Wat te doen in een pashokje...

Ingezonden door Ton

Er zijn van die dagen dat ik opgewonden wakker word en daar dan zo lang mogelijk van wil genieten. Dan ga ik de stad in om rond te kijken naar al het vrouwelijke schoon dat er is en laat ik mijn fantasie de vrije loop. Zo overkwam mij een keer het volgende. Ik zag een verleidelijke en sexy dame lopen, precies zo iemand waarvan ik extra vlinders in mijn buik krijg. Een curvy vrouw van middelbare leeftijd, gekleed in een korte rok met daaronder stevige benen. Ze droeg een strak zittend topje dat een mooie borstpartij en een klein buikje accentueerde.

Het geheel werd vervolmaakt door pumps met hoge hakken. Haar ging ik volgen op afstand, deels door de stad en in het warenhuis. Intussen sloeg mijn fantasie op hol. Dichterbij durfde ik niet te komen, anders zou zij mij zien en dat wilde ik (nog) niet. Aangekomen in het warenhuis nam zij de roltrap naar boven naar de afdeling met kleding. Toen ging ik wel dichterbij en achter haar staan, zodat ik goed uitzicht naar boven, op haar benen en billen, had. De gedachten daaraan te mogen zitten, maakten mij geil. Ik voelde spanning in mijn broek.

Zij pakte twee stuks bovenkleding, een truitje en een t-shirt, en liep vervolgens naar de pashokjes. Ik pakte snel ook wat en liep erachteraan. Ik zag haar nog net een hokje ingaan aan het eind van de gang met aan weerszijden pashokjes met gordijnen. Het pashokje dat haaks op die van haar stond, daar ging ik naar binnen. Verder was het gelukkig rustig bij de pashokjes. Vanuit mijn pashokje kon ik door een opening in mijn gordijn, door een spleet in haar gordijn in haar spiegel kijken. Zij kon via haar spiegel ook bij mij naar binnen kijken.

Zij trok haar topje uit en ik zag haar goed gevulde beha en de rondingen van haar buik. Helemaal mijn figuur, lekker vol slank. Een ander truitje werd aangetrokken en zij bekeek zich zelf daarin in de spiegel. Ik kleedde mij intussen uit en stond alleen in mijn slip. Ik probeerde aandacht te vragen en mij min of meer te tonen aan haar. Dat was spannend, want hoe zou zij reageren of zou iemand anders mij misschien zien? Die spanning wond mij ook wel weer op. Ik bezorgde mijzelf een half stijve pik in mijn slip, maar zag jammer genoeg even geen beweging in haar pashokje. 

Plotseling liep zij haar pashokje uit om zich in een grotere spiegel te bekijken. Ze moet mij in het voorbijgaan door de opening in mijn gordijn gezien hebben. Ik wreef opnieuw over de bult in mijn slip en deed het gordijn nog wat verder open, nu zij wat verder weg stond. Toen ik in haar spiegel keek, zag ik dat zij naar mij keek. Ik deed opzichtig mijn slip uit, deed net of ik haar niet zag en begon met mijzelf te spelen. Zij liep terug naar haar hokje, wierp daarbij een blik bij mij naar binnen en keek vervolgens via haar spiegel naar mij.

Ik ging op het krukje in het pashokje zitten en begon mezelf af te trekken, zodanig dat zij mij wel moest zien. Intussen hield ik haar vanuit mijn ooghoeken in de gaten. Zo zag ik dat zij onder haar topje haar beha uitdeed en haar topje strak trok. Ik zag de stevige bollingen van haar borsten en haar harde tepels door het shirtje heen en werd echt geil toen zij met haar handen over haar borsten en tepels begon te wrijven. Zij trok haar rok iets verder op en haar stevige benen werden in de spiegel zichtbaar.

Ik zag dat zij een string droeg en haar ronde billen zagen er lekker uit. Mijn pik was hard en ik trok mij verder op haar af. Ineens kwam zij haar pashok uit en ging zijwaarts tegen de opening van mijn hokje staan. Haar hand stak uitnodigend door de opening van het gordijn bij mij naar binnen. Ik stond op en duwde mijn inmiddels hard geworden pik tegen haar hand. Haar warme hand omklemde mijn pik en zij begon pompende bewegingen te maken. Met mijn hand ging ik langs een van haar benen omhoog tot onder haar rok en voelde aan haar billen.

Mijn hand zocht haar string en ging op zoek naar haar kutje. Ik voelde dat die vochtig was. Zij slurpte mijn vinger gewoon bij haar naar binnen. Zij had zich dus kennelijk ook opgegeild aan het spel. Ik vingerde haar en zij raakte zichtbaar opgewonden. Zij kwam bij mij in het hokje staan en vrijwel tegelijk kwamen wij klaar. Haar lichaam verstarde en trilde toen zij haar orgasme kreeg. Ik hield het daarna ook niet lang meer vol en spoot mijn lading omhoog en over haar hand. Hijgend stonden wij daar even bij te komen, terwijl wij nog geen woord tegen elkaar hadden gezegd.

Zij wreef het zaad op haar hand af aan mijn been, fatsoeneerde haar kleding en vertrok uit mijn hokje, het gordijn weer achter zich dicht trekkend. Nooit heb ik haar meer gezien.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem