Een pril begin

Ingezonden door Gomorra

In mijn leven heb ik diverse stadia van seksualiteit beleefd. Alles begon met de zichzelf ontdekkende mannelijke puber.  Zo was daar de eigen schrik opeens toen ik met mijn eerste erectie werd geconfronteerd. Totaal onverwacht, maar ook totaal niet wetend wat daarmee te doen. Seks was iets waar thuis absoluut niet over gesproken werd. Alsof het niet bestond. Ik vermoed dat mijn eerste erectie niet eens benut is en dat de zwaartekracht het op een bepaald moment van mijn opwinding heeft gewonnen.

Gaandeweg werd dat anders. Ik herinner mij de keren dat ik op zaterdagavond languit in de badkuip lag. Als voorbereiding op een avondje stappen in de naburige stad. De gedachten aan – of fantasieën over – wat er die zaterdagavond mogelijk zou gaan gebeuren, zorgden ervoor dat mijn hand onder de bubbels van het badschuim op zoek gingen naar mijn piemel. Ik had geen idee wat ik ermee moest doen, maar elke aanraking was al voldoende om het kleine onschuldige, bijna aandoenlijke passertje in een ferme jongen, een stoere knaap te veranderen.

Omdat een uitgebreide handleiding ontbrak, leidde mijn hand zich waarschijnlijk puur vanuit instinct naar de meest gevoelige plekjes van mijn erogene zones. Ik heb hele slierten sperma het badwater in gejakkerd. In relatie tot mijn huidige zaadproductie produceerde mijn lichaam destijds hoeveelheden sperma waarmee een spermabank wel even vooruit zou kunnen. Zou ik mij nu er zorgen over maken dat ik na zo’n heftig orgasme voor de rest van de avond qua erectie uitgeschakeld zou zijn, destijds leken aan mijn viriliteit en libido geen einde te komen.

Bij het ontdekken van mijn seksualiteit hoorde ook het ontdekken van het andere geslacht waar ik om te beginnen helemaal niets van begreep. Laat staan dat ik ook maar enig benul had van hoe ik er contact moest maken. Meisjes waren leuk, aardig en sexy, maar ook doodeng. De eerste keer dat ik neukte, werd ik geneukt. Door Janny. Een struise, blonde boerendochter uit het aangrenzende gehucht. Bovendien twee jaar ouder dan ik. Volbloed Friezin, maar ik vermoedde met Zweedse roots.

Janny trok als een Scania, naaide als een Husqvarna en zoog als een Nilfisk. En dat allemaal stiekem op mijn slaapkamer in de ouderlijke woonboerderij waar mijn ouders elk moment binnen konden komen. Tegenwoordig vind ik alleen de gedachte al om tijdens de seks betrapt te worden al opwindend. Bekeken worden tijdens mijn liefdesspel staat garant voor een knetterende zaadlozing. Eigenlijk kende mijn seksuele ontwikkeling tot na mijn huwelijk, dus eigenlijk tot mijn veertigste helemaal geen ontwikkeling.

Mijn vrouw, hoewel bloedmooi, was achteraf gezien nog net niet a-seksueel, maar zij had vanuit een orthodox-gereformeerde achtergrond meegekregen dat seks vooral en primair op de voortplanting gericht moest zijn. Orale seks, gevend en nemend stuitten op weerstand en walging. Een scheermes zetten in haar rossig-rode bos schaamhaar was onbespreekbaar. Toen ik begon met steeds meer van mijn schaamstreek het levenslicht te laten zien, leidde dat alleen maar tot haar vermoeden dat ik wel homoseksueel moest zijn.

Heb ik met mijn ex ooit echt spetterende orgasmes meegemaakt? Nee. Seks was iets dat erbij hoorde. Onze seksuele relatie laat zich het beste omschrijven als een Pokon-relatie: elke week een dopje. Ging er na een huwelijk van eenentwintig jaar een wereld van onbegrensde mogelijkheden voor mij open? In elk geval niet ineens. Vaste waarde in mijn seksualiteit was mijn overtuiging strikt heteroseksueel te zijn georiënteerd. Ik heb wel deelgenomen aan triootjes, waarbij een tweede man was betrokken.

Ik was mij dan nauwelijks bewust van zijn aanwezigheid en erectie. Laat staan dat ik daar ook maar enigszins in geïnteresseerd was. Dat knopje ging pas om tijdens een bezoek aan een seksbioscoop. Hopend op de aanwezigheid van een of meer gewillige dames. Voor mij totaal onverwacht en opeens door een man werd aangeraakt. Door een man die naast mij naar een hetero film zat te kijken. Zijn hand wuifde ik snel en resoluut weg. Maar, een steelse blik op mijn jongeheer leverde tot mijn schrik op dat mijn trouwe vriend niet meer in geheel ontspannen toestand verkeerde.

Ik was verrast, verbaasd en verward. Was ik een erectie aan het krijgen omdat een man mij had aangeraakt? Gadver! Het idee alleen al. Of toch niet? Mankeerde er iets aan mij? Om het nog erger te maken, kwam ik er tot mijn schrik, nee zelfs verbijstering achter dat ik opeens met andere ogen naar de pornofilm op het grote scherm zat te kijken. De kutjes van de actrices waren nog steeds erg interessant. Maar de tampeloeressen van de acteurs…. Hmmmm. Een blik onder een hoek van vijfenveertig graden naar beneden maakte mijn onzekerheid alleen maar erger.

Mijn verbazing nog groter, maar ook mijn erectie onmiskenbaar. Zonder enige terughoudendheid heb ik en plein public met mijn pik zitten spelen. Het feit dat er in het hetero-gedeelte alleen maar mannen zaten, leek mij niet alleen totaal niet meer te interesseren. Dat wond mij eigenlijk alleen maar meer op. Uiteindelijk was het resultaat van dat bezoek dat ik mij voor het eerst door mannen heb laten aftrekken en pijpen. Het heeft een flinke tijd geduurd voordat het tot een tweede zou komen.

Het bi-seksuele zaadje was geplant. Zelfs terwijl ik dit schrijf, voel ik een bepaalde tinteling en een beginnende erectie.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen