Mijn eerste slavin

Ingezonden door Willy

Ik heb altijd al gefantaseerd over het domineren van een vrouw, maar mijn vrouw moet hier helaas niks van hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik er lange tijd niks mee heb gedaan. Toch bleef altijd die behoefte om een vrouw te domineren altijd op de achtergrond aanwezig. Op zekere dag kwam ik een advertentie tegen op internet die mijn aandacht trok. Een dame van begin vijftig was op zoek naar een man die haar eens goed onder handen zou willen nemen.

Na een reactie te hebben verstuurd, kreeg ik al vrij snel een reactie terug. Ze wilde graag eens met me afspreken en gaf me haar nummer. Na wat heen en weer geappt te hebben, hadden we de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt. Daar zat ik dan in mijn auto bij een Van der Valk hotel. Ik had haar net een appje gestuurd en vrijwel meteen vrij kreeg ik  antwoord. Ze stond in de lobby in een blauwe jurk met bloemen erop op met te wachten. Zoals afgesproken droeg ze geen slipje en geen beha.

Met een kriebel in mijn buik liep ik naar binnen en daar stond ze. Ze gedroeg zich heel erg zakelijk om niet te veel op te vallen. Ik fluisterde: 'Ik mag hier zeker niet controleren of je een slipje aan hebt?' Angstig schudde ze van nee. 'Dan zal ik je straks extra moeten straffen.' 'Fijn', zei ze zachtjes. We liepen samen naar de lift. In de lift liet ik mijn hand heel even zachtjes over haar billetjes glijden. Verder ging ik niet, want we waren niet alleen in de lift. We liepen over de gang naar de kamer die ze had geboekt.

Toen de deur achter me dichtviel, pakte ze me stevig vast en gaf me een heerlijke tongzoen. Ik kneep even in haar kont en toen liep ze naar de andere kant van de kamer om al haar speeltjes te laten zien. De hele tafel lag vol, dus alles voor een heerlijke middag was aanwezig. Toen vond ik dat ik lang genoeg had moeten wachten. Ik zei tegen haar: 'Doe je jurkje uit, sletje.' Ze keek me geil aan, deed de rits naar beneden en liet toen de jurk sensueel zakken. Daar stond ze voor me, helemaal naakt. 'Handen in je nek', zei ik. Ik gaf haar de opdracht om in het midden van de kamer te gaan staan.

Keurend liep ik om haar heen. Ze zag er prachtig uit. Ik stak mijn vinger uit en liet die vanaf haar elleboog langzaam naar haar oksel glijden. Ze had moeite om recht te blijven staan, want ze kan niet tegen kietelen. Dat is heel erg mooi dacht ik bij mezelf. Goed om te weten. Met mijn andere hand deed ik hetzelfde aan de andere kant. Ze stond te huppelen op haar benen. Toen pakte ik plots haar borsten vast en kneep erin. Steeds wat harder. Ze kreunde zacht, totdat ik haar tepels vastpakte en er zachtjes in kneep.

Dat maakte haar gek van geilheid en ze vroeg me zachtjes of ik harder wilde knijpen. Ik kneep nu flink hard en trok haar tepels omhoog. Net zolang tot ze om genade vroeg. Ik boog voorover, likte aan haar harde tepels en beet er zachtjes in. Ze kreunde van genot. Ik voelde tussen haar benen en haar kutje was al kletsnat. Plagerig ging ik over haar clitje en ze kwam al bijna klaar. 'Dat is niet de bedoeling slavin!' riep ik. 'Omdraaien en steek die kont maar eens goed de lucht in.' Gehoorzaam deed ze wat ik zei. Een prachtig uitzicht, een heerlijk kutje en een even zo geil kontgaatje.

'Je hebt straf verdiend, omdat ik in de lobby niet mocht voelen of je een slipje aan had. Op elke bil krijg je tien klappen met de hand en je telt hardop mee.' 'Ja Meester', zei ze. Pets... 1 Meester ...pets 2 .... Meester. Na de tiende klap was haar andere bil aan de beurt. Elke klap was net wat harder dan de vorige. Haar kontje was al aardig rood geworden van de klapjes op haar billen. Ze kreunde zachtjes en zei: 'Dank u Meester.' Ik pakte de fles met olie en spoot wat olie over haar kontje heen. Ik masseerde haar kontje en trok de beide helften zover mogelijk uit elkaar.

Ik stak mijn tong uit en likte aan haar geile kontgaatje. Ik draaide plagerig rondjes over haar aars en pakte toen een buttplug van de tafel. De buttplug smeerde ik in met glijmiddel en duwde hem een stukje in haar kontgaatje. Ik maakte draaiende bewegingen en duwde de buttplug steeds een beetje verder naar binnen. Toen het dikste punt in haar kontgaatje verdwenen was, wreef ik over haar clitje om haar een beetje af te leiden. Zonder waarschuwing drukte ik opeens door en toen zat hij er helemaal in. Ze kreunde en zei: 'Geil Meester.'

Ik pakte een vibrator van de kast en zette deze op trillen. Langzaam gleed ik over haar billen, door haar bilspeet, maar net niet over de buttplug. Ze kreeg al vrij snel kippenvel op haar billetjes. De rest van haar lichaam volgde snel. Ik ging met de vibrator over haar dijen, steeds iets dichter richting haar natte kutje. Ze begon onrustig te draaien met haar kont, hopende dat ik eindelijk haar kutje zou verwennen met de vibrator. Opeens gaf ik haar een harde tik op haar billetjes. 'Stil houden slavin', zei ik.

Toen ik de vibrator tegen de buttplug plaatste, kostte het haar ongelooflijk veel moeite om niet te bewegen. Toch hield ze het dapper vol en ik was trots op haar. Het had nu lang genoeg geduurd en ik liet de vibrator eindelijk over haar kutje glijden, zoekende naar haar clitje. Een harde kreun volgde en toen wist ik dat ik goed zat. Ze kreunde en vroeg: 'Mag ik klaarkomen Meester?' 'Zou je dat willen slavin?' 'Ja, Meester.' 'Hoe graag zou je dat willen?' 'Heel, heel erg graag', kreunde ze. Ze worstelde om het hoogtepunt tegen te houden en smeekte weer: 'Alsjeblieft Meester, mag ik klaarkomen?' Toen kwam het verlossende woord: 'Je mag komen slavin!'

Het duurde niet lang of ze kreunde heftig en heel haar lichaam schokte. Ze had haar lichaam niet meer onder controle en probeerde los te komen van de vibrator, maar die bleef ik op haar clitje houden. Al snel volgde een tweede orgasme. Haar clitje was nu super gevoelig, maar ik bleef de vibrator op haar clitje houden. 'Genade Meester!' riep ze, maar ik was onverbiddelijk. 'Nog één orgasme en dan haal ik hem van clitje.' Heel haar lichaam begon weer te kronkelen en ze gilde het uit. Daar was het verlossende orgasme.

Ik haalde de vibrator van haar clitje en uitgeput viel ze neer op de grond. 'Dank u wel Meester', stamelde ze. 'Heel graag gedaan slavin. Klaar voor de tweede ronde?'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6666666666667 sterren
6 stemmen