Van boodschappen tot Claudia

Ingezonden door Jaco

Terwijl de zon aangenaam schijnt stap ik de supermarkt binnen. Het voelt er enigszins fris. Het klimaat hierbinnen dwingt mijn lichaam tot schakelen. Wanneer ik bij de groenteafdeling in dubio sta of ik wortelen of bloemkool ga eten, worden mijn zintuigen geprikkeld door een aangenaam parfum. Zonder aarzelen kijk ik direct om mij heen op zoek naar de dame die de winkel verrijkt met deze betoverende geur. Net zo snel als hij is gekomen, is de geur weer verdwenen. Voor een moment fantaseer ik hoe deze dame eruit zal zien, maar het boodschappenbriefje brengt mij weer bij de les. 

Op dit tijdstip is het meestal vrij rustig in de supermarkt. Hierdoor is er maar één kassa open. Een dame in een gele, zomerse jurk welke net tot boven haar knieën komt, staat voor mij in de rij. Haar vrouwelijke schoonheid bewonder ik even aandachtig als haar sierlijke bewegingen. Plots raak ik weer bevangen door het aangename parfum. Zonder sturing vliegen de prikkels door mijn lichaam. Binnen enkele seconden voel ik de impact hiervan. Om de laatste boodschappen uit haar kar te halen, moet ze dieper bukken.

Nieuwsgierig en ietwat brutaal probeer ik een glimp op te vangen van haar decolleté. Zodra ze haar bovenlichaam omhoog brengt, kijkt ze mij vol in mijn ogen aan. Haar blonde haar zit speels aan beide zijkanten van haar hoofd op een staart. Dit geeft haar een meisjesachtig uiterlijk al schat ik de dame eind veertig. Ze knipoogt wat ondeugend, haar blauwe ogen dringen diep in mij door. Haar boodschappen legt ze zorgvuldig in kratten die ze in haar kar heeft gezet. Dit geeft mij de gelegenheid, om met veel plezier, haar verder te bewonderen.

Rondom haar enkel draagt ze een zilveren enkelbandje dat haar vrouwelijkheid benadrukt. Onder haar stevige kuiten sieren pumps haar smalle voeten. Inmiddels merk ik op dat er wat perikelen zijn met de betaling. Haar pinpas doet  het niet. Een volgende betaalpas lijkt ook niet te werken. Vanuit het niets kijkt ze mij doortastend aan. 'Zou jij anders niet de boodschappen even voor me kunnen betalen?', vraagt ze met een lieve, zachte stem. Totaal overdonderd door haar vraag en zonder te beseffen dat dit complete waanzin is, stem ik hiermee in. De dame loopt vrijwel direct weg.

Uitdagend kijkt ze achterom. 'Ik wacht buiten op je'. Als een kip zonder kop en totaal ontdaan door deze gebeurtenis reken ik mijn eigen boodschappen af. De caissière wenst mij, met een glimlach op haar gezicht, een fijne dag. Eenmaal buiten is de dame in geen velden of wegen meer te bekennen. Ik kan dus wel naar die centen fluiten. Met een naar gevoel loop ik naar mijn auto. 'Kom je even hier?', hoor ik vanaf de parkeerplaats. De dame in kwestie zit inmiddels in haar auto en wenkt mij vriendelijk. Als sneeuw voor de zon verdwijnt mijn vervelende gevoel. Ik loop richting haar auto. 

Haar stem en houding veranderen meteen zodra ik bij haar portier sta. Ze reikt me een visitekaartje aan. 'Vanavond om half negen verwacht ik je'. Nog voordat ik iets kan zeggen, zet ze haar auto in zijn achteruit, draait de auto weg en verlaat de parkeerplaats. Een onherkenbaar, opwindend gevoel neemt bezit van mij. 'Wat moet ik hier nou mee aan?', vraag ik mezelf af. Vreemd genoeg gaat het mij niet eens meer om het geld van de boodschappen. Deze dame heeft iets magisch. In ieder geval een energie die in elke vezel van mijn lichaam voelbaar is.

Met gemende gevoelens keer ik huiswaarts. Eenmaal thuis ruim ik de boodschappen op. Zorgvuldig was ik mijn lichaam. Tot mijn verbazing is mijn lid behoorlijk nat geworden van het voorvocht. Als ik mezelf heb opgefrist, pak ik het visitekaartje en toets het adres in op de navigatie. Het adres is zo'n tien minuten rijden vanaf mijn huis. Ik start de auto en ga op weg. Tien minuten later bereik ik mijn bestemming. Ik parkeer de auto een stukje verderop en stap uit. Ik had mezelf voorgenomen om alle gedachtes te laten voor wat het is. Ze moest me alleen de boodschappen terugbetalen.

Niets meer dan dat. Met dit in gedachten bel ik aan bij een twee-onder-een-kap woning. Ondanks dat de voordeur op een kier staat durf ik deze niet klakkeloos verder te openen. Wanneer de garagedeur opengaat zie ik en bekend gezicht. De dame ziet er nog sensueler uit dan vanmorgen. 'Kom maar via de garagedeur naar binnen. De schilder heeft vandaag de voordeur geverfd'. Bij binnenkomst geeft ze me vriendelijk een hand.  'Aangenaam, ik ben Claudia. Sorry dat ik je vandaag overviel in de supermarkt, maar wat ontzettend lief dat je de boodschappen voor wilde schieten'.  

'We zitten net aan de thee', lust je ook?' 'Sorry Claudia, aangenaam, ik ben Tom. In de grote woonkeuken zit een slanke man aan de keukentafel. Hij heeft een vriendelijk gezicht. De man staat op en geeft mij een ferme handdruk. 'Je bent een man met manieren Tom. Aardig van je om de boodschappen van mijn vrouw voor te schieten'. Ik probeer zijn compliment wat af te vlakken door aan te geven dat het goed is om vanuit menselijkheid iets voor elkaar te doen. Voorzichtig schenkt Claudia de thee in. Ook nu dringt haar parfum diep in mijn neus door en brengt allerlei sensaties op gang.

Als kers op de taart vult ze het samenzijn aan met bonbons. Zodra ik er één heb gepakt, strijkt ze met haar hand over de achterkant van mijn hoofd. Haar nagels krassen liefelijk mijn hoofd. 'Dit heb je wel verdiend Tom. Je was zo attent en gul om de boodschappen voor te schieten.' Ze kust mij op mijn wang en bedankt mij nogmaals. Al snel is er ruimte voor een gezellig gesprek en voelt het alsof we elkaar al jaren kennen. Claudia zit aan het hoofd van de tafel. Laurens, haar man, zit tegenover mij. Claudia laat me schrikken als ze ziet dat ik naar haar decolleté kijk.

'Kijk jij zo graag, Tom?' vraagt ze op een doortastende, strenge toon. Nog voordat ik iets kan zeggen komt ze een stukje omhoog en duwt haar wijsvinger tegen mijn lippen. 'Sstttt'. Hierdoor verandert plots de energie. Er valt een stilte. Het enige wat er is, is het oogcontact tussen mij en Claudia. Uit het niets staat Claudia op. Pontificaal zet ze haar pump op de zitting van haar stoel. Haar jurk valt enigszins open. Stevig pakt ze haar borsten vast en kneedt deze uitdagend. De geilheid giert direct door mijn lichaam. 'Zeg Laurens, ik schat zo in dat wij hier een voorbeeldig slachtoffer hebben'.

Naast de opwinding bekruipt mij een gevoel van angst. Haar woorden kan ik op dit moment niet inschatten. Claudia ontgaat dit zeker niet. Ze lacht uitbundig en pakt mij ruw bij mijn haar vast. 'Je kijkt toch zo graag naar mij Tom? Je mag plaats nemen op de eerste ring.' In haar ogen zie ik zowel vuur als verlangen. Ze trekt nog iets harder aan mijn haar. 'Wil je dit Tom?' Claudia heeft al snel in de gaten dat ik meer vragen dan antwoorden heb. 'Ja of nee Tom?' Hoewel ik normaal gesproken wel redelijk snel van stof ben, slaag ik er nu niet in om rationeel na te denken.

Mijn opwinding in combinatie met haar vrouwelijke schoonheid maken dat ik dankbaar instem. Tegelijkertijd voel ik hoe mijn lichaam reageert. Claudia maakt een groot verlangen in mij los. In gedachte kus en lik ik haar goddelijke lichaam en gaat mijn harde lid vol overgave bij haar naar binnen. Laurens geeft ze de eenvoudige opdracht alvast naar boven te vertrekken. Als Claudia een uitnodigende pose aanneemt, sta ik automatisch op. Haar handen omvatten mijn polsen. Als een gids laat ze mijn handen over haar lichaam glijden. Als een hongerig beest bewegen mijn heupen.

Ik wil haar begeren, haar doen sidderen van genot. Als geen ander herkent ze mijn bewegingen. Haar lippen wild zoenend. Ze brengt mijn hoofd op hol en gretig betast ik haar borsten. Haar tepels zijn voelbaar hard. Nét op het moment dat ik haar wil ontdoen van haar kleding grijpt ze vol in mijn zak. Een kreet van pijn en verbazing ontsnapt aan mijn lippen. Ruw stoot ze mij af. 'Tom, ik heb hier de regie, niet jij. Is dat duidelijk?' Het voelt zo tegenstrijdig allemaal. Het maakt mij wat warrig. 'Wat wil Claudia?' Claudia voelt feilloos aan dat ik iets wil zeggen. 'Volg mij Tom en gehoorzaam'. 

Als een gehoorzaam schoothondje loop ik achter haar aan de trap op. Zodra we op de overloop zijn pakt ze mijn gezicht met beide handen vast. Uitdagend glijdt haar tong over mijn lippen. Ze duwt mij stevig tegen de muur en drukt haar onderlichaam stevig tegen mij aan. Wanneer haar heupen ritmisch beginnen te draaien, raken onze tongen verwikkeld in elkaar. We zoenen wild en vol verlangen. En dan ineens draait Claudia om als een blad aan een boom. Met vurige ogen sommeert Claudia dat ik hier moet blijven staan. Ik vlieg van de ene emotie in de andere.

Mijn instinct zeg dat ik haar wil bevredigen, op welke manier dan ook. Als ze terugkomt uit haar slaapkamer heeft ze zich ontdaan van haar gele zomerse jurk. Haar figuur is volledig in balans en super vrouwelijk. Zelfs enigszins Rubensachtig te noemen. Haar lingerie is net zo vrouwelijk als haar voorkomen. Verbaal dwingt ze mij plaats te nemen op mijn knieën. Als vanzelf daal ik neer. Voorzichtig, maar uiterst secuur brengt ze een blinddoek bij me aan. Vrijwel direct vraag ik mezelf af of ik dit wel wil. 'Claudia, ik weet niet wat je van plan bent, maar wil ik dit wel?', vraag ik haar met een stotterende stem.

Uit het niets pakt Claudia mijn balzak beet. Wanneer ze er zacht in knijpt, voelt ze meteen mijn erectie. 'Die jongeheer van jou is voor mij voldoende bewijs'. Claudia's hand blijft stevig in mijn balzak knijpen. Als een hondje aan de lijn kan ik niets anders doen dan haar volgen. Uiterst langzaam kleedt Claudia mij uit. Op de achtergrond hoor ik hoe Laurens zijn vrouw kust. Daar sta ik dan, naakt en kwetsbaar voor een totaal onbekend stel. Tijd om lang na te denken krijg ik echter niet. Polsboeien brengt ze razendsnel bij me aan. Voor ik het weet zit ik op mijn knieën en gevangen aan het bed.

Gelukkig gaat de blinddoek meteen af. In een donkere slaapkamer die sfeervol is verlicht met kaarsen zit ik machteloos op mijn knieën. Zonder verder een woord te spreken gaan Claudia en Laurens met elkaar vrijen, prompt voor mijn neus op bed. Zijn lichaam is slank, maar bijzonder mannelijk. Claudia draagt een korset wat haar vrouwelijke rondingen perfect accentueert. Mijn instinct zegt me dat ik mee wil doen. Ik wil overeind komen, maar besef me ineens dat mijn handen aan het voeteinde vastgeketend zitten. Claudia lacht als ze mij ziet spartelen. 'Geniet van het uitzicht Tom.' 

Laurens zijn lid is hard en staat fier vooruit. Zijn pik is niet bijzonder lang, maar wel dik. Claudia haar hand omvat zijn vlees terwijl ze vurig kussen. Haar uitdagende ogen kijken mij aan als ze zijn pik langzaam begint te likken, deze situatie maakt mij gretig en woest van verlangen. Een onherkenbare drift neemt plaats in mij, ik voel hoe de frustratie toeneemt en probeer mij kansloos los te wrikken. Claudia brengt haar gezicht dicht bij de mijne. Haar tong steekt ze uitnodigend naar buiten. Vurig tongen we met elkaar.  'De boodschappen gaven je toegang tot de eerste ring Tom, niets meer dan dat.' 

En net zo als ze me zoende, vult Claudia haar mond nu met zijn warme vlees. Als een bezetene pijpt ze Laurens. Ondertussen brengt ze haar hand richting haar goddelijke plekje. Ze is hoorbaar nat. Wanneer ze over het bed heen kruipt, krijg ik de kans om haar lichaam verder te bewonderen. Aalles in deze ruimte is geil. Haar benen legt ze wijdbeens op mijn bovenarmen terwijl ze op haar rug ligt. De geur van haar zalige sapjes snuif ik hongerig op. Zo dichtbij is haar goddelijke grotje. Ik ruik haar en zie hoe ze gewillig haar slipje in haar schede inbrengt.

Dit terwijl ze niets weet over mijn fetish van gedragen slipjes. Terwijl het slipje al haar sapjes op kan nemen, wrijft ze over haar clitoris. Laurens verwent haar tepels hoorbaar naar genoegen. Langzaam trekt ze het kletsnatte slipje weer naar buiten. Speels kruipt ze naar mij toe. 'Ah Tom, ben je zo geil?' Ze knijpt direct mijn neus dicht waardoor mijn mond automatisch opengaat. Ruw propt ze haar natte slipje diep in mijn mond. 'Zo ben je tenminste stil en kan je lekker mijn overheerlijke sapjes proeven Tom.'

Laurens en Claudia lachen er smakelijk om. De vernedering neemt toe, evenals de frustratie. Inmiddels is mijn pik hard en wil ik masturberen. Deze setting is zo opwindend. Claudia haar lippen omsluiten zijn dikke knots. Ze zuigt krachtig. Zijn eikel krijgt alle aandacht. Laurens pakt haar blonde staartjes vast en begint langzaam in haar keel te stoten. Gretig en hongerig laat ze zijn paal diep in haar mondje verdwijnen. Ze is hier blijkbaar in getraind want geen enkel moment kokhalst ze. Laurens reikt met zijn hand naar de andere kant van het bed en geeft Claudia een behoorlijke dildo.

Met verbazing kijk ik naar het formaat. Nog voor ik mezelf de vraag kan stellen of Claudia deze dildo wel kan hebben, verdwijnt de dildo eenvoudig in haar grot. Terwijl Laurens onverminderd doorgaat met keelneuken, geniet Claudia hoorbaar van de zwarte dildo. Nu begin ik zo wanhopig te worden dat de tranen over mijn wangen rollen. Dit schouwspel is zo opwindend dat ik de machteloosheid maar moeilijk kan accepteren. Blijkbaar is Claudia dit niet ontgaan, maar in plaats van enige zachtheid slaat ze met haar platte hand in mijn gezicht. 'Kijk Tom, kijk!' 

