Olivier

Olivier, een nette, hoogopgeleide man van 41 jaar, 188 cm, blauwe ogen, donkerblond kort haar, maakt graag tributes voor vrouwen. Ik ben exhibitionistisch en wordt erg opgewonden van vrouwen die mij bloot zien en of weten dat ik mezelf op ze heb afgetrokken. Een tribute is dan ook een foto van een foto van jou waarop ik laat zien hoe geil ik je vind door mezelf af te trekken met het ultieme doel een kwak sperma op jouw foto te leggen. Jij krijgt het resultaat te zien. 

Een sessie beginnen we met een korte kennismaking waarbij we foto’s kunnen uitwisselen. Dit kan per chat/e-mail of live, via Skype. Via Skype mag je me dan ook rustig instructies geven. In betere, gezondere tijden, zou ik het zeker ook eens live willen doen. 

Je hoeft geen fotomodel te zijn, maar je moet wel bereid zijn iets van jezelf te willen laten zien. Ik val op alle soorten vrouwen, als ze maar zichzelf en natuurlijk zijn: jong/oud, dik/dun, blond/donker, klein/groot, … de natuur is mooi in alle facetten en diversiteit. 

 

Contact opnemen kan via olivier.bommel@outlook.com voor zowel e-mail als Skype. Discretie staat voorop. Ik hoop op veel reacties van lieve vrouwen.