vervolgens op een onverwacht dikke clit te stuiten. Een langzaam plagend vingertopje liet Grace opeens wazig voor zich uitkijken. Mijn hand schoof in haar slip. Bewust negeerde ik haar werkelijk grote clit. Mijn vinger ging traag tussen de grote schaamlippen heen en weer oer de ingang van Grace’ vagina, maar absoluut nog niet naar binnen. Grace werd vochtig. Nou, zeg maar gerust nat. Langzaam vanaf haar perineum ging mijn vinger tussen twee glibberige lippen en een hete vulva naar die enorme clit.

Ik kraste er met mijn nagel overheen. Grace kreeg totaal niet meer mee waar de bardame het over had. Mijn vinger stopte voor de ingang van Grace’ kut en wachtte daar. Op Grace, die duidelijk aan de volgende fase toe was. Haar hand pakte de mijne in een poging om die 'klote' vinger in zich te voelen. Helaas voor Grace. Mijn vinger had andere bedoelingen. Gekromd constant tussen het perineum en haar clit op en neer gaand. Tussen schaamlippen door die per seconde heter, dikker en natter werden.

Weer een poging van Grace om gepenetreerd te worden, maar helaas bleek mijn vinger weer andere plannen te hebben. Grace keek mij bijna smekend aan. Met een vinger die langzaam in een zeiknatte kut verdween gaf ik haar haar zin. Haar ‘coup de grace.’ Mogelijk omdat het Grace’ eerste bezoek aan het café was, had zij duidelijk toch nog wat moeite met ons spel aan de bar. Ik stelde voor om op een van de banken langs de kant van de danszaal te gaan zitten. Daar bleken twee andere koppels zich ook te hebben genesteld. Bij een van de stellen was de vrouw bezig om haar partner enorm te pijpen.

Koppel twee was die fase al gepasseerd. Als een volleerd rodeo rijdster probeerde de dame met een reeks van onnavolgbare bekkenbewegingen haar partner tot een verlossend salvo van sperma te verleiden. Gekreun en spastische stoten gaven aan dat mevrouw in haar snode plannen was geslaagd. Grace keek haar ogen uit. Toen mijn hand haar slip weer in ging, spookte het flauwe grapje van ‘slipgevaar’ door mijn hoofd. Rijkswaterstaat zou aan een strooiwagen niet genoeg hebben gehad om Grace’ plaatselijke gladheid te bestrijden. Grace sopte. Grace dreef.

Mijn vinger ging naar binnen. Grace’ vagina voelde dik en vlezig aan. Het aanraken van wat ik eigenlijk altijd ‘het sponsje’ noem, was voor Grace duidelijk het signaal om haar laatste restantje terughoudendheid los te laten. Het vingeren veroorzaakte zulke soppende geluiden dat twee toekijkende mannen zich spontaan af begonnen te trekken. Ik hield angstvallig in de gaten of eventueel sperma niet op Grace of mij terecht zou komen. Daar was Grace helemaal niet mee bezig. Met nietsziende ogen staarde zij in het luchtledige. Een tweede vinger begon haar sponsje te plagen.

Met neukbewegingen reeg Grace haar heerlijkheid zelf over mijn vingers. Opeens had ik een handvol vocht. De witte slip was doorweekt. Een plasje vormde zich op de grond. Grace had net in mijn hand gespoten! De Zoom-vergadering, waarvoor Grace al had aangegeven weer op tijd thuis te moeten zijn, leek opeens helemaal geen prioriteit meer te zijn. ‘Laten we naar beneden gaan.' Grace leek zich met haar voorstel bijna sletterig te voelen. Waarmee zij opeens geen moeite mee leek te hebben. Ik stelde het kamertje met de etalageruit voor. 

Met een soepele beweging schoof Grace haar slip over haar enkels. Op knieën en ellebogen ging zij voor mij zitten. Een gladgeschoren donkerbruine kut leek mij uit te dagen. Toen ik Grace’ gezwollen schaamlippen spreidde, kreeg ik een geil makend uitzicht op een opvallend rozerode tunneltje dat op minimaal mijn vingers zat te wachten. Twee vingers deden hun best. Nu Grace op z’n hondjes voor mij zat, was het lastiger om haar G-spot te bereiken. Ik moest even omdenken. Gelukkig gaf Grace heel duidelijk aan dat ik haar roos had bereikt.

Om beurten het sponsje strelend om vervolgens met twee vingers genadeloos tekeer te gaan, liet Grace haar rug als een kat krommen. Je zag de spanning opbouwen. Toch verraste haar ontlading mij volledig. Een straal vocht spoot uit Grace tot ver over het matras. Als ik recht achter haar had gezeten dan was dat mijn tweede douche van vandaag geweest. Vanachter het raam klonken kreten van mannelijke bewonderaars, maar ook van ongelovige dames. Voor mij werkte dat alleen maar extra stimulerend.

Grace’ hand zocht mijn erectie. Met een arm om haar heupen begon ik Grace weer te stimuleren. Een derde vinger maakte haar genot compleet. De binnenkant van haar dijen glommen. Grace vloeide gewoon. Mijn pink voegde zich bij het trio. Met draaiende bewegingen tikte ik telkens het sponsje aan. Weer die opbouw van spanning. Weer die kromme rug. Een hoofd dat gedachteloos tussen bovenarmen zakte. Soppende vingers, tikken op het raam. Instemmende geluiden van toeschouwers… een straal vocht schoot zeker vijftig centimeter naar achteren. 

Van enige uitputting was bij Grace absoluut geen sprake. Gulzig nam zij mijn snoeiharde pik in zich op. Haar Zuid-Amerikaanse temperament kwam naar boven. Ik hoefde niets te doen. Dat deed Grave wel. En duidelijk maar al te graag. Het uitzicht op mijn lichtbruine pik, die steeds tussen de bijna zwart en rozetinten van Grace’ kut verdween, was teveel om mij nog langer in te kunnen houden. Wat een ontlading! En wat een Gracieuze ervaring.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen