Adam, Eva, Twan en ik

Eva: Wij krijgen een berichtje van onze vriend Twan. Hij heeft contact met een vrouw die schrijft over haar seksuele belevenissen. Hij wil haar graag uitnodigen als wij een keer samen zijn en vraagt of wij dat goed vinden. Zij zal er bij zijn en in principe alleen toekijken. Oeps, dat is wel een dingetje, een vrouw die een andere vrouw beoordeelt. Niet echt mijn ding, maar hij is zo enthousiast.

Als ik naar de ingang van het hotel loop, zie ik Twan al staan. Samen lopen we naar binnen en zoeken we een plekje in het restaurant. We kennen elkaar nu een aantal weken, maar vandaag ontmoeten we elkaar voor het eerst in real life. Twan heeft me verteld over het stel met wie hij nu al anderhalf jaar zo'n beetje elke drie weken afspreekt. Bij elke ontmoeting spatten de vonken er vanaf volgens hem. 'Dat zou ik eigenlijk een keer zelf moeten zien', aldus Twan. Vandaag is het dan zover. 

Twan heeft een kamer geboekt op de eerste etage. Het is nu nog wachten op het stel. Ze kunnen elk moment binnenkomen. Het is dit keer bijna zes weken geleden dat ze elkaar voor het laatst hebben gezien, dus hij heeft er extra veel zin in om hen weer te zien. Twan is een goed uitziende man van begin vijftig. Vandaag draagt hij op verzoek van de vrouw van het stel een spijkerbroek en een witte blouse met lange mouwen. 'Op een date ga je als man niet in een polo', aldus de vrouw van het stel. 

Hij heeft al contact met haar gehad en hij vindt het super spannend. Naast mij zit er nog een op het puntje van zijn stoel en als ik eerlijk ben, begint het bij mij ook al te kriebelen. Hoe zou het zijn? Sla ik dicht en verander ik in een koude kikker? Zal ik me ervan bewust zijn dat zij kijkt? En hoppa, daar ga ik al. Hoeveel tijd heb ik nodig gehad om me over te laten halen? Het idee zit nu in mijn hoofd en mijn fantasie gaat voorzichtig de dag invullen.

Ik prop twee tassen vol met spullen, want ik begrijp dat zij al aardig wat ervaring heeft opgedaan. Zal er iets bijzitten wat nieuw voor haar is?

Twan krijgt een appje van het stel. Ze zijn gearriveerd en ingecheckt. Ze gaan alvast naar de kamer om zich daar te installeren. Even later volgen we hen naar de kamer. De vrouw van het stel stelt zichzelf voor als Eva. Het is een knappe blondine van begin zestig met een slank lichaam. Ze draagt een sexy, doorzichtig rood topje met daaronder een rode jarretel met zwarte kousen en bijpassende zwarte enkellaarsjes.

De man van het stelt stelt zichzelf voor als Adam en draagt een blouse en een nette broek. Hij is begin zeventig en kijkt graag toe hoe zijn vrouwe seks heeft met Twan. Om het ijs te breken, drinken we een kopje thee. Het klikt eigenlijk meteen. Adam en ik zitten in een stoel tegenover het bed. Eva en Twan zitten op het bed. Twan begint passievol met Eva te zoenen. Al snel lijkt het alsof ze vergeten zijn dat ze niet alleen in de kamer zijn.

Bloed zenuwachtig gaan wij ons avontuur in. We hebben afgesproken eerst koffie te drinken en ik kwebbel maar door, tot vertrouwde lippen mij de mond snoeren en mijn aandacht vragen en al mijn bekende gevoelens nemen de overhand. Handelingen gaan bijna automatisch op zoek naar huidcontact. Even plagen en dan is hij daar, diep in mij en geen schrijfster meer te bekennen.

Terwijl Eva op de rand van het bed zit, neemt ze de penis van Twan in haar mond. Ik zie hoe haar mond en tong zijn penis strelen. Twan pakt Eva bij haar hand en begeleidt haar naar de muur. Ze sluit haar ogen en geniet zichtbaar van de handen van Twan die over haar lichaam glijden. Twan gaat achter haar staan en behendig glijdt zijn penis in haar. Adam staat op van zijn stoel. Hij loopt naar Eva en Twan toe en pakt zijn telefoon erbij. Twan heeft me verteld dat Adam het heerlijk vindt om toe te kijken als zijn vrouw seks met hem heeft en hij dat kan filmen.

Op een later moment kijken ze dat dan samen terug en herbeleven de date dan nog een keer. Super leuk om te zien hoe ze hier alledrie van genieten. Van de muur verplaatsen ze zich naar het bed. Twan verwent Eva met zijn tong en op haar beurt pijpt Eva Twan heerlijk. In alle mogelijke standjes penetreert Twan Eva. Dan weer neemt ze plaats op zijn gezicht en afwisselend duikt ze met haar gezicht tussen zijn benen. Het is een heerlijk spel om naar te kijken. Eva lijkt in trance te zijn. 

Haar ogen rollen in haar oogkassen, de spieren in haar hele lichaam spannen zich aan en uit haar roodgestifte lippen ontsnappen bijna dierlijke geluiden. Ik snap volledig dat Adam dit heerlijk vindt om naar te kijken. Ze houden dit een behoorlijke tijd vol.

Heel af en toe komt de gedachten in mij op om haar aan te willen kijken, maar veel verder dan een gedachte ben ik niet gekomen. Ik ga in het gevoel op en wil alleen maar meer, anders, wetende dat ieder standje een andere sensatie geeft. Dan wordt er in mijn oor gefluisterd: 'Even pauze'. Oké pauze….. verstandig. Wij eten een broodje en ik vraag hoe zij het tot nu toe ervaart. Haar lieve antwoord stelt mij gerust en ik durf mezelf te zijn.

We vertellen elkaar enkele verhalen en ineens zit ik in mijn roes. Gelukkig neemt Adam het verhaal over, want ik kan moeilijk de draad bij het verhaal houden. Ik weet precies wat er gebeurt en kan daar prima op reageren, maar ik wil nu alleen maar voelen en dat kan want ik voel me veilig en kan daardoor loslaten.

Na de intensieve vrijpartij is het tijd voor een korte break. We drinken een glaasje bubbels en eten een broodje en wat fruit. Vanuit de stoel waar ik zit, kijk ik op het nachtkastje. Ik zie iets staan waarvan ik niet precies weet waar het voor dient. Ik vraag Eva wat het precies is en ze vraagt me op het bed te gaan liggen, zodat ze me kan laten voelen wat het is. Nieuwsgierig als ik ben, neem ik plaats op het bed. Eva pakt de voorwerpen van het nachtkastje, zet ze aan en laat ze over mijn rug glijden. Ik heb nu inderdaad een idee wat de bedoeling is van de twee voorwerpen. 

Ik voel hoe de voorwerpen over mijn jurkje glijden. Ze zorgen voor een trilling in mijn lichaam. Mijn rug wordt lekker gemasseerd. Eerst voel ik alleen de twee voorwerpen over mijn rug glijden. Niet veel later voel ik een verdwaalde hand over mijn rug glijden. Dat worden er al snel twee.

De schrijfster ziet twee massage spinnen staan die zij niet kent en deze halen haar over om op het bed te gaan liggen. Ze komt al snel ontspannen over. Het is ook heerlijk de trillingen van de spinnen en tegelijkertijd handen over je heen te voelen gaan. Langzaam kleden wij haar uit. Een mooie vrouw bereidwillig voor je uitgestrekt, vraagt om aan te raken.

Van mijn rug voel ik de handen over mijn benen naar beneden glijden. Steeds voel ik ze iets hoger over mijn benen glijden. Voorzichtig voel ik hoe de octopus richting mijn vagina glijdt. Gevolgd door een hand. Ik voel hoe een hand de rits van mijn jurkje opent. De mouwtjes van mijn jurk glijden over mijn schouders richting mijn benen. Niet veel later volgen mijn panty, mijn beha en slip. daar lig ik dan naakt op het bed. Ik voel hoe twee paar handen over mijn lichaam glijden en me overal aanraken. Nu voel ik ineens zes handen over mijn lichaam glijden. Ik geniet ervan.

Heerlijk om zoveel handen op je lichaam te voelen. Ik word omgedraaid. De handen blijven over mijn lichaam glijden. Ik voel hoe mijn borsten worden aangeraakt door verschillende handen en monden. Monden worden tongen. Eerst voel ik Eva's mond op mijn vagina. Stevig beweegt ze haar tong over mijn vagina. De handen blijven ondertussen mijn lichaam strelen. Dan wordt de aanraking op mijn vagina zachter. Ik voel hoe een andere mond mijn vagina streelt. Ik geniet volop. Heerlijk om door zoveel mensen tegelijkertijd gestreeld en verwend te worden.

Het zal niet lang meer duren voordat ik een hoogtepunt bereik. Dan voel ik weer een andere mond en tong op mijn clit. De zachte strelingen zorgen ervoor dat ik heerlijk klaarkom. Ik blijf even liggen om na te genieten.

Twan en zij vrijen samen en mijn handen volgen hun lichamen. Dan draait zij op haar zij en ik kan haar gezicht beter zien. Ik kruip voorzichtig tegen haar aan en val daarbij bijna van het bed af, handig Eva! Gelukkig ontspant zij gelijk weer. Voelt zij dit anders dan ik? Ze ligt rustig te genieten, neemt zij alles net zo intens in haar op? Ik wil het zien! Ik kom overeind om te kijken hoe zijn pik in haar verdwijnt.

Zal ik op de stoel gaan zitten net zo als zij net deed? Op een klein afstandje toekijken, geeft misschien een ander effect, maar ik kan mijn blik niet losmaken van het beeld voor mij. Is dit dierlijk? Nee, zeker niet! Ik weet wat zij voelt. Ik zie een serene gloed op haar gezicht en als ik opkijk zie ik een mega glimlach op zijn gezicht.

Hij is in zijn paradijs, zijn hof van Eden. Hij heeft ons de appel aangereikt en wij hebben hem samen bevochtigd. Wat een belevenis, wat een verhaal.

Twan gaat tussen mijn benen liggen. Ik voel hoe zijn grote, harde penis bij me naar binnen stoot. Twan gaat achter me liggen en blijft me penetreren. Eva gaat voor me liggen en we zoenen. Ik streel haar prachtige, strakke lichaam. Mijn hand vindt haar gevoelige plekje en ik streel haar. Wat is het leven toch heerlijk! We genieten nog even van elkaar en dan is het voor mij alweer tijd om naar huis te gaan. Het is ongetwijfeld nog lang genieten geweest voor degenen die zijn achtergebleven.

Het blijft erg leuk om te zien hoe passievol mensen van elkaar kunnen genieten. Inmiddels hebben er nog een aantal dates tussen hen plaatsgevonden en zullen er nog vele volgen..  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen