Mijn eerste ervaring bij Dokter Bob

Online had ik een dame ontmoet waarvan ik wist dat ze ook in de BDSM-scene zat. We raakten in gesprek en ze begon vol enthousiasme te vertellen over haar "speelpartner" dokter Bob. Ze vertelde wat ze ervaren had. Dat het begon met dokterspel, maar al snel overging in energie-orgasmes. Ik werd erg enthousiast en wilde alles weten. Ik ging een kijkje nemen op dokter Bob zijn Fetlife account en stuurde hem een berichtje. Hij antwoordde erg snel, maar iets in mij hield me nog tegen om een afspraak met hem te maken. Het is immers wel een volwassen man, en ik ken hem niet.

Een paar weken later zei die dame tegen mij dat ze bij dokter Bob ging leren om zelf energie-orgasmes te geven, maar dat ze nog iemand nodig had om op te oefenen. Dat zag ik als mijn kans. Met haar erbij durfde ik het wel. Dus we maakten een afspraak. Ook die dame had ik nog nooit ontmoet, dus met haar had ik een half uurtje eerder afgesproken. Even kletsen en kijken hoe het zou gaan. Dat klikte enorm, dus samen op naar dokter Bob. Toen we voor zijn deur stonden, voelde ik mijn hart tekeer gaan. De deur ging open en we stapten binnen.

De dame begroette hem en ik stelde mezelf voor. We liepen naar de woonkamer om nog even wat te drinken en te kletsen. Dokter Bob stelde zichzelf uitgebreid voor en vertelde wat we gingen doen. Daarna gingen we naar boven. Hij zou het eerst op haar voordoen en daarna zou zij het bij mij doen. Dat vond ik erg fijn, want stiekem geloofde ik helemaal niet dat een dame klaar kon komen door alleen een hand op haar buik te leggen. Zij kleedde zich uit en ging, op haar buik, op de massagetafel liggen.

Dokter Bob begon haar rustig te strelen en soms zag ik haar lichaam daarop reageren door middel van samentrekkingen van de spieren. Als dat gebeurde praatte dokter Bob daar gelijk op in. Na een paar minuten kwam ze heerlijk klaar. Mijn mond viel open van verbazing. Ze draaide zichzelf om en hij deed hetzelfde toen ze op haar rug lag. En weer kwam ze klaar. Dokter Bob vroeg mij mijn hand op haar onderbuik te leggen. En hij liet haar weer klaarkomen. Dit keer voelde ik haar baarmoeder samentrekken. Het was echt.

Hij vroeg mij twee vingers in haar doos te doen en mijn andere hand op haar onderbuik te leggen. Zo voelde ik haar doos en haar baarmoeder samentrekken. Ik vond dit zo gaaf om te zien, maar had ergens nog de gedachte dat het bij mij niet zou werken. Dit was het moment van de waarheid. Ik kleedde mezelf uit en ging op mijn buik op de massagetafel  liggen. De dame begon me te strelen. Af en toe hoorde ik dokter Bob aanwijzingen geven, maar ik hoorde vooral haar stem. Ik werd helemaal rustig en mijn lichaam begon te reageren op haar aanrakingen en haar stem.

Eerst kleine samentrekkingen van mijn spieren, die werden later steeds heftiger. Toen stelde dokter Bob voor om mij samen synchroon aan te raken. Allebei aan één kant. Mijn lichaam begon te reageren. Ze hielden hun handen op mijn onderrug en praatten zo op mij in dat ik een orgasme kreeg. WAUW! Dit had ik nooit verwacht. Ik draaide mezelf om en ze deden hetzelfde aan mijn voorkant. Weer een orgasme en mijn doos of tepels werden niet aangeraakt. Verbazing, maar vooral blijheid zorgde voor een enorme grijns op mijn gezicht.

Toen pakte dokter Bob mijn hoofd vast en legde zijn andere hand op mijn onderbuik. Weer kreeg ik een orgasme en het stopte niet. Pas toen hij zei dat ik moest stoppen. Ze vroegen mij op het bed te gaan liggen. De dame kwam aan de ene kant naast mij liggen en dokter Bob aan de andere kant. Allebei hielden ze één been van mij vast en weer werd ik in een orgasme gepraat met alleen een hand op mijn buik. Vervolgens nog een orgasme. Dit voelde zo intens. Dit zijn geen orgasmes die ik gewend was.

Dokter Bob keek me aan en vroeg wat mijn maximale hoeveelheid orgasmes op een dag was. Ik zei zeventien, hij keek de dame aan, begon te grijnzen en zei dat we daar wel overheen konden gaan. Ook ik begon te grijnzen, voelde zijn hand weer op mijn buik en weer had ik een orgasme. En toen gebeurde er iets wat ik nooit had verwacht. Dokter Bob begon tegen me te praten terwijl hij me strak aankeek. Ik werd helemaal rustig en ontspannen. Hij begon zachtjes in mijn gezicht te blazen en ik deed mijn ogen dicht. Hij blies af en toe nog zachtjes in mijn gezicht.

Elke keer dat hij blies zei hij dat ik nog verder zou ontspannen en dat ik zou gaan zweven boven het bed. Ik viel weg, gehypnotiseerd. Hij fluisterde in mijn oren en mijn onderbewustzijn luisterde daar naar. Hij gaf mij de opdracht dat als hij mij op mijn wang tikte, ik wakker zou worden en de opdracht uit zou voeren. Hij vertelde heel rustig wat hij wilde dat ik deed. Hij tikte me wakker en mijn onderbewustzijn deed het. Ik moest zijn vinger in mijn mond nemen, en als ik dat zou doen zou ik een orgasme hebben. 

Op het moment dat ik zijn vinger in mijn mond nam dacht ik: wat ben ik aan het doen? Op dat moment kwam ik heel heftig en intens klaar. Verder werd ik nergens aangeraakt. Ik had enkel zijn vinger in mijn mond. Dit is gaaf, dacht ik bij mezelf. Dokter Bob begon zachtjes in mijn gezicht te blazen en ik viel weer weg. Ik hoorde hen praten, maar kon niet plaatsen wat er gezegd werd. Toen werd er in mijn oor gefluisterd. Als ik wakker gemaakt werd, zou ik de dame gaan beffen en als zij op een hoogtepunt zou komen, zou ik tegelijkertijd ook een hoogtepunt hebben.

Ik werd wakker getikt en ik deed het zonder het te beseffen. Ik begon haar te beffen en ze kwam klaar en tegelijkertijd  kwam ik ook klaar. Toen ik stopte, drong pas tot mij door wat ik gedaan had. Ik had voor vandaag nog nooit een vrouwenlichaam op deze manier aangeraakt. Ergens schaamde ik me een klein beetje voor wat ik had gedaan, maar toen ik hen zag grijnzen liet ik dat gevoel gelijk los. Weer bracht Dokter Bob mij onder hypnose. Het ging steeds sneller hoorde ik achteraf.

Ik kreeg in mijn oor gefluisterd dat als ik heftig klaar wilde komen ik op de massagetafel moest gaan liggen met mijn knieën opgetrokken en mijn benen wijd. Hij zou mij dan wel in mijn kruis aanraken. Hij wilde dat ik zou spuiten. Als ik dat ook wilde ik dan moest ik als ik wakker getikt werd zo gaan liggen. Wilde ik dat niet, dan niet. Ik werd wakker getikt. Ik bleef een paar seconden op bed liggen, stond vervolgens op en liep naar de massagetafel. Ik ging liggen, ik hoorde gerommel en toen voelde ik twee vingers mijn doos in gaan.

Vanaf het eerste moment zat ik al dicht tegen een orgasme aan. Bij mijn hoofd zat de mooie dame. Zij hield mijn handen vast en praatte rustig tegen mij. Steeds op het moment dat ik op het randje zat, stopte hij en liet mij even rusten. Daarna ging hij weer door, maar stopte net voordat ik klaarkwam weer. Hij legde uit dat hij mij voelde samentrekken net voor ik klaarkwam en daar dus stopte. Zo werd het een aantal minuten uitgesteld en raakte ik gefrustreerd. Toen vroeg hij of ik ging spuiten en of ik alles zou geven. Ik kon alleen maar gefrustreerd kreunen, maar mijn ogen zeiden blijkbaar genoeg.

De dame keek me in de ogen aan, begon te grijnzen en zei: 'Ja, haar ogen zeggen van wel.'  Op dat moment kwam ik heftig spuitend klaar. Ik denk dat dat orgasme wel een minuut duurde. Het was zo heftig en zo fijn. Dokter Bob keek me aan, blies in mijn gezicht en ik was weer vertrokken. Ik hoorde stemmen maar ik kon niet plaatsen wat er gezegd werd. Ik werd wakker getikt, voelde gelijk een hand op mijn buik, hoorde de stem van dokter Bob en ik kwam weer klaar. Tijdens dat orgasme blies hij in mijn gezicht en ik was weer weg.

Ik hoorde weer gefluister in mijn oor, werd wakker getikt en ik ging verder waar ik gebleven was. Verder met het orgasme. Ik raakte uitgeput en we gingen op bed liggen. We knuffelden met zijn drieën en genoten van elkaar. Ook de andere dame kreeg een paar heerlijke orgasmes. Hij vroeg mij een vinger op haar doos te leggen en vroeg haar haar doos te laten spreken. Ik voelde mijn vinger op en neer gaan. Zo fascinerend om te zien en te voelen. Hij wilde mij weer tussen hen in hebben, dus we ruilden van plaats. Hij blies weer zachtjes in mijn gezicht en ik viel weer weg.

In mijn oor kreeg ik gefluisterd dat als ik wakker werd mijn lippen heel gevoelig zouden zijn. Zo gevoelig dat als ik gezoend zou worden, ik klaar zou komen. Ik werd wakker gemaakt, werd gezoend door dokter Bob en ik kwam intens klaar. Weer werd ik weggebracht door het geblaas in mijn gezicht. Nu kreeg ik te horen dat mijn voeten heel erg gevoelig zouden zijn. De dame zou mijn voeten masseren en tijdens dat masseren zou ik zo heftig klaarkomen dat ik niet meer stil kon liggen.

Dokter Bob kwam half op mij liggen om mij vast te houden en toen werden mijn voeten aangeraakt en gemasseerd. Weer kwam er een intens orgasme en inderdaad ik kon niet stil blijven liggen. Dokter Bob keek me weer doordringend aan en blies. Weer was ik weg. Dit keer kwam de dame met een opdracht, Als ik wakker werd, ging ik op het gezicht van dokter Bob zitten en zou hij mij heerlijk klaar beffen. Ik werd wakker en deed het. Ondertussen kwam de dame achter mij zitten, streelde over mijn rug en ik kwam tot een heerlijk orgasme. We gingen weer liggen Dit was zo verslavend.

Nogmaals werd ik weggebracht. Er werd weer in mijn oor gefluisterd en het volgende moment lag ik weer op de massagetafel gillend klaar te komen. Dit tot twee keer toe. Daarna merkte ik dat de muziek aan stond, waarschijnlijk om mijn gegil te onderdrukken. We gingen weer op het bed liggen. Dokter Bob zei dat hij even moest bellen en dat wij onszelf moesten gedragen. Dat konden wij uiteraard heel goed, dus we zijn heerlijk samen gaan spelen. Zij gaf mij een heerlijk orgasme met alleen een vinger op mijn doos.

We zoenden heerlijk en toen kwam dokter Bob weer binnen met een grijns  op zijn gezicht. We moesten naast elkaar gaan liggen. Hij zat op zijn knieën met onze benen die elkaar raakte tussen zijn benen in, de andere naast hem. Hij maakte boven ons bewegingen met zijn vingers, keek ons diep in onze ogen aan en wij kwamen allebei weer tot een heerlijk orgasme. Magische vingers zijn het. Hij vroeg mij op haar hoofd te gaan zitten, zodat ze mij kon beffen, maar wel met mijn gezicht naar hem toe. Hij hield een hand op haar buik en keek mij doordringend aan.

Hij praatte ons weer in een orgasme en zei dat ik over haar heen moest spuiten. Dat gebeurde ook. Ik werd voor een laatste keer weggebracht. Er werd iets in mijn oor gefluisterd, maar toen ik wakker werd wist ik niet wat. Ik keek hen vragend aan, maar ze zeiden dat het vanzelf kwam. We zijn gaan douchen en hebben onszelf weer aangekleed. Beneden dronken we nog wat en vertelde dokter Bob me dat hij wel eens een dame de naam van haar man had doen laten vergeten. Ik keek hem ongeloofwaardig aan. Hij vroeg aan mij een naam van mijn vriend, broer wie dan ook te geven.

Ik zei de naam en hij liet me goed zitten en bracht me weer weg. Hij fluisterde in mijn oor dat ik de naam tot de volgende ochtend niet meer zou weten. Hij maakte me wakker en ik kon me de naam gewoon niet meer herinneren. Ik schrok best wel, maar hij zei dat ik het me de volgende ochtend wel weer kon herinneren. Toen zijn we naar huis gegaan en al snel werd me duidelijk wat er de laatste keer in mijn oor gefluisterd was. Elke rotonde die ik overging kwam ik klaar en dat terwijl dat ik alleen in de auto zat.

Dokter Bob was er niet en de dame was er ook niet. Ik was helemaal alleen en toch gebeurde het. Inmiddels kan ik me de naam weer herinneren. Dit klinkt vast allemaal heel ongeloofwaardig, het is ook nauwelijks te begrijpen. Dat doe ik zelf amper. Ik zou zeggen heb het lef, zoek Dokter Bob op en maak het zelf mee. Met dank aan dokter Bob en de prachtige dame!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen