Ik sliep niet

Ingezonden door Rob

Zaterdagavond. De kinderen logeren bij oma. Al rond een uur of twaalf lig ik naast mijn vrouw in bed half te slapen. Totdat ik op een gegeven moment licht gekreun hoor. Het is op de televisie. Ik draai mezelf om en doe net alsof ik slaap. Stiekem kijk ik met half geopende ogen naar de televisie. Het gaat over hoe men zijn partner kan bevredigen. Een vrouw doet bij een stel rubberen billen voor hoe je bij een man anaal de prostaat kan masseren om hem zo tot een orgasme te laten komen. Stiekem krijg ik een erectie. Ze heeft niet in de gaten dat ik meekijk. Opeens is het reclame.

Opeens staat ze op. Snel sluit ik mijn ogen Ze loopt naar beneden. Ik hoorde de keukendeur open gaan. Even later hoor ik de koelkast dichtslaan en de keukendeur gaat ook weer dicht. Ze komt weer naar boven en verdwijnt naar de badkamer. Als ze terugkomt, gaat ze weer in bed liggen. Als ik mijn ogen een beetje open doe, zie ik dat ze met opgetrokken knieën op haar rug ligt. De reportage begint weer. Nietsvermoedend kijk ik stiekem weer naar de televisie. Totdat ik opmerk dat ze haar knieën nog verder uit elkaar spreid.

Ik draai mijn hoofd stilletjes naar boven, zodat ik haar gezicht kan zien. Tot mijn schrik kijkt zij helemaal niet meer naar de televisie, maar ligt ze met gesloten ogen te genieten. Haar tong bevochtigt langzaam haar lippen. Ik hoef niet lang na te denken of ik weet wat er gaande is. Ze ligt gewoon keihard zichzelf klaar te maken. Mijn pik stond meteen overeind en ik probeerde mijn hand ernaar toe te brengen. Haar nog steeds aankijkend schoof ik mijn hand naar beneden. Verschrikt draaide ze haar hoofd in mijn richting. Haar adem stokte. We keken elkaar recht in de ogen aan.

Ze vroeg: 'Wat is er?' Ik ze: 'Niets.' Ik draaide naar haar toe en schoof mezelf onder haar dekens. Ik kuste haar schouder en mijn hand wreef over haar onderbuik. Ze heeft een buikje welk ontzettend glad is. Ik merkte op dat ze haar onderbroekje uit had gedaan. Die lag waarschijnlijk op de badkamer waar ze hem uit had gedaan. Mijn andere hand schoof onder haar dikke, ronde billen welke vervolgens verdween in haar bilspleet. Langzaam verhief ik mezelf over haar en vond mezelf een weg kussend naar haar borsten. Mijn route werd enkel nog verhinderd door haar hemdje.

Ze nam de onderkant van haar hemdje beet en trok het over haar hoofd uit. Haar armen liet ze boven haar hoofd op het kussen rusten. Ik kuste en likte haar oksels en verder naar beneden kussend, belandde ik via haar ronde buikje bij haar heupen. Nog steeds met haar benen wijd kuste en likte ik de overgang van haar heupen en bovenbenen. Eén hand wreef nog steeds over haar buik en de andere zakte af naar de binnenkant van haar benen. Ze genoot met volle teugen en begon al langzaam luider te ademen.

Met de hand waarmee ik over haar buik aan het wrijven was, gleed ik nu langzaam tussen haar benen in. Mijn middelvinger gleed vanuit de onderkant door haar behaarde kutje richting haar clitoris. Ik wreef met wijs- en ringvinger de haren van haar kutje opzij en liet mijn middelvinger steeds dieper in haar kutje glijden welke inmiddels nat was van het vocht. Naarmate ik dieper raakte, gleed ik omlaag naar het gedeelte tussen haar kutopening en haar kontgaatje. Ik begon haar kontgaatje te masseren om het al een beetje soepel te maken.

Met een lange haal gleed ik naar beneden door naar haar bilspleet waar ik met de bovenkant van mijn hand op iets hards terecht stootte. Iets wat blijkbaar al de hele tijd tussen haar benen moet hebben gelegen. Ik pakte het voorwerp op waarna ik alleen al bij de gedachte al bijna begon te spuiten. Ze had gewoon een banaan uit de keuken gehaald. De banaan was nat van het geil. Toen ze bemerkte dat ik de banaan ontdekt had, trok ze de dekens weg, draaide zich om, ging op handen en knieën zitten en stak haar grote, ronde billen in de lucht.

Ze lag hier voor me met haar kontje wijd open gespreid. Ik ging op mijn rug tussen haar benen liggen en schoof mijn hoofd tussen haar benen. Omhoog kijkend in haar spleet begon ik haar vochtige lippen te likken. Ze kreunde en we genoten van mijn tong die ik door haar kletsnatte spleet en over haar kontgaatje liet glijden. Ze kreunde plotseling dat ze moest plassen. Ik zei niets, maar werd alleen maar geiler van de gedachte. Weer kreunde ze dat ze moest plassen, maar nu harder.

Ik zei dat ze zich moest laten gaan. 'Mag ik plassen?', vroeg ze. 'Ja, laat jezelf maar gaan', kreunde ik terug. Al likkend voelde ik dat ze haar schaamlippen naar buiten perste. Het duurde even. Haar binnenkant kwam naar buiten gevolgd door een warme, zoete, licht zoute vloeistof welke over mijn lippen en in mijn mond liep. Het bleef maar doorlopen waardoor ik met mijn mond dicht moest doen om te slikken en er een gedeelte van de warme urine over en langs mijn gezicht liep. Ik kwam bijna spontaan klaar zonder ook maar mijn pik aan te raken.

Ik had geen keus en moest wel drie keer slikken om ervoor te zorgen dat niet alle urine op het matras liep. Ze kronkelde zich over mijn gezicht heen waardoor de resterende urine uit haar kutje mijn hele gezicht bevochtigde. Ik likt haar helemaal totdat ik de laatste druppel urine uit haar kutje tot mij had genomen. Ik schoof onder haar uit, ging op mijn knieën achter haar zitten, boog voorover en stak mijn tong richting haar kontgaatje. Ik stak mijn tong van geiligheid zo ver mogelijk in het straffe gaatje waarna ik merkte dat ze haar anus naar buiten begon te persen.

Ik zag in het licht van de televisie dat de binnenkant van de anus als een bloem naar buiten begon te puilen. Mijn lijf trilde van geilheid. Ik proefde aan haar kontje dat ze eerder die dag naar de wc was geweest. De smaak was onverwacht aangenaam. Het smaakte eerder zoet dan vies. Ook de reuk was aangenaam lekker en maakte mij alleen maar geiler. Ik pakte mijn pik en schoof de voorhuid naar achteren. Ik voelde dat ik al behoorlijk wat vocht had laten lopen. Vanuit mijn ooghoek zag ik de banaan liggen.

Ik pakte de banaan, beet er een stuk vanaf en liet het topje tussen haar lippen door glijden. Ze begon weer te kronkelen en stak haar kutje naar achteren. Alleen al de aanblik van haar grote, ronde billen maakte me wild. Met een lange haal likte ik vanaf haar kutje over haar kontgaatje, door de bilspleet naar haar onderrug. Langzaam liet ik de banaan in haar kutje glijden. Ze stak haar kontje naar mij toe waardoor de banaan als vanzelf tot bijna aan het puntje in haar liefdesgrot verdween. Ik pompte een paar keer langzaam, haalde hem eruit en likte de banaan schoon.

Ondertussen dwaalde mijn vinger door haar kutje en over haar kontgaatje. Haar billen gingen heen en weer waardoor het topje van mijn vinger bijna als vanzelf haar anus vond. Hier hield ik hem even stil. Ze stak haar kont naar achteren waardoor mijn vinger helemaal in haar kont verdween. Ze kreunde en ik zag dat haar gezicht een seconde vertrok van de pijn. Dit duurde niet lang of ze lag met haar achterste te draaien, terwijl ik haar met mijn vinger anaal aan het bevredigen was.

De banaan die ik in mijn andere hand hield schoof ik weer tussen haar lippen, waarbij ik met de vinger van mijn andere hand een draaiende beweging in haar kont maakte en ik het zijdezachte vlees aan de binnenkant van haar anus voelde. Ze kreunde het uit van geilheid. Niet hard, maar je hoorde wel dat ze aan het genieten was. Voorzichtig stopte ik een tweede vinger in haar kontje. Dit ging verbazingwekkend gemakkelijk. Ikzelf merkte dat mijn mond open stond om genoeg zuurstof tot mij te nemen. Ik ademde lange diepe teugen, terwijl zij daar voor me lag te draaien.

Op een gegeven moment kreunde ze: 'Stop hem in mijn kont.' Ik vroeg wat ze bedoelde. 'Schil hem verdomme en stop hem in mijn kont', schreeuwde ze bijna. Ik haalde mijn vinger en de banaan uit haar lichaam. Ik kon het niet laten om eerst mijn vingers af te likken en daarna de banaan. Ik schilde de banaan helemaal, gooide de schil op de grond en begeleide de kwetsbare banaan richting haar kutje. Ik liet de banaan een klein stukje in haar kutje glijden om de banaan een beetje glad te maken met het vocht. Ik liet de banaan tussen haar lippen richting haar anus glijden.

Ik drukte de banaan voorzichtig tegen haar kontgaatje. Ze ontspande haar kringspier waardoor de banaan bijna als vanzelf in haar kontje verdween. Toen deze ruim over de helft in haar verdwenen was, kneep ze haar kontje samen waardoor de banaan afbrak. Ze draaide zich naar mij toe en ging met haar benen wijd voor me liggen. Het stukje wat ik overhield liet ik nog een keer tussen haar natte lippen glijden waarna ik het in haar mond stopte. Kreunend kauwde ze erop en trok mij naar zich toe. Onze lippen troffen elkaar waarna ze een deel van de banaan aan mij overgaf.

Ik slikte het resterende stuk banaan door en met mijn beide handen begon ik haar anaal en vaginaal te vingeren. Ik voelde dat de banaan achter haar kringspier door mijn draaiende vinger helemaal gepureerd werd. Ze begon steeds harder te kreunen waardoor ik de binnenkant van haar kutje steeds steviger masseerde. Doordat ik dit deed, begon ze steeds harder te roepen: 'Ga door. Ga door. Ja, ja.' Met een ruk kwam ze half overeind zitten en een grote hoeveelheid vocht spoot in en over mijn handen.

Nog even ging ik door totdat ze mijn hand beetpakte en deze uit haar soppende kutje trok. Ze viel achterover. Meteen was ik me ervan bewust wat er gebeurd was en begon het vocht van haar kutje af te likken. De smaak viel te omschrijven als het lekkerste wat ik ooit geproefd heb. Ik weet zeker dat ik geen druppel heb laten zitten. En geil dat ik was. Nadat ik langzaam boven op haar schoof en haar in de ogen keek, zei ze dat de banaan eruit wilde. Meteen wist ik wat ze hiermee bedoelde. Zonder verder een woord te zeggen, draaide ze zich weer om op haar knieën.

Ik boog mezelf voorover met mijn mond richting haar kontgaatje. Toen ik daar nog maar net aangekomen was met mijn mond zag ik de bloem weer naar buiten puilen. De pulp van de tot moes gevingerde banaan kwam gedeeltelijk naar buiten. Ik zette mijn mond eroverheen, likte het met mijn tong op en slikte het door. De tweede lading likte ik ook weer op en bracht het nu naar haar mond. Ze nam het zonder met haar ogen te knipperen over en slikte het door. De laatste lading pulp was niet veel meer. Ik likte het op en slikte het door.

Ze draaide zich om, schoof onder mij door totdat haar mond en mijn pik elkaar troffen. Dit keer zat ik op mijn knieën bovenop haar gezicht. Ze likte mijn ballen en mijn anus. Alsof het mij allemaal teveel werd, moest ik wel zeggen dat ik klaar ging komen. Ze pakte mijn pik in haar mond. Ze hoefde niet eens te zuigen of ik spoot haar hele mond vol met het  opgespaarde vocht. Ze zoog hem tot de laatste druppel leeg en keek me aan alsof ze ergens op wachtte. Ik zei tegen haar: 'Als je van me houd, slik je het door', en zonder ook maar één kik te geven slikte ze alles door.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6428571428571 sterren
14 stemmen