In de kleedkamer van de voetbalvereniging

Ingezonden door Anoniem

Sinds een x aantal jaar heb ik alles, denk ik, goed voor elkaar. Een goed lopend eigen bedrijf met een aantal kantoren in de Benelux, een vrouw en twee kinderen. Je zou bijna kunnen zeggen een soort van “saai” leven. Net zo als waarschijnlijk veel mensen bij mij in de straat en/of die ik op zaterdag bij de supermarkt tegen kom tijdens het rondje week boodschappen. Het bedrijf wat ik heb opgebouwd in de afgelopen jaren is oa gebaseerd op mijn organisatorische vermogen en het nemen van, soms te grote, risico’s. Onder het motto “ iedereen zei dat het onmogelijk was, totdat er iemand lang kwam die dat niet wist”. In die laatste categorie val ik.

Uit een soort verveling en nieuwsgierigheid ben ik een behoorlijk aantal jaar geleden eens gaan kijken op een sekssite, zoals zo velen waarschijnlijk wel eens gedaan hebben en/of nog steeds doen. Op een bepaald moment trof ik daar een oproep van een stel aan, dat eens wat anders wilde dan de slaapkamer. Je zou dan wellicht zeggen dat het een idee is om naar een parenclub te gaan. Uit ervaring weet ik inmiddels dat veel mensen dat toch een soort van drempel vinden. Ik bood dit stel, uit organisatorische vermogen en een bepaald risico/spanning,  dan ook mijn bureau/kantoor en vergaderruimte aan om hun fantasie buiten de slaapkamer te realiseren 

Dit beviel hen zo goed dat ze een volgende stap wilden nemen, namelijk in de vergaderkamer een soort rollenspel met meer mensen. Natuurlijk was ik bereid hen daarbij te helpen. Van het een kwam het ander en als snel hadden wij een soort vriendenclubje. Dat clubje bestond uit gelijkgestemde mensen op seksgebied. Ook in dit geval bleek ik dus goed in het organiseren van gebeurtenissen waarbij vrouwen alleen en/of stellen een soort van laagdrempelig hun seksfantasie konden realiseren. Dit was leuk, geil en gaf uiteraard voldoening, dus ik ben vaker op oproepen gaan reageren.

Mannen die inmiddels aansluiting in het clubje hadden deden dat ook en zo kwamen er steeds meer mensen op ons pad die ook wel een wens hadden. Judith en Mark waren zo’n stel. Judith had al vaker aan Mark aangegeven weleens wat te willen doen in de kleedkamer van een voetbalclub met de mannen van een voetbalteam. Mark mocht dan toekijken als "trainer". Die aanvraag kwam op een bepaald moment bij mij binnen. Over het algemeen zeg ik altijd dat wij bijna alles kunnen organiseren en we inmiddels nergens meer van op kijken. En dan dit.... Hoe krijgen we dat voor elkaar?

Uiteindelijk via via een kleedkamer geregeld, Elf mannen uit ons clubje en natuurlijk Judith en Mark uitgenodigd om op die bepaalde avond daar samen te komen. De mannen zaten in de kleedkamer te wachten. Eerst kwam de "trainer" binnen om de mannen toe te spreken. Wat mag wel en wat mag niet. 'Vragen? Geen Vragen? Oké dan haal ik nu Judith erbij', zei Mark. Daar kwam ze door de deur in een mooi lingeriesetje op zwarte hoge hakken. Je kon merken dat ze wel een beetje zenuwachtig was. Mark vertelde dat ze de blinddoek om had in verband met de zenuwen. Op die manier hoefde ze in eerste instantie alleen maar te voelen en te proeven.

Al gauw zat ze op haar knieën en gingen de lippen van haar mond van pik naar pik. Soms een beetje pijpen, soms een beetje deepthroaten en soms pakte een man haar hoofd een gaf haar een facefuck. Na een proefrondje was het tijd om haar wat harder aan te pakken. De mannen pakten haar niet zachtzinnig aan en neukte haar in een behoorlijk tempo. In de tussentijd pijpte ze hen en trok ze af, terwijl zij haar likten en neukten.Na een tijdje werd er zelfs even een DP bij Judith geprobeerd, maar dat lukt toch niet zo. Het afneukfeest verplaatste zich naar de douches en onder de warme stralen water kreeg ze de ene naar de andere zaadlozing over haar gezicht, borsten en kont.

Het feest liep ten einde. De mannen vertrokken en Judith, Mark en ik bleven achter. Judith stond onder de douche bij te komen van dit avontuur terwijl Mark en ik de kleedkamer fatsoeneerden. Daarna gingen we met zijn drieën nog even wat drinken in een café waarbij Judith aangaf het super geil gevonden te hebben en nog nooit zo vaak op één avond klaargekomen was. Met een zoen namen we afscheid. Judith (en Mark) gingen lekker slapen en eenmal thuis heb ik nog even naar mijn e-mail gekeken of er nieuw te realiseren fantasieën binnen gekomen waren...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.8 sterren
5 stemmen