Seks met mijn schoonzus

Ingezonden door Kees

We gaan al jaren samen op vakantie. Mijn vrouw, mijn kids en ik staan tegenover mijn schoonzusje met haar man en kinderen. Stiekem verlang ik al een tijdje naar geile seks met haar. Alleen weet ze dat niet. Iedere dag als we opstaan, zit ze naar me te kijken en te glimlachen. We hebben gesprekken samen en af en toe raak ik haar aan. Dan kijkt ze met haar glinsteroogjes aan. Ik raak altijd opgewonden als ze haar bikini weer aan heeft. Haar lekkere kontje en tieten komen daar zo lekker in uit. Telkens als ik haar zie, krijg ik een harde paal van haar.

Alleen mijn vrouw is niet blij. Ze ziet dat ik haar zit te volgen als ze aar bikini aan heeft. 'Ben je mijn zus weer aan het bekijken? Ben ik weer niet goed genoeg of zo', zegt ze. Shit. Ze heeft het in de gaten. Stiekem vind ik dat toch ook wel spannend. In mijn gedachten heeft ze ook zin in mij. Als ze naar de wc gaat, loop ik stiekem ook naar het toiletgebouw in de hoop dat ik even intiem momentje met haar kan beleven. Helaas ze heeft het niet door of mogelijk toch geen zin in me. Mijn gevoel gaat alle kanten op. Ze geeft signalen af dat ze mogelijk wel iets wil.

Het wordt avond en ik loop naar het strand. Daar zie ik haar zitten en ga tegen haar aan zitten. Ze slaat haar arm om me heen en zegt: 'Ik mis af en toe de aandacht van mijn man, want hij ziet mij en de kids niet staan. Ik ben af en toe wel jaloers hoe jij met mijn zusje omgaat en haar wel aandacht geeft en met de kids bezig bent.' Ik zie vanuit mijn ooghoek dat mijn vrouw naar ons toe onderweg is. 'Kom', zeg ik, 'we gaan even stukje lopen. Dan kunnen we verder kletsen. Ik heb namelijk een geheimpje.' 'Oh, vertel. Wat is dat dan?'

'Ik vertel het je zo. Even een klein stukje lopen, anders hoort ze ons dadelijk nog.' 'Nou, vertel dan. Je maakt me wel nieuwsgierig.' 'Ja, uh. Ik vind je een lekker ding en word vaak opgewonden als ik je in je bikini zie lopen. Je lacht zo lief met je glinsteroogjes naar me.' Ze wordt er stil van. 'Ik wist niet dat je zo naar me keek, maar stiekem vind ik het best wel spannend. Je hebt natuurlijk wel wat met mijn zus. Ik vind het wel lief dat je me leuk en lekker vindt, maar ik weet niet of het slim is om dingen te gaan doen.'

Na tijdje te hebben gekletst en gelopen, gaan we toch maar weer naar onze eigen tent toe. Ik word de volgende dag op tijd wakker om naar toilet te gaan en zie dat haar tent een stukje open staat. Is ze al wakker? Bij het toiletgebouw aangekomen, zie ik dat ze net van het toilet af komt en naar me toe loopt. Ze fluistert in mijn oor: 'Ik vond het wel lief wat je gisteren zei', en geeft me een zoen op mijn mond. Dan loopt ze weg en kijkt me glimlachend aan. Ik heb een harde paal en moet nog naar de wc. Oké, dat moet dan maar.

Ik loop terug naar de tent. Ze is weer in bed gaan liggen. De tent is weer dicht. Ik durf niet naar binnen gaan, omdat haar man en de kids liggen te slapen. In de loop van de middag zie ik haar de was bij elkaar rapen om naar de wasmachine bij het douchegebouw te brengen. Ik loop stiekem op een afstandje achter haar aan, zodat het niet opvalt dat ik vanwege haar die kant op ga. Ik loop naar haar toe. Ze zit op haar hurken en doet de was in de wasmachine, terwijl ze in haar sexy bikini aan heeft. Ik merk dat ik weer een stijve paal krijg. Ik ga vlak bij haar staan.

Ze kijkt me aan en kijkt dan naar mijn broek. 'Je hebt ook veel zin zo te zien.' Ze zet de wasmachine aan, gaat staan en pakt ineens mijn harde paal vast. 'Wil je me echt zo graag neuken? Als we het doen en het lekker is, wil ik je wel vaker, maar het moet wel ons geheimpje blijven.' Ze duwt me het douchehokje achter ons in en begint me te tongzoenen. Ondertussen maakt ze haar bikinitopje los en zakt ze op haar hurken. Ze is erg geil en weet niet hoe snel ze mijn harde paal uit mijn broek moet halen om deze te gaan pijpen.

Ze pijpt gruwelijk lekker en stevig. Je hoort haar zuigmondje smakken om mijn pik. Ik wil nog niet klaarkomen, maar ze zuigt zo heerlijk. Ik kan het niet meer tegenhouden. Ik voel mijn zaad haar mond in spuiten. Ze gaat nog harder en heftiger aan mijn pik zuigen. Ze stopt mijn pik tussen haar lekkere tieten in. Mijn paal is gruwelijk hard en nat door haar. Ik trek haar overeind en ruk haar bikinibroekje uit. Ik begin eerst haar tepels lekker te likken en te zuigen. Ze zijn al erg hard. Dan zak ik langzaam naar beneden en begin haar clitje en kutje te likken. Die is al erg nat. Het kutsap lekt eruit.

Ik begin haar stevig te beffen. Ze kreunt van genot. Ook vinger ik haar stevig en snel. Ze knijpt me in mijn bil en begint te shaken. Ik hoor een luide kreun, terwijl ze haar kutje leeg squirt. Ik zet haar voor me op haar knieën neer en neuk haar kutje lekker diep en hard. Ze is zo lekker. Mijn harde paal glijdt lekker op en neer. Ik hoor haar kreunen en ze zeg zachtjes: 'Ga door, ga door. Hmmm, ja.' Ik voel mijn warme zaad in haar kutje spuiten en wil nog even door neuken tot ik niet meer kan.

Ze kijkt me aan en zegt: 'Dat was lekker. Zo geil ben ik nog nooit klaargekomen.' Mijn zaad druipt onder tussen langs haar schaamlippen naar buiten. 'We moeten dit echt vaker doen', zegt ze. We kleden ons vlug aan, want zijn toch even bezig geweest. Ik glip als eerste het hokje uit en loop richting het zwembad alsof er niks is gebeurd. Even later zie ik mijn schoonzus met de was naar de tent lopen. Bij zwembad kom ik mijn vrouw tegen. 'Waar was je?' Ik zeg verlegen: 'Ik moest nodig naar de wc en kwam een bekende van de camping tegen, dus daar heb ik even mee staan praten.'

'Oh, oké. Ik hoorde al iemand kreunen in het toiletgebouw. Ik was even bang dat jij iemand aan neuken was, maar gelukkig niet dan.' Poeh, gelukkig. Bijna betrapt. Gelukkig trapt ze erin.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.4 sterren
5 stemmen