Laurens komt naar me toe en trekt haar slipje uit mijn mond. Claudia brengt dit wederom diep in haar schede in. Laurens vlak voor mijn gezicht zitten en wrijft met zijn eikel over mijn lippen. Stevig druk ik mijn lippen op elkaar. Ik voel een sterke afkeer. Claudia komt naast mij op de grond zitten en begint zachtjes aan mijn pik te trekken. Met haar andere hand sluit zij mijn neusgaten af waardoor ze mij subtiel dwingt tot het pijpen van haar man. Claudia heeft mij volledig in haar macht. Moeizaam gaat mijn tong over het uiteinde van Laurens zijn dikke pik. 'Zuig Tom, zuig die pik van mijn man.

Doe waarvoor je gekomen bent.' Zo goed als ik kan zuig ik aan Laurens zijn harde knots. Geheel tegen mijn verwachting in vind ik het opwindend om hem in opdracht van Claudia te pijpen. Laurens ligt in de lengterichting voor me op het bed. Claudia neemt in tegenovergestelde richting plaats op zijn pik. Als vanzelf vult zijn pik haar kletsnatte grot. Met een rap tempo gaat ze op en neer. Dit alles speelt zich af op nog geen meter bij mij vandaan. Laurens begint stevig mee te bewegen waardoor de stoten nog harder zijn. Haar boezem deinst uitnodigend op en neer.

Wat zou ik haar graag behagen door met mijn harde vlees tussen haar borsten te neuken. Wanneer Laurens de leiding over wil nemen brengt hij Claudia in de positie om op zijn hondjes genomen te worden. Daarbij begeeft zij zich dwars aan het voeteind. Zo kijk ik tegen de zijkant van haar korset aan. Ze haalt haar borsten onder het korset vandaan. Stevige, grote tepels sieren haar borsten. Als een klein kind dat naar een speen verlangt probeer ik met mijn mond bij haar tepel te komen. Tevergeefs. 'Eerste ring', lacht Claudia hard. Laurens gaat meteen stevig tekeer.

Als een leeuw onderwerpt hij Claudia aan zijn grillen. De snelheid waarmee hij in haar stoot is zo heftig dat Claudia haar hoofd niet langer omhoog kan houden. Zijn ballen kletsen stevig tegen haar brede billen. Gewillig lijkt ze haar kont nog verder omhoog te duwen waardoor Laurens nog harder in haar beukt. Claudia hijgt en kreunt. Met schunnige opmerkingen maakt ze Laurens duidelijk dat hij haar stevig moet neuken. Bij mij is de wanhoop inmiddels zo groot geworden dat ik het niet meer aan kan zien.

'Clau' roept Laurens. Ik schrik door het volume dat Laurens gebruikt. Ik kijk op en zie Claudia's ogen contact met me zoeken. Ze draait haar onderlichaam meer op het bed waardoor haar gezicht vlakbij is. Uitnodigend steekt ze wederom haar tong naar me uit. Gretig en dankbaar ga ik hier op in. Terwijl Laurens onverminderd door beukt, geniet ik intens van haar tong. Ze drukt haar wang stevig tegen de mijne. Haar hand drukt tegen de andere kant van mijn gezicht. Elke stoot die Laurens doet is voelbaar. Claudia zit op de grens van klaarkomen. Ze gilt enorm als Laurens achter haar op bed gaat staan.

Met gebogen knieën dringt zijn paal nog dieper bij haar naar binnen. Claudia ontploft van genot. Nog voordat haar orgasme ten einde is gekomen werpt Laurens haar op haar rug. Als Laurens naast mij staat, legt hij zijn hand op mijn hoofd en draait mijn gezicht naar zijn dieprode pik. Verkrampt sluit ik mijn ogen en mond. Grommend komt Laurens klaar. Zijn zaad druipt over mijn gezicht. Dit geheel naar wens van Claudia. 'Goed zo Laurens. Dank je wel voor de boodschappen Tom', zegt Claudia lachend. Uit schaamte en onmacht kijk ik naar beneden.

Ik ben radeloos geil en toeschouwer geweest van een heerlijke vrijpartij.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen