To bi or not to bi II

Ingezonden door Shakespeare

Ik betrapte mijzelf erop dat ik op zoek ging naar homo porno. Ik kwam terecht op sites en in filmpjes waarvan ik altijd had gedacht, zelfs gezworen had dat ik daar nooit op terecht zou komen. Waar ik vroeger altijd afkeuring, walging zelfs had gevoeld, raakte ik steeds vaker en steeds heftiger opgewonden van het kijken naar mannen die seks met elkaar hadden. Toch zag ik mijzelf dat nog steeds niet, en al helemaal al niet in een gay-setting, doen. Ik merkte dat ik mijzelf wel in een trio met een stel terecht zag komen waarbij seks met de man niet alleen een optie, maar zeker zelfs een waarschijnlijkheid was.

Die gedachte liet mij niet meer los en werd zelfs een terugkerend onderdeel in mijn zoektocht op het internet. Het kijken naar biseks-filmpjes oversteeg het bekijken van hetero avonturen. Het zaadje was niet alleen geplant. Het was al ontkiemd en had zelfs al wortel geschoten. Ik was het ‘point of no return’ voorbij. In het verleden had ik in mijn eentje wel eens wat anaal geëxperimenteerd met een vingertopje. Verder dan wat goochelen met een dunne kaars was ik ook nog niet gekomen.

De gedachte, nee eigenlijk al de overtuiging dat ik niet alleen gevend, maar ook nemend met anale seks geconfronteerd zou worden, wakkerde een nieuwe nieuwsgierigheid bij mij aan. In het verleden was ik wel vaker, en meestal zelfs met een dame erbij, bij een seksshop naar binnen gewandeld. Daarbij was het eigenlijk altijd om aankopen voor de dame gegaan. De gedachte om het nu voor het eerst echt voor mijzelf te gaan doen riep gemengde gevoelens bij mij op. Aan de ene kant opwinding en spanning. Dezelfde spanning die ik als puber voelde toen ik mijn eerste seksboekje ging kopen.

Aan de andere kant voelde ik toch ook iets van ….. preutsheid? Of zelfs iets als schaamte? Het voelde in ieder geval anders toen ik aan de juffrouw achter de toonbank om advies vroeg over een buttplug. Met een stalen gezicht liet ik uiteraard in het midden of die voor een eventuele partner of voor mijzelf bedoeld was. Met datzelfde stalen gezicht informeerde ik naar een niet al te dikke vibrator die toch echt een instelbare trilfunctie moest hebben. Trots en absoluut opgelucht verliet ik de shop met mijn aankopen in een discrete zwarte, ondoorzichtige draagtas.

Het experimenteren met anale penetratie kon beginnen. Filmpjes op internet wonden mij niet alleen op, maar gaven ook goede adviezen. Ik besloot met de vibrator te beginnen. Al snel ontdekte ik dat glijmiddel toch echt wel aan te bevelen was. Daarna liep alles meteen veel gesmeerder. Toch voel het niet mee om dat rode ding met een diameter van amper anderhalve centimeter in te brengen. Ik slaagde er maar niet in om anaal voldoende te ontspannen, maar eenmaal ‘binnen’ en zeker met het trillende effect op mijn prostaat werd het zachtjes in en uit gaan steeds makkelijker. Prettiger zelfs.

Daarmee was de weg voor de stalen buttplug geëffend. Nadat ik ook die rijkelijk met glijmiddel had ingesmeerd, viel het niet mee om die steeds dikker wordende, eikelvormige kop door mijn kringspier heen te duwen. Eenmaal over het dode punt heen floepte de plug als vanzelf op zijn plaats en nestelde hij zich bijna automatisch op een aangename plaats. Ik merkte alleen wel dat het even wennen was om met de plug in te gaan zitten. Dat gevoel werd nog eens versterkt toen ik, eenmaal wat dapperder geworden, met de plug in op mijn fiets naar de supermarkt reed.

Het zadel probeerde duidelijk ook het onderste gedeelte met het paars reflecterende steentje erin in mijn endeldarm te laten verdwijnen. Ik wist dat ik een groot probleem zou krijgen als de plug in zijn geheel naar binnen zou schieten. Het was even zoeken naar een wat relaxter houding op mijn fietszadel. Mijn bloed kroop waar het onvermijdelijk moest gaan. De poort naar mijn mogelijke bi-seksualiteit was geopend. Mijn kontgaatje ook. Ik wist twee dingen zeker. Ten eerste dat ik zeker wilde weten hoe het met mijn seksuele geaardheid is gesteld.

Zoals de titel over mijn zoektocht/ontdekkingsreis al zegt: ‘to bi or not to bi?’ Een variant op Shakespeare. Mijn tweede zekerheid was dat ik mijn eerste geplande encounter met bi-seksualiteit uitsluitend in het bijzijn – en liefst actieve betrokkenheid – van een vrouw wilde laten plaatsvinden. Ondanks dat ik in mijn contactadvertentie daar ongelofelijk duidelijk over was, leverde die mij toch echt tientallen reacties op van mannen die mij wel alleen in de geheimen van de herenliefde in wilden wijden. Lezen blijft moeilijk.

Een enkele man veinsde een actieve rol van zijn ‘vrouwelijke partner’ die na een eerste samenzijn honderd procent zeker aan zou haken. Yeah, right. No way José. Naarmate mijn oproep langer online had gestaan, nam het aantal reacties af. Ik zag wel dat inmiddels ruim 1.400 personen mijn oproep hadden gelezen. De verdeling tussen man, vrouw en koppeltjes was helaas niet zichtbaar. Zo nu en dan ‘bladerde’ ik even door de binnengekomen reacties. Daaruit werd mij duidelijk dat sommige heren wel heel erg ‘primair’ denken. Het zij zo.

De reactie van een man, namens een stel uit een plaats redelijk in de buurt, gaf mij meteen het gevoel dat dit wel eens ‘bingo!’ zou kunnen zijn. Wensen en (het gebrek aan) ervaring kwamen vrijwel overeen. Zij het dat de man schreef al eens met een andere man anaal geëxperimenteerd had. Overigens altijd in het bijzijn en goedkeuring van zijn vriendin. Dat laatste stemde mij positief en gaf meteen vertrouwen. Na wat heen en weer ge-mail, zijdelings ook met de vrouw in kwestie, werd een blind date afgesproken.

’s Avonds om 19.30 uur in een neutraal restaurant tussen onze woonplaatsen in. Ik vond het allemaal vreselijk spannend, maar ook doodeng. Het klikte. Piet bleek een zestiger te zijn, terwijl Sandra in de tweede helft van haar veertiger jaren was aangekomen. In het half uur dat tot de verplicht vervroegde sluitingstijd van het restaurant resteerde, werden wederzijdse gedachten, ervaringen, wensen en verlangens uitgesproken. Voor mij was het in elk geval duidelijk dat het initiatief om op mijn advertentie te reageren hoofdzakelijk van Piet was uitgegaan.

Voor het koppel, zelf bekennende trouwe clubbezoekers, waren eerdere contacten hoofdzakelijk vrouwgericht geweest. Dat het accent bij ons trio nu eens op de heren was gericht, maakte het verhaal juist voor Sandra erg aantrekkelijk. Wat na een wederzijds goed gevoel leidde tot een nadere kennismaking onder het genot van een kop koffie en thee bij mij thuis. Mijn appartementje werd goedgekeurd als alternatief voor de aanvankelijk geopperde hotelkamer. Sandra stelde voor om exact twee weken later voor het eerst met z’n drieën uit de kleren te gaan.

‘Over veertien dagen pas?’ Aan de andere kant vond ik, en Piet noemde dat naderhand ook nog even, dat het erg positief was dat juist Sandra het initiatief voor een eerste daadwerkelijk seksueel getinte date had genomen. Wij spraken af om tot dan alle verdere contacten via KiK te laten verlopen. Mijn grote wachten was begonnen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen