Kirsten

Ingezonden door Twan

Ach ja, kleine Kirsten. Zij is misschien klein, maar de indruk die zij bij mij heeft achtergelaten is heel groot. Weet je wat een branddriehoek is? Dat is een term binnen de brandweer die de drie dingen noemt die nodig zijn om een brand te laten ontstaan. Dat zijn: brandstof, (hoge) temperatuur en zuurstof. Kirsten heeft haar eigen driehoek. Kirsten zelf, alcohol en mannen. Voeg die drie ingrediënten bij elkaar en dan is spektakel verzekerd. Dat is niet alleen het geval op seksueel gebied. Ook in agressie staat Kirsten haar mannetje (of vrouwtje).

Ik heb Kirsten leren kennen via het werk dat ik destijds in het oosten van het land deed. Ik was als troubleshooter 'ingevlogen' en Kirsten werkte daar al. Zij viel mij qua verschijning al vanaf dag één op. Maar daar kon en wilde ik nog niets mee. Daarbij heb ik zoveel ellende zien ontstaan uit relaties op het werk. Wat mij bij Kirsten het meeste opviel waren haar ogen. Die spraken boekdelen. Eén oogopslag liet je meteen weten waar je bij haar aan toe was. Goed of slecht. Kirsten zag er erg aantrekkelijk uit, maar ze had daarnaast ook een iets jongensachtige uitstraling.

Kirsten is niet echt honderd procent meisjes-meisje. Een bijna geslaagde carrière als profvoetbalster onderstreept dat wel een beetje. Zij is daarvoor helaas alleen tien jaar te vroeg geboren. Daarnaast rookte zij shag en dronk zij haar bier altijd rechtstreeks uit de fles. Kirsten is in meerdere opzichten uniek en dus viel ze mij op. Soms zaten we met een aantal collega’s beneden in de kelder een sigaretje te roken en dan kruisten onze blikken elkaar regelmatig. Soms meende ik iets aparts te zien, maar dat kon ook verbeelding zijn.

Als we met elkaar praatten dan voelde je gewoon een bepaalde spanning in de lucht hangen. Van haar kant iets uitdagends. Bijna provocerend zelfs. Hoe het precies gegaan is weet ik niet meer, maar op enig moment stuurden wij elkaar ’s avonds berichtjes. Zij deed dat altijd vanuit haar tuinschuurtje met een shagje en een fles bier binnen handbereik. Manlief zat dan in de woonkamer en lette op de kids die boven lagen te slapen. Ik weet ook niet meer van wie destijds het initiatief is uitgegaan, maar dat zou best van Kirsten kunnen zijn geweest.

Tijdens die 'schuurgesprekjes' is onze telefoonseks ontstaan. De eerste keer dat wij elkaar buiten het werk om spraken was ook weer het resultaat van ettelijke berichtjes over en weer. We zouden elkaar op zondagavond om tien uur ontmoeten op de parkeerplaats van het Van der Valk motel bij Apeldoorn. Zoals Kirsten nou eenmaal is deed zij, nadat wij allebeide in onze auto’s naar Apeldoorn reden, weer eens heel irritant. Zij deed net alsof zij zich had bedacht en alsof zij rechtsomkeert zou maken om weer naar haar dorpje terug te rijden.

Kirsten vindt het ontzettend leuk om mensen op de kast te jagen. Toen wij elkaar op de parkeerplaats hadden ontmoet, was het eerste wat wij deden elkaar diep zoenen. Onze tongen kronkelden om elkaar heen in onze monden. Onderzoekende, nieuwsgierige handen tastten over en weer elkaars lichaam af. Dat was voor het eerst dat ik die speciale blik in haar ogen zag. Later zou ik ontdekken dat als Kirsten zo uit haar ogen keek echt alles op seksueel gebied kon en mocht gebeuren. Dan waren bij haar alle remmen los.

Al snel werd besloten om met mijn auto een plekje op te zoeken waar wij konden experimenteren. Het woord 'neuken' was nog niet gevallen, maar wij wisten beiden dat wij als konijnen tekeer zouden gaan. Ik parkeerde mijn auto in de berm van een bospad en weer vlogen wij elkaar met een bijna dierlijke passie aan. Ik reed in een relatief kleine cabrio, dus veel ruimte om flink tekeer te gaan was er niet, maat dat was geen probleem. We stonden tegen de rand van het Orderbos geparkeerd, dus lieten wij de auto achter ons en wilden het bos ingaan.

Verder dan drie meter zijn we niet gekomen. Toen lag ik al op mijn rug tussen de dennennaalden. Onze vingers zochten elkaars opwindende plekjes. Ik maakte de riem en knopen van Kirstens jeans los en zij die van mij. Met de broeken op onze enkels pakte Kirsten mijn pik en stopte die tussen haar benen. Ik weet nog hoe het voelde om voor het eerst mijn blote eikel in haar hete kutje te voelen kloppen. Gek genoeg had geen van tweeën het over een condoom. Het enige waaraan we dachten was neuken en dat deden we dan ook. Als wilden.

We gingen tekeer en ik vermoed dat onze geluiden in de buurt kwamen van die van burrelende mannetjes herten die in hetzelfde bos leefden. Ik weet nog dat ik vreselijk ben klaargekomen in Kirsten. Pas veel later zou ik horen dat zij geen voorbehoedsmiddel gebruikte. Na die ene keer kwam Kirsten eigenlijk elke maand wel een keer op zaterdagavond bij mij thuis en bleef zij dan ook bij mij slapen. Nou ja, slapen. Voor 'thuis' was zij dan met een vriendin die van 'ons' wist op stap en zou zij daarna bij haar blijven slapen.

Kirsten kwam meestal pas tegen elf uur, maar dan was het ook wel meteen feest. Ik vond, en vind het nog steeds, opwindend als een vrouw mooie lingerie met kousen draagt. De lingerie had Kirsten zelf, maar ik zorgde altijd voor de kousen. En omdat ik zelf in een seksuele ontdekkingsreis zat, zocht ik ook de grenzen op van hoever Kirsten wilde gaan. Aan onze dates ging vaak een bezoekje van mij aan Christine le Duc vooraf. Als Kirsten dan bij mij binnenkwam, gaf ik haar een pakketje waarvan zij geen flauw benul had wat daar de inhoud van zou zijn.

Meestal was het een dildo of een vibrator. Soms ook een ander speeltje zoals handboeien of een trileitje. Ik weet dat er mannen zijn die zich in hun mannelijkheid aangetast voelen als hun partner een dildo gebruikt, maar ik word daar juist bloedgeil van. Kirsten ook. We maakten er altijd een wedstrijdje van wie er het geilste werd. Om het nog opwindender te maken zette ik vaak mijn camera op het statief zo neer dat het showtje van Kirsten close-up in beeld kwam. Uren van videomateriaal heb ik eraan overgehouden. 

Ik heb ze nooit met anderen gedeeld. Ook niet de opnames van latere dates met andere dames. Dat was en blijft altijd iets tussen de dame en mij. Niets was ons te gek. Vaak wilde zij er ook 'een pilletje' bij, maar dat had ik nog nooit gedaan en het is er ook nooit van gekomen. Zeker met drank in het spel was Kirsten niet te houden. Ik zou echt niet weten wat wij niet hebben gedaan. De keren dat wij elkaars kutje en lul schoren. Wat helemaal niet nodig was, omdat wij elk ons 'huiswerk' al hadden gedaan.

Vaak duwde ik tijdens het scheren van haar kutje een mooie vibrator in haar genotsgrotje. Dan werd ze altijd kletsnat! Ik hield het dan ook vaak niet meer uit. Ik duwde dan haar benen nog verder uit elkaar en stak mijn tong dan in haar hete spleetje. Kirsten snoof en kronkelde als een bezetene. Mijn speeksel, haar vocht en het scheerschuim zorgden dan altijd voor een flinke geile kliederboel. Op zo’n moment kon en mocht ook echt alles gebeuren. Elkaars poepgaatje masseren, elkaar beffen en pijpen, elkaar insmeren met olie of ander vocht. Foto’s en video’s maken hoorde daar standaard bij.

Ik weet nog dat ik een keer dacht dat ik gek werd en dat mijn balzak en pik zouden exploderen. Als Kirsten zaterdags kwam was het allang donker. Het complex waar ik woonde stond haaks op een ander appartementencomplex. Op dezelfde verdieping van dat complex woonde Sacha. Volgens mij een dame van Slavische afkomst. Een mooie, spannende vrouw waar ik vanaf mijn balkon weleens oogcontact mee had. Ook werd er over en weer naar elkaar gezwaaid. Ik heb weleens geprobeerd om Sacha voor mijn camera te krijgen, maar dat is helaas nooit gebeurd.

Ik vermoedde dat Sacha alleenstaand was, omdat ik nooit een partner bij haar zag. Een keer stond ik met Kirsten voor mijn slaapkamerraam te vrijen en omdat wij beiden naakt waren, waren Kirstens prachtige tietjes goed zichtbaar. De gordijnen waren open. Het kon mijn verbeelding zijn, maar ik meende weleens gezien te hebben dat Sacha vanuit haar keuken naar ons stond te kijken, maar zeker wist ik dat niet. Maar die gedachte alleen al… Ik werd daar dan erg opgewonden van en ook op dat gebied wilde ik Kirstens grenzen opzoeken.

Toen wij weer eens in de slaapkamer elkaar voor het raam op hadden staan geilen, stelde ik voor om het nog spannender te maken en naar de huiskamer te gaan, omdat het raam daar groter was. Kirsten stemde meteen in. Zeker toen ik zei dat ik vermoedde dat Sacha zou staan gluren. Ik was al volledig naakt, maar Kirsten had haar kousen nog aan en een zwart kanten korsetje dat haar tietjes omhoog duwde. Ik drukte Kirsten op de leuning van de stoel voor het raam. In de huiskamer brandde, maar één schemerlampje, dus niet alles was goed zichtbaar.

Sacha zou soms ook moeten raden wat Kirsten en ik aan het doen waren, maar is dat niet juist het leukste aan seksuele fantasieën? Dat wat je niet ziet, maar wel vermoedt en waar je over fantaseert? Kirsten was niet echt een pijpster. Dat was gewoon niet 'haar ding'. Op dat moment wilde ik dat zij dat wel deed. Open en bloot voor het raam, zodat wij mogelijk of hopelijk bekeken zouden worden. Dit keer had Kirsten geen aanmoediging nodig. Het woord 'bekeken' werkte bij Kirsten als een toverwoord. Zij nam mijn pik en ging me daar tekeer!

Ik moest regelmatig mijn lul uit haar mond terugtrekken om te voorkomen dat ik in haar mond of over haar gezicht zou klaarkomen. Ik wilde mijn orgasme nog uitstellen. Wat ik wel wilde, was dat Kirsten daarna met gespreide benen en met haar rug naar mij toe op mijn schoot op de rugleuning ging zitten. Ik kon haar dan van achteren in haar kutje neuken. Ik weet niet of Sacha ook echt zat te kijken, maar in mijn fantasie deed zij dat wel. In die fantasie stelde ik mezelf voor dat ik Sacha zag kijken hoe ik mijn hete pik tussen Kirstens gezwollen lipjes in- en uit stootte.

Toen ik dat tegen Kirsten zei, spreidde zij haar benen zo mogelijk nog verder. Het is ook een droom en fantasie van mij geweest om samen met Kirsten en Sacha een trio te doen. Ik weet zeker dat Kirsten daar wel voor open had gestaan. Ik heb het nooit aan Sacha gevraagd en ik heb ook nooit geweten of Sacha ook echt naar onze showtjes heeft gekeken. Dat Kirsten er wel wat voor gevoeld had, maakte ik op uit haar vraag om de volgende keer bij Christine le Duc een dubbeldildo met twee eikels te kopen. Die werd al snel haar favoriet.

Ik heb nog foto’s en een video waarop Kirsten in haar korsetje en met haar kousen aan op mijn bank onder de kerstboom ligt. Wijdbeens met de dubbeldildo half in haar kutje, een flinke buttplug in haar kontje en met een vibrator op haar clitje. Nog steeds kom ik hard klaar op die foto’s en video. Ik heb geweldige tijden met Kirsten beleefd. Vanaf het het begin af aan was het duidelijk dat zij nooit haar gezin voor mij zou verruilen, maar duidelijk was ook dat dat van mij ook echt niet hoefde. Wat wij hadden was geweldig en meteen ook genoeg.

In dat jaar hebben Kirsten en in de gekste dingen gedaan. Neuken terwijl haar beste vriendin boven aan het douchen was, zij trok mij af en ik haar vingerde haar in een portiek en we hebben zelfs half gekleed staan neuken op het damestoilet van een grand café. Noem het en wij hebben het gedaan.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
4 stemmen