Footlovers Party nieuwe stijl

Onlangs zijn we weer naar Antwerpen afgereisd voor een nieuwe editie van de Footlovers Party.  Dit keer vond het niet zoals gebruikelijk plaats in het Fetish café, maar werd de party gehouden op een nieuwe locatie: namelijk de Loft. De Loft is eveneens te vinden in Antwerpen, net iets buiten het centrum wat als voordeel heeft dat je er makkelijker en gratis kunt parkeren. Dit keer was ook Bas van de partij. Hij wilde al eerder een keer meegaan, maar dat is toen in verband met andere verplichtingen helaas niet gelukt.

Bas houdt net als de andere bezoekers van de party van vrouwenvoeten. Hij masseert ze graag, weet ik uit eigen ervaring. Ook vindt hij het heerlijk als vrouwen op hem willen gaan staan (trampling). Een stevige trap in zijn ballen vindt hij heerlijk (ballbusting). Inmiddels ben ik al een aantal keer bij hem thuis geweest voor een leuke sessie. Ik ga dan op hem staan en schop hem soms in zijn ballen en als tegenprestatie masseert hij mijn voeten. Hij blij, ik blij. Een goede deal lijkt me. Bas wilde al langer naar een Footlovers feestje gaan, maar in zijn eentje is dat minder uitnodigend voor hem.

Hij vond het leuk dat hij met ons mee mocht. Het is natuurlijk ook een stuk gezelliger als je al mensen kent. Mochten er geen andere vrouwen op het feestje zijn dan kon hij in ieder geval mijn voeten masseren en hadden we alsnog een leuke middag. In dat geval zou ik de organisatrice vragen of ze samen met mij Bas zou willen tramplen. Ik heb haar dat eerder zien doen en ben ervan overtuigd dat Bas dat fantastisch zou vinden. Bas heeft wel enige ervaring met trampling met vrouwen een op een, maar hij heeft nog geen ervaring met meerdere vrouwen die hem tegelijkertijd tramplen. 

Met zijn drieën vertrokken we naar Antwerpen. Daar aangekomen, blijken we niet de eersten te zijn. Wel was ik naast de organisatie, een man en vrouw dat al jaren feesten en evenementen organiseert, de enige vrouw op het feestje. Er zijn wel al een stuk of tien mannen. Niet echt een goede verhouding, maar in ieder geval een begin. De meeste mannen zitten op barkrukken aan statafels. In het midden van de kamer staan twee grote, ronde bedden met daar omheen banken. Op een van de banken zit de organisatrice. Aan haar voeten liggen twee fervente footlovers. Ik herken een van hen.

Ik begrijp dat de Loft ook regelmatig voor gangbangs en anders feestjes wordt gebruikt. Daar is de ruimte zeer geschikt voor schat ik zo in. Er hangt een hele relaxte, beetje huiselijke sfeer. Je voelt je snel op je gemak. Na het uitdoen van mijn jas en het aandoen van mijn naadkousen met hakken, neem ik plaats op de bank. Als ik net goed en wel zit, komen de eerste twee mannen al knielend voor mij op de grond zitten en vragen nederig of ze mijn voeten mogen masseren. Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen. Mijn voeten kunnen na een week hard werken wel een massage gebruiken.

Een van de twee footlovers herken ik van het laatste feestje in het Fetish café. Hij heeft toen ook mijn voeten gemasseerd. Altijd leuk om bekenden tegen te komen. Van de andere footlover begrijp ik dat er later op de dag nog een viertal Meesteressen komen. Dat is goed nieuws. Het is voor de mannen leuker als er meerdere vrouwen zijn, kan ik me zo voorstellen. Na een tijdje neemt een andere man het masseren en aanbidden van mijn voeten over. Hij is ook een oude bekende.

Hem heb ik al op eerdere feestjes gezien en gesproken. Ook vandaag onderwerpt hij mijn voeten aan een massage. Het blijft heerlijk om je voeten te laten masseren. Dit keer valt het me wederom op dat veel mannen erg verlegen zijn. Ze vinden het heel spannend om de vrouwen aan te spreken. De meesten hebben een kleine aanmoediging nodig. Als ze eenmaal plaats hebben genomen bij je voeten op de grond voor je, praten ze vaak honderduit. Het is voor hen fijn om er met gelijkgestemden over te kunnen praten.

Hier is niemand die wat zij doen vreemd of gek vinden. Ik kan me zo voorstellen dat ze niet op maandagochtend op hun werk vertellen wat ze dat weekend hebben gedaan. Ook lijkt het me lastig om op een date te vertellen dat je vrouwenvoeten adoreert. Helaas is dat nog altijd een taboe. Wat mij betreft is het hoog tijd om dat taboe te doorbreken. Ze doen er niemand pijn of kwaad mee en er is niks vreemds aan het masseren van voeten. Het is toch juist heerlijk om na een lange werkdag je voeten te laten masseren door iemand die dat graag doet.

Of eigenlijk is het altijd een geschikt moment om je voeten te laten masseren. Heerlijk! De volgende party staat dan ook alvast genoteerd in mijn agenda. Later die middag komen de beloofde vier Meesteressen binnen. Het zijn vier goed uitziende Nederlandse dames die wel van wanten weten. De mannen staan te trappelen om de voeten van de vrouwen te mogen masseren. Zoals verschillende mannen mij vertelden, is het voor hen ook een vorm van onderdanigheid naar vrouwen toe (femdom). Ze vinden het heerlijk om de vrouw te adoreren en te doen wat zij graag willen.

Dat weten de vrouwen dondersgoed. Nadat ze zich hebben omgekleed in spannende outfits, nemen ze plaats op de barkrukken. Ze scannen de mannen die moedig genoeg zijn geweest om op hen af te stappen en staan te trappelen om door een vrouw uitgekozen te worden. Als de vrouwen hun keuze hebben gemaakt, lopen ze met hen mee naar de bank en nemen plaats. De pumps gaan uit en de mannen kunnen zich helemaal uitleven. De vrouwen laten het zich welgevallen. Ik zie dat Bas ook een van de gelukkigen is. Hij heeft een leuke vrouw uitgekozen en leeft zich helemaal uit op haar voeten.

Ook de andere mannen genieten met volle teugen. Na het eten is het tijd voor de trampling liefhebbers. Bas bijt het spits af en gaat op zijn rug op de grond naast de muur liggen. De dame van wie hij eerder de voetjes heeft gemasseerd, gaat boven op hem staan, terwijl ze zich aan de muur vasthoudt. Dit is haar eerste keer trampling. Als ik iets voor de eerste keer doe, ben ik altijd wat voorzichtig. Dat is bij deze dame niet het geval. Met haar hakken nog aan neemt ze plaats op Bas. Als een volleerd 'trampling dame' loopt ze over het lichaam van Bas heen en weer.

Ze heeft er in elk geval heel veel plezier in. Dat straalt er wel van af. Erg leuk om te zien. Bas zijn ballen moeten het ook meermaals ontgelden. Ik weet dat Bas dat heerlijk vindt en zie hem genieten. Een andere vrouw maakt foto's als herinnering aan deze leuke middag en avond voor Bas. Halverwege vraagt Bas de vrouw heel even te stoppen. Het is voor hem heel erg intens. Even later vervolgen zij hun sessie. Ik ben blij dat het er eindelijk van is gekomen dat hij met ons mee is gegaan. 

Twee andere mannen zijn ook nieuwsgierig geworden naar hoe het is als een vrouw op hen gaat staan. Ik ben de beroerdste niet en vraag hen een voor een te gaan liggen. Ze nemen op hun rug plaats op de grond naast de bar. Ik kan mezelf met een hand vasthouden aan de bar en met mijn andere hand steun ik op een barkurk. Even later komt de organisator me letterlijk een handje helpen. Dat maakt het een stuk makkelijker om stabiel op de mannen te blijven staan en te bewegen.  

Het valt me alles mee hoeveel de mannen kunnen verdragen. Ik ben tenslotte geen poppetje van vijftig kilo. De mannen geven aan dat ze het een leuke en bijzondere ervaring vonden. Het smaakt voor hen beiden naar meer. Ik vond het leuk om te doen en voel me vereerd dat ik ze voor wat betreft trampling mocht 'ontmaagden'. Ik neem nog wat te drinken en neem weer plaats op de bank. Dit keer vlakbij het ronde bed middenin de kamer. Ik geef mijn ogen eens goed de kost en kijk mijn ogen uit. Overal waar ik kijk, is van alles te zien.

Rechts van me zie ik hoe een pump op het voorhoofd van een man wordt vast getapet. Vervolgens gaat de man op de grond liggen en gaat de vrouw op hem staan. Als ik links van me kijk, zie ik eveneens een aantal mannen heerlijk worden 'vertrapppeld' onder vrouwenvoeten. Recht voor me zie ik een van de Meesteressen met haar toyboy op het bed zitten. Ze vraagt iemand een veter uit zijn schoenen te halen en die aan haar te geven. Ik zie haar de veter kunstig om de harde pik van de toyboy binden. Vervolgens pakt ze beide uiteinden beet en trekt de veter in een beweging los van de pik.

Ik ben zojuist getuige geweest van de zogenaamde 'helikopter'. Weer wat geleerd. Na een paar ferme tikken op de billen van de toboy duikt hij gretig in het decolleté van zijn Meesteres. Comfortabel in de foetus houding liggend, zie ik hem aan haar borsten zuigen. Zijn harde pik laat zien dat hij flink opgewonden is. Voor hem was het masseren van de voeten en de trampling het voorspel. De show die zich afspeelt op het bed voor mij, is de grande finale. Het zou mij niks hebben verbaasd als het feest een ander thema had, ik op de eerste rij getuige had mogen zijn van seks tussen de Meesteres en haar toyboy. 

Wellicht dat dat gaat gebeuren op een van de femdom feestjes die later dit jaar op de planning staan. Ik heb mijn agenda in ieder geval al geblokt op deze dagen. De Loft was een erg leuke en welkome afwisseling op de eerdere Footlovers parties in het Fetish café. Ik ben heel benieuwd naar de andere feestjes in de Loft die nog gaan volgen. Bas heeft de dag van zijn leven gehad. Als aandenken gaat hij naar huis met een gat in zijn broek veroorzaakt door de hakken van de vrouw. Twee weken later appt hij me de foto's van de resterende blauwe plekken op zijn borstkast als gevolg van de trampling. 

Hij verzekert me dat niet alleen zijn borstkas nog blauw is. Ook zijn ballen kleuren nog altijd blauw door het trappen. Net als het gat in zijn broek een leuke herinnering aan het tramplen. Heerlijk om te zien dat mensen op zo'n feestje even kunnen zijn wie ze willen zijn. Voor die mannen is het denk ik een middag en avond de hemel op aarde. De vrouwen die het feestje bezoeken vinden hen niet gek of raar. Niemand die hen veroordeelt om wat ze het liefste doen. Ik kan het iedere vrouw aanraden. Ik zou zeggen twijfel niet langer en meld jezelf aan voor het volgende feestje. Tot snel!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
2 stemmen