Niki II

Ingezonden door Peter

Niki grijnsde triomfantelijk naar haar vriendin. Ze stapten op hun fiets. Niki en Anja naast elkaar en Peter op enige afstand erachter. 'Zie je wel', zei Anja triomfantelijk. 'Hij doet alles wat ik zeg.' 'En hij wordt nooit boos?' vroeg Anja twijfelend. 'Nee. Soms luistert hij niet direct, maar als ik een beetje doorzet doet hij het toch. Hij is ook hartstikke goed in bed.' 'Jee, vertel!' Anja had net als Niki een paar teleurstellende avontuurtjes met jongens achter de rug. Toen ze hoorde dat Niki hele middagen van Peter kon genieten was ze stomverbaasd.

'Tjonge,' ik was laatst met Simon en die kwam na tien seconden al klaar. Toen was het ook gelijk afgelopen.' 'Je moet ook zorgen dat je bovenop ze zit. Dan kun je zelf bepalen hoe snel het gaat. Als ze een keer klaargekomen zijn, moet je ze nog een keer hard maken. De tweede keer duurt het altijd langer.' 'Hm. Je boft met Peter.' 'Je moest eens weten wat ik nog meer met hem doe!' 'Wat dan?' 'Van de week heb ik zijn pik uit zijn broek gehaald en heb ik hem de hele weg door het bos met zijn pik uit zijn broek laten fietsen!'

'Dat meen je niet!' proestte Anja het uit. 'Dat had ik willen zien.' 'Ik heb hem ook een keer op onze bank gezet en hem zichzelf laten aftrekken!' 'Dat deed hij zomaar?' vroeg Anja ongelovig. 'Ja hoor. Ik weet nu precies hoe ik hem moet aanpakken en dan doet hij alles wat ik wil.' 'Wauw. Gaaf hoor.' Peter had flarden van het gesprek opgevangen en de meisjes horen lachen. Hij was rood geworden en was blij dat Anja vlakbij school haar tas weer terugnam. Hij vond het niet leuk als de hele klas zou weten wat Niki gisteren met hem had gedaan.

De week daarop gebeurde er niet veel. Niki nam Peter elke middag mee naar huis en neukte hem dan de hele middag. Ze merkte dat hij vermoeid begon te raken, want het kostte hem steeds meer moeite om een erectie te krijgen. Op vrijdag merkte ze zelfs dat hij helemaal geen zin meer had. Het was aan het einde van de middag. Zij was al een aantal keren klaargekomen en hij twee keer. Zijn pik was nu slap en wat ze ook probeerde het lukte haar niet om hem weer stijf te krijgen. 'Niki, hou op!' Ze was hem aan het likken, maar hij duwde haar zachtjes weg. Ze liet verbaasd los.

Hij stond op en liep naar zijn kleren toe. 'Ik kan niet meer Niki. Het is altijd maar seks. Ik ben hartstikke moe.' Hij stond met zijn rug naar haar toe. Niki keek met stijgende verbazing naar haar vriendje. Hij had zich tot dan toe willoos laten neuken en ze had volop genoten. Ze wilde verder neuken en begon boos te worden dat hij zich nu verzette. Ze was er zo aan gewend geraakt dat hij er was voor haar genot. Hoe durfde hij haar nu in de steek te laten? Zonder erbij na te denken sprong ze nu uit bed en rende naar de jongen toe.

Ze greep hem tussen zijn benen bij zijn ballen beet en met haar andere hand greep ze hem bij zijn haar. Ze trok hem achteruit met haar mee terug naar het bed. Hij gilde van schrik en van pijn, maar ze had hem stevig vast en hij kon niets beginnen. Ze kneep hem nog eens extra hard in zijn ballen en gooide hem op haar bed. Hij kronkelde van de pijn. Ze sprong bovenop hem, pakte zijn polsen beet en duwde ze op het bed. Hij herstelde zich langzaam en begon terug te vechten. Ze schoof naar voren en zette haar knieën op zijn bovenarmen.

Ze liet één hand los en begon met haar vrije hand zijn keel dicht te knijpen. Hij worstelde om los te komen, maar zij had hem stevig vast. Hij begon naar adem te snakken en worstelde nog wanhopiger. Niki hief plotseling haar billen op. Daardoor rusten haar knieën nu volledig op zijn armspieren. Hij kreunde van de pijn. Ze liet haar billen hard neerkomen op zijn maag waardoor ze de laatste adem uit hem perste. Ze herhaalde dat nog een paar keer en ze zag hoe zijn weerstand minder werd.

Zijn vrije hand probeerde nog zwakjes haar hand van zijn keel af te trekken, maar hij verzwakte zienderogen. Uiteindelijk lag hij stil te kreunen met zijn vrije hand machteloos naast zijn hoofd als teken van overgave. Niki liet zijn keel los en keek opgewonden hoe de verslagen jongen naar adem hapte. Ze was geweldig trots en opgewonden. Ze had een jongen die een kop groter was dan zij verslagen! Ze kreeg plotseling een idee. Ze schoof naar voren tot haar kut vlak boven zijn gezicht zat. Toen daalde ze neer. Ze zat nu boven op zijn gezicht. 'Lik me!' beval ze. Er gebeurde niets.

Ze greep hem hardhandig bij zijn haar en trok er hard aan. Hij gilde van de pijn. 'Lik me of ik sla je helemaal in elkaar!' Zijn tong schoot naar buiten. Haar onderlichaam schokte bij zijn eerste aanraking. Hij hoefde niet lang te likken. Na enkele aanrakingen trok ze nog harder aan zijn haar. Met de tranen in zijn ogen duwde Peter zijn tong dieper in haar. Hij schreeuwde van de pijn, maar zijn kreten werden gesmoord in haar kletsnatte kut. Ze drukte hem nog harder naar zich toe. Hij kon nog nauwelijks ademhalen en in paniek likte hij met zijn laatste krachten nog sneller.

Haar hele lichaam verstrakte. Nog nooit was ze zo heftig klaargekomen. Ze kreunde en gilde, trok hem nog een keer aan zijn haar naar zich toe en kwam toen schokkend klaar. Ze bleef een moment op zijn gezicht zitten. Peter huilde zachtjes van de pijn en snoof verse lucht naar binnen. Ze rolde van hem af en bleef met gesloten ogen nagenietend liggen. Dit was fantastisch! Ze keek verbaasd hoe zijn pik stokstijf stond. Hoe kon dat? Ze had hem feitelijk in elkaar geslagen en verkracht. Hoe kon zijn pik dan nog zo stijf staan? 

'Nu mag je naar huis', zei ze. Peter keek haar angstig aan en stond voorzichtig op. Hij durfde haar niet aan te kijken, terwijl hij zich aankleedde, zijn pik nog volledig stijf. Ze glimlachte en genoot van zijn verlegenheid. Hij knikte haar toe toen hij wegging. De volgende dag ontliep Peter haar. Tijdens de pauzes trok hij met andere jongens op en na school was hij zo snel vertrokken dat ze hem niet eens meer zag. Ze was teleurgesteld. Misschien was ze wel te hardhandig geweest en was ze hem nu kwijt. Aan de andere kant was zijn pik wel heel erg stijf geweest.

Op de één of andere manier had het hem ook bevallen, ook al begreep ze niet goed waarom. Hoe kon hij ervan houden om door haar in elkaar geslagen te worden? De dag erna gebeurde hetzelfde. Hij ontweek haar en durfde zelfs niet in haar richting te kijken. Ze stond na school sip te kijken hoe hij in de verte snel weg fietste. Ze was hem kwijt. 'Wat is er met Peter?' Anja liep naar haar toe. Ze haalde haar schouders op. 'Ik denk dat ik hem een beetje te hard heb aangepakt.' 'Ik vind het juist gaaf wat je doet. Altijd doen die klootzakken ons pijn.' 

'Ik ben hem in ieder geval nu wel kwijt.' 'Ach, mannen genoeg in deze wereld. Zeg, zullen we lekker gaan shoppen in Amsterdam?' Niki had niet veel zin, maar ze had toch niet veel te doen en stemde uiteindelijk toe. In een half uurtje bracht de bus ze naar het centrum en al pratend gingen ze de winkelstraten in. Anja was een leuke meid met veel humor en Niki begon langzaam weer vrolijk te worden en Peter te vergeten. Ze pasten wat kleding, struinden de vele boetiekjes af en hadden de grootste lol.

Ze lagen juist dubbel van het lachen om een opmerking van Anja over een voorbijganger toen ze langs een seksshop kwamen. 'Hé, laten we naar binnen gaan,' giechelde Anja. 'Nee, joh,' antwoordde Niki geschrokken. 'Kom op, niet zo flauw!' Anja trok haar protesterende vriendin mee. Niki voelde zich niet op haar gemak, maar toen ze zag dat er meer vrouwen in de winkel waren, werd ze rustiger. Anja liep al grappend langs de vele attributen. Ze pakte een vibrator van een stelling. 'Die kun je wel gebruiken nu je Peter niet meer hebt!' Niki lachte en al giebelend keken ze verder.

Anja wees op een boekje. Op de voorkant hing een vastgebonden man. Een vrouw had hem stevig bij zijn ballen beet. Het gezicht van de man was vertrokken van de pijn. 'Dit lijk jij wel, met Peter,' fluisterde ze. Niki bloosde, maar tegelijkertijd voelde ze zich nat worden. Wat was dat een mooi gezicht! Een man vastgebonden, zodat hij zich niet kon verweren en hem dan bij zijn ballen pakken. Ze had er spijt van dat ze Peter nooit had vastgebonden. Wat had ze niet kunnen doen met hem? Ze keek naar de andere boekjes. Ze werd steeds natter.

Mannen op hun knieën, laarzen kussend. Vrouwen in leer met zwepen. 'Dat lijkt me echt iets voor jou, ' lachte Anja. 'Doe niet zo mal', bloosde Niki. Ze keken nog even verder tot Anja voldoende moed had verzameld om een vibrator te kopen. Enigszins verlegen gingen ze naar de kassa waar ze tot hun opluchting gewoon konden afrekenen zonder vervelende opmerkingen aan te hoeven horen. Achterin de bus naar huis lachen de meisjes dubbel van het lachen. Anja dreigde telkens om haar aankoop uit haar tas te halen waarop Niki haar verschrikt tegenhield.

Toen de bus wegreed van een halte zwaaide Anja vrolijk met haar vibrator naar twee jongens die bleven wachten. Thuis aangekomen, nam Anja snel afscheid. Niki verdacht haar ervan dat ze haar vibrator snel wilde uitproberen, maar ze was zelf ook niet rauwig om het afscheid. De plaatjes in de seksshop hadden haar van haar stuk gebracht. Ze had veel om over na te denken. De plaatjes uit de boekjes bleven Niki door haar hoofd spoken. Ze vingerde zich een paar keer en elke keer fantaseerde ze dat Peter vastgebonden op bed lag met een van pijn vertrokken gezicht.

Zij martelde zijn ballen. Na twee dagen maakte ze opnieuw een reis naar Amsterdam.Dit keer alleen. In dezelfde seksshop kocht ze meerdere boekjes waarin dominante vrouwen onderdanige mannen martelden. Ze werd al nat bij sommige titels. Achterin de bus naar huis bladerde ze al opgewonden door de boekjes en eenmaal thuis haastte ze zich naar haar bed en vingerde ze zich in een paar seconden naar een hevig orgasme. In de dagen die volgden las Niki alles wat er op dit gebied te lezen was.

Ze keek op internet en leerde al snel dat ze opgewonden raakte van onderdanige mannen. Wat ze niet goed begreep was de rol van de onderdanige man. Was het alleen maar een spel, waarbij al die dominante vrouwen uiteindelijk de dromen van de man waarmaakten? Deden die vrouwen uiteindelijk niets anders dan de wensen van die mannen vervullen? Sloeg een vrouw een man slechts, omdat die ernaar verlangde? Als dat zo was bederfde dat haar opwinding. Wat haar opwond, was als zijzelf de macht had en met een man kon doen wat zij wilde.

Zij had genoten toen ze Peter in zijn ballen had gegrepen. Ze zou het helemaal niet leuk gevonden hebben als het zijn wens geweest zou zijn om in de ballen gegrepen te worden. Ze begon steeds vaker aan Peter te denken. Ze had veel dingen met hem gedaan. Hij had haar telkens laten begaan. Tot hij het voor gezien had gehouden. Was er geen mogelijkheid geweest om verder met hem te gaan? Waar was het fout gegaan? Ze keek opnieuw naar de boekjes. De dominante vrouwen deden veel dingen met de mannen, omdat zij toch op één of andere manier gebruik maakten van hun wensen.

De mannen in de boekjes hadden tot op zekere hoogte een diep verlangen om op die manier behandeld te worden. Zij had nooit rekening gehouden met de verlangens van Peter. Zij had simpelweg gedaan waar zij zin in had en hem daardoor verloren. Misschien had ze hem ook wel overvoerd. Elke dag had ze hem orgasme na orgasme gegeven. Elke dag had ze hem haar volledige lichaam laten zien en kussen. Was er een manier om echt macht over Peter te krijgen? Stel dat ze achter zijn diepste verlangens en fantasieën zou kunnen komen?

Kon ze die kennis gebruiken om hem in haar macht te krijgen? Ze had hem meer moeten bewerken realiseerde ze zich nu. Waarom had ze hem zoveel orgasmes gegeven? Met minder zou hij veel meer opgewonden zijn geweest en meer verlangend naar haar. Waarom had ze hem elke keer haar volledige lichaam gegeven? Juist als hij niet aan haar borsten kon zitten, zou hij meer naar haar verlangen. Ze was een dwaas geweest. Ze las de talloze technieken die dominante vrouwen gebruikten om hun slaven tot het opperste genot te brengen.

Bij elke techniek bedacht ze zelf nog een aantal extra mogelijkheden. Ze voelde dat dit haar roeping was: mannen domineren, de baas zijn. Eerst wilde ze mannen volledig begrijpen. Precies weten wat hen dreef en wat hen gek van genot maakte. Die kennis zou ze gebruiken om Peter helemaal gek te maken. Hem volledig afhankelijk van haar te maken, zodat hij alles voor haar zou doen. Dan zou ze zijn grenzen gaan verleggen en ze ook overschrijden. Als hij volledig in haar macht was en compleet afhankelijk van haar zou ze gelukkig zijn.

De totale overgave van Peter aan haar dat was wat ze wilde. Haar vinger speelde al een tijdje met haar clit en ze kwam opnieuw hevig schokkend klaar. Niki moest eerst weer in contact komen met Peter die haar nog steeds ontliep. Ze zag haar kans schoon toen hij een dag als laatste vertrok, omdat hij nog een gesprek had met een leraar. Ze wachtte hem op bij zijn fiets. Ze ging op zijn bagagedrager zitten. Hij zag haar uit de verte bij zijn fiets en schrok. Hij bleef staan en Niki dacht een moment dat hij zonder fiets zou vertrekken om haar te ontwijken. Hij kwam aarzelend dichterbij.

'Hallo Peter.' 'Hallo.' 'Ik heb je gemist de laatste dagen.' 'Ja, ik had het druk.' 'Ik heb liever dat je eerlijk bent. Vind je me niet meer leuk?' 'Jawel, dat is het niet.' 'Wat is het dan wel?' Niki was opgestaan en stond vlak voor hem. Zoals gewoonlijk durfde hij haar niet aan te kijken. 'Het werd me allemaal teveel en ik schaamde me dat ik het niet meer kon.' 'Wat werd je allemaal teveel?' 'Altijd maar seks. Elke dag deden we het zo vaak. Het was niet leuk meer. Stel je voor dat je van appeltaart houdt en elke dag drie stukken appeltaart moet opeten. Op het laatst heb je dan geen zin meer in appeltaart.'

Niki keek hem zwijgend aan. Hij sprak alleen over de seks. Niet over het feit dat zij hem hardhandig had aangepakt. Als hij dat niet erg vond dan was Peter misschien wel een masochist. Dat zou het voor haar een stuk makkelijker maken, maar ze moest het zeker weten. 'Ik dacht dat je boos op mij was, omdat ik je die laatste keer zo hard heb aangepakt.' 'Nee, dat was het niet.' 'Je vond het niet erg dat ik je in je ballen kneep, dat je bijna stikte en je me moest likken?' 'Nee, het was meer dat het me teveel werd.' 'Deed het dan geen pijn dan?' 'Jawel.' 'En toch vond je het niet erg?'

'Nee, op het moment zelf vond ik het niet leuk, maar op één of andere manier was het ook wel opwindend.' 'En toen ik je voor gek zette bij Anja?' 'Een beetje hetzelfde. Ik vond het niet leuk, maar ook wel spannend.' 'Hm. Als ik het goed begrijp houd je dus van appeltaart en je hebt al een tijdje geen appeltaart gehad?' 'Nee.' 'Dus je hebt wel zin in een stukje?' Niki ging naar voren en begon met haar hand over zijn kruis te strelen. Ze tilde met haar andere hand zijn hoofd een stukje op, zodat hij aan moest kijken.  'Ja ik lust wel wat', zei hij aarzelend. 'Laten we gaan dan', zei Niki.

Bij haar thuis aangekomen, zei ze tegen Peter dat hij zich uit moest kleden en op het bed gaan liggen. Ze kleedde zichzelf uit in de badkamer, maar hield haar beha en slipje aan. Ze pakte ze een paar touwen die ze achterin haar slipje stopte. Ze bekeek zichzelf in de spiegel en haalde diep adem. Dit was de eerste stap in de onderwerping van Peter. Eigenlijk was ze al best ver. Hij deed alles wat ze zei en vond het niet eens erg als ze hem hard aanpakte. Niet te geloven! Ze had hem de vorige keer zo goed als verkracht en hij vond het niet erg! Vandaag zou ze lief voor hem zijn.

Ze zou hem verwennen en hem gek maken van genot, zodat hij later alles zou doen voor haar. Toen ze terugkwam in de slaapkamer lag Peter al naakt op bed. Ze keek tevreden hoe zijn pik stijf omhoog stond. Ze ging naast hem staan en keek op hem neer. Ze streelde een moment zijn been en liet zich toen langzaam op hem zakken. Ze kuste hem voorzichtig op zijn mond. Hij beantwoordde haar kussen voorzichtig. Ze pakte voorzichtig een touw uit haar slipje en pakte met haar nadere hand zijn pols die ze naar boven duwde.

Zonder met zoenen te stoppen, wikkelde zij het touw rond zijn pols en maakte het vast aan de rand van het bed boven zijn hoofd. Ze herhaalde de actie met zijn andere hand. Zodra hij goed vast zat stopte ze met kussen en richtte zich op, zodat ze schrijlings op hem zat. 'Probeer eens los te komen', zei ze plagend. Peter rukte aan zijn touwen, maar slaagde er niet in los te komen. Niki begreep dat ze hem nu in haar macht had en voelde de bekende opwinding weer door haar lijf stromen. Ze kon met hem doen wat ze wilde.

Ze liep weg en kwam even later terug met nog twee touwen die ze gebruikte om ook zijn voeten vast te binden. Hij lag nu uitgestrekt voor haar, volledig in haar macht. Zijn pik stak hard omhoog. Ze grijnsde en pakte een vijfde touw. Ze maakte een lus die ze om zijn pik en ballen schoof. Daarna wikkelde ze het touw strak om zijn pik en ballen heen. Ze keek hoe zijn gezicht licht van pijn vertrok toen ze het touw aantrok en een knoop legde. Daarna stond ze op om haar werk eens goed te bekijken. Peter keek haar enigszins angstig aan wat haar nog meer opwond.

Zijn vastgebonden pik stond fier omhoog. Ze genoot. Ze liep naar beneden en kwam terug met een sjaal. Die wikkelde ze strak om zijn hoofd, zodat het zijn ogen bedekte. Hij kon nu niets meer zien. 'Zo Peter, hoe vind je het om vastgebonden te zijn en niets meer te kunnen zien? Ik kan nu alles met je doen wat ik wil. Je kunt niet meer weglopen.'Ik weet niet.' 'Ik ga mezelf nu lekker uitkleden. Het is net als met die appeltaart. Hoe minder je van me kunt zien, hoe meer je naar me zal verlangen.'

Niki deed haar slipje uit en haakte haar beha los, zodat haar enorme borsten vrijkwamen. Ze bekeek zich trots in de spiegel. 'Zou je mijn borsten willen zien, Peter? En mijn kutje?' 'Oh ja, alsjeblieft.' 'Helaas, je zult dat eerst moeten verdienen.' Ze zag dat bij deze weigering zijn pik nog een stukje opwipte. Wat heerlijk om hem zo te beheersen! Ze ging op hem liggen en met hem te zoenen. Peter kuste gulzig terug, maar haar opwinding was al te groot om rustig te vrijen. Ze schoof al snel naar voren en ging rechtop op het gezicht van de machteloze jongen zitten.

'Lik me!' Beval ze. Peter begon gulzig te likken en ze moest hem een paar keer corrigeren om het goed te laten gebeuren. Al snel vond ze de goede tactiek. Ze bewoog simpel haar kont heen en weer om Peter daar te laten likken waar ze wilde. Zijn snelheid bepaalde ze met een simpele greep in zijn haar. Hoe harder ze trok, hoe sneller hij likte. Ze hield het al snel niet meer en begon harder aan zijn haar te trekken. Daardoor begon hij te kreunen van de pijn waardoor zij nog opgewondener raakte en nog harder trok. Al snel kwam ze klaar in een zinderend orgasme.

Ze liet zich terugzakken op zijn borst en ruste hijgend en nagenietend uit. Toen ze weer tot zichzelf kwam, keek ze op Peter neer. Hij lag machteloos op haar volgende zet te wachten. Toen ze omkeek zag ze dat zijn pik nog steeds uit zijn touwen barste. Ze grijnsde en ging zachtjes met haar borsten spelen. 'Jammer dat je niet kunt zien hoe ik met mijn borsten speel'. 'Alsjeblieft Niki mag ik je borsten zien?' 'Nee, je hebt nog niets verdiend.' Ze streek plagend over de uit zijn voegen barstende pik. Hij bewoog krampachtig en kreunde nu luid.

'Wat is er? Wil je zo graag klaarkomen? Wat jammer nou. Nadat je weggelopen bent, moet je het eerst weer goedmaken. Wil je het weer goedmaken, Peter?' 'Oh ja, alsjeblieft. Ik doe alles voor je, maar laat me klaarkomen!' Niki grijnsde. Dit wilde ze horen. Peter die haar smeekte. Peter die alles voor haar zou doen. Ze genoot volop van de macht die ze over hem had en begon zin te krijgen in een tweede likbeurt. Zonder aarzelen besteeg ze opnieuw zijn hoofd en beval hem te gaan likken. Nadat ze na een tijdje weer heerlijk klaar gekomen was, besloot ze even uit te rusten.

Ze liet Peter liggen en keek genietend naar zijn vlaggenmast die nog fier rechtop stond. Machteloos wachtend op een ontlading die maar niet kwam. Beneden op de bank dronk ze een kopje thee. Daarna ging ze weer naar boven. Peter lag nog steeds in dezelfde houding op het bed. Ze had trek in zijn pik en besteeg hem langzaam. Hij kreunde luid en begon in haar te bewegen. Ze greep hem zo hard bij zijn ballen dat hij schreeuwde. 'Ik heb niet gezegd dat je mocht neuken. Blijf stil liggen!' Hij lag direct stil en zij liet zijn pik volledig naar binnen glijden. Het voelde heerlijk.

Met haar linkerhand greep ze naar achteren en pakte zijn ballen stevig vast. Met de middelvinger van haar rechterhand begon ze haar clit te strelen. 'Oh Peter, ik ga mezelf nu lekker vingeren met jouw pik in me. Oh wat heerlijk!' Ze begon snel opgewonden te raken. Ze begon sneller haar clit te strelen en hoe sneller ze ging des te harder ze in Peter’s ballen begon te knijpen. Zijn gezicht begon te vertrekken van de pijn waardoor ze nog heter werd. Ze streelde nu nog sneller en kneep nog harder in zijn ballen. Hij kreunde luidkeels van de pijn en smeekte haar te stoppen.

Natuurlijk wond het haar alleen maar op, versnelde ze haar tempo en kneep nog harder. Ze kwam kreunend klaar en gilde zachtjes van genot, maar haar gilletjes werden overstemd door Peter’s geschreeuw. Pas toen ze klaar was gekomen liet ze zijn ballen los. Peter kwam kreunend en snikkend langzaam tot rust. Ze keek genietend toe hoe hij voor haar leed en nu langzaam herstelde. 'Oh Peter, je was fantastisch! Ik heb genoten. Ik heb je toch geen pijn gedaan? We moeten nu stoppen, want mijn moeder komt zo thuis. Ik maak je nu los.

Ik wil nog niet dat je klaarkomt, want dan ben je morgen ook in vorm. Vanavond ook niet met jezelf spelen. Beloof je dat?' De uitgeputte jongen knikte instemmend. Ze stond op en kleedde zich aan. Daarna maakte ze hem los. Hij stond moeizaam op met een pijnlijk gezicht. Langzaam begon het bloed weer te stromen door zijn vastgebonden armen en benen. Stijfjes begon hij zich aan te kleden. Niki keek toe hoe hij zich aankleedde waarbij zijn pik stijf bleef. Ze liep met hem naar beneden. 'Denk eraan, ik wil niet dat je jezelf aftrekt. Je moet alles tot morgen bewaren. Beloof je dat?'

'Ja, ik beloof het.' De jongen vertrok en Niki slaakte een kreet. Ze had een hele middag fantastische seks gehad en ze had met Peter kunnen doen wat ze wilde. Hij had haar volledig gehoorzaamd. Ze had hem gepijnigd en hij had niet geprotesteerd. Zelfs toen hij niet mocht klaarkomen had hij dat geaccepteerd. Ze had zoveel macht over hem! Oh wat genoot ze van haar macht. Ze was benieuwd of hij echt niet met zichzelf zou spelen vanavond.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem