Mijn gaydate met Jan

Ingezonden door Turkse heer

Dit keer kom ik met een iets andere ervaring. Zoals jullie weten, chat ik graag. Gewoon om een beetje de tijd te doden,  maar ik vind het ook gezellig en spannend. Als er iets ontstaat waarbij ik iets kan beleven, is het mooi meegenomen. Dit keer wil ik over mijn ervaringen met Jan vertellen. Jan kwam ik tegen op een chatsite voor mannen. Ik vind het een leuke chatsite waar ik soms gewoon een behoorlijk lange tijd kan kletsen. Vaak gaat het over seks, maar dat hadden jullie al wel verwacht.

Er zijn veel drooggeilers, webcamseksers en fotoverzamelaars. Daar doe ik niet aan. Bij de juiste klik en gezelligheid schakelen we weleens over op Skype om face to face te kletsen. Voor Jan maakte ik een uitzondering. Ik zag Jan vaker op de chat. Zijn profieltekst was duidelijk: hij was een gozer van begin veertig met een pik van eenentwintig centimeter die ook nog eens goed dik is. Hij woonde amper vijftien minuten bij mij vandaan. Op een gegeven moment sprak ik hem op de chat aan. Er ontstond een kort gesprek, maar echt diepgaand was het niet.

Ik begon hem steeds vaker aan te spreken, maar erg spraakzaam was hij niet. Hij was gewoon uit op een date. Ik gaf aan dat ik niet in de gelegenheid was om te verplaatsen of dat ik geen zin had in een date. Onze gesprekjes waren altijd kort, maar ik was echt nieuwsgierig naar hem geworden. Op een morgen wanneer ik een beetje geil ben en op internet seksfilms aan het kijken ben, is Jan ook op de chat. Ik groet hem. Na een paar korte berichtjes heen en weer waarbij ik hem opgeil en aangeef dat ik ook in de stemming ben om klaar te komen, zegt hij: 'Kom naar mij'.

Hij geeft mijn zijn adres. Na twee minuten vraagt hij hoe laat ik bij hem ben. Ik zeg tegen hem dat ik niet aan blind dates doe. Ik wil best langskomen als we elkaar even via de cam op Skype kunnen zien. Binnen no time zitten we op Skype en zien we elkaar in het echt. Jan zegt: 'Nu je auto instappen en naar mij komen.' Hij geeft mij zijn 06-nummer. Ik zeg dat ik op Skype online zou zijn en daarom niet mijn 06 wilde geven. Ik zou hem dus ook niet bellen. Ik stap gelijk mijn auto in. Onderweg stuur ik berichten hoe lang ik nog nodig heb om bij hem te komen.

Ik rijd langs zijn huis, maar durf niet bij hem in de straat te parkeren. Voor zijn woning staan al auto's geparkeerd en bij zijn buren wil ik niet parkeren om niet op te vallen. Ik zoek een straat verderop een parkeerplaats. Via Skype geef ik aan dat ik nu de auto ergens heb geparkeerd en binnen een minuut bij hem op de stoep zal staan. Jan typt: 'Is goed jongen, mijn deur staat op een kier. Loop maar gelijk door naar binnen.' Als ik zijn voortuin inloop, loop ik als een speer door naar binnen en doe heel rustig de deur dicht. Ik roep dat ik er ben. 

Op het moment dat de deur dichtvalt en ik twee stappen heb gezet, loopt Jan de hal binnen. Hij geeft mij een hand en verzoekt me om de woonkamer binnen te gaan. We lopen naar binnen en settelen ons op het driepersoons bankstel. We zijn beiden verlegen en niet bepaald spraakzaam. Ik zie dat hij een stijve heeft, want zijn te strakke joggingbroek verhult zijn te grote pik niet bepaald goed. Ik kijk Jan aan zeg dat zijn paal al goed stijf is. Jan zegt dat hij vaak lekker hard is. Ik zeg dat ik hem zelf wel hard had willen maken. 

'Je hebt vast veel leuke ervaringen met mensen die zo'n grote pik willen voelen en zien', zeg ik. Veel zegt hij niet. 'Je mag hem wel voelen hoor.' Ik streel eerst over zijn joggingbroek. Hij voelt als staal aan en is echt heel groot. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Na een minuut glijd ik met mijn handen in zijn broek, zodat ik hem met mijn blote handen kan voelen. Dit is nog spannender en indrukwekkender dan ik had gedacht. Jan blijft rustig zitten en geniet ervan. Zowel hij als ik zijn nog steeds niet erg spraakzaam. Op de enkele vragen die ik stel, antwoordt hij kort en duidelijk.

Om de spanning te breken, vraag ik of hij poppers heeft. Hij zegt van wel. Hij staat op om het in de keuken te gaan halen. Hij geeft me de poppers en gaat naast mij zitten. Ik open het flesje en zonder te twijfelen, snuif ik twee keer. Ik voel de poppers goed en trek zijn broek omlaag. Ik neem zijn dikke paal in mijn mond. Als een dolle stier ga ik op en neer. Nadat ik zijn pik een paar keer diep in mijn keel heb gehad, moet ik kokhalzen, wat ik niet fijn vind. Ik stop er meteen mee en kijk hem aan. 'Hij is te groot.' Hij heeft een big smile op zijn gezicht, maar is wederom niet erg spraakzaam.

'Je hebt vast leuke gasten en vrouwen die graag met je komen spelen.' Jan zegt van niet en begint met zijn paal te spelen. Ik trek met hem mee, terwijl ik weer een snuif van de poppers neem. Ik raak in een roes en trek een beetje te hard aan zijn paal. Hij vraagt of ik het rustiger aan kan doen. Ik stop met rukken en neem een stukje van zijn paal in mijn mond. Ik zuig erop alsof ik een lolly aan het likken en zuigen ben. Ik zie dat hij met zijn borsten en tepels aan het spelen is. Ik stop met pijpen en begin hem te rukken. Ik vraag of hij het lekker vindt.

Voordat hij ja kan zeggen, spuit hij zijn zaad over mijn hand en op zijn buik. Meer dan sorry kan hij niet zeggen, aangezien het onverwachts komt. Jan staat op en pakt een handdoek, zodat ik mijn hand schoon kan vegen. Hij bedankt mij voor de zaadlozing. Na een kleine minuut, waarin we wederom niet echt spraakzaam zijn, geeft hij mij een seintje. Hij zegt dat hij wil douchen. Ik begrijp hem en vertel hem dat ik moet gaan. Ik geef hem een hand en neem afscheid. Dit alles gebeurt in een tijdsbestek van ongeveer tien a vijftien minuten. Ik vond het spannend, maar ook een beetje raar.

Hij is een degelijk en goed uitziende man, maar er is iets aan hem wat niet normaal is. Ik dacht hij zal wel niet echt sociaal zijn en qua intelligentie net niet honderd procent zijn, maar dat hij toch voldoende capabel is om zelfstandig te kunnen functioneren. Iemand anders met zo'n grote paal zou vast veel leuke, spannende vrienden en vriendinnen hebben, dacht ik. Zijn aanpak os gewoon niet de juiste. Om een leuke tijd te hebben, moet er ook sprake van chemie en een klik zijn. Dat heeft hij niet door. Ach, ik had gewoon eens een leuke pijpdate met een gast die een flinke paal had.

Ik wist wederom dat uiterlijk en dergelijke minder belangrijk zijn dan de sociale klik. Ondanks dat kon ik hem niet vergeten. Een week later zag ik hem weer op de chat. Ik dacht ik groet hem en wie weet kunnen we kletsen. Hij vroeg gelijk of ik langs kon komen. Ik bedankte hem hiervoor en gaf aan dat ik vandaag geen auto tot mijn beschikking had. Hij baalde ervan en zei dat hij bijna klaar kon komen. Ik voegde er gelijk aan toe dat ik hem wel via cam wilde zien komen. We kwamen beiden op Skype. Hij wilde mijn gezicht zien. Ik praatte lekker geil om hem nog geiler te maken.

Ik maakte pijpbewegingen en zei dat ik hem in mijn mond wilde voelen. Ik was zo vies en geil aan het praten dat hij me Turkensletje noemde. Dat vond ik best geil en grappig. Na een minuut of drie kwam hij al klaar en deden we onze cams uit.  Ik trok de conclusie dat zodra hij een orgasme heeft, het spel voor hem voorbij is. Daar had ik echter geen moeite mee. Hij blij, ik blij, dacht ik, want ik werd ook geil waarna ik mij goed en snel aftrok. We zagen elkaar daarna nog een paar keer op de chat. Hij noemde mij dan steeds Turkenslet.

Ik had er geen zin meer in, omdat ik wist dat het gewoon een korte ruk- en pijpsessie zou worden. Daar had ik geen interesse in. Voor mij zijn de klik, spanning en de gezellige gesprekjes belangrijk. Wat er daarna gebeurt, zie ik dan wel. Ik ben niet iemand die snel uit de kleren gaat en na een orgasme afscheid wil nemen. Ondanks dat had ik na onze eerste date toch de behoefte om met hem af te spreken. Zijn grote paal trok me aan en ik wilde hem graag weer tussen mijn handen voelen. Op een late ochtend zie ik hem weer op chat. Ik vraag of alles goed is en hij nog tijd heeft voor zijn Turkenslet.

Jan is weer duidelijk en zegt dat ik mag komen. Ik vraag wanneer hij tijd heeft. Jan geeft aan dat ik gelijk mag komen. Ik zeg dat ik gelijk in mijn auto stap als hij voor mij poppers heeft. 'Die liggen al op tafel', zegt Jan. Waarschijnlijk heeft hij het op dat moment ook gebruikt. Ik vraag hem om gelijk op Skype te komen, zodat we via Skype contact kunnen houden. Na vijf minuten op de chat zit ik in mijn auto en rijd ik naar Jan toe. Onderweg krijg ik van Jan een bericht via Skype dat ik via de tuin moet komen.

Zowel de tuindeur in de gang als de deur van de woning die naar de tuin gaat, zijn open. Ik kan direct doorlopen. Ik doe wat hij vraagt en ben binnen een kwartier bij hem in de straat. Dit keer parkeer ik mijn auto twee straten verderop op een open parkeerplek waar geen huizen bij hoorden. Ik loop zijn straat in een rap tempo in en sla de gang in. Zonder te aarzelen, stap ik zijn tuin in en enkele seconden later ga ik zijn woning binnen. Via de keuken loop ik direct door naar de woonkamer.  Daar zit Jan in zijn badjas op de tweepersoons bank.

Ik ga recht tegenover hem zitten op de drie persoons bankstel waar we de vorige keer op zaten. Ik zie op de tafel een flesje poppers liggen. De pik van Jan is stijf. Hij zegt dat die altijd hard is als die geil is en klaar wil komen. Op het moment dat ik de fles poppers van tafel pak en open draai, vraag ik Jan of hij zijn paal even wil laten zien. Hij spreidt zijn benen en doet zijn badjas open. Terwijl ik opsta en aan het flesje poppers snuif, zie ik zijn knetterharde pik van eenentwintig centimeter fier omhoog staan.

Ik zie ook dat hij een cockring om heeft. Ik buig voorover en neem zijn pik in mijn mond. Zoals altijd ga ik weer diep en snel waardoor ik weer kokhals. Zo voel ik me lekker sletterig. Hierdoor stop ik even met pijpen en speel ik met zijn cockring en zijn harde paal. Terwijl ik hem ruk, geniet ik van zijn paal. Ik baal er wel van dat hij echt passief is en alleen zichzelf laat verwennen. Maar ja, als hij het zo wil, vind ik het prima. Ik kom zo ook aan mijn trekken en geniet van een echte, dikke paal. Ik sta op en ga naast hem zitten.

Ik trek mijn broek half omlaag en ruk met een hand zijn paal en met mijn andere hand mijn eigen slappe, kleinere pik. Ondertussen probeer ik een gesprek met hem aan te gaan. Ik vraag hem of hij veel date en na mij nog wat heeft beleefd. Jan zegt dat hij toevallig vorige week een jongere gast op bezoek had. Het was een jongen van negentien zegt hij als ik naar zijn leeftijd vraag. Ik vraag hoe het was en wat ze allemaal deden, maar Jan zegt dat het privé is en dat hij niet over anderen praat.

Dat vind ik wel jammer, want op deze manier wordt de chemie tussen ons niet beter. Terwijl ik hem rustig aankijk tijdens het pijpen, vraag ik hem heel onbeschoft of  hij hem geneukt heeft. Jan is verbaasd over mijn zogenaamde arrogante en maffe vraag en zegt niets terug. Hij speelt met zijn tepels en kreunt van genot. Ik pijp hem voor het eerst heel intens. De helft van zijn pik zit in mijn mond. Ik zuig zijn pik en speel met mijn tong op zijn eikel. Hij geniet er intens van. Ik heb het gevoel dat hij elk moment klaar kan komen, maar ik wil het niet in mijn mond hebben.

Ik sta op en ga naast hem zitten om hem klaar te rukken. Terwijl ik wederom met mijn ene hand mijzelf verwen en mijn andere hand Jan ruk, zeg ik tegen hem dat ik bijna klaar ga komen. Ik vraag of ik op zijn buik mag spuiten. Jan zegt dat dat mag. Ik sta op en ga voor hem staan. Ik ruk nog een paar keer aan mijn leuter en daar gaat 'ie dan. Ik spuit net boven zijn grote paal op zijn buik. Witte klodders sperma landen op zijn buik. Het is de eerste keer dat ik op het lichaam van een man mijn sperma achterlaat. Amper twintig seconden later komt Jan zelf ook klaar.

Wat trok hij zich wild en geil klaar nadat ik hem een spermadouche gaf. Zijn sperma is meer water. Wederom ben ik amper vijftien minuten binnen en staat hij op om mij vaarwel te zeggen. Hij geeft aan dat hij wil douchen en ik begrijp dat hij wil dat ik naar huis ga. Na de date dat ik ook op Jan heb gespoten, hebben we een tijd niet gedate. Zijn passieve houding was toch een issue voor mij geworden. Hoewel ik het leuk vond om eens een paal van eenentwintig centimeter te voelen en ermee te spelen, had ik het wel een beetje gehad.

Bovendien spraken we elkaar steeds vaker op Skype aan en deden we aan webcamseks. Althans we geilden elkaar op en kwamen lekker klaar zonder elkaar te treffen en de moeite te moeten doen om elkaar in het echt te ontmoeten. Jan vroeg wel vaker of ik weer wilde komen, maar ik had iedere keer een excuus. Ik haalde hem over om via de cam aan onze trekken te komen, maar zelfs daar was het eenrichtingsverkeer. Ik probeerde door middel van dirty talk elkaar een beetje op te winden en gesprekjes te voeren.

Helaas bleef Jan steeds met korte antwoorden komen of met antwoorden die mij geen voldoening gaven. Hij zegt dat ik het niet aan kan en dat hij met veel jongere gasten neukt. Ik denk dat we ons in een maand tijd wel drie of veer keer op deze manier hebben vermaakt. Op een mooie ochtend komen we elkaar weer online tegen. Op de een of ander manier kriebelde het bij mij. Het was een mooie zonnige dag en het werd al bijna middag. Jan heeft geen zin om elkaar via de cam op te geilen en vraagt of ik langs wil komen. Zo niet, dan zou hij verder gaan kijken om iemand te treffen.

Alhoewel ik mijn twijfels heb, want zijn manier van aanpak was niet bepaald de meest ideale om iemand over te halen voor een thuisbezoek, besluit ik toch om Jan weer eens te bezoeken. Ik heb ook de behoefte om weer van de poppers te proeven. Ik parkeer mijn auto weer op de plek waar ik het laats parkeerde. Ik vond het daar fijn en veilig. Ik loop zijn straat in. Ik moet nog zeker ruim vijftig meter lopen, maar ik zie in de verte in de voortuin van een huisje twee dames kletsen. Het is amper zes huizen verwijderd van Jan's huis.

Het is vast iemand die weet wie Jan is, dus ik twijfelde of ik door moet lopen of dat ik moet terugkeren. Ik zet toch door. Ik pak mijn telefoon en ga er spelend en snellopend langs. Ik merkt dat de dames naar mij kijken. Een van de dames is lekker luchtig gekleed. Het is een leuke, knappe dame voorzover ik haar kan zien. Ik heb het gevoel dat ze de straatgenoot van Jan is en doorheeft waarvoor ik kom. Ik merkt dat ze me ook ziet als ik de gang inloop om via de achterdeur de woning van Jan binnen te gaan. 'Zo trekt hij minder aandacht van de straat', zei hij destijds.

Ik geloof dat zijn straatgenoot nu wel doorheeft waarom ik de gang inloop. Eenmaal in de tuin loop ik zonder te aarzelen of naar Jan te roepen via de keuken de woonkamer binnen. Daar zat Jan op zijn telefoon. Waarschijnlijk op de chat. We begroeten elkaar en ik ga naast hem zitten. Er liggen weer poppers op tafel. Voordat ik ga zitten, pak ik alvast het flesje. Ik vertel hem het voorval van zojuist. Jan heeft gelijk door over wie ik het heb. Het is Marleen. Ze weet blijkbaar wat Jan allemaal uitspookt, maar zij is zelf ook niet onschuldig, begrijp ik.

Als ik zeg dat ze best een knappe vrouw is, kan Jan alleen maar toegeven dat het zo is. Blijkbaar doet ze soms dingen die niet mogen. Bovendien is het een apart gezinnetje. Marleen en haar man hebben weleens ruzie waar de hele buurt van meegeniet. Het is de eerste keer dat we een 'echt' gesprek hadden. Ik maak weer volop gebruik van de poppers en mijn geilheid wordt groter. Ik begin Jan te rukken en vraag hem of Marleen ook gek genoeg is om aan te bellen. Aangezien ze weet wie Jan is en waarschijnlijk doorhad waarom ik de gang insloeg. Jan zegt alleen maar: 'Nee, liever niet.'

Ik zak met mijn hoofd op zijn paal en begin gretig te pijpen. Ik vraag hem waarom hij altijd een stijve heeft. Ik wil hem een keer zelf stijf maken en hem in mijn mond voelen groeien. Jan zegt: 'Ik ben gewoon geil.' Ik heb inmiddels door dat het geen diepgaand gesprek zal worden en krijg een idee. Ik open op mijn telefoon een sekssite waar ik soms geile films kijk. Ik zoek mooie trio films met twee mannen en een vrouw en ook films waar t-girls en shemales met mannen bezig zijn, omdat ik dat soort films geil vind en benieuwd ben naar zijn mening. Jan vind het wel leuk en spanend dat merk ik wel.

Terwijl we samen kijken, ruk ik langzaam zijn paal die eigenlijk veel te groot is voor mijn handen. Menig man zou een moord doen voor zo'n mooie grote paal die ook nog eens lang en goed stijf blijft, maar deze vriend kan er weinig mee. Hij hoeft maar een keer naar een seksfeest of orgie te gaan en hij zal nooit meer iemand hoeven te zoeken. Ik weet haast zeker dat mannen en vrouwen Jan zouden benaderen voor feestjes. Maar aangezien hij passief is en waarschijnlijk niet bepaald sociaal, empathisch en gezellig, komt hij waarschijnlijk niet ver.

Intussen word ik lekker geil van de films die ik samen met Jan bekijk. Ik open een lange, mooie triofilm die ik al ken en leg de telefoon op de leuning van het bankstel, zodat Jan ernaar kan kijken en ik er tijdens het pijpen ook zo nu en dan een blik op kan werpen. Met de poppers in mijn hand kniel ik voor de grote paal van Jan. Ik heb hem voor het eerst non-stop lang zitten pijpen en likken. Ik ben zo goed in de stemming dat ik meer wil. Ik neem nog een snuif van de poppers, sta op, doe een stap naar achteren en ontdoe mij van mijn joggingbroek en boxer. Jan kijkt toe. 

Daar zit ik dan half naakt. Dit keer zet ik twee stappen naar voren en sta pal voor Jan die met zijn dikke paal voor mij op het bankstel zit. Ik spreid mijn benen en ga voor hem staan. Jan kan alleen maar toekijken en verroert zich niet. Ik laat mij rustig op Jan zakken. Mijn billen raken zijn bovenbenen en zijn paal als ik naar voren en naar achteren schuif. Mijn buik raakt die van hem. Ik ga lekker rustig op en neer en naar voren en naar achteren. Wat geniet ik ervan om zijn grote pik tegen mijn bilspleet te voelen. Jan blijft gewoon lekker toekijken en geiet van mijn actie.

Als ik lichtjes omhoogschuif, pak ik zijn paal en breng hem naar mijn anus. Natuurlijk kan hij er niet in, maar het voelt gewoon lekker en geil aan. Ik voel mij wel een sletje die gewoon gepakt wil worden, maar Jan kijkt alleen geil toe en doet niets meer dan alleen maar een beetje aan mijn benen en dijen zitten. Intussen knijpt hij in zijn tepels. Na een minuut of twee vind ik het wel welletjes. Zijn passieve houding zorgt ervoor dat mijn geilheid minder wordt. Ik stap van hem af en ga naast hem zitten. Ik zuig eerst een paar keer lekker hard en diep. Daarna neem ik het heft in eigen handen.

Met mijn ene hand trek ik als een gekke mailloot zijn grote paal af, terwijl ik met mijn andere hand hard aan zijn tepels trek. In een mum van tijd komt Jan klaar. Zijn pik schiet het sperma omhoog. Ik vraag om een zakdoek. Hij gaat naar de keuken en haalt wat servetten. Ik trek mijn joggingbroek aan. Ik maak snel mijn handen schoon en geef aan dat ik naar huis ga. De dames die ik een paar deuren verder zag, zijn er niet meer en ik loop als een speer naar mijn auto. Eenmaal thuis moet ik alles laten bezinken. Ik was klaar om geneukt te worden, maar die idioot had het niet door of deed er niets mee.

Ik word wederom geil. Ik open een seksfilm en kom drie maal achter elkaar klaar. Nu was ikzelf ook voldaan. Amper een week later zag ik Jan weer op de chat. Hij wilde weer gezogen worden, maar ik gaf aan dat ik niet de gelegenheid had om mij te verplaatsen. Ik kon het wel, maar wilde het eigenlijk niet om eerlijk te zijn. Ik nodigde hem op Skype uit om elkaar via de cam te vermaken. Eenmaal op Skype heb ik hem een aantal vragen over onze laatste date gesteld. Ik gaf aan dat ik die dag eigenlijk klaar was om geneukt te worden en daarom op hem ging zitten.

Ik vroeg Jan waarom hij niet met mij meeging en met mijn billen ging spelen. Ik zei dat ik het lekker zou hebben gevonden om zijn vingers in me te voelen en daarna zijn paal die mijn kleine kontje lekker zou verwennen. Hij gaf aan dat hij niet wist wat hij moest doen en vroeg waarom ik dat vroeg. Wederom gaf hij aan dat hij mij niet zou neuken. Toen ik vroeg waarom hij dat niet zou doen, gaf hij aan dat hij alleen jongere knapen neukt. Hij had dat eens al eens eerder gezegd, maar ik begreep toen niet wat hij met jong bedoelde aangezien ik voor hem ook veel jonger was.

Het drong nu tot mij door wat hij met jonge jongens bedoelde. Jonge knapen van rond de twintig. Ik vond dat wel raar aangezien zijn grote paal en jonge onervaren gasten die niet wisten hoe ze met zijn paal om moesten gaan. Ik ging er vanuit dat de jongens die hij neukte wel wat gewend waren en erg ervaren moesten zijn, want ik zou anders niet weten hoe ze die paal moeten handelen. Ook nog eens rekening houdend met de passieve houding van Jan. Ik zei dat ik het jammer vond, maar gaf aan dat het weer leuk zou zijn om zijn keiharde paal te voelen en te verwennen.

Ik ging nu voor de cam zitten en speelde met mijn ontblootte bovenlijf. Ik streelde mijn tepels, maakte zuigbewegingen en vroeg om zijn paal. 'Wil je nu rukken? Ik wil je zien, geile beer.' Hij begon gelijk te rukken en geilde me op door me Turkenslet te noemen. Ik geilde Jan op om door te zeggen dat ik ook eens zijn zaad in mijn mond wilde proeven en dat hij moest klaarkomen, terwijl ik hem pijpte. Dit meende ik niet echt, maar ik wilde gewoon zijn zaadlozing zien. En ja hoor, geile Jan spoot zijn pik wederom leeg, terwijl we elkaar via de cam opgeilden.

Dit was de laatste keer dat ik hem via Skype sprak. Ik heb hem nooit meer getroffen, alhoewel ik hem wel een paar keer op de chat heb gezien en gesproken. Hij was zoals altijd duidelijk en direct, maar ik wees hem steeds af, omdat ik niet kon verplaatsen. Ik weet zeker dat ik weer welkom ben als ik hem op de chat zie en hem duidelijk maak dat ik langs wil komen, maar dat zal niet meer gebeuren. Zulke personen en dates trekken mij niet aan, al hebben ze een paal van vijfentwintig centimeter.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem