Kees' trilogie

Ingezonden door Kees

Al verschillende keren ben ik door Kees uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een sessie van hem en Meesteres Judith. Wat een ontzettende leuke middagen en avonden heb ik met hen doorgebracht en wat hebben we wat af gelachen. Binnenkort ga ik hen wederom een bezoek brengen en zal ik ongetwijfeld Meesters Judith een handje (of twee) mogen helpen. Uiteraard beleven ze samen of apart van elkaar ook heel veel leuke en spannende avonturen. Kees stuurt me af en toe een kort verslag van zijn avonturen. Hieronder kun je drie van zijn verslagen terugvinden. 

Mijn eerste bi-ervaring

Binnenkort heb ik een date met een oudere man van voor in de zeventig. We kennen elkaar al jaren via Sexjobs en hebben een keer contact gehad. Verder hebben we elkaar regelmatig gesproken via e-mail. Ik was toe aan iets nieuws en wilde hem gebruiken voor mijn plannetje. Ik had hem bij mij thuis uitgenodigd en hij zou een arsenaal aan dildo's en pluggen meebrengen welke hij bij mij zou gaan gebruiken. Om 12.30 uur zou hij die dag bij mij zijn. Ik was de hele ochtend al nerveus en ook flink geil.

Het zou mijn eerste ontmoeting hier thuis zijn en daarnaast natuurlijk ook mijn eerste bi-ervaring. Om 12.00 uur stapte ik onder de douche vandaan. Van binnen en van buiten was ik stralend schoon. Ik had besloten om naakt de deur voor hem open te doen. Toen ik hem zijn auto voor de deur zag parkeren, klopte mijn hart in mijn keel. Ik was heel benieuwd hoe hij zou reageren. Hij belde aan en ik stapte naakt de gang in. Hij zag me aan komen lopen en keek verast naar me. Ik openende royaal de deur en liet hem binnen. Hij deed zijn jas uit die ik vervolgens aannam en ophing. 

Ik ging hem voor naar de woonkamer. Hier ging ik voor hem staan met mijn handen in mijn nek en vroeg hem mij uitgebreid te keuren en te testen deze middag. Zijn handen voelden aan mijn tepels, ballen en mijn pik. Hij vroeg me om me om te draaien en voorover te bukken. Uit zijn tas haalde hij een tube glijmiddel. Hij smeerde wat op mijn anus en ik voelde een vinger bij me naar binnen glijden. Hmm, het gebeurde precies zoals ik zo had gehoopt. We dronken eerst een kop koffie. Vervolgens gebood hij me op de salon tafel te gaan liggen. Hij ging rustig op de bank voor me zitten.

Hij ging voortvarend te werk en woonde mijn kontje flink uit. Terwijl hij gekleed aan de slag was, werd ik alsmaar geiler en geiler. Om hem te bedanken, zijn we nog naar boven geweest en heb ik hem naakt bij mij op bed gelegd. Ik heb hem enthousiast gepijpt. De arme man genoot er heerlijk van. Later hebben we dit enkele keren herhaald. Ook zijn er een enkele keer een paar mannen aangesloten die hij kende en ook wel zin hadden in een verzetje. Ik ben nu hun sletje waar ze regelmatig gebruik van mogen en kunnen maken. Natuurlijk weet mij Meesteres Judith hiervan. Ze heeft zelfs al enkele keren meegespeeld. 

 

Onverwachts bezoek

Afgelopen week was toch ook een bijzonder feestje. Na mijn werk had ik Meesteres Judith opgehaald. Omstreeks 19.00 uur waren we bij mij thuis, waarna ik aan het eten begon. Judith maakte gebruik van de laptop. Toen het eten zachtjes stond te pruttelen, zijn we eerst samen lekker gaan douchen. Dan zie je toch dat ze een geweldig lekker wijfie is, mijn Meesteres. Na de douche kleedde ze zich in een heel sexy outfit en ik moest naakt blijven. Ik moest haar eten serveren en mocht zelf apart in de keuken mijn hapje nuttigen. Raar was het wel!

Na nog wat gedronken en gekletst te hebben, gingen we naar de slaapkamer. Dat zal tegen een uur of elf zijn geweest. In tegenstelling tot waar ik op hoopte, ging ze me voor naar de logeerkamer. Ik mocht op bed gaan liggen en ze maakte mijn armen met handboeien vast aan een touw dat weer vast zat aan het bed. Ze lachte en gaf me een zoen. Ze dekte mijn lichaam toe met het dekbed en liep de slaapkamer uit. Een kwartiertje later hoorde ik de deurbel en hoorde de deur open gaan. 'Hoi, hoi', en een kus. Hierna hoorde ik de deur van de gang naar de woonkamer dichtgaan.

Ik hoorde wat stemmen. Een minuut of tien later herhaalde het ritueel zich. Een half uurtje later hoorde ik meerdere stemmen de trap oplopen en naar mijn slaapkamer komen. Ze lachten en giebelden . Niet veel later hoorde ik aan de geluiden dat er geneukt werd op mijn bed, maar niet door mij! Na enkele uren hoorde ik ze weer van de trap aflopen en werd er afscheid genomen. Meesteres Judith kwam binnen en maakte me los. Als opdracht gaf ze me het bed te verschonen en beneden alles op te ruimen.Zelf maakte ze nog eens uitgebreid gebruik van de douche. 

Hierna nam ze mij naakt mee naar de garage waar ik de auto van haar naar buiten moest zetten. Ik werd met mijn handen vastgezet aan het plafond en werden mijn rug en billen, maar ook mijn borst en pik voorzien van striemen van de zweepjes die ze mee had genomen. Ter afkoeling opende ze de deur en stond ik voor de hele buurt te kijk. Gelukkig was het half drie 's nachts en sliep iedereen. De spanning bij mij was gigantisch, terwijl zij rustig aan haar sigaretje zat. Ik mocht de nacht verder doorbrengen op het logeerbedje, terwijl Meesters Judith lekker lag te slapen op mijn bedje. 

De volgende ochtend na het douchen bleef ik naakt en verzorgde het ontbijt. Later bleek dat ze ons mannenclubje een e-mail had gestuurd en de mannen zich mochten uitleven op mij. Terwijl Judith ook haar best deed om het hun naar de zin te maken, dacht ik dit is toch weer iets wat je niet elke dag mag beleven.

 

In de vrije natuur

Het is nu bijna zover. Maandag 25 juli heb ik een afspraak met een dominante man. Om 9.30 uur staat hij voor de deur en ik moet van hem naakt open doen. Ik mag me niet spoelen en zelfs het toiletbezoek is mij ontnomen. Ik mag totaal geen privacy. De Meester zal bij alles aanwezig zijn. Zowel van de Meester als van Meesteres Judith mag ik geen orgasme!! Ik sta weer terug op aarde. Ik was knap nerveus vanochtend. Het wachten duurde natuurlijk langer, want zoals vaak is de dominant te laat.

De deurbel gaat en ik open de voordeur. De Meester stapt binnen en ik word in het midden van de woonkamer uiterst secuur bekeken en betast. Daarna serveer ik een kop koffie en praten we over SM, wat ik verwacht en wat ik kan verwachten. Toen werd het tijd voor actie. We gaan naar de badkamer waar ik onder toezicht mijn slettenkut moet reinigen. Een uitgebreide inspectie en oprekken volgen. Daarna gaan we naar de garage waar ik aan een balk word vastgezet. Mijn tepels en ballen zijn nu dus echt aan de beurt.

Met een bamboestokje worden mijn billen en rug voorzien van strepen. Na een tijdje word ik los gemaakt en een koud colaatje is een aangename versnapering tijdens deze pauze. Wij pakken de draad weer op. Ik mag een broek en een shirt aantrekken en we vertrekken richting het buitengebied. Ik had vorige week een verkenning gedaan en een best geschikte locatie gevonden. Zodra we de bebouwde kom uit rijden, moet ik mijn broek en shirt uitdoen. Het is stil en verlaten als we bij de locatie aankomen.

Naakt stap ik uit de auto en ga voorop een pad op. Een stukje van een paar honderd meter lijkt wel een eeuwigheid te duren. Gelukkig heeft niemand ons gezien als we daadwerkelijk de beplanting in kunnen. Al gauw hebben we een mooi open plekje gevonden. We zijn goed beschut door het struikgewas eromheen. Mijn handen worden achter mijn rug vastgebonden en opnieuw zijn mijn tepels, ballen, pik en rug aan de beurt. Hierna valt het oog van de Meester op een setje brandnetels. Ik word aan een boom vastgezet en met mijn shirt trekt hij een paar plantjes uit de grond.

Hij begint hiermee mijn gevoelige tepels en pik te strelen. Daarna is ook mijn anus aan de beurt. Ik denk dat u wel snapt dat dit een enorme stoot adrenaline bij me losmaakte. Enkele minuten later begint heel mijn kruis te branden. Wat wil ik graag krabben en wrijven, maar de brandende jeuk is heftig. Hierna gaan we weer naar de auto. Ik moet natuurlijk hetzelfde stuk weer naakt terug lopen. In de auto mag ik me weer aankleden. Als we weer thuis zijn, mag ik gelukkig even onder de koude douche. Dat geeft iets van verlichting tegen de jeuk. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
2 stemmen