De lerares

Na de lange zomervakantie is het weer tijd om voor de klas te gaan staan. De eerste werkdag na de vakantie is weer aangebroken. Voor veel eerstejaars leerlingen is het spannend om op een nieuwe school te starten. Dit schooljaar heb ik twee klassen met eerstejaars HBO-studenten. Deze ochtend start ik met een van die twee klassen. Op elke tafel heb ik naamkaartjes neergezet. Ik vraag de studenten om hun naam op de kaartjes te schrijven, zodat ik de namen een beetje kan leren kennen. Meestal ken ik de meeste namen van de studenten na de eerste week uit mijn hoofd. 

Het is een rustige klas met twintig studenten waarvan de helft bestaat uit meisjes en de andere helft uit jongens. De meeste studenten luisteren aandachtig naar alles wat ik te vertellen heb. Ik leg ze uit wat ze een beetje kunnen verwachten het komende schooljaar. Het eerste lesuur vliegt voorbij. Het tweede lesuur ben ik ingedeeld bij de vierdeklassers. Dit zijn voor mij bekende gezichten. Alle studenten hebben een goede vakantie gehad en beginnen lekker gebruind en uitgerust aan hun laatste jaar.

Dit laatste jaar zullen ze weinig op school zijn in verband met hun afstudeerstage en de bijbehorende scriptie. Enkelen van hen gaan die volgen in het buitenland en anderen proberen een afstudeerstage bij een bedrijf in Nederland te vinden. Met aantal leraren en leraressen begeleiden we deze studenten tijdens hun afstudeerperiode. Zelf heb ik twee studenten toegewezen gekregen die ik mag begeleiden tijdens hun laatste jaar hier op school. Zelf vind ik het altijd erg leuk om te zien wat voor proces de studenten doormaken. 

De meesten van hen zullen aan het einde van het schooljaar hun diploma ontvangen en gaan werken bij het bedrijf waar zij zijn afgestudeerd. Dit jaar mag ik dus een vrouwelijke en een mannelijke student begeleiden. Met beiden plan ik een afspraak in om te kijken hoe ver ze zijn met het zoeken van een stageplek en hun onderwerp voor hun scriptie. Als eerste heb ik een afspraak gepland met de vrouwelijke student. Ze is keurig op tijd en heeft al een stageplek gevonden en ook al een idee voor haar afstudeerscriptie. Ruim op tijd zijn we klaar en plannen we een vervolgafspraak.

Zometeen heb ik een afspraak met de mannelijke student. Aangezien het nog even duurt, besluit ik om nog wat nakijkwerk te doen in de tussentijd. Ik ga achter mijn bureau zitten en kijk wat opdrachten na. Ik merk dat ik wat vermoeid ben en leg mijn benen op het bureau. Heel even sluit ik mijn ogen en merk dat die wat zwaar zijn geworden. Plotseling voel ik een hand op mijn schouder en schrik wakker. Ik ben even ingedommeld. Vanavond maar op tijd gaan slapen. Snel zet ik mijn benen op de grond en ga recht op mijn stoel zitten. 

Ik verontschuldig me en vraag hem hoe het met zijn afstudeerstage gaat. Het valt me nu pas op wat een mooie ogen de student heeft. Zo te zien heeft hij deze zomer niet stilgezeten, maar heel wat uurtjes in de sportschool doorgebracht. Heel even dwalen mijn gedachten af naar zijn lichaam en hoor ik niet wat hij tegen me zegt. Hij herhaalt wat hij zojuist tegen me heeft gezegd, maar dan harder en ik ben weer bij de les. Hij zegt druk bezig te zijn met verschillende bedrijven om een stageplek te vinden. Ik geef hem wat tips en plan ook met hem een nieuwe afspraak.

Eenmaal thuis maak ik snel wat te eten en plof neer op de bank. Ik kijk nog wat televisie en besluit op tijd naar mijn bed te gaan. Al snel val ik in slaap. De volgende ochtend word ik wakker van mijn wekker en kleed me snel aan om naar school te gaan. Vandaag heb ik een kort lesprogramma en besluit naar huis te gaan zodra ik klaar ben met lesgeven. De lesuren vliegen voorbij. Tijdens de laatste les heb ik de vierdejaars studenten waar ook de studenten inzitten die ik begeleid. Het valt me op dat de mannelijke student me tijdens de les vaak net iets te lang aankijkt.

Ik probeer er niet teveel aandacht aan te schenken en rond mijn les af. Aan het einde van de les blijft hij zitten, omdat hij me nog iets wil vragen over de afstudeerstage. Als alle studenten het lokaal hebben verlaten, neemt hij plaats op de stoel aan de andere zijde van mijn bureau. Hij kijkt me lang aan en wil duidelijk iets zeggen. Blijkbaar weet hij niet goed hoe of wat hij moet zeggen en besluit op te staan en richting de deur te lopen. Ik sta op en loop met hem mee naar de deur. Bij de deur leg ik mijn hand op zijn schouder en vraag ik hem nogmaals wat hij mij wilde vragen.

Hij geeft aan dat het niet belangrijk is en loopt het lokaal uit. Ik loop terug naar het bureau, pak mijn tas en ga naar mijn auto. Tijdens de autorit zet ik mijn favoriete foute playlist op en zing de hele terugweg uit volle borst mee met de muziek die uit de boxen schalmt. Eenmaal thuisgekomen vraag ik mezelf nog een keer af wat de mannelijke student me wilde zeggen. Aangezien ik niks kan bedenken laat ik het voor wat het is en trek mijn sportschoenen aan om een rondje te gaan hardlopen. Tijdens het hardlopen kan ik altijd mijn gedachten loslaten en mijn hoofd leeg maken. Zo ook deze keer.

Thuis eet ik wat en ga op de bank zitten. Ik merk dat ik wat moe ben en ga op de bank liggen. Er is niet veel bijzonders te zien op de televisie. Ik besluit in mijn bed te gaan liggen en in bed een film op Netflix te gaan kijken. Als de film is afgelopen, zet ik de televisie uit en doe mijn ogen dicht. Zodra ik mijn ogen dichtdoe, zie ik de mannelijke student weer aan mijn bureau zitten. Nog altijd ben ik heel benieuwd wat hij nu precies wilde zeggen en besluit dat ik hem morgen na de lessen nogmaals uitnodig om het gesprek van vandaag alsnog af te maken.

De volgende ochtend ben ik al voor de wekker wakker en besef me dat ik vannacht iets ongebruikelijks heb gedroomd. In mijn droom zit de student aan mijn bureau en krijgt het gesprek een hele andere wending dan het gesprek van die middag. De student kijkt me aan en vertelt me dat hij over me fantaseert en me wil zoenen. Ik zeg dat het geen probleem is en hij kust me op mijn mond. In mijn droom gaat het nog een stapje verder. De volgende dag op school besluit ik in een korte rok zonder string naar school te gaan. Het is rustig in de klas en alleen hij zit aan een tafeltje in het lokaal.

Ik zit op mijn stoel achter mijn bureau en doe mijn benen wijd. Als hij onder de tafel kijkt, ziet hij dat ik geen string aan heb. De hele les staart hij naar het gedeelte onder mijn rok. Als ik iets op het bord wil schrijven, laat ik per ongeluk mijn krijtje vallen. Voordat ik mezelf voorover heb gebukt om het krijtje op te pakken, staat hij naast me met het krijtje in zijn handen. Hij wil mij het krijtje teruggeven in ruil voor een kus. Ik lach en kus hem op zijn mond. Hij pakt mijn hand vast en neemt me mee naar mijn bureau. Hij duwt me voorover op mijn bureau en schuift mijn rok omhoog.

Ondertussen maakt hij zijn broek los en even later voel ik hoe hij zijn harde pik bij mij naar binnen laat glijden. Ik vind het heerlijk. Hij gaat nog even door totdat hij in mij klaarkomt. Hij trekt mijn rok omlaag, maakt zijn broek dicht en gaat weer op zijn stoel zitten alsof er niets is gebeurd. Ik loop naar het bord en ga verder waar ik gebleven was. Ik schrik wakker en besef me dat het een droom was.  Na een rondje hardgelopen te hebben, trek ik een zwarte kokerrok met een witte blouse aan en na het ontbijt vertrek ik naar school. 

Tijdens de eerste les vraag ik de mannelijke student om na de lessen bij me langs te komen. Hij belooft me langs te komen. De lesuren vliegen voorbij en voor ik het weet is de laatste les afgelopen. Zoals afgesproken meldt de mannelijke student zich bij mijn lokaal. Hij komt weer aan mijn bureau zitten en ik vraag hoe het met hem gaat. Hij geeft aan dat even niet zo goed gaat met zijn relatie, maar dat hij me daar niet mee lastig moet vallen. Ik vertel hem dat dat geen probleem is en dat ik graag een luisterend oor biedt. Hij legt zijn handen op tafel en begint te vertellen. 

Gaandeweg het gesprek zie ik de tranen in zijn ogen opwellen. Ik leg mijn handen op de zijne en hij pakt ze vast om ze vervolgens niet meer los te laten. Zo blijven we een tijdje zitten. Zijn tranen zijn inmiddels opgedroogd. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan en staat op. Doordat hij nog steeds mijn handen vast heeft word ik ook gedwongen om op te staan. Hij loopt om het bureau en komt dichterbij me staan. Hij kijkt me nogmaals aan en komt nog dichter tegen me aan staan. Zijn buik raakt nu de mijne. Hij kijkt me ondeugend aan, zet mijn bril af en legt die op het bureau.

Zijn gezicht raakt het mijne en hij begint me te kussen. Ik schrik hiervan, maar het voelt ook heel prettig, dus ik zoen hem terug. Terwijl we zoenen, zet hij me met mijn billen op mijn bureau. Hij komt weer tegen me aan staan en zoent me teder. Zijn lippen voelen heerlijk aan op de mijne. Met zijn handen knoopt hij een voor een de knoopjes van mijn blouse open totdat alle knoopjes open zijn. Hij kijkt goedkeurend naar mijn bovenlichaam en pakt met zijn handen beide borsten stevig vast. Dan duwt hij me verder naar achter op het bureau, zodat ik op mijn rug op het bureau kom te liggen.

Hij schuift mijn rok omhoog en brengt zijn gezicht tussen mijn benen. Behendig schuift hij mijn string opzij en begint me heerlijk te beffen. Het idee dat een student me hier heerlijk op mijn eigen bureau aan het beffen is, zorgt ervoor dat ik snel super opgewonden ben en nog sneller heerlijk klaarkom. Als ik klaar ben gekomen, kom ik overeind en zoen hem vol overgave op zijn mond. Net als ik door mijn knieën wil gaan om hem heerlijk  oraal te verwennen, hoor ik voetstappen op de gang. Snel knoop ik mijn blouse dicht en trek mijn rok recht.

Net op tijd gaan we ieder op onze eigen stoel zitten alsof er niets is gebeurd. De decaan komt binnen en wil me snel iets vragen. Met mijn hart nog in mijn keel geef hem antwoord op zijn vraag en hij verlaat het lokaal. Beiden slaken we een diepe zucht van opluchting dat we niet zijn betrapt. De seksuele spanning is echter nog niet afgenomen. Ik vraag hem om bij mij thuis nog iets te komen drinken. Hij antwoord dat hij dat zeker wel ziet zitten. Samen lopen we naar mijn auto. Hij stapt bij me in en we gaan op weg naar mijn huis. 

Bij mij thuis aangekomen, parkeer ik de auto voor mijn deur en we stappen uit. Snel vervolgen we onze weg naar binnen en in de gang pakt hij me vast en begint me te zoenen. We hoeven en kunnen onszelf niet langer te bedwingen. Hij duwt me tegen de deur van de meterkast en knoopt snel mijn blouse open. Al snel schuift hij mijn rok omhoog. Zijn broek hangt inmiddels op zijn knieën. Hij is nog heel erg opgewonden en kan zich niet langer inhouden. Staand tegen de kast brengt hij zijn pik bij mij naar binnen. Dit is een heerlijk standje, omdat je elkaar tijdens de seks kunt zoenen en overal kunt aanraken.

Ik neem hem even later mee naar mijn bank en vraag hem te gaan zitten. Snel ga ik bovenop hem zitten en voel hoe hij diep in mij stoot. Onze bezwete lichamen wrijven tegen elkaar aan. Heftig zoenend op mijn bank neemt hij mij zoals ik nog nooit eerder ben genomen. Ik draai mezelf om, zodat ik met mijn gezicht van hem af kijk. Terwijl ik mezelf steeds over zijn heerlijke pik schuif, stimuleert hij met zijn hand mijn clit. Ik duw mijn billen nog iets verder naar achteren waardoor hij nog dieper in mijn kan stoten.

Net als ik is hij heel erg opgewonden en het duurt ook niet lang voordat we gezamenlijk een hoogtepunt bereiken. Hij doet zijn broek omhoog en zoent me om me te bedanken. We spoelen ons af onder mijn douche en we drinken samen nog een drankje. Dan is het tijd voor hem om naar huis te gaan. Hij zegt dat hij al uitkijkt naar onze afspraak van volgende week en de afspraken de weken daarna..

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4615384615385 sterren
13 stemmen