Moeder van het schoolplein

Ingezonden door Patrick

Ik ben ooit op Sexjobs beland, omdat ik op zoek was naar spanning buiten twee hectische werklevens, drukte met de kinderen, etc. Ik ben toen terechtgekomen op haar advertentie. Foto's zonder gezicht, maar wel met een wulps en heerlijk lijf en ze woonde ook nog eens in de buurt. Ik stuurde haar een berichtje. Totaal niet realiserend dat ik die vrouw daardoor ook weleens kon kennen overigens. Eigenlijk niet met het idee dat de kans groot was dat ik er iets op terug zou krijgen. Toch had ik binnen een half uur een reactie.

Of ik wat over mezelf kon vertellen, wat ik zocht en ook of ik regelmatig af kon spreken? Ik vertelde over mijn situatie, dat ik thuis happy ben, maar niet aan mijn trekken kom en dat ik vooral niets zocht wat uit kon groeien tot meer. Na wat over en weer mailen, besloten we een keer wat te gaan drinken tijdens onze lunchpauze. We bleken allebei in Rotterdam Centrum te werken, dus dat was zo geregeld. Nog veilig ten opzichte van thuis ook. Toen ik aankwam bij de koffiebar en aan een tafel ging zitten, schrok ik. Ik zag namelijk een moeder binnenwandelen die ik kende van het schoolplein. Ik stuurde snel een berichtje: we moeten ergens anders heen. Er komt hier iemand van school binnen.

Toen keek de moeder van het schoolplein op haar telefoon, keek om zich heen en begon te lachen. Ze liep op me af en zei dat we hier waarschijnlijk allebei voor hetzelfde waren. We vroegen onszelf af of we dit wel zagen zitten, gezien het feit dat we elkaar kennen. Onze echtgenoten komen elkaar tegen op het schoolplein en onze kinderen spelen met elkaar. We besloten dat wanneer we afspraken we dat altijd in Rotterdam zouden doen. Niet thuis, geen signalen naar elkaar en op het schoolplein kijken we elkaar niet aan, tenzij de kids met elkaar aan komen of het zo uitkomt. Ons geheim.

Ze vertelde dat ze nog een half uurtje had en dat ze me nog wat wilde laten zien. We liepen terug naar de parkeergarage waar mijn auto stond. In de lift dirigeerde ze ons naar de bovenste verdieping. We kwamen aan op de verdieping waar eigenlijk nog geen auto geparkeerd stond. Behalve die van haar, zo bleek. Ze duwde me tegen haar auto en begon me vurig te zoenen. Ze wist wat ze wilde en ze wilde het nu. Ze vroeg of ik in de gaten wilde houden of er iemand aan kwam. Terwijl ik om me heen keek, voelde ik hoe ze hurkte en mijn broek losmaakte.

Ze keek me ondeugend aan en begon me heerlijk te pijpen, met twinkel ogen van genot en misschien ook wel de spanning. Ze voelde hoe hard ik werd en hoorde aan mijn ademhaling ook wel dat ik het geen half uur zou volhouden vanwege haar skills. Terwijl ze mijn eikel rondom likte, gaf ze me een knipoog, als een zelfverzekerd roofdier. Ze stond op en leunde tegen de zijkant van haar auto met haar billen naar achteren. Ze knikte en nodigde me uit haar van achteren te nemen. Ik zette mijn pik tegen haar lipjes aan en voelde hoe nat en warm ze was.

Ik gleed zo naar binnen en ze liet zich gewillig nemen. Ik hoorde meteen al aan haar dat ze heel erg opgewonden was. Ik stootte in en uit en hoorde haar steeds sneller hijgen. Ze kreunde dat ze wilde komen. Nog voordat ze die woorden haar mond uit had, explodeerde ik in haar. Dat ze voelde dat ik in haar kwam, maakte haar gek. Ze kon een orgasme niet meer tegenhouden. Kreunend kwam ze klaar. Nadat we enigszins waren bekomen, moesten we weer terug naar ons werk. Wat was het lastig om de volgende dag bij het schoolplein niet teveel naar haar te kijken.

De stiekeme nette moeder en carrièrevrouw waarvan ik de ware aard had ontdekt. Inmiddels hebben we elke woensdagmiddag een vaste middagbreak waarin we elkaar treffen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.2857142857143 sterren
7 stemmen