Kiekeboe II

Ingezonden door Twan

Ik parkeerde mijn auto bij de jachthaven aan de Horndijk. Hand in hand liepen Elif en ik over de steiger naar mijn Antares-sloep. De 2-cilinder diesel sprong vrijwel meteen aan en zachtjes tuffend verlieten wij de haven. Het was mijn bedoeling om vanaf de Vuntusplas door de Heul helemaal naar de vijfde plas te varen. Daar lag een leuk restaurantje aan het water. Bovendien had dat restaurantje ook een eigen haventje voor bezoekers. Wij zetten koers richting Breukelen. Voorbij de Heul voeren wij de eerste plas op. Het was een prachtige zomerdag vrijwel zonder wind.

Ondanks dat de kuip van mijn sloep wit van kleur was, liep de temperatuur te hoog op. Al snel stonden er een paar druppels zweet op mijn voorhoofd. Elif zat naast mij en zocht wat verkoeling door haar hand overboord in het water te steken. Tevreden kloppend bracht het dieseltje ons met elke omwenteling van de schroefas dichter bij het restaurant. Elif en ik hadden deze route vaker gevaren. Het zal dan ook om die reden geweest zijn dat Elif mij even aankeek toen ik het houten stuurwiel naar stuurboord draaide en daarmee de veenafgravingen richting Breukelen invoer.

Ik zag geen verbazing in haar ogen. Net zo goed als ik Elif had kunnen ‘lezen’ in de winkel van Christine le Duc, wist Elif nu dat ik aan zou leggen bij een plekje waar wij ongestoord en onbeschaamd eindelijk onze opwinding van die ochtend op elkaar uit konden leven. Schuin tegenover de bungalow van Willem van Kooten, beter bekend als Joost den Draaier, stuurde ik mijn sloep door een opening in de rietkraag en knoopte ik de landvast met een mastworp om een elzenstam. Al bij het uitstappen kon ik mijzelf niet meer beheersen.

Mijn hand verdween onder Elifs korte rokje. Meteen voelde ik dat haar stringetje vochtig was. Ik genoot van dat gevoel en de wetenschap dat ik binnen vijf minuten diezelfde heerlijke sapjes op mijn tong zou proeven. Weer voelde ik mijn lul in een ongemakkelijke bocht liggen, maar nu wist ik dat met maar een handbeweging te verhelpen. Het duurde niet lang voordat Elif en ik elkaar met onze monden verwenden. Ik lag op mijn rug in het gras en Elif lag op haar buik op mij. Mijn tong en lippen deden hun best om Elifs clitje en rode lipjes te liefkozen. Vochtig maken hoefde niet.

De vochtigheid van Elifs string had niets met het warme weer of het water van de Loosdrechtse plassen te maken en was zeker geen toevalstreffer geweest. Elif was gewoon kletsnat. Haar lipjes glinsterden in het felle zonlicht en leken mij te roepen. Zelfs bijna te smeken om hun te liefkozen. Dat deed ik graag. Nog meer zelfs. Ik wilde Elif niet alleen maar gewoon klaar laten komen. Ik wilde dat Elif weer diezelfde opwinding zou voelen waarvan ik zeker wist dat zij die ook in de paskamer bij Christine le Duc had gevoeld. 

Op het moment dat zij zich in allerlei houdingen en in al haar vrouwelijkheid aan de brunette had gepresenteerd. Een opmerking daarover leverde op dat Elif haar kutje nog steviger op mijn mond drukte. Ik had dus gelijk gehad. Ik maakte mezelf geen illusie. De beide keren waarin Elif klaarkwam, hadden weinig met mijn orale vaardigheden te maken. Nu Elif wist dat ik wist dat zij opgewonden was geraakt door haar ‘voorstelling’ voor de verkoopster, was dat voor zeker meer dan de helft verantwoordelijk voor haar eerste ongekend heftige orgasme.

Ook het feit dat mijn goedkeuring van die ‘voorstelling’ mij bijna spontaan in mijn boxer klaar had laten komen, had Elif krampachtig op mijn tong laten klaarkomen. Na Elifs tweede orgasme wilde ik mijzelf ook niet meer inhouden. Na een paar simpele bewegingen drong mijn eikel diep in haar totdat ik mijn zak Elif steeds aan voelde tikken. Mogelijk had het iets met haar Turkse achtergrond te maken. Elif ontpopte zich als een volleerd buikdanseres, die mij met haar heupbewegingen tot een spetterend orgasme wist te verleiden.

Mijn orgasme hield zolang aan dat ik bij het terugtrekken nog een druppel of twee van mijn zaad over Elifs rode lipjes zag lopen. Vrijwel stapvoets stuurde ik de sloep de kleine haven van het restaurantje aan de vijfde plas in. Wij bestelden een lunch. Het versgeperste sinaasappelsap smaakte heerlijk. Het enige jammere daaraan was dat ik de smaak van Elif daardoor kwijtraakte. Dat verlies werd echter ruimschoots gecompenseerd door Elif. Weer door Elif moet ik eerlijk zeggen.

Na een bezoek aan het toilet liet zij niet alleen weten dat mijn zaad haar stringetje had doordrongen, datzelfde slipje drukte zij nu in elkaar gefrommeld in mijn hand. Elif zat nu dus in haar keurige, naakte en gladgeschoren kutje tegenover mij! Mijn hemel, waar ging dit naartoe? Tijdens het met roomboter besmeren van de toast ontwikkelde zich bij mij een duivels plan. Op de terugvaart had ik opeens haast. Zonder verdere omwegen voer ik in een rechte lijn terug naar de jachthaven.

Dat Elif dat absoluut niet had verwacht, bleek wel toen zei mij vroeg waar mijn hoge tempo opeens vandaan kwam. Expres vaag zei ik nog een verrassing in petto te hebben. Met niet meer dan een vragende blik accepteerde Elif mijn uitleg voor dat moment. Ik hield mijn autodeur voor Elif open en liet haar instappen. Onvermijdelijk stroopte haar rokje daarbij iets op, mij een steelse blik op het spiegelgladde kutje gunnend. Met een glimlach die door Elif als verdacht werd aangemerkt, draaide ik de parkeerhaven uit en stuurde ik de auto richting Nieuw Loosdrecht en Boomhoek.

Ik wist dat er tussen die twee dorpen een aangelegd zandstrand lag waar een grote, vrijwel altijd nagenoeg lege parkeerplaats was aangelegd. De aanwezige cafetaria moest het vooral hebben van de strandgangers. Die konden hun auto’s onbeperkt en gratis parkeren. Mijn plannetje was eigenlijk niet meer dan een voortzetting van de bijna privé show die Elif vanmorgen aan de brunette in Utrecht had gegeven. De exhibitionist in mij was daardoor opgestaan. Daarbij zeker versterkt door Elif zelf, die sinds het terras aan de vijfde plas nog steeds met een bloot kutje naast mij zat.

Niet geheel zeker over de afloop draaide ik de grote parkeerplaats op en reed ik helemaal door tot aan het einde. Toch al snel 300 meter van het strand en het cafetaria af. Toen ik de motor uitzette, keek Elif mij aan. Voordat zij mij iets kon vragen, vertelde ik dat ik wat spannende foto’s van haar wilde nemen. Foto’s waarbij Elif eerst nog redelijk discreet, maar vanaf een bepaald moment ook ronduit onbeschaamd met haar naakte kutje door mij zou worden gefotografeerd. Elif antwoordde niet. Zij keek mij alleen aan. ‘Moet dat hier?’ vroeg zij. ‘Juist hier’, was mijn antwoord.

In een adem voegde ik daaraan toe dat dat met mijn exhibitionisme te maken had. ‘Maar dan nu wel mijn exhibitionisme,’ merkte Elif scherpzinnig op. ‘Klopt’, antwoordde ik. ‘Maar volgens mij had jij daar vanmorgen ook geen moeite mee.' Elif lachte. ‘Was het zo duidelijk?’ vroeg zij. Ik had willen antwoorden dat dat ‘er vanaf had gedropen’, maar die woordspeling leek mij op dat moment net iets te ver gaan. Hij was wel goed voor een binnenpretje. Ik haalde mijn videocamera, die ik altijd in mijn auto heb liggen, uit het kluisje onder het reservewiel, liep om de auto heen en opende Elifs deur.

Ik had in grote lijnen wel in mijn hoofd wat ik in elk geval absoluut wilde vastleggen, maar het was misschien wel net zo leuk om, net als vanmorgen, Elif haar eigen fantasie te laten gebruiken. Ik gaf haar wat basisinstructies waardoor Elif vanaf haar stoel een halve draai naar mij toe maakte. Eerst nog heel netjes en zedig met haar benen keurig tegen elkaar aan. Daarna vroeg ik haar om haar bovenbenen te strelen. Elif toonde zich meegaand. Mijn volgende aanwijzing zou ook meteen mijn laatste zijn. Toen ik Elif vroeg om haar benen iets te openen, deed zij dat gewillig.

Wat ik alleen zelf nog niet had bedacht, was dat zij dat openen in drie verschillende stappen zou doen. Tijdens de diverse stadia van het openen, verhuisden Elifs handen van de bovenkant van haar benen langzaam naar de binnenkant. Dat was het moment waarop ik besloot om de fotofunctie van mijn camera om te zetten naar video. Ik twijfelde er niet aan dat de beelden die ik nu ging maken mij tijdens lange, donkere en eenzame winteravonden aan menig orgasme zouden helpen. Elif bouwde haar voorstelling mooi op. Elke beweging leek doordacht en afgewogen.

Haar kale poes werd niet ineens op het beeld geslingerd. Nee, Elif wist de spanning op te bouwen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik alweer groei in mijn jeans voelde. Zeker toen Elif uitstapte, met haar rug tegen de auto leunde en haar rokje tot vrijwel aan haar navel omhoog trok. Zij zakte iets door haar knieën, die daarbij licht naar buiten draaiden. Elif opende met de wijs- en middelvingers van beide handen haar lipjes. Ik -en veel belangrijker- de camera zag die heerlijke rode lipjes waar ik op het eiland zo van had genoten.

Een hand hield de lipjes open, terwijl de vingers van de andere hand Elifs genotsknopje vonden. Zelfs vanaf mijn afstand, toch zeker drie meter, kon ik dat knobbeltje al zien. Elifs zoektocht duurde dus ook niet lang. Zij verplaatste zich van de zijkant van de auto naar het portier. Met haar rug schuin tegen de voorstijl aan plaatste Elif haar rechtervoet op de dorpel van de auto. Met als gevolg dat haar rode lipjes zich als vanzelf openden. Wat tot nu toe gebeurd was, zou nog maar een braaf begin van de afloop blijken.

Voor mij was het toch al motivatie genoeg om zelf ook actie te ondernemen. Een snelle blik over de parkeerplaats leerde dat er op twee auto’s vlakbij het cafetaria na verder geen mens in de buurt was. Ik maakte mijn riem los, knoopte mijn jeans open en duwde het elastiek van mijn boxer omlaag. Mijn lul kwam met enige veerkracht tevoorschijn. Elifs ogen waren op mijn lul gefixeerd. Ik besloot een stap dichterbij te doen, nog net buiten het blikveld van de camera. Met mijn broek halverwege mijn bovenbenen trok ik de voorhuid voor de eerste keer naar achteren.

Een blauw glimmende eikel werd zichtbaar. Ik ging zo staan dat Elif een riant uitzicht op mijn lul had. Dat dat effect had, werd vrijwel meteen duidelijk. Elif ging weer op haar autostoel zitten en zette zij haar linkervoet op de dorpel. Ik had weer inkijk tussen haar schaamlipjes. Ik wist hoe Elif zou reageren en dus begon ik mijzelf met lange, langzame halen af te trekken. Na een keer of vijf meldde de eerste druppel voorvocht zich op mijn eikel. Ik wreef mijn hele eikel daarmee in. De blauwe knop glansde in de namiddagzon.

Elif deed exact wat ik verwachtte: twee vingers verdwenen tussen de rode lipjes. Elif begon zichzelf te vingeren in een oplopend tempo. De camera zette ik dichterbij. Ik wilde op Elif inzoomen, maar Elif zag in het omgeklapte schermpje dat ik dan zelf niet in beeld zou komen. ‘Niet zoomen', klonken haar op een bevel lijkende woorden. Tegelijkertijd wist haar linkerhand mijn lul te pakken. Ik werd letterlijk aan mijn pik in beeld getrokken, totdat mijn eikel nog maar vijftien centimeter van Elifs mond was verwijderd.

Ik trok nog steeds mijn voorhuid heen en weer. Elifs hand lag ook nog steeds om mijn schacht waardoor ik amper nog kon trekken. Elif nam die taak moeiteloos over. Niet alleen dat. Pijpen was een van haar lievelingsactiviteiten. Zij deed het ook geweldig. Ik weet zeker dat de wetenschap dat dit allemaal gefilmd werd Elif nog extra opwond. Met een nog niet eerder getoonde ijver verhief Elif haar pijpen tot een voor mij tot nu toe onbekende kunst. Met mijn pik halverwege in haar mond trok Elif nog steeds met haar duim en wijsvinger om mijn schacht gewikkeld mijn voorhuid heen en weer.

Haar vrije hand ging beurtelings naar haar glimmende poes en mijn balzak. In het omgeklapte beeldschermpje zag ik haarscherp wat de camera registreerde. ‘Laat die eenzame winteravonden nu maar komen’, dacht ik nog. Terwijl ik over het vervolg aan het nadenken was, zag ik een rode VW Golf de parkeerplaats opdraaien. Ook die auto reed de twee geparkeerde auto’s voorbij. In een rechte streep reed de Golf op ons af. Mijn eerste reactie was van ‘inpakken en wegwezen’.

Onhandig frommelde ik mijn strak gepijpte pik in mijn boxer en jeans. Elif hoefde niet veel meer te doen dan haar rokje omlaag te trekken en met haar benen tegen elkaar aan in de auto te draaien. De Golf stopte op nog geen vijf meter afstand naast mijn auto. Ik zag twee mannen zitten. De ene schatte ik ergens midden dertig. De tweede man moest aanmerkelijk ouder zijn. Ergens eind vijftig toch zeker schatte ik in. Ik gooide Elifs deur dicht en liep om naar mijn eigen portier. Ik stapte in en trok de deur dicht. Vrijwel op datzelfde moment draaide de man van in de dertig zijn zijraam naar beneden.

Hij gebaarde mij hetzelfde te doen. Ik drukte de knop in en zoemend verdween mijn zijraam in de deur. ‘Mag ik u wat vragen?’ ‘Dat hangt er vanaf’, antwoordde ik. De man was duidelijk niet ontspannen. Aan zijn gejaagde blik kon ik zien dat er wat aan de hand was. Mijn rechterhand zocht de contactsleutel al op. Klaar om de motor te starten en vol gas weg te rijden. ‘Ja weet u', vervolgde de dertiger, ‘wij zijn gebeld door een vriend van ons. De eigenaar van die witte Toyota’. De man wees naar een van de bij het cafetaria staande auto’s.

‘Oh, en waarom heeft die vriend jullie gebeld?’ vroeg ik. ‘Omdat wij dat zo afgesproken hebben’, luidde het antwoord. ‘Afgesproken? Maar hoe en wat dan?’ ‘Ja, weet u dan niet waar wij hier staan?’ ‘Dit is niet alleen maar een parkeerplaats. Het is ook een plek waar mensen naartoe komen om seks te hebben of om daarbij toe te kijken. Onze vriend heeft met zijn verrekijker gezien dat jullie wat aan het doen waren.' ‘Oh, en wat was dat dan volgens hem?’ ‘Nou ja, gewoon seksen,’ bracht de dertiger enigszins stamelend uit.

‘En dan vinden jullie het leuk om daar eventueel naar te komen kijken?’ ‘Doen we heel vaak. Zeker ’s zomers.’ Een ding was zeker: de man had mijn aandacht. Ik liet mijn zijraam weer omhoog komen en ik keek Elif aan. 'Of zij gehoord had wat de man had gezegd?' Als Elif het goed had begrepen dan wilden de beide mannen toekijken, terwijl anderen seks met elkaar hadden. ‘Daar kwam het wel op neer’, antwoordde ik. ‘Wil jij daar iets mee?' ‘Tja,’ zei Elif ‘ik weet het niet hoor. Dat van vanmorgen vond ik leuk en spannend, maar om hier nou te gaan seksen terwijl er twee kerels toekijken?’

Ik vertelde dat ik dat in grote lijnen precies zo vond, maar ook dat zowel voor Elif als bij mij de wetenschap om te worden bekeken heel versterkend werkte. Ik vond het wel een overweging waard. ‘Als jij pertinent nee zegt, dan houdt alles meteen op’, vond ik ook. ‘Weet je, de gedachte aan twee mannen stoot mij af', zei Elif. ‘Wat zou het voor jou eventueel bespreekbaar maken?' vroeg ik. ‘Ja, dat weet ik niet hoor', antwoordde Elif toch enigszins onzeker. Na een korte stilte vroeg ik aan Elif of het voor haar een groot verschil zou maken als de brunette van vanmorgen erbij zou komen?

‘Ja,’ was het snelle en eerlijke antwoord. Daar leek dus een mogelijke opening te zitten. De aanwezigheid van een of meer dames zou het verschil kunnen maken. Ik liet mijn zijraampje weer zakken. Ik vroeg aan de passagier hoe groot hun netwerk was. Dat wisselde volgens hem. ‘Zitten er ook stelletjes en dames in dat netwerk?’ vroeg ik. ‘Dat zeker. Meerdere zelfs’, antwoordde de dertiger. ‘En die kunnen jullie bellen?’ Zonder verder met Elif te overleggen, zei ik: ‘Bel maar.’ Zowel de dertiger als de vijftiger grepen naar hun telefoons en begonnen naarstig in hun telefoonlijsten te zoeken.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem