Mijn eerste keer anale seks

Ingezonden door Anoniem

Toen ik enkele jaren getrouwd was, was de vlam er seksueel gezien een beetje uit. Als soort van grap had ik een profiel aangemaakt op een (seks)datingsite. Deze heb ik niet lang aangehouden, omdat een familielid mij spotte en ik er mee weg kwam door te zeggen dat dat nog een heel oud profiel was. Dat ik vergeten was te verwijderen. Toen diegene dat zei, heb ik het profiel uiteraard meteen verwijderd. Echter, ik was via die site inmiddels al in contact gekomen met een jonge, alleenstaande moeder uit Rotterdam. Ze leek me een alternatief type.

Niet de zoveelste alleenstaande moeder in een volkswijk met tattoos van haar kinderen die zich aanbiedt voor geld. Ze was voor mijn smaak een beetje aan de forse kant, dat vind ik overigens al snel, maar ze had een heel open karakter en superlief gezicht. We hadden een klik en wisselde foto's uit en vele chats volgden. Uiteraard gingen de gesprekken ook vaak over seks. Onze wederzijde interesse in orale seks werd natuurlijk uitvoerig besproken. Ik lik erg graag en gebruik daarbij graag mijn vingers.

Ik kan mezelf helemaal verliezen tussen de benen van een vrouw en ik vind het ook heerlijk als zij zo klaarkomt. Uiteindelijk kwam ons beider bucketlist ter sprake. In mijn geval stond anale seks hoog op mijn bucketlist. Dat was iets dat ik nog nooit gedaan had. Zij gaf aan dat ze hier al wel ervaring mee had en er, met de juiste man én de juiste penis, erg van kon genieten. Ze vond het moeilijk te omschrijven, maar het had te maken met lengte en dikte. Na enkele gesprekken gaven we toe dat we beiden weleens hadden gemasturbeerd bij de gedachten aan de ander.

Ondanks dat ze wist dat ik getrouwd was en niet van plan mijn vrouw te verlaten, begon zij er, na ongeveer een week of drie gechat te hebben, over om een afspraak in te plannen. Ik mocht bij haar thuis komen. We hadden een klik en ze wilde wel weten hoe de vibe in het echt was. We zouden afspreken en er allebei rekening mee houden dat er óf heel weinig zou gebeuren óf juist heel veel als de klik er was. Ik verzon op een doordeweekse, maar voor mij vrije dag, de smoes dat ik in Rotterdam een collectie van een verzamelaar ging bekijken en misschien ging overnemen.

Ik trok een korte broek en ruimzittend overhemd met korte mouwen aan. Buiten dat dat er wel redelijk 'vlot' uitziet, trek ik het ook makkelijk uit en weer aan. Condooms kwamen niet ter sprake, maar voor de zekerheid stopte ik er drie in mijn tas. Zodra ik bij haar was, zou ik het geluid van mijn telefoon uitzetten. Als ik zou worden gebeld, kon ik later altijd nog zeggen dat ik mijn telefoon niet hoorde, omdat er muziek werd gedraaid. Ik wilde sowieso niet gestoord worden, mocht er meer gebeuren dan alleen een leuk gesprek.

Ik reed naar Rotterdam en parkeerde in de door haar opgegeven straat. Ik stond voor de parkeermeter en zag dat ik er geld in moest doen. Maar hoeveel en voor hoe lang? Ik besloot er voor twee uur in te gooien. Gelukkig was het niet op kentekenregistratie. Ik belde haar dat ik was gearriveerd en ze gaf me het huisnummer. Eenmaal daar aangekomen, werd er opengedaan door een vrouw met een vriendelijke gezicht gekleed in haar ochtendjas. Ik liep achter haar aan naar binnen en we gingen op haar bank zitten.

Al snel deed ze haar ochtendjas uit en ze had nu alleen nog een prachtig witte boxerstring aan met witte daarboven een witte beha. Aan praten kwamen we amper toe, want ze wilde eerst weten hoe ik zoende. Voordat ik daar iets over kon zeggen, ging ze al op mijn schoot zitten en zoende me. Ze moet gevoeld hebben dat ik al snel een erectie kreeg, terwijl ze in haar slipje langzaam over me heen bewoog. Zodra ik mijn handen op haar billen legde, trilde ze en vroeg of ik mee wilde gaan naar de slaapkamer. Dat wilde ik wel. Mijn korte broek werd al te klein voor mijn erectie.

In haar slaapkamer vroeg ze me alleen mijn schoenen en sokken uit te doen. De rest deed zij graag zelf. I did as I was told. Ze legde me op mijn rug, trok tergend langzaam mijn boxer uit en pijpte mij minutenlang, terwijl ze mijn ballen kneedde. Om te voorkomen dat ik in haar mond zou klaarkomen, vroeg ik haar te gaan liggen. Ik liet haar boxerstring aan, likte eerst haar dijen en ging langzaam verder naar boven. Daarna likte ik over haar poesje door haar hete slipje heen. Ze kronkelde en kreunde. Een zoete geur kwam me tegemoet. Ze rook daar erg lekker.

Ik trok het slipje naar beneden. Ze was helemaal geschoren! Dat kende ik niet. De meiden van mijn generatie zijn meiden met trimmers en streepjes. Maar wat beft het lekker zo'n geschoren poesje! En wat had ze een klein poesje. Schattig bijna. Ik likte haar clitje terwijl ik met eerst één, daarna twee en ten slotte met drie vingers bij haar naar binnen ging. Ze kronkelde en kreunde steeds meer. Ik ging door en door, steeds sneller. Tot ze riep dat ze bijna kwam. Als een malle deed ik een condoom aan en stootte meteen diep en hard in haar.

Op dezelfde snelheid als dat mijn vingers voorheen het werk deden. Ik had haar kuiten in mijn handen en trok aan haar benen tot haar billen van het bed kwamen. Zo kon ik nog sneller neuken. 'Niet klaarkomen hoor. Ik wil dat je mijn kontje volspuit!, riep ze uit. Ik stopte en zette haar op haar knieën voor me. Ze vroeg me mijn condoom af te doen. Dat durfde ik niet. Bang dat er iets vies zou worden? Bang dat het thuisfront dat wél zou ruiken ondanks dat ik een douche zou nemen? Ik durf het niet te zeggen. Ze pakte glijmiddel en wreef over haar kontgaatje. 'Kom maar', zei ze.

Langzaam zette ik mijn pik ertegenaan en duwde. Dit was haar inderdaad niet vreemd. Ik had iets meer kracht nodig dan bij haar kletsnatte poesje, maar mijn pik zat er al snel diep in. Het voelde anders, maar toch heerlijk. Ik begon langzaam te stoten. 'Doe als net', zei ze. 'Neuk me snel. Spuit me vol!' Steeds sneller en sneller stootte ik, totdat ik luid grommend alles leegde. Voor ze kon vragen hoe ik het vond, gooide ik haar weer op haar rug en dook met mijn gezicht en vingers op haar poesje. 'Nu ga jij komen', zei ik haar.

Dat duurde niet lang en bij het klaarkomen trok ze met haar vuisten het beddengoed los om daarna stevig mijn haren vast te pakken en mijn wangen te pletten tussen haar dijen. Ik vind het heerlijk als een vrouw op mijn gezicht klaarkomt. Daarna lagen we uitgeteld op het bed. Ik denk dat we alles bij elkaar nog geen half uur bezig zijn geweest, maar het voelde als een heel weekend vol seks. Zo intens. Zo echt! Alsof we allebei alles kwijt moesten. We gingen samen douchen. Zij wilde mijn pik wassen en ze wilde me aftrekken en pijpen. Zo zacht waste ze me.

Enkele weken erna zocht ze weer contact om nog eens af te spreken. Ik hield de boot af, omdat ik bang was dat herhaling extra risico's met zich mee zou brengen. Misschien zou ik dan wel betrapt worden of geen goede nieuwe smoes kunnen verzinnen. Of zouden bij herhaald afspreken misschien meer gevoelens van haar kant ontstaan. Maar toch, het idee om ook eens zonder condoom in haar kontje klaar te komen of in haar mond liet me niet los. Na enkele weken trok ik de stoute schoenen aan en stuurde haar een bericht.

Zij blokkeerde, na mijn bericht te hebben gelezen, mijn nummer. Ik heb haar nooit meer gesproken. Ik hoop dat ze happy is. En zo niet, dat ze ooit mijn nummer deblokkeert en me een bericht stuurt om onze eerst afspraak een heerlijk vervolg te geven.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.0588235294118 sterren
17 stemmen