KIK

Ingezonden door Willem (kale-kale@outlook.com)

Omdat mijn seksleven thuis niet zo spannend meer is, ik heb wel een hele lieve en toffe vrouw, had ik voor de gein een profiel aangemaakt op KIK. Op diverse sites was ik een KIK-profiel tegen gekomen, dus ik had de stoute schoenen aan getrokken en ook maar eens een profiel aangemaakt. Na diverse contacten gelegd te hebben met zowel mannen als vrouwen, ben ik bij een groep terecht gekomen voor BBW (Big Beautiful Women) lovers, daar ik een liefhebber ben van volle vrouwen met grote tieten.

Daar begon het. Het was een gezellige groep waar plaatjes werden gedeeld van vrouwen met de BBW-uitstraling. De beheerster van de groep bleek een vijfenvijftig jarige BBW te zijn. Er werden diverse plaatjes gedeeld van heerlijke dames. Een paar keer per dag mocht er in de groep een dickpic gepost worden. Zoals het gaat op KIK: wat op KIK gebeurt, blijft daar ook. Op een bepaald moment heb ik gevraagd of ik met de beheerster van de groep een privé gesprek aan mocht gaan. Dat mocht.

We hebben eerst wat heen en weer bericht over de thuissituatie. Die bleek voor beiden niet zo spannend meer te zijn als voorheen. Bij mij was er niet zo veel seks meer en zij was een gescheiden vrouw met een zoon van negentien. Na het huisje, boompje en beestje verhaal draaide het al gauw uit op seksueel getinte berichten. Dat beloofde wat. Na een vraag van mijn kant of ze haar tieten wilde laten zien, kwam ook de tegenvraag wat zij dan van mij te zien zou krijgen. Nu heb ik best een mooi stukje gereedschap hangen, dus dat werd aan elkaar getoond.

Zo gingen er nog een paar dagen voorbij. We zagen elkaar redelijk vaak voor de camera, waarbij we voor en door elkaar klaar kwamen. Zij kon redelijk goed squirten en bij mij spoot de sperma vaak over mijn buik. Op een dag heb ik de motor gepakt en ben ik naar het adres gereden waar zij werkzaam is. Daar aangekomen, zag ik een dame achter de toonbank staan met een echt BBW-lichaam. Een flinke, mooie kont en een paar tieten waar je niet omheen kan. 'Jezus, wat een lekkertje' ging het door mijn hoofd.

Na een bakkie gedronken te hebben en wat te hebben gekletst, was het voor mij tijd om richting huis te gaan. 's Avonds op mijn bedje werd de app weer geopend en zijn we beiden weer tot een geweldig hoogtepunt gekomen waarbij de sappen voor de camera rijkelijk stroomden. Dat moest natuurlijk ook een keer live gaan gebeuren, dus er werd een date gepland. We hadden afgesproken in een hotelletje in Amsterdam. Ik ben op de motor naar Amsterdam gereden. Daar aangekomen zagen we elkaar voor de tweede keer in levende lijve.

We begroetten elkaar met een heerlijke tongzoen, waarbij ik haar in haar heerlijke kont kneep. Na ons gemeld te hebben bij de receptie kregen we de sleutel van de kamer. Hup in de lift en naar de kamer. In de lift werd al volop gepijpt en gevingerd. Eenmaal in de kamer waren binnen een paar tellen al onze kleren uit. Ik werd gelijk achterover op het bed geduwd en binnen no time had ze mijn stijve pik in haar mond. Ze kon heerlijk pijpen! We hadden die middag heerlijke seks: neuken, pijpen, maar vooral beffen.

De dame in kwestie is diverse malen spuitend tot een geweldig orgasme gekomen. Wat was het bed nat! Ik kon maar amper op adem komen of ze begon alweer aan mijn pik te zuigen. Na haar kutje volgespoten te hebben, waren nu haar mooie gezichtje en tieten aan de beurt. Er kwam nog een mooie lading zaad op haar kin, neus en wangen terecht. Dat droop heerlijk naar beneden op haar geweldige tieten waar ik het heerlijk over uitsmeerde. Het was tijd voor een pauze. Na wat gedronken te hebben, zijn we weer doorgegaan. 

Ze zette zich voor mij neer met haar kont omhoog. Met wat spuug en kutvocht heb ik haar sterretje ingesmeerd en langzaam heb ik mijn eikel in haar heerlijk kont gestopt. Na een kwartiertje pompen, spoot ik nog een paar kleine straatjes zaad in en over haar kont heen. Daarna likte ze mijn lul mooi schoon. We hebben de seks afgesloten met knuffelen en tongzoenen. Daarna was het tijd om weer op huis aan te gaan. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen