Plasseks in het bos

Ingezonden door Peter

Ik had de behoefte om kennis te maken met plasseks, omdat ik het nog nooit gedaan had en wilde weten hoe ik dat zou ervaren. Om dat te kunnen ervaren, heb ik een advertentie gezet op een sekssite waar je andere mensen met dezelfde wensen kunt ontmoeten. Ik zocht een echtpaar dat, net als ik, openstond voor plasseks. Het duurde een aantal weken voordat ik een reactie kreeg. Na een tijdje ontving ik een e-mail van een echtpaar dat kennis met mij wilden maken. Per e-mail heb ik contact met hen gezocht. Er was meteen een klik tussen ons. 

Ik woon in Assen en zij in Winschoten. Aangezien het destijds erg warm weer was, hadden we afgesproken om elkaar ergens op een parkeerplaats in de provincie Groningen vlakbij een bos te ontmoeten. Ik ben toen naar de desbetreffende parkeerplaats gereden en heb daar op hen staan wachten. Na een kwartier te hebben gewacht, stopte er een auto naast de mijne. Er stapte een man uit die naar mijn auto liep. Hij wist dat ik een blauwe Toyota heb, wat ik in de mail aangeven had, zodat ze mij konden herkennen.

De man en ik spraken kort met elkaar. Hij zei dat ik achter hen aan moest rijden naar het bos waar zij een plekje wisten waar niemand ons kon zien. Ik ben achter hen aangereden naar de plek bij het bos waar ze heen wilden. We zijn daar gestopt. Ik stapte uit. De man en zijn vrouw deden hetzelfde. Het was een prachtig mooie, blonde vrouw. Ze had zich sexy gekleed en droeg nylonkousen en stelde zich aan mij voor als Roos. Toen zijn wij met ons drieën een heel eind het bos ingelopen totdat wij niemand meer konden zien. 

De man had een camera bij zich en wilde wat zijn vrouw en ik gingen doen graag filmen. Dat vond ik oké. De bedoeling was dat ik mij zou uitkleden en alleen een t-shirt aan zou houden. Ik ging op de grond liggen. Zijn vrouw deed haar rokje uit en ging boven mij staan. Ik zag dat zij geen slipje droeg. De man ging vlak voor ons staan om ons goed te kunnen filmen. Ik had gezegd dat ik graag eens door een vrouw er helemaal onder geplast wilde worden. Nou, dat ging gebeuren. De vrouw had van te voren flink gedronken, zodat zij heel nodig en veel moest plassen. 

Roos ging boven mij staan, zakte een beetje door haar knieën en plaste mij helemaal onder. Tot drie keer toe. Ik werd drijfnat van haar urine, maar genoot daar ontzettend van. Ook mijn mond was vol geplast. Ik kon er niet tegenop slikken, zoveel kwam er naar binnen. Toen de vrouw klaar was met plassen, mocht ik haar kutje schoonlikken. Als beloning mocht ik haar ook nog neuken. We waren alledrie dik tevreden over het gebeuren. Na afloop zijn we voldaan naar onze auto's teruggegaan. Ik had schone kleding bij me die ik kon aandoen.

Het was een hele belevenis, zowel voor mij als voor hen. Ik ga zeker in de toekomst weer aan plasseks doen, omdat ik het erg opwindend vind.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem