Shemale II

Gepubliceerd op 11 mei 2024 om 12:41

Alweer een tijd geleden werd ik door een man uitgenodigd om mee te gaan naar zijn date. Hij had afgesproken met een shemale: Chantal. Nog nooit eerder had ik in real life een shemale ontmoet (en naakt gezien). Ik moet zeggen dat het een ontzettend leuke ervaring was. Chantal neemt geen blad voor haar mond en praat honderduit. De vele vragen van mijn zijde worden door haar allemaal beantwoord. Op sommige momenten voel ik me een beetje schuldig. 

Ik ben hier namelijk als toeschouwer en ik weet dat de man met wie ik hier ben voor de date moet betalen. Mijn nieuwsgierigheid heeft, zoals altijd, weer de overhand. Ik kan uren met haar blijven kletsen, maar de man met wie ik hier ben, is hier natuurlijk niet voor niks. Ik besluit even mijn mond te houden en de man zijn ding te laten doen. Het is een hele geslaagde avond.

Aan het einde van de avond geeft Chantal aan dat zij het ook heel gezellig vond en voor herhaling vatbaar. Of ik nog een keer terug wil komen? Dat wil ik uiteraard wel. Ze vertelt me dat ze dan een aantal mensen van de 'innercircle' zal uitnodigen. Ik vind het allemaal prima. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Een tijdje hoor ik niets van haar. Ik ben het al bija weer vergeten, totdat er een e-mail van haar in mijn inbox verschijnt. De e-mail is aan mij en nog een paar anderen gericht.

De 'Innercirlce'

Ik ga er vanuit dat het de leden van de ' innercircle' betreft. Er is een datum geprikt en een tijd vastgesteld. Over een aantal weken zal het feestje plaatsvinden. Ik heb er nu al zin in. Ik realiseer me dat we niet echt hebben afgesproken wat mijn rol tijdens de avond zal zijn. Om onduidelijkheden te voorkomen en verwachtingen te managen, besluit ik Chantal kort voor het feestje nog een e-mail te sturen.

In de mail schrijf ik dat ik best iemand wil zwepen of wil peggen, maar voorde rest niet actief deel zal nemen aan eventuele seksuele handelingen. Dat is helemaal prima. Eindelijk is het dan zover. Vanavond is het feestje. In de achterklep van mijn auto ligt standaard mijn tas met zwepen. Aangezien ik heb aangegeven dat ik best iemand wil peggen, besluit ik ook mijn tas met voorbinddildo's en bijbehorend harnas mee te nemen. Beter ben ik goed voorbereid.

Ik trek een leuk jurkje aan en vertrek richting de afgesproken plek. Een goed halfuur later ben ik op de afgesproken plek. Ik laat mijn tas met zwepen nog in de auto liggen. Mocht iemand gezweept willen worden dan heb ik hem alsnog zo gepakt. Chantal doet de deur open. Zoals altijd ziet ze er stralend en mooi gekleed uit. Als ik naar binnenloop, zie ik dat ik de laatste ben. De rest is al binnen en zit keurig op de bank te wachten.

Ze stellen zichzelf voor als Vincent, Ketie en Yoyo. Geen van hen heb ik eerder op een feestje gezien. Ketie is een crossdresser die vandaag is opgemaakt door Chantal. Ook heeft ze haar nagels keurig gelakt. Vincent, Ketie en Chantal kennen elkaar al heel wat jaren en hebben al menig feestje samen meegemaakt. Yoyo is sinds een maand of tien bij de club. In die korte tijd heeft hij in ruil voor de vertaling van haar boek al meerdere dates gehad met Chantal. 

Moppen tappen

Het is een leuk gemêleerd gezelschap. Ook vandaag wordt er weer heel veel gekletst. Ik kan het niet laten om alle vragen die ik heb te stellen. Er worden zelfs moppen getapt. Chantal geeft aan dat er nog tijd is voor een laatste mop en dat ze dan toch echt aan de slag gaan. Er is inmiddels al heel wat tijd verstreken. Terwijl Yoyo de laatste mop vertelt, neemt Chantal op haar knieën op het matras plaats voor Ketie en begint haar te pijpen. Het laat haar niet onberoerd zo te zien. 

Ook de penissen van Yoyo en Vincent zie ik een voor een in de mond van Chantal verdwijnen. Het is niet helemaal duidelijk wie haar nu precies van achteren gaat nemen, terwijl ze wederom de penis van Ketie in haar mond neemt. Uiteindelijk is blijkbaar de eer aan Yoyo. Hij gaat achter haar zitten en schuift zijn penis bij Chantal naar binnen. Ik kijk rustig naar het schouwspel voor me vanaf mijn zetel. 

Ik blijf het mooi en bijzonder vinden dat op een zaterdag dit soort leuke dingen achter gesloten deuren plaatsvinden, terwijl anderen op de bank zitten en tv kijken. Het leven heeft zoveel meer te bieden dan dat laatste. Lucky me dat ik in de gelukkige omstandigheid verkeer om dit soort dingen van heel dichtbij mee te mogen maken. Ik besef me maar al te goed dat dat niet vanzelf spreekend is.

Pegging

Op de tafel liggen naast een hele grote pot glijmiddel, verschillende formaten dildo's, handschoenen en een zweep. Chantal wil graag dat ik meedoe. Ik geef nogmaals aan dat ik best wil zwepen en wil peggen, maar verder niet actief deelneem. Ze vraagt me om de zweep van tafel te pakken en daarmee op de billen van Yoyo te slaan. Dan gaat ze weer rustig verder met het pijpen van Kentie.

De ongestructureerde gang van zaken vind ik heerlijk. Niks dat vooraf geregistreerd is, maar alles gaat zoals het komt of zoals iedereen het op dat moment een goed plan lijkt. Love it! Ik sta op, pak de zweep en sla hiermee ritmisch op de billen van Yoyo, terwijl hij Chantal penetreert. De houding waarin ik moet staan is niet optimaal aangezien de rest op de grond zit. Vincent zit helemaal in zijn eigen wereld.

Chantal stopt met pijpen. Ze is toch nog niet helemaal gelukkig met mijn rol en vindt dat ik een wat actievere rol moet krijgen. Ze stelt voor dat we Kwik, Kwek en Kwak, zoals ze hen noemt, op een rijtje zetten en ik heen een voor een penetreer. Dat vind ik een heel leuk idee. Nu heb ik natuurlijk al vaker mannen gepenetreerd met een voorbinddildo, maar nog niet zoveel kort na elkaar.

Sling

Ik pak de voorbinddildo die op tafel ligt en doe het harnas om. Het is best een flinke unit die op het harnas is vastgemaakt. Dit is niet voor beginners. Kentie biedt zichzelf als eerste aan en staat op. Hij zegt dat ik mooie borsten heb en vraagt of ik niet wat uit wil doen. Ik zeg hem dat alles aan blijft. Ik vraag hem voorover te buigen en hij doet wat ik van hem vraag. Hij gaat met zijn knieën op de grond zitten en ik ga achter hem staan.

Na wat anaal glijmiddel op de dildo en de anus van Kentie te hebben aangebracht, glijdt de dildo moeiteloos naar binnen. Kentie vindt het heerlijk. Ik ga een tijdje zo door. Dan is het tijd voor Vincent. Die is duidelijk wat minder gewend. Het lukt me niet om de dildo naar binnen te krijgen. Met wat hulp van Chantal lukt het uiteindelijk toch. Mijn bovenbenen verzuren van de houding waarin ik al een tijdje mijn ding doe. Ik stel voor aan Vincent dat hij plaatsneemt in de sling.

Dat is een stuk makkelijker voor mij en ook voor hem. Terwijl hij rustig op zijn rug ligt, maak ik samen met Chantal de sling op maat. Dit is inderdaad een stuk fijner voor mijn bovenbenen. Na nog een aantal stoten is het de beurt aan Yoyo. Hij geeft aan dat hij niet zoveel ervaring hiermee heeft. Ik stel voor om mijn eigen dildo te pakken. Die is wat korter en dunner. Als ook hij geïnstalleerd is in de sling is het tijd om de dildo bij hem in te brengen. Dat gaat vrijwel moeiteloos.

Na een paar stoten geeft hij aan dat hij eigenlijk niks voelt. Tijd dus voor een grotere dildo. Ik pak de iets grotere dildo. Die is iets dikker en langer. Ook die gaat redelijk makkelijk naar binnen. Nog een paar laatste stoten en dan vind ik het welletjes geweest. Het was een leuke, bijzondere, maar vooral hele gezellige avond. Ik besluit dat het mooi is geweest en ik naar huis vertrek. Kentie gaat ook naar huis. De andere heren blijven bij Chantal slapen. Ik gok dat het nog een mooie, lange en wilde nacht is geweest. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.