De ultieme droom

Ingezonden door Twan

Ik ben maar een heel gewone man die in veel opzichten ook maar heel weinig afwijkt van wat andere 'normale' mannen denken, voelen en wensen. Zoals waarschijnlijk alle andere normale mannen heb ook ik een soort bucketlist. Misschien zelfs wel meerdere bucketlists. Zo heb ik het regelmatig -en om de een of andere reden vooral met dames- over aan welke eisen een eventuele nieuwe levenspartner zou moeten voldoen. Waarbij ik erachter ben gekomen dat met het verstrijken van de jaren mijn bucketlist voor de ideale partner inmiddels zo lang is geworden dat waarschijnlijk geen enkele dame daar ooit meer aan zal kunnen voldoen. Hoe goed zij haar best ook zal doen. 

Waarbij ik mij ook meteen realiseer dat ik mijzelf daarmee waarschijnlijk tot levenslange single heb veroordeeld. Is dat erg? Nee hoor, helemaal niet! Want ik heb bijvoorbeeld ook nog die andere bucketlist. Een lijst met dromen. Een lijst met ultieme dromen zelfs. Die lijst waarvan ik tot in het diepst van mijn gevoel weet dat, wanneer ik alles op die lijst heb ‘afgevinkt’, ik daarna met een gerust en voldaan gevoel naar de Eeuwige Jachtvelden kan vertrekken. Zo staan er op deze bucketlist onder andere.

 

Het deelnemen aan een enorme orgie

Dat vreselijke, vleselijke genoegen heb ik na afloop van een duikcruise op het Great Barrière Reef in Australië mee mogen maken. Check.

 

Seks met twee zusjes

Mazzelpik als ik ben, heb ik dat genoegen zelfs tweemaal mogen smaken. Eenmaal met twee zussen los van elkaar op twee avonden na elkaar tijdens een lang weekend in een hotel op Terschelling. Volgens mij weten de zusjes het nog steeds niet van elkaar. Die ultieme droom kwam wel enorm dichtbij toen een zuster, met wie ik op zich al een heftig avontuur had beleefd, een paar weken later op een zaterdagavond opeens onverwacht samen met haar zusje bij mij op de stoep stond. Zeg maar nee en dan krijg je er twee. 

Als ik mijn ogen sluit zie ik ze nog voor me. Na afloop van dat trio was ik fysiek afgeschreven en mentaal tot weinig andere gedachten meer in staat dan ‘died and gone to heaven’. Veel mooier dan dat zou het leven toch zeker niet worden? Check.

 

Seks met een lesbienne

Of ik deze ervaring ook echt voor honderd procent kan afstrepen is betwistbaar. Mijn avontuur met een voormalige collega op een strandje tussen Apeldoorn en Zutphen geldt misschien maar voor vijftig procent, omdat deze heerlijke dame duidelijk een overtuigd biseksuele vrouw is. Maar -zoals flinke kerels zoals ik- onder elkaar dan zeggen: ‘Daar voel je niets van.’ Half check? Tot zover goed bezig Twan. Wat mij ook meteen brengt bij de volgende droom, een item op deze bucketlist, die waarschijnlijk echt een onbereikbaar ideaal zal blijven.

 

Seks met twee lesbiennes tegelijkertijd

Zoals beschreven, heb ik ooit twee zusjes tegelijkertijd mogen verwennen. Zij hebben mij destijds compleet uitgewoond. Ik ben zo’n enorme geluksvogel dat ik in mijn stamcafé meer dan eens van twee dames onmiddellijk na elkaar heb mogen proeven. En geloof mij: dat smaakt naar meer. Maar met twee lesbiennes? En dan ook nog eens tegelijkertijd? Mocht ik tijdens die daad of onmiddellijk daarna een hartstilstand krijgen, wil je mij dan alsjeblieft niet reanimeren! Mooier en beter dan dat zal mijn leven niet worden. Denk ik, maar dat heb ik ook wel eens eerder gedacht. 

Tot nu toe is gebleken dat mijn leven altijd nog net even mooier kon en is geworden. Waarschijnlijk loop ik van geluk ooit nog eens onder een bus of tram. Nog geen check dus.

 

Seks met een BDSM-Meesteres 

Dankzij Jewel heb ik meer dan een inkijkje in het fascinerende wereldje van de BDSM gekregen. Soms denk ik dat ik daar inmiddels ook een heel klein beetje van begin te begrijpen. Maar net zoals ik dat met vrouwen heb, blijkt bij BDSM ook net op het moment dat ik denk dat ik er iets van begrijp, dat ik er nog helemaal niets van begrijp. Wat ik wel heb begrepen, is dat er in de relatie tussen een dominante man of vrouw en zijn of haar slaafje een duidelijke regel bestaat: je mag er alleen maar naar kijken, maar aankomen zelden of nooit. Iedereen begrijpt meteen wat ik met ‘er’ bedoel. 

Die strikte scheiding tussen wat een slaaf wel mag, maar nooit zal krijgen, is een ongeschreven wet. Buiten ‘het spel’ kan lust uiteraard nog wel eens om de hoek komen kijken, maar binnen ‘het spel’ zijn het twee strikt gescheiden entiteiten. Anders zou dat 'spel’ tussen die dom en de sub niet meer werken. Nu ben ik er achter gekomen dat ik waarschijnlijk een zogenaamde switch ben. Ik kan zowel in de bepalende als in de ontvangende rol kruipen. Afhankelijk van de situatie waarin en de persoon waarmee ik bezig ben. 

Maar terug naar de droom op mijn bucketlist. Seks met een BDSM-Meesteres. Toen ik voor het eerst met Jewel naar de club in Beek en Donk ging en ik dus mijn vuurdoop in de BDSM kreeg, maakte ik ook meteen kennis met een goede vriendin van Jewel. Een dame met een naam en goede reputatie binnen de BDSM-scène. Beroemd, berucht en gevreesd. Tijdens die eerste kennismaking had zij, meesteres Joke, haar vaste subje Simon bij zich. Van wie meteen al duidelijk was dat Joke’s vruchten voor hem verboden vruchten waren en ook altijd zouden blijven. 

Joke’s vruchten waren talrijk en mooi. Om dat te weten, hoefde je geen hogere wiskunde te hebben gestudeerd. En, noem het gerust arrogant, toen wist ik al dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat ik mij aan Joke’s fruitschaal zou mogen laven. Aan de andere kant bestaat er ook zo’n volkswijsheid die zegt dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dat meestal ook is. Waarmee Joke op mijn bucketlist verscheen. Als een wens. Als een doel. 

 

Gistermiddag reed het cocktailtrio, bestaande uit Jewel, Johan en ondergetekende weer richting het lommerrijke Beek en Donk. Volgens de gastenlijst zou het ook nu weer een ‘volle bak’ worden. En dat was het ook. Vogels van de meest uiteenlopende pluimage stroomden achter elkaar binnen. Opnieuw verbaasde en verheugde ik mij erover hoe laagdrempelig en toegankelijk het wereldje van de BDSM in die setting is. Iedereen is zo ontzettend open en benaderbaar en wil zo graag vertellen en uitleg geven aan oprecht geïnteresseerde nieuwkomers zoals ik. 

Zelfs mijn billen werden daar warm van. Nog voordat zij later behoorlijk gespankt zouden worden. Bij de lockers zag ik het duo voor het eerst sinds Halloween weer. Meteen genoot ik weer van de dynamiek tussen Meesteres Joke en haar subje Simon. Een dynamiek, die niet alleen in hun rollenspel en hun kleding terugkwam, maar in de hele omgang met elkaar. De dynamiek tussen meesteres Joke en subje Simon is maar voor een heel klein deel gespeeld. Meesteres Joke speelt niet dat zij dominant is. Meesteres Joke IS dominant. Meesteres Joke ademt gewoon dominantie. 

Subje Simon speelt niet dat hij ondergeschikt is. Dat IS Simon vanuit overtuiging en vanaf zijn tenen tot zijn haarwortels. Simon is een geboren subje. Daarom werkt het tussen die twee ook zo goed en is het ook zo mooi om naar dat bijzondere koppel te kijken. In de contacten met Meesteres Joke merkte ik dat zij mij aan het aftasten was. (Nog) niet letterlijk, maar honderd procent zeker om te onderzoeken of ik in de categorie dominant of ondergeschikt viel. Mijn onzekerheid daarover plaatste mij volgens Meesteres Joke in het vakje ‘switch’. En Meesteres Joke kan het weten. 

Met ‘seks met een BDSM-Meesteres’ op mijn bucketlist wist ik dat ik dit spel tussen Meesteres Joke en mij heel subtiel zou moeten spelen. Net voldoende interesse tonen om haar nieuwsgierig te maken, maar ook weer niet teveel aandacht aan besteden om een ‘easy target’ te zijn en daarmee geen uitdaging voor haar. Ik weet bovendien dat het voor een man vrijwel onmogelijk is om eenmaal in de ‘Friendzone’ van een vrouw terechtgekomen daarna ooit nog met haar tussen de lakens te belanden. 

Mijn wandeling op de grens tussen ‘licht geïnteresseerd' en 'angstvallig uit de subsfeer blijven’, was als balanceren op het slappe koord. In de loop van de middag werd het voor mij echter steeds duidelijker. Meesteres Joke en ik draaiden om elkaar heen als de twee spreekwoordelijke drollen in een pispot. Waarmee het voor mij niet meer de vraag was OF wij het gezellig zouden krijgen, maar alleen nog maar WANNEER de chemie tussen haar en mij zich zou ontladen. Zoals wel vaker begon het met subtiele opmerkingen. 

Zo zat ik met Meesteres Joke te praten. Of dat nu puur toeval was weet ik niet, maar haar prachtige rechter borst deed een ontsnappingspoging uit haar latex jurk. Niemand zal begrijpen dat die zeer smakelijk ogende borst opeens meer mijn aandacht trok dan wat er nog uit de mond van Meesteres Joke kwam. Ik had meerdere mogelijkheden om de ontsnappingspoging te melden. Ook nu weer koos ik voor subtiliteit. Om niet in de sub-domsfeer van Meesteres Joke terecht te komen, meldde ik de vluchteling bij de rechtmatige eigenaresse. 

Meesteres Joke kon ook op verschillende manieren reageren. Wat zij niet deed, was mij vragen om de ontsnapte gevangene weer in de latex cel op te sluiten. Nee, Meesteres Joke wist heel goed wat zij deed. Een heerlijk boefje. In plaats van haar borst eenvoudig en snel achter slot en grendel te stoppen, haalde meesteres Joke haar gebruinde borst eerst nog even goed naar buiten. Het prachtige handje vol mocht nog even van de vrijheid genieten voordat zij weer in detentie terug moest. Meesteres Joke deed net alsof dat voor haar de gewoonste zaak van de wereld was. 

En dat was het voor haar waarschijnlijk ook. Van de verbale verkenning veranderde de dynamiek tussen Meesteres Joke en mij in lichte aanrakingen. Aanvankelijk en wederzijds verpakt als toevallig en zelfs per ongeluk, maar onmiskenbaar en ook steeds duidelijker. Hoe wil je het anders noemen als Meesteres Joke opeens op jouw hoofd begint te kroelen? Als ik opeens haar nek en schouders aan het masseren ben? Als zowel Joke als ik in woord en gedrag laten blijken dat het wederzijds aanraken erg gewaardeerd werd? 

Je kon er dan ook gewoon op wachten dat Joke (die ik vanaf dat moment ook niet meer als Meesteres Joke zag) en ik een plekje opzochten waar wij ons voor een uitgebreide massage terug konden trekken. Joke ging op haar buik op een handdoek liggen. Haar schouderbandjes en bovenlijf van haar jurk verdwenen naar beneden. Jokes lichaam kan ik waarschijnlijk het beste beschrijven als heerlijk om te masseren. Niet te mager om vooral botten en pezen te voelen en ook niet te zwaar om eerst door lagen overtollig weefsel te moeten drukken voordat haar spieren werden bereikt. 

Een prachtig lichaam dat heerlijk aanvoelde. Gelukkig hield Joke van een stevige massage. Wat mij de gelegenheid en het excuus gaf om dat heerlijke lichaam uitgebreid te betasten en te kneden. En, weer heel subtiel, steeds iets dichter te komen bij een paar van Jokes erogene zones. Haar oren, haar hals en uiteraard de zijkanten van haar geplette borsten. Wat wel weer grappig was, en volgens mij ook tekenend voor wie en wat Joke is, was dat het meegelifte subje Johan, Joke niet hoger mocht masseren dan tot haar knieën. 

Joke voelde aan als warme was onder mijn handen. De energieoverdracht tussen haar en mij was duidelijk voelbaar. Wederzijds genieten dat zich langzaam ontwikkelde in wederzijdse opwinding en wederzijds verlangen. Dat Joke overstag ging, probeerde zij nog enigszins, maar volstrekt kansloos te verbergen. Want haar aankondiging dat haar vaste voornemen om nooit in een van de beide jacuzzi’s te stappen nu opeens veranderde in een uitnodiging voor een gezamenlijke onderdompeling was niets meer of minder dan toegeven aan haar verlangen naar een diepere intimiteit. 

Het zal niemand verbazen dat ik diezelfde wens had. Dus gebeurde wat ik bij onze eerste kennismaking met Halloween al had geweten: Joke en ik lieten alle gêne en de rest van onze kleding vallen. In warm water met bubbels verkenden mijn handen de nog niet ontdekte delen van Jokes heerlijke lijf. Mooi gespierd, maar niet te gespierd. Kneedbaar maar niet te slap. Egaal en glad op de juiste plaatsen. Warm, sensueel en vochtig. Hopend, verwachtend en ontvangend. Zich steeds verder openend. 

Handmatig mocht ik Joke naar meerdere hoogtepunten begeleiden. Met vingers, afwisselend tussen haar gezwollen schaamlippen en op haar clit lag Joke bijna gewichtloos in het water op mijn borst met gesloten ogen te genieten. En ik genoot mee. Subje Simon meldde zich en kreeg opdracht van Joke, die naar Simon toe meteen weer Meesteres Joke werd, om ook in het bubbelbad te gaan zitten. Waar ik mij mocht laven aan al Jokes heerlijkheden mocht ook subje Simon ook niet hoger dan de knieën van Meesteres Joke komen. 

Vooral haar tenen hadden een goede schoonmaakbeurt nodig vond de Meesteres. Subje Simon sloofde zich zo uit dat soms de hele voorvoet van Meesteres Joke in zijn mond verdween. Net zoals twee van mijn vingers in Jokes warme grot verdwenen. Wat volgde was weer dat subtiele spel. Dat balanceren op het scherpst van de snede. Wetende dat Joke in mijn armen en onder mijn handen als een blad aan de boom weer kon omslaan van gewoon Joke naar Meesteres Joke. Wat mij meteen in haar subsfeer zou hebben geplaatst. 

Ik moest het dus tactisch en strategisch aanpakken, maar dat is lastig als prachtige, geile vrouw in jouw armen op je ligt en zich letterlijk voor jou opent. Haar hand die jouw penis zoekt en vindt. Een duidelijk opgewonden, prachtige vrouw die zich dan omdraait en wijdbeens op jouw schaamstreek gaat zitten. Waarbij jouw gewichtsloze eikel tegen haar schaamlippen en clitoris dobbert en daar door de bubbels regelmatig contact mee maakt. Blijf dan maar eens slap. Het lukte mij. Wat ik aan Joke verkocht als respect voor haar en haar -zoals Joke zelf zei- haar reputatie in deze setting. 

Wat Joke duidelijk alleen maar geiler maakte. Zelfs het stromende en bubbelende water was niet te in staat om haar vochtige opwinding op te lossen. Of zelfs maar te verdunnen. Simon zat intens van het spel tussen Joke en mij te genieten. Op commando van Meesteres Joke toonde hij zijn keiharde erectie. Simon genoot van Jokes opwinding en het feit dat ik haar ongegeneerd naar meerdere hoogtepunten wist te brengen, maar Simon wist ook dat hij zijn Meesteres nooit zo zou mogen opwinden zoals ik dat nu deed. Weer deed Joke een poging om door mij gepenetreerd te worden.

Ik weigerde. Wat precies het gewenste effect had. Joke kwam weer klaar. Opeens was het genoeg. Subje Simon moest verdwijnen. Joke, even de regie nemend, nodigde mij uit om mee te gaan naar een aparte ruimte. Voor het eerst voelden Joke en ik het volle gewicht van elkaars naakte lichamen op elkaar. Ik genoot van haar en van haar lichaam. Haar gezicht, haar hals en nek, Jokes borsten, haar buikje… en uiteindelijk een warme, smachtende vagina die moeiteloos en nat twee vingers in zich opnam. Twee vingers die omhoog gebogen mijn hele hand nat lieten worden. Joke kwam soppend klaar. 

Mijn twee vingers verplaatsten zich. Naar Jokes clitoris. Ik masseerde haar knopje door het tussen mijn gestrekte vingers te nemen en door strelen met knijpen te combineren. Joke verkrampte en toen ik mij in haar tepels vastbeet volgde haar zoveelste orgasme. Ik heb van veel vagina’s mogen genieten. In allerlei soorten en maten en in alle smaken. Ik zei dat ik Joke wilde proeven. Dat ik haar wilde drinken. Met onze tongen in elkaars kelen zorgden twee vingers in een extreem openstaande vagina voor een volgende kletsnatte hand. Joke sopte en ik droop. 

Wat was de verleiding groot om mijzelf toe te staan om hard te worden en om Joke aan mijn speer te rijgen. Joke vroeg er zelfs om. Trok alles uit de kast en tussen mijn benen vandaan om geneukt te worden. Ik weigerde wat Joke niet alleen niet begreep, maar wat Joke ook duidelijk niet gewend was. Ik wilde het en ik kon het. Joke op dit moment niet haar zin geven om haar mij alleen als haar zoveelste overwinning op haar lijstje bij te kunnen schrijven. Net als al haar subjes Joke moeten verdienen, zo moet Joke mij ook verdienen. 

Met Joke ga ik niet voor het eenmalige, kortstondige genot. Met Joke wil ik iets seksueel duurzaams opbouwen, omdat ik voel en weet dat er tussen haar en mij seksueel veel meer mogelijk is. Dat ‘meer’ wil ik samen met haar onderzoeken. Eens kijken of wij ons totaal in elkaar kunnen verliezen. Doorzetten wat al is ingezet: Meesteres Joke die zich noodgedwongen afwachtend en afhankelijk moest opstellen. Van haar dominante wolk moest afstappen en af te moeten wachten wat ik haar gun. Wanneer ik haar dat gun. Check, check, dubbel check.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen