Sofia en Mister-E

Een tijdje geleden heb ik kennis mogen maken met Sofia en Mister-E. We hadden al een tijdje contact via de app, maar het was er nog niet van gekomen om af te spreken. Tot vandaag. De spanning was te voelen. Ik merkte dat ze er wel zin in hadden. Eindelijk was het dan nu zo ver. Ik heb Sofia op het treinstation opgehaald. Ik herkende haar aan haar witte jas, grote bruine ogen en prachtige krullen. Ze kwam naar me toegelopen en voordat ze in de auto stapte, deed ze haar broek uit. Onder haar broek kwamen twee prachtige benen gehuld in mooie zwarte kousen tevoorschijn.

Ze vertelde me dat ze Mister-E wilde verrassen met haar outfit. Ik twijfelde er geen seconde aan dat dat ging lukken. Na een korte kennismaking in de auto vervolgden we onze weg naar het huis van Mister-E die na het lezen van het app-contact al in spanning op ons aan het wachten was. Bij Mister-E aangekomen belde we aan. Een leuke, spontane man met dreadlocks deed open. In zijn huis was het tropisch warm. Zo warm dat kleding overbodig leek. Sofia deed haar jas open en onder haar jas verscheen haar mooie, naakte boezem. 

Onder haar jas deed deze dame, die toch de vijftig al ruim gepasseerd is, niet onder voor een afgetrainde vrouw van een jaartje of dertig/veertig. Twee prachtige, volle borsten kwamen te voorschijn met tepels die je aankijken en verlangden naar de aanraking van een warme, vochtige mond of misschien zelfs naar meer. Haar strakke figuur is om in te lijsten. Rond haar strakke zandloper figuur droeg ze een mooie roomwitte jarretelgordel met daaraan vastgemaakt sexy, zwarte kousen.

Mister-E ontdeed zich niet veel later ook van zijn kleding en hield alleen zijn kookschort aan. Toen hij zich omdraaide, zag ik zijn mooie strakke donkere billen. Die billen nodigde uit tot een aanraking, maar ik wist mezelf met moeite te bedwingen. De temperatuur binnen nam steeds verder toe. Ik voelde de blosjes op mijn wangen verschijnen en de zweetdruppeltjes die tussen mijn volle borsten naar beneden parelden. We namen plaats aan de tafel die gedecoreerd was met oude langspeelplaten en dronken gezellig een kopje thee.

Onder het genot van een kopje thee vertelde ze me beiden hun verhaal over hoe ze elkaar hadden ontmoet. Het voelde net alsof we elkaar al veel langer kenden. Echt een super leuk, mooi en relaxed stel. Ze kennen elkaar al een tijdje. Mister-E zag haar voor het eerst toen hij voor school naar de bibliotheek ging om 'uit-trek-sels' te halen. Daar zag hij de mooie, verzorgde en sexy Sofia achter de balie zitten. De kleding die ze droeg: uitdagend, maar zo dat het net oké was om in naar je werk te gaan, was hem niet ontgaan. Net als haar mooie krullen. 

Ze was een stuk ouder dan hij, maar dat was geen enkel probleem. Hij voelde zich sterk tot haar aangetrokken. Hij heeft sindsdien de bibliotheek regelmatig bezocht en dat was niet omdat hij zo van lezen hield... Hij wilde een excuus bedenken om haar aan te kunnen spreken en haar mee uit te vragen. Stiekem vroeg hij zich af hoe hij haar zo snel mogelijk OP zijn eettafel zou kunnen krijgen. Volgens hem zou elke man op deze planeet weleens over zulke mooie borsten willen spuiten, maar hij heeft haar destijds niet aangesproken.

Enige tijd later kwam hij haar tegen op social media. Hij heeft toen wel de stoute schoenen aangetrokken en haar  uitdagende, spannende, opwindende en geile berichtjes gestuurd. De connectie was gemaakt. De hunkering naar fysiek contact werd versterkt door het over en weer sturen van geile foto's en filmpjes van henzelf. Elkaar 's nachts bellen om elkaar klaar te laten komen was honk één. Nu moest er toch echt door gesprint worden naar het thuishonk om de prijs in ontvangst te nemen en haar goddelijke achterwerk op zijn gezicht plaats te laten nemen. 

Hij was blijkbaar ook niet onopgemerkt gebleven tijdens zijn bezoekjes aan de bibliotheek. Zij beantwoorde zijn berichtjes en niet veel later zou ze bij Mister-E gaan eten. Sofia had al het nodige meegemaakt en was voorzichtig geworden met mannen. Ze voelde echter dat hij te vertrouwen was en kleedde zich om. Ze koos voor een sexy, kanten topje en een zwarte, strakke broek. Ze stapte in de trein om te vertrekken naar hun eerste afspraakje. Ze hadden afgesproken om bij hem thuis een hapje te gaan eten zonder verdere verplichtingen.

Op het station aangekomen, stond hij haar op te wachten met een bosje bloemen. Hij gaf haar meteen een zoen op haar mond. Ook dat voelde vertrouwd. Samen zijn ze naar zijn huis gelopen. Hij woonde anti-kraak in een gymzaal in een oude middelbare school. Overal waar je keek, stonden muziekinstrumenten. Mister-E, gekleed in een joggingbroek met een sweater, liet haar zijn stekje zien. Ze was erg onder de indruk. Ze namen plaats op de bank en kletsten honderduit onder het genot van een drankje en een jointje.

Mister-E ging naar zijn slaapkamer en liet Sofia heel even alleen achter. Hij kleedde zich op zijn slaapkamer om in iets  luchtigers. Even later kwam hij terug en zag Sofia dat hij zijn sweater had verruild voor een topje. In het topje kwam zijn mooie lichaam beter tot zijn recht. Hij ging naast haar zitten en zoende haar op haar mond met één hand op een borst, zachtjes knijpend in een tepel, waarna Sofia een zucht van genot liet horen. De seksuele spanning was duidelijk te voelen. Ze lieten hun handen over elkaars lichamen glijden.

Hij deed haar topje en haar broek uit en daaronder kwamen een mooie zwarte string en kousen tevoorschijn. Precies wat hij leuk vindt. Hij legde Sofia op haar rug op de bank en bewoog zijn hoofd richting haar dijen. Terwijl hij haar clit zoende en likte, streelde hij haar prachtige borsten. Zijn geoefende tong zorgde ervoor dat ze niet veel later squirtend op zijn bank klaarkwam. Nu was het zijn beurt om te genieten. Ze draaiden de rollen om en nu verdween haar hoofd tussen zijn benen.

Ze deed zijn broek uit en nam zijn heerlijke chocoladebruine lans in haar mond. Haar warme, vochtige mond bewoog over zijn lans. Hij kon zien dat ze er zelf ook van genoot om hem oraal te bevredigen. Dit wond hem nog meer op. Ze kon heerlijk pijpen. Hij wilde nog niet klaarkomen en vroeg haar te stoppen met pijpen. Hij heeft haar vervolgens alle hoeken van de kamer -of eigenlijk de gymzaal- laten zien. Beiden zijn meerdere keren heerlijk klaargekomen. Het eten is er die keer niet meer van gekomen. Dit smaakten voor beiden naar meer, veel meer......

Inmiddels spreken ze al zo'n drie jaar regelmatig met elkaar af. Soms met iemand anders erbij, maar meestal lekker samen. Mister-E is ondertussen nog steeds bezig met het bereiden van een maaltijd en roert nog eens in zijn pan. Dan komt hij naar ons toegelopen met een flacon met desinfectiegel in zijn handen. Na het ontsmetten van onze handen, kunnen ze niet langer van elkaar afblijven. Zittend op een stoel, op anderhalve meter afstand, ben ik ooggetuige van een liefdevol en passioneel vuurwerk.

Ze zoenen elkaar vlak voor mijn neus. Mister-E nog altijd gekleed in zijn kookschort en tegenover hem Sofia alleen gekleed in haar mooie zwart met roomkleurige jarretelgordel met daaraan sexy, zwarte kousen en haar slangenprint pumps. Op de muur rechts van mij worden muziekclips geprojecteerd. Het is mooi om te zien hoe hun silhouetten onderdeel uitmaken van de clip op de muur. Mister-E begeleidt Sofia naar de bank. Ze nemen plaats en zij zit bij hem op schoot. Hij streelt haar borsten en de rest van haar lichaam. Je ziet ze hunkeren naar elkaars aanraking. 

Dan wisselen ze van plaats en neemt Sofia plaats op de bank. Mister-E gaat voor haar op de grond zitten. Hij gaat beginnen aan zijn favoriete bezigheid: het beffen van een vrouw. De vrouw is voor hem een viool en zijn tong de strijkstok die de viool bespeelt. Hij doet dit met veel liefde en plezier en dat is duidelijk te zien. Niet alleen aan hem, maar ook aan Sofia. De bezieling die je er als man instopt, wordt door de vrouw zeker ervaren. Dat maakt een man tot een goede 'violist'.

Hij vraagt Sofia om op te staan en ze gaat op handen en voeten voor hem staan. Haar strakke kontje bevindt zich nu recht voor zijn gezicht. Hij kan het niet laten om zijn tong over de clit van Sofia te laten glijden. Sofia laat duidelijk merken dat ze het erg lekker vindt. Ze doet zelf haar billen iets verder uit elkaar, zodat zijn tong zo diep mogelijk in haar poesje verdwijnt. Dan gaat Sofia rechtop staan en vraagt Mister-E plaats te nemen op de bank. Als hij zit, gaat zij tussen zijn benen voor hem op de grond zitten.

Met haar ene hand pakt ze zijn stam stevig vast en beweegt haar hand op en neer. Ze trekt hem met liefde hard aan zijn harde lans. Haar mond schuift ze over zijn inmiddels stijf geworden lansHij sluit zijn ogen en geniet zichtbaar van hoe haar tong over zijn eikel likt en haar mond over zijn lans schuift. Afwisselend neemt ze zijn ballen in haar mond en sabbelt er zachtjes op. Zijn hoofd legt hij achterover tegen de leuning van de bank. Een kreun ontsnapt aan zijn mond. Hij opent zijn ogen en vindt de ogen van Sofia die hem aankijken.

Hij vindt het heerlijk als zij hem aankijkt, terwijl ze hem pijpt. Ondertussen blijft ze hem pijpen en stevig aftrekken. Ze staat op en gaat in standje negenzestig bovenop hem liggen. Standje negenenzestig is een favoriet standje. Mister E zegt: 'Zo geef je elkaar het meeste genot en heb je zicht over wat je aan het doen bent.' Het is heel erg opwindend om te zien hoeveel passie er tussen die twee is. De vonken vliegen er vanaf. Hij houdt haar billen stevig vast en geeft er af en toe een ferme tik op. Haar billen kleuren een beetje rood van de tikken die Mister-E op haar billen geeft.

Terwijl zij hemt pijpt, beweegt zij haar heupen mee. Ze is zo opgewonden dat ze stopt met het pijpen van Mister-E en even zelf geniet van zijn tong op haar clit. Hij zet haar op de bank en gaat verder waar hij gebleven was. Blijkbaar heeft hij nog lang geen genoeg van het likken van haar goddelijke poesje en clit. Hij legt haar benen op zijn schouders en blijft met zijn tong haar clit likken. Dan staat ze op en gaat andersom op de bank zitten. Als ze op haar knieën op de bank zit en hij achter haar op de grond, brengt hij zijn vingers bij haar naar binnen.

Door je vingers zijwaarts heen en weer te bewegen, heb je kans dat een vrouw sneller squirtend klaarkomt. Ze kreunt en geniet met volle teugen van zijn aanrakingen. Haar lichaam schokt. Dan hoor ik haar zeggen: 'Ik wil dat je me neukt.' Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Nog even neemt ze zijn knalharde, bruine lans in zijn mond, terwijl hij voor haar staat. Dan pakt hij een condoom en doet die om. Hij neemt haar stevig doggy op de bank. De bank schuift steeds een stukje naar voren bij elke keer dat hij in haar stoot en dat gaat steeds harder, dieper en wel gemikt.

Ondertussen dat hij Sofia stevig van achteren neemt, kijken we elkaar strak in de ogen aan. Het is zo opwindend dat ik zin krijg om mee te doen. Af en toe haalt hij zijn knalharde lans uit haar en brengt zijn vingers bij haar naar binnen. Dit maakt haar helemaal gek van genot en verlangen. Terwijl hij in haar stoot, pakt hij haar haar stevig vast en trekt hieraan. Dit vindt ze heerlijk. Ze wisselen van standje en nu gaat Sofia bovenop Mister-E zitten, in reverse cowgirl, met haar rug naar hem toe. Dit is haar favoriete standje. Nu kan hij lekker diep in haar stoten.

Ze blijven een tijdje zo zitten en Mister-E blijft in haar stoten. Sofia beweegt met hem mee en komt keihard klaar. Ze staat op en vraagt hem voor haar te gaan staan. Zittend op de bank pijpt ze hem voor de laatste keer. Hij vraagt haar en mij of hij klaar mag komen. We geven aan dat dat mag. Als hij toestemming heeft gekregen, pakt hij zijn lans stevig beet en trekt zichzelf af. Niet veel later komt zijn warme zaad terecht op de borsten van Sofia. Een euforisch gevoel van saamhorigheid, geiligheid en lang opgebouwde spanning vindt eindelijk zijn ontlading in de kamer.

Het was erg geil om naar te mogen kijken. Er wordt nog even nagenoten en aan mij gevraagd wat ik leuk vind aan het toekijken en wat ik zelf lekker vind. Ik geef aan dat mijn favoriete standje staand face-2-face tegen de muur is aangezien je elkaar dan kan aankijken, kan zoenen en overal kan aanraken. Het is erg opwindend om te zien hoeveel passie er tussen hen zichtbaar en voelbaar is. Ze nemen beiden een warme douche om zichzelf af te spoelen en dan is het einde gekomen van deze warme, opwindende middag.

Ze kleden zichzelf aan en ik zet Sofia weer netjes af op het station. Ze gaf aan dat ze zich wellicht 's avonds nog een keer klaar vingert terugdenkend aan die middag. Mister-E stuurde me 's avonds een appje dat hij het een bijzonder leuke ervaring vond en zich afvroeg waarom ik de volgende keer niet mee doe. Wie weet. Pfff ik heb het er nog heet van...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen