Intrede ritueel

Gepubliceerd op 12 maart 2022 om 11:56

Regelmatig dienen nieuwe beta-jongetjes zich aan die desperate zijn om een opleiding te krijgen tot sissy slet. Ze zien vaak filmpjes op internet van sissies en worden erdoor geïntrigeerd. Er zijn ook de vaste lok-kanalen zoals hypnotube.com die een aanzuigend, hypnotiserend en verslavend effect teweeg brengen. Daarnaast heb je natuurlijk ook de gender onzekeren die vroeger wel eens wat aantrokken van hun zus of moeder en dat op latere leeftijd ook zijn blijven doen.

Zij zijn onzeker over hun ware sexualiteit en zijn benieuwd naar de andere wereld. Via het 'feest- en club circuit' komen ze soms in aanraking met iemand die het sissy Instituut kent en die hen daarmee in contact brengt. Het Instituut gaat nooit zelf actief op zoek. Sissy kandidates worden voorgedragen door kennissen die overal in het dating-, feest- en club circuit aanwezig zijn.

Bij de meeste erotische avonden bij ons in de buurt is altijd wel iemand aanwezig die op een of andere manier verbonden is bij het Instituut. Het aantal nieuwe sissies dat toegelaten wordt, is echter zeer zeer beperkt en slechts een paar van hen zijn geroepen en uitverkoren om ook daadwerkelijk toegelaten te worden tot de school. De lat ligt zeer hoog en de overtuiging en eindeloze drang naar feminiene-zijn moet er echt wel op natuurlijke wijze in zitten.

De toelating tot het Instituut bestaat onder andere uit intake gesprekken, initiaties, het samenstellen van een psychologisch profiel. Echter als een nieuwe rekruut daadwerkelijk geschikt lijkt en uitverkoren wordt, komt de dag dat ze zich - uit vrije wil - definitief verbindt aan het Instituut. Als dat gebeurt, volgt het intrede ritueel. Het is een beetje zoals een non een klooster in gaat, maar dan zonder mogelijkheid er ooit nog uit te treden.

De verbintenis aan het sissy Instituut is een beslissing voor het leven. Hier zijn geen scheidingsmogelijkheden zoals bij een huwelijk. De Directrice is een statige, grote volslanke dame die altijd formeel en zeer sexy gekleed gaat. Haar verschijning boezemt angst in en Ze kan soms bijzonder streng zijn. Tegelijkertijd is Ze Moederlijk en zorgzaam. Zij staat boven de mannen die de vaste opleiders zijn en leidt het Instituut met ijzeren hand op haast militaristische wijze.

Haar vast bureel is Victoriaans ingericht en ademt klasse en gezag uit. Zij doet slechts zelden mee aan een sessie. Af en toe wordt een sissy ontboden om haar kutje te likken in haar statige salon, maar verder dan dat mengt Ze zich bijna nooit in de opleidingssessies van de vaste Dominante mannen. Ze heeft een klein klaslokaal naast haar bureel waar de sissies regelmatig samen onderricht krijgen.

Ze is dan steeds uitgedost als schooljuffrouw met een stokje in haar hand en staat er old school les te geven op een krijtbord. Je krijgt er lessen in wellevendheid, dienstbaarheid, make-up, vrouwelijke seksualiteitsbeleving, vrouwelijk gedrag, onderdanigheid en gehoorzaamheid. De muren zijn gedecoreerd met lesmateriaal zoals posters met de mannelijke en vrouwelijke anatomie, tekeningen van verschillende soorten en groottes van penissen en menstruatie kalenders.

Tijdens de lessen dragen de sissies altijd hun uniform dat bestaat uit een roze satijnen sissy jurkje, witte nylons, schoenen met hakjes met het haar in een staart of vlecht. Elke sissy die aan het Instituut verbonden is draagt 24/7 een kuisheidskooitje. De sleutel daarvan ligt in een kluisje in het bureel bij de Directrice. Zelf de Opleiders hebben daar geen toegang toe.

Telkens wanneer een nieuwe sissy gekozen en uitverkoren wordt om de opleiding te starten, krijgt die een kooitje met een uniek slotje om dat door de Directrice wordt aangebracht . Bij aanvang zijn de kooitjes nog ruim en kan zo'n beta-jongetje nog half hard worden en mag het ook af en toe nog korte periode uit. Naarmate de tijd vordert, worden er steeds smallere en nauwer wordende kooitjes aangebracht en blijft het permanent om.

Het gaat dan alleen nog uit om even kortstondig in bad te gaan. Het doel is uiteindelijk om het clitje van een sissy klein, lam en totaal seksueel gevoelloos te maken. Een nutteloos aanhangsel zonder enige functie waar beter niet over gesproken wordt en wat elke sissy ziet als het meest schaamtevol ding aan haar lichaam. In het Instituut is dat aanbrengen van het eerste kooitje een heel feestelijk moment. Het gebeurt maar hooguit een of twee keer per jaar.

Ze noemen het het 'Intrede ritueel', maar je zou het ook als een 'overgangsritueel' of 'rite de passage' kunnen benoemen, want je neemt er voorgoed afscheid van je oude leven. Op die heuglijke dag worden alle sissies samengebracht in het klaslokaal voor de inwijdingsceremonie. Allemaal vanzelfsprekend in uniform met ons silly frilly roze sissy jurkje aan. Er klinkt muziek op de achtergrond met gregoriaanse gezangen.

Het nieuwe sissy-jongetje wordt dan binnengebracht en er begint een hele formele ceremonie en vast ritueel. Meestal is het nogal intimiderend voor de nieuwe rekruut zelf en zijn ze er wel wat bang voor. Voor ons ingewijden, is het allemaal heel fijn en opwindend, omdat we ons ook allemaal nog ons eigen moment herinneren toen wij daar zaten. Onwetend, nieuwsgierig, verlangend en oh zo bang.

Tijdens het ritueel worden de basisregels in het Instituut voor iedereen nog eens herhaald. Dan wordt het contract van de nieuwe sissy voorgelezen, hetgeen voor elke aanwezige sissy ook een herinnering is aan hun eigen contract met het Instituut en de regels die er aan verbonden zijn. Het omkrijgen van je eigen kooitje is het einde van het rekruteringsproces. Vanaf nu begint je echte opleiding en vorming.

Omdat dat een heel ingrijpende beslissing is, zorgen ze er ook altijd voor dat de nieuwe kandidaat bij vol geestelijk vermogen is en geen enkele geile drift meer heeft. Voor het ritueel begint, krijgen de nieuwelingen eerst een lange en uitgebreide sessie met hun toekomstige vaste Meester Opleider. Die zorgt ervoor dat ze machinaal twee tot drie keer klaar gemolken worden voor het ritueel begint.

Bij mannen gaat geilheid vaak even weg na het klaarkomen. Daarom zorgen ze ervoor dat je meerdere keren van al de geilheid verlost wordt en dat je met open geest en met volle nuchtere overtuiging kan beslissen of je ermee door wil gaan. Velen haken op het laatste moment nog af, maar de beta-jongetjes die zich echt innerlijk ook vrouw en sissy voelen, zetten door en worden ingesloten in de gemeenschap.

Op het 'moment suprême' komt de Directrice komt naar voor en zegt wat woorden. Dan komt een andere sissy met een schaaltje naar voren met daarop het nieuwe kooitje en een slotje met twee sleuteltjes. De aangevende sissy doet wat glijmiddel over de clit van de rekruut en tenslotte brengt de Directrice het kooitje goed strak aan en sluit het slotje. Ze gaat dan naar haar kluis, hangt een labeltje met een nummer aan het sleuteltje en sluit de kluis symbolisch af.

Zodra de Directrice het kooitje om de clit aanbrengt, is er geen weg meer terug. Je bent helemaal verbonden aan het Instituut. Je bent voor altijd Hun eigendom en heb je geen enkele seksuele vrijheid meer. Na het aanbrengen van het kooitje is er uitgebreid champagne en wordt er uitbundig getoast, zijn er hapjes en is de sfeer uitbundig. Naar einde toe verdwijnt de Directrice even in Haar bureel met een andere sissy die Haar daar waarschijnlijk oraal moet dienen.

Wanneer ze terugkomt, is het einde van het ritueel nabij en wordt de nieuwe sissy uitgenodigd om 'te dienen' en gaat  vooraan in de klas op haar knieën op een bankje zitten. Dezelfde sissy die eerder het kooitje bracht, komt nu met een dienblad met daarop een strapon harnas en dildo. Ik werd dit keer uitverkoren om naar voor te komen en de Directrice het harnas om te doen, aan te spannen en de dildo erop aan te brengen.

Het is geen echt grote dildo maar een dildo van gemiddeld formaat. Jonge sissies zijn vaak nog niet zo goed toegankelijk en getraind. Het is vooral een herinnering aan iedereen die aanwezig is dat een sissy altijd klaar moet zijn om 'te dienen' wanneer een man dat wil. Nadat de Directrice even gebruik heeft gemaakt van het kutje van de nieuwe sissy is het de beurt aan haar nieuwe vaste Dominant die haar penetreert en stevig neemt, terwijl iedereen goedkeurend toekijkt.

Hij gaat door tot Hij Zijn zaad in haar loost en daarmee zijn Meesterschap over haar claimt en bevestigd. Er wordt geapplaudisseerd en iedereen is uitbundig. Vanaf nu zal haar opleiding echt beginnen en is ze volwaardig deel van het Instituut. Volgend jaar zal ze volledig vrouw zijn, zal ze weten hoe een man te behagen en zal ze zich aanbieden voor elke penis die haar wil gebruiken.