De controle helemaal kwijt

Ingezonden door Twan

Ik kon mij niet herinneren of ik al eerder zo dicht bij een zo heftig orgasme ben geweest. Ik twijfel er niet aan dat als ik op dat moment klaar was gekomen er druppels van mijn zaad tegen het muurtje terecht waren gekomen. De hele entourage was zo vreselijk geil. Terwijl ik aan B’s oor likte, vroeg ik haar te fluisteren wat zij wilde. Meedoen of eerst nog even ergens anders gaan kijken? 'Was er dan nog meer?' vroeg B. Dat wist ik natuurlijk ook niet, maar wij konden uiteraard wel even gaan kijken.

Gelukkig maar, want iedere verdere aanraking van mijn eikel zou op dat moment ter plaatse een smeerboel hebben opgeleverd. Ik trok mijn boxer weer omhoog en B. herschikte de veters van haar string. Twee kamers verderop lag een man alleen zich op zijn rug af te trekken. Drie mannen stonden daarbij toe te kijken. Niet echt iets voor mij, maar B. leek het wel interessant te vinden. Ik stond naast haar. Ik raakte totaal niet opgewonden van de mannen, maar nu nam B. het initiatief. Haar rechterhand betastte de bult in mijn boxer. Mijn hulp in hete dagen toonde zich meteen bereid om in actie te komen.

B’s hand passeerde mijn broeksband. Met haar onverwacht koude vingers begon B. mijn zak te kneden. Eerst zachtjes en bijna liefkozend. Naarmate haar opwinding toenam, gold dat ook voor haar agressie. Tot het zelfs pijn ging doen, maar van mij mocht B. Ik zou toch wel aan mijn genot komen. Vanavond hadden haar fantasieën voor mij voorrang. Mijn rechterhand verdween weer in haar string. Wat kon het mij ook schelen? Ik trok B’s string gewoon helemaal uit. Het leek B. totaal niet uit te maken. Ik besloot solidair te zijn en trok mijn boxer ook uit.

Ik streek met mijn middelvinger van achteren door B’s bilnaad. Mijn vinger werd halverwege al ontvangen door B’s sap, dat ook langzaam langs de binnenkant van haar bovenbenen liep. Achteraf bekende B. zich niet kon herinneren ooit eerder zo nat te zijn geweest. Met enig gefriemel aan het tweede haakje van de beha genoten B’s tieten van hun gevonden vrijheid. Daar stonden wij dan, poedelnaakt en bloedgeil. Vanuit mijn exhibitionisme had ik daar totaal geen moeite mee. B. bleef naar de mannen staan kijken, terwijl ik even naar de kledingkluisjes liep om ons ondergoed op te bergen.

Het zou mij niet verbaasd hebben als B. bij mijn terugkeer zich al zou hebben laten betasten door een of meer van de mannen. Die bleken uiteindelijk echter alleen in elkaar geïnteresseerd te zijn. Zag ik nou iets van teleurstelling op B’s gezicht? Aan de andere kant zouden drie mannen, vier met mij erbij, voor een eerste keer misschien ook wel een beetje teveel van het goede voor B. zijn geweest. In de darkroom op zolder werd ook een beetje gerommeld, maar dat mocht geen naam hebben. Nee, dan was de eerste kamer veruit het leukst geweest.

B. en ik liepen de wenteltrap naar de eerste etage weer af. Vanaf een afstandje zagen wij al dat er bijna geen mensen meer in de opening en gloryholes van kamer een stonden. Waarschijnlijk was de voorstelling afgelopen. Toch nog maar eventjes kijken. Het stel lag gevloerd. De penis van de man had het kopje moede in de schoot gelegd. Hij lag naar de dame te kijken, die nog lichte tekenen van zelfbevrediging vertoonde. De beide andere mannen waren er nog steeds. Eentje was ook al duidelijk klaargekomen, maar de tweede, kleinere man zat nog steeds met een hand heftig aan zijn lul te rukken.

Zijn andere hand verhuisde steeds tussen de borsten en poes van de dame heen en weer. Zij leek dat goed te vinden. Evenals klaarblijkelijk haar partner. B’s ogen waren meteen weer op de enig overblijvende erectie gevestigd. Ik kondigde eerder al aan dat B. op enig moment het initiatief naar zich toe zou trekken. Dit was dat moment. B. stapte kamer een binnen en ging tussen de erectie en de uitgetelde partner zitten. De erectie was zichtbaar aangenaam verrast toen B. zijn lul vastpakte en het aftrekken van hem overnam. De uitgetelde partner leek dat stoïcijns waar te nemen.

Zijn houding veranderde op slag toen B’s andere hand op zoek ging naar zijn wormvormig aanhangsel. B. hoefde bijna alleen maar met haar vingers te knippen om het troosteloze hoopje vel weer tot iets van serieuze afmetingen te reanimeren. Niet alleen trok B. beide mannen tegelijk af, haar ogen gingen ook constant tussen beide pikken heen en weer. Naast B. hield ik de dame met de geopende benen in de gaten. Die keek ook naar het schouwspel naast haar. Ik kon totaal niet inschatten wat haar gedachten daarbij waren.

Tenslotte zat een vreemde dame aan de genotsstaaf van haar partner. Parenclub of niet, dat kon helemaal verkeerd uitpakken natuurlijk. Ik vond het allemaal bijster inspirerend. Ik ging de opening ook door. Op mijn knieën ging ik achter B. zitten. Terwijl B. zich volledig op haar handenarbeid leek te richten, besloot ik om haar tepelvlekken weer gerimpeld te krijgen. Met natte vingertoppen streelde ik van achteren zachtjes over haar tepels. Die reageerden meteen. De tepelvlekken iets later, maar ik kon trots zijn op het resultaat.

Mijn volgende plan was om B. van achteren te vingeren, maar haar kutje was al bezet. De kleine man had al een vinger in B. gestoken. Kennelijk deed hij iets goed, want B. rolde met haar ogen. De partner van de vrouw was met B’s clitje bezig. B. leek zichzelf stukje bij beetje te verliezen. Ik kroop vijf centimeter naar voren. Mijn eikel tikte net B’s bilnaad aan. Zou ik…? Maar nee, B. wilde toch andere, meerdere mannen? Ik ging iets achteruit. Mijn wijsvinger ging op zoek naar B’s kontgaatje. Daar had zij de vorige keer zo heftig op gereageerd.

Net zo makkelijk als anderhalf jaar geleden verdwenen twee vingerkootjes in haar sterretje. B. reageerde meteen. En heftig. Mijn wijsvinger kon de vinger van de kleinere man in haar kutje voelen. Zo dicht waren onze vingers bij elkaar. Vanaf dat moment wist ik al zeker dat het bij B. ooit tot een DP zou komen. Dat kon niet uitblijven. De andere dame had haar bovenlijf opgericht. Leunend op haar ellebogen keek ook zij naar de drie mannen en naar B. die nog steeds haar partner aan het aftrekken was.

De kleine man stak ook weer een hand naar de andere dame uit. Zij vond dat meer dan goed. Over B. hoefde ik mij qua genot geen zorgen te maken. B. stond haar mannetje, of juist vrouwtje wel. Daarom besloot ik mij ook op de andere dame te richten. Ik schoof vanachter B. op mijn knieën naar de dame, die intens naar mijn druipende pik keek. De pik van de kleine man was zeker niet van mindere kwaliteit, maar om de een of andere reden won ik in de ogen van de dame. Misschien vanwege het glimmende voorvocht?

Ik ging links naast de dame zitten. Met mijn linkerhand streelde ik haar hals en borsten. Mijn rechterhand beschreef cirkeltjes op haar buik. De dame liet zich weer achterover zakken en ontspande voelbaar. De kleine man had steeds meer moeite om zijn aandacht over twee dames te verdelen. Met twee vingers in B. begreep ik zijn keuze voor haar wel, maar daarmee stond de andere dame volledig tot mijn beschikking. Daar leek zij overigens absoluut geen bezwaar tegen te hebben.

Mijn handen gingen beurtelings naar haar borsten, tepels en haar buik. Daarbij steeds dichterbij haar gevarenzone komend. Slipgevaar dan wel te verstaan, want de eerste keer dat ik een vinger door haar gleufje liet zakken, werd ik verrast door haar vocht. Dat kon natuurlijk ook nog vocht van eerder zijn. Zo’n goede minnaar ben ik nu ook weer niet. De dame kantelde licht naar mijn kant en hield haar rechterbeen heel bewust omhoog. Nu had ik onbeperkte toegang tot haar intimiteit.

Haar ogen en daarna ook haar hand zochten mijn paal. Die stond, klaar voor de strijd, in al zijn glorie overeind. Het leek mij heerlijk om gepijpt te worden. Ik schoof iets omhoog tot mijn pik ter hoogte van haar mond was aangekomen. Meer dan gretig werd mijn voorhuid bijna hardhandig naar achteren getrokken tot mijn riempje op scheuren leek te staan. De onderkant van mijn paarsblauwe paddenstoel trok wit weg. Een seconde later voelde op ik de warmte van een mond rond mijn pik. De dame molk mij met haar lippen en wangen. Met haar tong teisterde zij mijn eikel.

Zo nu en dan leek zij het puntje van haar tong in mijn gaatje te willen proppen. Voelde ik het nou goed? Volgens mij had de dame een tongpiercing! Mijn eerste keer! Achteraf moet ik zeggen dat ik alle verhalen daarover toch wel beetje overdreven vind. Ook zonder die tongpiercing had de dame mijn ballen wel via dat gaatje naar buiten kunnen zuigen, maar dat harde metaal tegen mijn iets zachtere eikel had ook wel weer iets bijzonders. Aan de andere kant van de dame had B. zich ook letterlijk bij de situatie neergelegd.

Zij had de lul van de kleine tot halverwege in haar mond. Haar holle wangen verraadden dat zij flink aan het zuigen was. De partner had twee vingers in B’s kutje gestoken. Hij wreef met zijn duim over B’s knopje. B. leek te zweven. De dame probeerde haar hoofd zo te draaien dat zij kon zien wat haar partner aan het doen was. Dat lukte uiteraard maar half. Toen ik de dame op haar rug terugdraaide, ging ik op mijn knieën tussen haar benen zitten. Ik was blij met het condoom dat ik beneden uit de bar had meegenomen.

Ik wist voor negentig procent zeker dat B. er geen moeite mee zou hebben als ik mijn pik in de dame zou steken. Ik vermoedde zelfs dat B. op dat moment zelf meer bezig was met de vraag welke pik als eerste bij haar naar binnen zou gaan. Beide stond wel vast. Alleen de volgorde kon nog veranderen. Ik besloot wel goed op te letten dat beide heren ook op tijd een condoom om zouden doen. Al snel werd duidelijk dat ik mij daar geen zorgen over hoefde te maken. Beide heren wisten duidelijk van wanten.

Ik genoot van de dame. Zij bleek over een uitstekende beheersing van haar spieren te beschikken, want ik hoefde er eigenlijk alleen maar voor te zorgen dat mijn paal diep genoeg in haar bleef. De dame leek de rest te zullen doen. Heel apart. B. werd inmiddels ook geneukt. Door de partner, terwijl zij op haar buik lag. Even dacht ik dat haar kontje het moest ontgelden, maar de partner had toch voor het onderste tunneltje gekozen. Mijn dame nam met haar spiertjes het tempo van haar partner over. Wat ik voelde, voelde B. op datzelfde moment ook.

Dat B. de schaamte duidelijk voorbij was, bleek wel uit het feit dat zij tegelijkertijd de kleinere man flink aan het pijpen was. Ik vond dat toch wel mega geil moet ik bekennen. Ik wist dat B. zich op dat moment het sletje voelde dat zij al langer had willen zijn. Mijn opwinding vertaalde zich in zo’n dikke eikel dat ik op een gegeven moment de spiertjes van de dame amper meer voelde aan- en ontspannen. Daarom nam ik het initiatief over. Met afwisselende halen bewoog ik in uit uit haar. Ik merkte dat de partner nu mijn tempo overnam.

B. merkte kennelijk aan de kleinere man dat hij op het punt van spuiten stond. Abrupt hield zij op met hem te pijpen. De man leek ontgoocheld, bijna wanhopig. Liet B. hem daar nu met een kloppende pik zitten. Ik denk dat B. hem op de een of andere manier heeft laten merken dat hem andere genot stond te wachten, want de man kalmeerde vrijwel meteen en begon B’s rug te strelen. Ik voelde mijn hoogtepunt ook nabijkomen, maar ik wilde nog langer genieten en trok daarom terug. Nu leek mijn dame onthutst. Ontluisterd keek zij beurtelings naar haar partner en mij.

Ik besefte dat wat ik net gedaan had wel erg wreed was geweest. Als B. mocht pijpen, dan mocht ik beffen. En dat deed ik. Met mijn middel- en wijsvinger gekromd in haar kutje terroriseerde mijn tong het dieprode knopje van de dame. Zij leek mijn lul niet eens meer te missen. Zij ademde zwaar en draaide met haar hoofd heen en weer. Haar neusvleugels stonden wagenwijd open. Een diep gekreun werd afgewisseld met hijgende geluiden. De dame riep haar partner. Ik wilde plaats voor hem maken, maar hij gebaarde dat ik door moest gaan.

De partner ging naast het hoofd van de dame zitten en trok zijn condoom van zijn pik. De dame stak haar tong verlangend naar hem uit. Even zag ik de glinstering van haar tongpiercing voordat tong en eikel tussenhandel gestifte lippen naar binnen verdwenen. B. was op haar knieën gaan zitten en had haar kontje omgedraaid naar de net nog totaal gedesillusioneerde kleinere man. Nog net niet met een kreet van extase pakte hij zijn lul. Onhandig leek hij wat heen en weer te manoeuvreren, totdat hij ineens helemaal ‘binnen’ was.

Had ik net nog een relaxed tempo bij de dame aangehouden, hij pompte zijn pik in B. alsof zijn leven er vanaf hing. B. genoot zichtbaar. Niet van de man, maar van zijn lul. Haar billen staken schuin omhoog en bij elke stoot in haar kletsten zijn heupen tegen haar kadetjes. Het zag er goed uit. Een kreet riep mij terug in de werkelijkheid. De partner was duidelijk aan het klaarkomen. Nog in de mond van de dame. Toen hij iets te fel reagerend per ongeluk zijn pik uit haar mond trok, schoten er nog een paar druppels sperma in de ooghoek van de dame.

Mijn hoofd werd bijna van mijn romp geknepen. Bovendien werd mij bijna een blauw oog gestompt, omdat de dame schokkend en krampend klaarkwam. Haar bovenbenen klemden mijn hoofd zo strak af dat het suisde in mijn oren. En omdat haar bekken ook schokkend omhoog kwam, werd mijn rechteroog vol geraakt, maar mijn genot was nagenoeg compleet. Ik had op dat moment nog maar een wens. Ik schoof op mijn rug naar B. Ik wilde dat B. mij pijpte, terwijl zij van achteren genomen werd. Mijn lul zou haar derde voor die avond zijn. B. had geen verdere uitleg nodig.

Weer had ik het gevoel alsof mijn eikel door het riempje van mijn voorhuid in tweeën werd getrokken. 'Pijp me', riep ik volkomen overbodig. Zelfs al had ik op dat moment geprobeerd om B tegen te houden, dan nog had zij mij aan mijn lul teruggetrokken. Dat wist ik voor honderd procent zeker. B. was iedere zelfcontrole kwijt. Mijn pik zat nog maar net in B’s mond toen de kleinere man wartaal uit begon te slaan. Hij mompelde wat en leek bijna te kwijlen. Aan zijn korte, strakke heupbewegingen kon ik bijna elk straaltje zaad in zijn condoom zien spuiten. Volgens mij voelde B. daar ook iets van.

Volgens mij was B. op dat moment elk besef van tijd en plaats volledig kwijt. Toen werd het mij ook zwart voor de ogen. De gedachte aan B’s mond die net een andere pik had afgezogen en nu mij aan het pijpen was, maakte mij wild. Het zaad van de kleine man nu in haar maakte iets tot nu toe onbekends in mij los. Ik weet nog dat ik mijn condoom in een ruk afgetrokken heb. Waar het beland is, weet ik niet. Dat gold ook voor het meeste van mijn sperma. Toen ik mijn ogen eindelijk weer opende, zag ik duidelijk een sliert sperma van B’s mond naar haar wenkbrauw lopen.

Toen ging mijn licht bijna weer uit. Nooit eerder heb ik zo genoten van een vrouw die met meerdere mannen tegelijk seks heeft. Het heeft iets in mij losgemaakt dat zeker nog een vervolg gaat krijgen. B. kwam op de thuisreis woorden tekort om haar ervaring en haar orgasmes te beschrijven. Dit was vele malen heftiger geweest dan zij zelfs maar in haar stoutste dromen had kunnen bedenken. Ook gaf B. ronduit toe dat zij nooit had kunnen vermoeden dat zij ooit zoiets nog eens zou doen. Dat ik dus eigenlijk de aanstichter van alle kwaad was.

Of ik in godsnaam absoluut niets tegen mijn familielid wilde zeggen. Dat zou echt het einde van hun relatie betekenen. Zonder enige twijfel. Ik verzekerde B. dat haar geheim bij mij veilig zou zijn. Zolang zij maar zo nu en dan… In een adem daar achteraan vroeg B. met een knipoog of ik nog meer leuke ideeën had. Ik heb haar verwezen naar deze site. Dat dit verhaal over mijn avond met B. nog een vervolg gaat krijgen weet ik wel zeker. De geest is bij haar uit de fles. Alleen het waar, wanneer en hoe staat nog niet vast.

Dat daar ooit ook een DP aan te pas zal komen, staat voor mij ook als een paal boven water. Of als meerdere palen?

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem