Golden shower slet

Ingezonden door sleteric053

Mevrouw Ellie liet me in een e-mail weten dat ik een middag vrij moest maken. Zij zou in een hotelkamer een man ontmoeten die Haar flink zou gebruiken en ik moest erbij zijn voor Haar veiligheid. Kledingvoorschrift: roze turnpakje, zwarte boblijn pruik, knalblauwe oogschaduw, verder volledig onthaard. Daar zat ik dan. Geknield als een kleine meid, ogen naar de vloer, kijkend naar de pumps en voeten van Mevrouw Ellie. 'Er gaat zo iets bijzonders gebeuren, Babette', zei Ze 'er komt zo een Meneer die de volledige controle zal overnemen. Hij zal jou Domineren, maar ook Ik luister naar Hem.

Je doet dus wat Hij zegt en vraagt.' Ze vroeg me om wijdbeens te gaan staan. Meestal betekende dat voor mijn arme ballen weinig goeds, maar deze keer ging het anders. Met Haar nagels kraste Ze zachtjes over het satijn van mijn turnpakje. Mijn gevoelige tepels reageerden meteen en priemden door de stof. Ze pakte een schaar uit Haar tasje en knipte een verticale streep over mijn tepels. Dan viste Ze een gouden kettinkje uit Haar tas. Daaraan zaten twee met rubber beklede tepelklemmen. Deze kreeg ik op mijn stijve nippels.

Door korte rukjes te geven aan het kettinkje, probeerde Ze of de klemmetjes strak genoeg zaten. Toen Ze tevreden was, kwam Ze voor me staan. 'Kleed me uit en maak me klaar voor Hem.' Voorzichtig begon ik Haar satijnen blouse open te knopen. Deze liet Ze elegant van Haar schouders glijden. Ik vouwde hem netjes op en kwam weer voor Haar staan. Haar zware blanke cup F lag in de zacht grijze satijnen balconette beha. Haar roomwitte buik hing lichtjes over de taille van de rok. Deze ritste ik open en liet hem op de grond zakken.

Ik liet Haar eruit stappen, terwijl ik Haar een hand gaf voor het evenwicht en vouwde ook deze op. Eenmaal weer voor Haar knielde ik. Haar bijpassende zilver grijze satijnen heupslip vertoonde een grote natte plek. Ze was al enorm opgewonden dus. Zachtjes streek ik Haar kousen glad en rechtte ik Haar jarretels. Ik haakte mijn vingers achter het elastiek van Haar slip en trok hem trok op Haar knieën. Haar geurige vagina glinsterde van het geil en Haar volle kutlippen stonden open. Met mijn hand op Haar geile, dikke buik duwde ik Haar naar achteren.

Gewillig liet Ze zich achterover op het bed vallen. Terwijl Zij Haar benen optrok, duwde ik mijn tong en mond in Haar glibberige flamoes en likte alsof mijn leven er vanaf hing. Ik gaf Haar soms even een adempauze, die had ik zelf ook nodig, en ging dan weer door. Haar orgasme onderging Ze kreunend en steunend. Nu mocht ik Haar absoluut niet meer aanraken, omdat 'het' daar beneden allemaal veel te gevoelig was. Toen ik dat toch probeerde, kwam het mij op een keiharde klap met Haar vlakke hand in mijn gezicht te staan.

'Ga in de hoek op handen en knieën, ongehoorzame teef. Gezicht naar de muur, benen uit elkaar. Je weet wat er komt.' Het duurde even. Geritsel van kleding. Daarna twee stappen mijn kant op en een enorme schop in mijn ballen. Ik bleef staan zoals opgedragen en onderging een tweede trap die me kermend van de pijn over de vloer deed rollen. Voor Ze me overeind kon trekken, werd er geklopt. Ze wist niet hoe gauw Ze bij de deur moest komen en opende de deur. Ze liet de Man binnen die achter Haar aan de kamer in liep en Haar een flinke pets op Haar satijnen billen gaf.

'Waarom ligt die kleine hoer hier op de grond?' Mevrouw Ellie legde uit dat ik ongehoorzaam was geweest en daarop volgde de order van Meneer om naar de badkamer te gaan en in de douchebak te gaan zitten. Wat er zich verder in de kamer afspeelde weet ik niet, maar na een tijdje ging de deur open en kwam Mevrouw Ellie zonder slip de badkamer binnen. Ze gaf me een stop die ik in het putje moest doen. Daarna ging Ze voor me staan, trok Haar rijpe vagina open en begon aarzelend tegen me aan te pissen. Haar hete gouden urine prikte in mijn ogen.

Het smaakte vies alsof Ze koffie had gedronken. Mijn satijnen roze turnpakje werd er geheel doorschijnend van. Toen Ze zich na twee korte straaltjes leeg had gepist, liet Ze mij Haar kut likken. Zonder wat te zeggen, liep Ze weg. Meteen gevolgd door Meneer die binnen kwam. Zijn halfstijve lul slingerde tussen zijn benen. Een enorm gevaarte. Hij pakte hem vast en probeerde hem tussen mijn lippen te persen. Helaas heb ik slechts een kleine mond en kreeg Hij hem er niet in. Hij deed een stap terug en zeek me recht in mijn gezicht.

Kans om ook maar iets met mijn mond op te vangen, was er niet, want de straal was veel te krachtig. Nu deed Meneer een stap naar voren. In plaats van zijn grote pik uit te schudden, sloeg Hij me er enkele keren mee in mijn gezicht. 'Als ik straks terugkom en klaar ben met die dikke slet die zich jouw Meesteres noemt dan is deze douchecel brandschoon gelikt. Waag het niet om de stop eruit te trekken! Jij drinkt al onze pis gewoon netjes op.' Nog voor ik iets kon zeggen, stiefelde Hij weg en sloot de badkamerdeur. Ik ging staan en veegde de pis van mijn lijf. Ik stonk als een bunzing.

Geen idee hoeveel mensen in deze douchecel al smerige dingen hadden gedaan, maar toch begon ik de muren en de ramen schoon te likken. Het ging me verrassend goed af. Terwijl ik op de achtergrond luid gekreun, gejammer en neuk geluiden hoorde, knielde ik buiten de douche neer om voorover gebukt de vunzigheid uit de bak op te slurpen. Wat was dat smerig zeg. Ik had al zaad en geil moeten likken en slikken, maar urine was een nieuwe dimensie. Helaas was ik nog niet klaar toen ik Meneer hoorde aankleden. Ik zat gespannen te turen naar de badkamerdeur, maar die ging helemaal niet open.

De hotelkamerdeur werd met een smak dichtgegooid. Een tijdje bleef het stil. Toen doorbrak Haar stem de stilte: 'Ik wil dat je je ontdoet van je stinkende sissy kleren, pruik af, make-up weg. Daarna douchen en zorg dat je lekker ruikt! Ik verwacht je binnen vijf minuten naakt naast Mijn bed.' Zo gevraagd, zo uitgevoerd. Binnen een mum van tijd was ik schoon en droog en spoot ik me met een zoet damesparfum helemaal in. Mijn stijve pik was niet te verbergen. Het moest maar zo. Toen ik naast haar bed kwam, lag Ze onder de dekens met Haar gezicht naar me toe.

Haar haar was een 'mess' en Haar make-up was uitgelopen. Volledig misbruikt. 'Kniel voor me en trek je af. Ik wil zien dat je spuit en dat je geil van me wordt.' Daarbij sloeg Ze de dekens open en liet Haar dikke tieten zien. Dit was me al snel te veel en ik vroeg waar ik mocht klaarkomen. Ze wees op Haar wijnglas waar nog maar een minibodempje rood in zat. Ik pakte het glas en spoot me er grommend in leeg. Het was een heleboel sperma. Zoveel had ik niet verwacht. Ik dankte Mevrouw Ellie en wilde opstaan. 'Ho ho...slet, je bent zomaar niet klaar. Jouw ECHTE job komt nog.

Ik wil dat je me schoonlikt, want alleen jij kan dat fantastisch! Ga op je rug liggen, dan kom Ik over je heen.'
Met een gemixt gevoel van trots en vernedering trok ik de dekens aan de andere kant omhoog en ging ik liggen. Mijn hoofd ter hoogte van Haar voeten, zodat Ze zich alleen maar om hoefde te draaien. Dat deed Ze nadat Ze ook Haar kant van de dekens had weggeslagen. Haar zilvergrijs satijnen slip hing aan een dikke dij en was doorweekt. Haar ruime vagijn stond open, maar wat me het meest opviel, was de muskusachtige poeplucht uit Haar bilspleet.

Terwijl ik mijn tong diep in Haar flamoes drukte, kwam mijn neus dichter tegen Haar kontgaatje. Daar zat Ze nou net op te wachten. Ineens voelde ik twee handen om mijn ballen. De kracht viel nog mee, maar ik zat in een houdgreep. Zachtjes gaf Ze wat druk, zodat Haar rozetje voor mijn ogen opende. Uit Haar -nu grote openstaande- kontgat sijpelde sperma. Uiteraard wilde ik mijn hoofd wegdraaien, maar Haar ferme greep om mijn arme ballen en Haar 'likken, teef!!!' wisten me weer op mijn opdracht te focussen. Voorzichtig likte ik het zaad op. Smerig als altijd. 'Slikken!!' hoorde ik.

Kokhalzend kweet ik me van mijn werk. Steeds meer zaad kwam uit Haar bruine hol. Daarna werd het minder en begon Ze natte spermascheetjes te laten die in mijn gezicht spetterden. Wat was DIT SMERIG! Kokhalzend en mijn kots terug slikkend, deed ik wat me gevraagd werd. Als ik ook maar even terughield, kreeg ik een stomp in mijn kale nootjes. Na een tijdje hield het op. Ik moest onder de poep en sperma zitten. Mevrouw Ellie draaide zich naar me toe. Ze ging bovenop mijn enorme erectie zitten. Zonder enige moeite gleed ik in Haar ruime mossel.

Met maar een paar bewegingen van Haar krachtige kutspieren molk Ze me leeg. Zonder het te vragen, spoot ik Haar rijpe doos helemaal vol. Ze bleef zitten tot Ze de laatste stralen zaad in zich had. Met een handdoek maakte Ze mijn gezicht schoon. Nu kwam Ze naar voren en hield met een hand Haar grote kut dicht. Boven mijn mond ging die eraf en Ze zei dat ik mijn mond kon spoelen met mijn eigen zaad. Later onder de douche -Zij staand en ik op mijn knietjes- kreeg ik ook de laatste restjes uit Haar blaas te drinken. Nadat ik Haar had aangekleed en zelf weer toonbaar was, riep Ze me bij zich.

Op de rand van het bed zat Ze weer als de zelfverzekerde, ietwat dikke zakenvrouw. Brilletje op, knotje, kleding netjes, geurend naar een duur parfum. Terwijl ik geknield voor Haar zat, pakte Ze het wijnglas en hield het voor Haar mond. Even dacht ik dat Ze mijn sperma en de wijn zou opdrinken, maar ze spuugde met Haar met lipstick gestifte mond een grote klodder in het glas en hield het me voor. 'Dit was een eenmalig genot, Babette. Jij gaat nooit meer in mij spuiten. Nu opdrinken, zodat je je plaats weer kent.'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen