Bi-lateraal

Ingezonden door Shakespeare

Waarschijnlijk in de rebound van een relatie waarin ik geen behoefte had om mijn biseksuele gevoelens verder te onderzoeken, was het tijd om die draad weer op te pakken. De erotische bioscoop waar ik in het verleden wel eens naartoe ging, organiseert elke donderdag een naaktdag. Uit eerdere bezoeken wist ik dat dat betekende dat er waarschijnlijk alleen maar mannen in alle soorten en maten rond zouden lopen. Die vervolgens vanwege de verplichte dresscode ‘naakt’ ook nog eens hun edele delen in alle soorten en maten toonden.

Van tevoren had ik al besloten om in te gaan op eventuele pogingen om mij af te laten trekken. Door een man gepijpt worden, was op voorhand ook zeker een optie. De dame achter de kassa vertelde dat het flink druk was in de kelder. Zo druk dat alle lockers al in gebruik waren. Tegen een borg van vier euro kon ik een afsluitbare tas krijgen om mijn kleding en spulletjes veilig in op te bergen. Ik liep de trap af. De deur gaf toegang tot de kelder. Net als anders leek het in eerste instantie aardedonker.

Wat het meeste opviel, was dat het bloedheet was. De tropische temperaturen van de laatste dagen leken zich in het souterrain te hebben verzameld. Eerst maar eens even acclimatiseren. Tussen een wirwar van naakte mannenlijven met diverse stadia van erectie door wist ik een plekje te bereiken waar ik mij betrekkelijk makkelijk kon uitkleden. Terwijl ik mijn boxer afstroopte, wipte mijn al halfharde penis over het elastiek van mijn PME-boxer. Ik kon het niet nalaten om hem even in mijn hand te nemen en mijn voorhuid helemaal terug te trekken.

Het hoefijzervormige piercinkje door het riempje van mijn voorhuid glom in het ultraviolette licht. Ik had meteen de aandacht van een paar omstanders en dat beviel mij wel. Eerst maar eens op verkenning. Rond het grote bed in de darkroom stond een groot aantal mannen geconcentreerd naar iets of iemand op het bed te kijken. Het moest wel een opwindend tafereel zijn, want vrijwel zonder uitzondering werd er driftig aan erecties getrokken. Aan de eigen, maar hier en daar ook aan die van omstanders. Naastenliefde is een mooi gebaar. Mijn nieuwsgierigheid was in ieder geval gewekt.

Die werd alleen maar groter toen ik toch echt geluiden en kreetjes van genot van een vrouwenstem hoorde! Rechtsboven op het kingsize bed lag een al wat oudere, spiernaakte dame. Wijdbeens werd zij enthousiast gebeft door een man. Terwijl deze lag te beffen, werd hij regelmatig met harde kletsen op zijn billen geslagen door een andere man die later de partner van de dame bleek te zijn. Nadat de vrouw schokkend en hijgend was klaargekomen, stond de beffer op en liep weg. Zijn plaats werd ogenblikkelijk ingenomen door een man die zijn flinke leuter in een condoom had verpakt.

Zonder verdere plichtplegingen schoof hij zijn pik in een keer diep in de vrouw. Daarmee had hij echter niet haar onverdeelde aandacht, want aan beide zijden van haar hoofd stonden twee kerels die hun blanke sabels aan haar aanboden. De piemels werden om en om gepijpt. De man aan de rechterkant kwam hijgend klaar. Twee slierten sperma landden op het gezicht van de dame om vervolgens in een traag straaltje via haar wang over haar hals weg te druipen. De partner pakte de lul van de man aan de linkerkant en duwde die telkens in de mond van zijn vrouw.

Daarbij de voorhuid van deze geluksvogel steeds heftig over de eikel heen en weer trekkend. De man genoot hoor- en zichtbaar. Of hij ook daadwerkelijk in de mond van de dame is klaargekomen, weet ik niet zeker, maar mevrouw maakte wel een slikbeweging. De man tussen haar benen was klaargekomen. Met een zacht ‘dankjewel’ trok hij zich uit haar terug. De volgende pik verdween tussen de wijd openstaande schaamlipjes. De enige vraag van de dame was of hij een condoom had omgedaan.

Ik nam plaats naast het gezicht van de vrouw. Ook ik stond aan mijn pik te trekken. Zoals altijd druppelde het voorvocht rijkelijk uit mijn eikel. De vrouw greep mijn pik en smeerde de blauwpaarse, Duitse helm helemaal in met een mengsel van mijn voorvocht en haar speeksel. Mijn paal glom als de spreekwoordelijke eikel. Een andere man bemoeide zich intussen uitvoerig met de kleine borstjes van de dame. Iets te hardhandig naar haar zin. Terwijl hij zijn grip aanpaste, werd hij van achteren betast door de partner van de dame.

Zijn billen werden gekneed. Vervolgens werd er een vinger door zijn bilnaad getrokken. De partner rook kennelijk een kans. Hij ging op zijn hurken achter de man staan en trok diens billen uit elkaar. Tong en neus verdwenen in de bilnaad. De man kromde zijn rug en leek zijn anus aan te bieden. Een staaltje flink rimwerk volgde. Een wijsvinger verdween tot het tweede kootje in de anus van de man die zich alleen maar nog nadrukkelijker aan leek te bieden. De partner toverde zijn lid met korte, heftige rukken om tot een pik van zeker vijftien centimeter.

Nog een keer op zijn hurken, met zijn tong door de bilnaad en over het sterretje. Om vervolgens als een volleerd pornoacteur zijn pik in het poepgaatje van de man te boren die elke stoot enthousiast pareerde. Ik kon mijn ogen niet geloven. Dit gebeurde toch echt allemaal zonder condoom! De vrouw moedigde haar man alleen maar aan, terwijl alweer de volgende erectie in haar geleegd werd. Links en rechts werd aan eigen lullen getrokken, maar ook aan omstanders werden vriendendiensten bewezen.

Het geheel had iets zinderends. De hele darkroom rook naar seks. Wat ook niet zo verwonderlijk was, omdat niet alleen het kutje van de vrouw droop van haar kutsapjes. Slierten, klodders en druppels sperma zochten een uitweg uit zaadleiders en eikels. Ik heb werkelijk geen idee waar mijn zaad is gebleven.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen