Leuke en aantrekkelijke sub gezocht 

Via een vriend ben ik een aantal jaar geleden in de BDSM-wereld terecht gekomen. Samen met een aantal anderen bezoek ik met grote regelmaat leuke BDSM-feestjes. Tijdens deze feestjes en in privé settings heb ik inmiddels de nodige ervaring als Domina op mogen doen en ben ik het spel steeds leuker gaan vinden. Zo leuk zelfs dat ik besloten heb op zoek te gaan naar een leuke, vaste sub om regelmatig samen te spelen tijdens feestje(s) en/of privé sessie(s).

Ik vind het heel leuk om tijdens feestjes verschillende subs te zwepen. Op die feestjes zie ik echter ook Domina's met hun vaste sub. Dat spreekt me toch nog meer aan, aangezien je dan samen een spel kunt op- en uitbouwen. In de loop van de jaren is mijn collectie steeds verder uitgebreid met verschillende zwepen en andere BDSM-attributen. Nu mist dus alleen nog die ene leuke sub.

Ben jij die ene leuke en aantrekkelijke sub tussen de 25 en 35 jaar, aarzel dan niet en stuur me een e-mail op jewelx1983@outlook.com en wie weet hebben we binnenkort onze eerste sessie samen. Zelf ben ik een hoogopgeleide vrouw, woonachtig in de buurt van Tilburg, van 42 lentes jong die haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Ik ben 1.82m (zonder hakken), heb blauwe ogen, blond haar en een normaal postuur.

 

Liefs Jewel