Overpeinzingen

Ingezonden door Karel Jansen

Mijn gedachten schieten vaak heen en weer. Zeker als ik aan mijn vriendin denk. Kan dit wel, wil ik dat wel en voelt het goed of is dat het ouderwetse moraal? Ja, stel ik stellig vast. Ik wil niet vastzitten in het ouderwetse moraal dat je maar intensief om mag gaan met slechts een partner. Zoals een goede saunavriendin tegen me zei: 'Het huwelijk is slechts een technische en zakelijke overeenkomst waarbij je maar van een persoon mag houden. Ik kan van meerdere mensen houden en wat mannen betreft, kan het ook een seksuele relatie zijn. Het hoeft niet per se, maar het kan met sommige mannen.

Met andere mannen heb ik een andere relatie of doe ik andere leuke dingen.' Is dat verraad tegenover mijn eigen partner? Nee, ik waardeer en heb mijn partner lief en heb seks met haar zoals ik altijd al heb gehad. Ze komt niets tekort! Net zoals bij kinderen hou je van alle kinderen en zo kan je ook van meerdere vrouwen houden. Ik vertel vele dingen aan haar, maar niet alles, omdat ik weet dat ze het niet leuk zal vinden. Waarom zou ik haar dan alles vertellen als dat onze relatie zou schaden?

Ze vraagt er ook niet naar en als ze er om zou vragen, zou ik de waarheid aanpassen, zodat zij ermee uit de voeten kan. Iedereen past zijn of haar verhaal wel eens aan om de ander te beschermen. Voelt zij, weet zij hoe ik mezelf wil zijn? Ik denk het wel, maar zij geeft mij ook mijn vrijheid en weet dat ik niet elke dag in haar nabijheid wil zitten en vrijheid wil hebben. Ik heb me voorgenomen dat ik wil doorgaan met mijn leven zoals ik dat nu leid. Daarnaast blijf ik mijn partner ondersteunen in alles tot de dood ons scheidt!

Ik zou alles wel willen vertellen aan haar, maar de vraag is of ze daarop zit te wachten? Waarschijnlijk niet. Het bevredigt alleen mijzelf om haar te vertellen wat voor mooie dingen ik meemaak. Ik moet dat allemaal voor mezelf houden en de tevredenheid in mezelf voelen met wat ik doe. Mijn energie is hoger dan die van mijn partner en die moet ik niet in me houden, ik moet vrij zijn en niet gebonden. Anders komt dat negatief tot uiting in de relatie met mijn partner. Al de bovengenoemde gedachten schieten door mij heen als ik op weg ben naar mijn lieve mooie vriendin, mijn minnares.

Zoals altijd voel ik me op weg naar haar gespannen, maar ik voel ook het grote verlangen om haar weer te zien, met haar te praten over alles, met haar te lachen en te mijmeren, maar ook om haar te voelen en seks met haar te hebben. Ik ben wat vroeger dan anders, maar uiteindelijk zie ik haar in mijn achteruitkijkspiegel naar mijn auto lopen. Nog wat gespannen en met mijn hart nog bonkend in mijn keel doet ze de deur open en komt naast me zitten. Ze zegt hallo. Ik zie dat ze ook dit keer mooi gekleed is. Ze heeft en een rokje aan. Ik zie haar knie, haar mooie opgemaakte gezicht en haar mooie lippen.

Gelijktijdig buigen we naar elkaar toe en als onze monden elkaar raken, vloeit alle spanning weg. De zoen gaat over in een hartstochtelijke tongzoen en ik smelt. Ik ruik haar lekkere luchtje. Ik reik mijn armen naar haar en sla die om haar heen. Ik voel haar warmte, haar zachtheid, haar zinnelijkheid. Ze slaat haar armen ook om mij heen en ik voel de heerlijk zachte druk daarvan. De tongzoen lijkt en voelt wel uren te duren. We maken ons geleidelijk van elkaar los en zeggen tegelijk: 'Kom we gaan verder'.

Alles is nu goed. Ik voel allereerst een verbondenheid met haar geest en emotie, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik ook een drang naar haar voel om lichamelijk met haar verbonden te zijn. Ik start de auto en leg een hand op haar blote knie. Ik moet haar aanraken. Ik voel de warmte ervan door mijn hele lichaam en als ik haar hand vastpak, voel ik datzelfde. Ik voel weer de verbondenheid met haar. Dat komt mede, omdat ze eenzelfde worsteling met haar partner heeft in haar gedachten als ik. Ik weet ook dat zij de verbondenheid met geest en lichaam met mij wil.

Soms ben ik wel eens bang dat haar worsteling dusdanige vormen aanneemt dat ze zich van haar mij af zal keren. Als dat zo zou zijn, zou ik dat heel jammer vinden, maar ik heb zoveel voor haar over dat ik haar die rust gun in haar ziel als ze dat beter zou vinden. We gaan op weg naar de plek waar we de komende uren zullen verblijven. Al babbelend worden we beiden meer ontspannen, lachen om gekke dingen die we onderweg zien en gaat ons gesprek meer en meer richting naar de tijd dat we samen zullen zijn.

Ik werp een blik opzij en ben dankbaar dat ik met zo’n mooie vrouw een intens contact heb. Ze zegt dat ze mij wel rauw lust als ik een opmerking over haar mooie voorkomen maak. Dat belooft wat. Aangekomen bij het adres gaan we met de lift naar boven. Ik kom nader bij haar, pak haar vast en druk haar tegen de wand van de lift tijdens de tongzoen. Ik voel haar tong die me in extase brengt, haar borsten waar ik graag mee speel en haar warme bekken tegen mijn geslacht dat groter wordt en graag haar vagina wil betreden: Geil!! We zijn op de kamer en ze zegt weer: 'Ik rust je rauw', terwijl ze me kust.

Ze duwt me op het grote tweepersoons bed, trekt mijn schoenen en sokken uit en vervolgens mijn broek en shirt. Alleen mijn onderbroek met daarin mijn erectie heb ik nog aan. Ze pakt uit haar tas een gezichtsmasker en doet dat voor mijn ogen. Ze duwt me zachtjes achterover tot ik lig. Ik wacht af, terwijl ik gerommel hoor in haar tas. Dan voel ik dat ze op het bed komt zitten. Ze pakt mijn arm en pols en ik voel een metaal om mijn pols en een klik. De andere kant klikt ze vast aan de spijlen van het bed. Dat doet ze ook met mijn andere hand. Ik lig weerloos voor haar.

Ik voel dat ze mijn onderbroek naar beneden trekt over mijn penis. Ik til mijn billen op om haar ruimte te geven om mijn onderbroek verder uit te trekken. Er gebeurt eventjes niets. Hoor ik geluid van geritsel van kleding? Mijn adem stokt en ik wacht gespannen af. Dan voel ik haar warmte, haar knieën op het bed. Haar ene been plaats ze aan een kant van mijn hoofd en het andere aan de andere kant. Dan zakt ze een beetje naar beneden. Ik voel de warmte en ruik de frisse geur van haar vagina boven mijn neus en mond.

'Eerst goed vochtig maken', zegt ze en terwijl ze dat doet, voel ik haar vagina op mijn mond. Ik steek mijn tong uit, voel haar gezwollen lippen en steek mijn tong daar tussen. Ik merk dat ze al een beetje nat is. Ik geef haar een lik en ze kreunt. Ik ga verder en voel de ingang van haar vagina. Daar ga ik met mijn tong in. Heerlijk zacht. Na een paar keer heen en weer gegaan te zijn, ga ik met mijn tong de binnenkant van haar vagina onderzoeken. Die is heerlijk zacht. Ik voel met mijn tong dat haar clitje al stijf is.

Terwijl ik met mijn natte tong langzaam ronddraaiende beweging over haar clipje maak, drukt ze haar vagina verder op mijn gezicht. Terwijl ze kreunt, buigt ze over mijn lichaam heen. Ik voel haar haren op mijn lichaam en voel dat ze richting mijn penis gaat. Haar adem voel ik op mijn stijve penis en dan ineens haar mond die rondom de schacht gaat, helemaal naar beneden. Ik til mijn billen op en stoot helemaal in haar warme natte mond. Heerlijk! Ze maakt al pijpend draaiende kringetjes rondom mijn penis. Ik doe hetzelfde met haar clitje met mijn tong.

Ik zou haar bij haar billen willen pakken, maar kan het niet. Het voelt hopeloos, maar tegelijk ook fijn. Ze bespeelt mijn lichaam met haar lichaam zoals zij het wil. Ik ben overgeleverd en vind het heerlijk. Haar vagina wordt steeds natter, terwijl ze over mijn gezicht rijdt. Mijn penis heeft ze nog in haar mond. Haar bewegingen op mijn gezicht worden steeds intenser. Ze rost er zo snel overheen, totdat ze ineens verstart. Ze komt klaar op mijn gezicht. Ik word bijna verpletterd en kan bijna geen adem meer halen. Haar benen heeft ze stevig om me heen geklemd.

De minuten lijken wel uren te duren, maar eindelijk wordt de klem van haar dijen losser. Ze laat mijn penis los en zegt: 'En nu jij'. Ze gaat van mij af en ik vraag me geblinddoekt af wat ze gaat doen. Ik hoor weer gerommel in haar tas. Dan hoor ik dat ze dichterbij komt. Ze pakt mijn penis vast, tilt hem op en zegt: 'Jij komt nog'. Ik voel haar hand op mijn borst en tepel en een gewicht van staal. Ik voel dat ze aan mijn tepel trekt en dan plotseling voel ik een niet erg pijnlijk klemmetje op mijn tepel. Ze loopt naar de andere kant van het bed en doet hetzelfde met mijn andere tepel.

Ik voel haar nagels van mijn borst langzaam richting mijn penis gaan, maar ze raakt hem niet aan. Heerlijke rillingen gaan over mijn lijf, terwijl mijn armen uitgestrekt boven mijn hoofd liggen. Mijn handen zijn geboeid en er zitten klemmetjes op mijn tepels. Mijn erectie staat op knappen, zo voelt het althans. Ik word eventjes met rust gelaten. Dan voel ik handen bij mijn voeten naar boven gaan en haar lichaam over me heen kruipen. Bij mijn middel aangekomen, stopt ze. Ze zet haar benen naast mijn middel en gaat verder omhoog.

Dan buigt ze, pakt mijn penis vast en richt die recht omhoog. Dan zakt ze door haar knieën. Ik voel haar lichaam. Ineens drukt ze haar lichaam naar beneden en voel ik mijn penis tot aan de stam in haar warme natte, nauwe vagina schieten. Ik kreun luid en duw mijn billen omhoog. Zalig!!! Ze blijft eventjes zitten, zodat wij beiden het zalige gevoel kunnen ondergaan, dat in ons op kunnen nemen en helemaal kunnen ervaren. Ze gaat al draaiend omhoog en herhaalt dat enkele keren. We kreunen beiden. 

Vervolgens neukt ze mij een beetje achterover leunend waarbij mijn penis langs haar G-spot wrijft. We kreunen beiden. Dan gaat ze omhoog totdat alleen mijn eikel in haar zit en neukt mijn eikel steeds door haar ingang naar binnen. Dat voelt heerlijk geil, steeds die extra wrijving over mijn gevoelige eikel. Het wordt gevoelig geil en het lijkt wel of mijn eikel en penis op barsten staan. 'En nu gaan we finishen', zegt ze, terwijl ze zich naar beneden drukt en mijn penis helemaal in haar opgenomen is.

Ze bereidt me, terwijl ze haar handen op mijn lichaam legt. Haar tempo wordt steeds hoger. Al rijdend en knijpend gaat ze over mijn penis. Ik beweeg mee. Onze bewegingen worden meer en meer ongecoördineerd en we kreunen en zuchten beiden. Ik voel de spieren in haar vagina zich steed meer aanspannen. Mijn penis staat op klappen. Plotseling verstrakt ze en klemt hem vast. Er volgt een grote zucht en op het zelfde moment voel ik de eerste bevrijdende puls in mijn penis. Mijn sperma voel ik in haar vagina verdwijnen.

Zij voelt mijn pulsen ook en haar reactie, haar beklemming wordt nog intenser. Wij ontladen. Na de wel eeuwig durende verstrakking van onze lichamen verdwijnt dat gevoel langzaam. Wat we nu voelen, is bevrijding in onze bezwete lichamen. Mijn penis wordt kleiner, maar ze blijft al uithijgend en nagenietend op mij zitten. We voelen de klefheid tussen onze beide onderlichamen. Ze gaat van mij af en zegt: 'Nu alles weer schoonmaken'. Ze neemt weer plaats boven mijn hoofd en laat haar natte, kleverige vagina die nu naar seks ruikt, op mijn mond zakken. Ze buigt naar voren naar mijn penis.

Ik steek mijn tong uit en proef in haar natte vagina haar vocht gemengd met mijn sperma. Ik lik het op en merk dat haar vagina en haar clitje nog orgastisch gevoelig is. Ondertussen voel ik haar tong over mijn eikel, over de stam van mijn penis, mijn ballen en onderbuik gaan, terwijl ze mij daar schoonlikt. Ook bij mij is nog alles heerlijk orgastisch gevoelig. Als we klaar zijn met onze 'schoonmaak' gaat ze van me af. Ze buigt zich naar voren, maakt mijn handen los en verwijdert  uiteindelijk ook mijn oogmasker en tepelklemmen.

Ze buigt zich voorover en kruipt naast mij. Half over me heen liggend, beginnen we met een heerlijke tongzoen waarbij onze tongen met elkaar verstrengelen. Ik sla mijn armen om haar en trek de lakens over ons heen. Ik wieg ons een beetje heen en weer. Ze vlijt zich in mijn armen. Ik zeg: 'Dank je voor wat je bent voor mij. Voor wat je geest en je mooie lichaam betreft, maar ook voor de heerlijke seks. Rust maar lekker uit in mijn armen. Als we zin hebben in nog een ronde is dat fijn, maar dit was al overheerlijk.

Dank dat je in mijn leven bent gekomen en dat we nog lang verbinding in alle opzichten met elkaar mogen hebben.'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
1 stem