Befwedstrijd

Gepubliceerd op 22 mei 2024 om 22:22

Twee keer per jaar organiseert Dokter Bob een feestje bij hem thuis. Voor dit feestje kun je jezelf niet aanmelden, maar je moet ervoor worden uitgenodigd. Voorwaarde voor deelname is dat de mensen uiteraard open minder zijn en daarnaast niet alleen met hun partner, maar ook met anderen moeten willen spelen. Waar het normaal gesproken not done is om je met het spel van anderen te bemoeien, wordt men hier verzocht om zich juist wel met het spel van anderen te bemoeien.

Een erg leuk en leerzaam, maar vooral succesvol concept. Aangezien het laatste feestje alweer een half jaar geleden is, is het hoog tijd voor een nieuw feestje. Op de eerste datum konden veel mensen helaas niet. Een nieuwe datum bood uitkomst. Op de dag van het feestje, reis ik samen met Freek af naar Flevoland. We zijn de laatsten die aankomen op het feestje.

We stappen de woonkamer binnen en stellen onszelf voor aan de andere aanwezigen. Ongeveer de helft van de mensen ken ik van eerdere thuisfeestjes bij Dokter Bob of de feestjes in Beek en Donk. De andere helft van de aanwezigen ken ik niet. We nemen plaats op een vrije stoel in de kring. Dokter Bob vraagt ons wat we willen drinken. Terwijl hij ons drinken haalt, kijk ik of ik een vel papier aan de muur kan ontdekken.

De vorige keren kon je namelijk vooraf een wens of fantasie indienen en werd die op een vel papier geschreven en aan de muur gehangen. Dit keer wellicht geen wensen dus die in vervulling gaan. Ongetwijfeld heeft hij iets anders bedacht om het ijs te breken. Zoals gebruikelijk volgt het voorstelrondje. Iedereen geeft aan hoe hij of zij heet, wat zijn voorkeur is (onderdanig, dominant of switch) en wat dingen zijn die je wel of absoluut niet wilt. 

Ijsbreker

Dat laatste blijkt handig te zijn bij de ijsbreker. Als ijsbreker heeft Dokter Bob twee mensen de opdracht gegeven om leuke opdrachten te bedenken om het ijs te breken. Die opdrachten zijn op die briefjes geschreven die in de glazen pot zijn gedaan die midden op tafel staat. Een voor een mogen eerst de vrouwen en daarna de mannen een briefje uit de pot grabbelen en de opdracht aan iemand geven die de opdracht die avond moet voltooien. 

Niet veel later is het al meteen tijd om de eerste opdracht uit te voeren. Een van een dominante mannen heeft als opdracht gekregen om iemand te masseren. Esther werpt zich met alle liefde op als vrijwilliger. De massagetafel wordt vrijgemaakt van het bodyboard en Esther gaat op haar buik op de tafel liggen. De dominante man pakt de massageolie en gaat aan de slag. Het duurt niet lang voordat anderen opstaan en mee gaan helpen met masseren. 

Het wordt al snel een tien handen massage. Er zijn vervelendere zaterdagavonden lijkt me. Na een tijdje bij de massage hebben staan kijken, besluit ik boven een kijkje te gaan nemen. Ook daar is van alles te zien, te horen en te beleven. Op zulke feestjes kom ik altijd ogen en oren te kort. Ik wil alles zien en beleven. Ook boven wordt volop gespeeld. Als ik weer naar beneden ga, zie ik dat Esther nog steeds geniet van haar massage.

Raketje

Inmiddels ligt ze op haar rug. Nog altijd wordt ze door meerdere mensen gemasseerd. De dominante man heeft er glijmiddel bijgemaakt. Eerst een, maar al snel meerdere vingers zie ik in en uit haar verdwijnen. Waarna ook verschillende dildo's de binnenzijde van haar vagina verkennen. Op tafel liggen verschillende voorwerpen die ik herken en regelmatig tijdens een spel worden gebruikt. Er is echter een voorwerp dat ik nog niet eerder gebruikt heb zien worden.

De dominante man loopt naar de tafel en pakt het voorwerp van tafel. Ik ben benieuwd wat hij ermee gaat doen. Hij loopt naar de tafel, brengt het voorwerp richting de vagina van Esther en wrijft hem over haar clit. Tot mijn verbazing schuift hij vervolgens het voorwerp bij haar naar binnen. Als hij dat een paar keer heeft gedaan, is het voorwerp verdwenen en blijft alleen het stokje over. Dan zie ik het raketje, in kleinere vorm, de vagina weer verlaten.  

Inmiddels heeft Esther haar zoveelste orgasme bereikt en ze blijft maar aan de lopende band klaarkomen, via een dildo, handen of middels het energiespel van Dokter Bob. Het lijkt me dat ze aan het einde van het feestje toch echt uitgeput moet zijn van al die orgasmes. Dan vindt ze het welletjes geweest en komt van de massagetafel af. Ze moet echt even bijkomen en wat drinken. 

Louder

Ondertussen hoor ik heel veel geluid van boven uit de speelkamer komen. Ik kan het niet weerstaan een kijkje te gaan nemen. Als ik de trap oploop, wordt het geluid nog luider. Ik hoop maar dat de huizen hier goed geïsoleerd zijn... In de sling zie ik Reinilda liggen. Voor haar staat Thijs met mijn roze voorbinddildo. Ik zie de dildo in en uit haar schuiven, terwijl Thijs de Magic wand op haar clit houdt. Reinilda bereikt luid orgasme na orgasme. Echt niet normaal. 

Het klaarkomen gaat steeds gepaard met heel veel geluid en dan bedoel ik ook echt heel veel. Thijs geeft mij de Magic wand en samen bezorgen we Reinilda nog veel meer orgasmes. Na Reinilda is het de beurt aan Marieke om plaats te nemen in de sling. Met een nieuw condoom om de voorbinddildo is het tijd om Marieke te laten genieten. Marieke is wat minder enthousiast over de dildo en geeft aan veel liever een echte pik in haar te voelen. 

Ondanks dat blijft Thijs haar nog een tijdje penetreren. Ze hebben veel lol samen, maar tot een orgasme komt het helaas niet. Onverrichter zaken haalt hij de voorbinddildo uit Marieke. Tijdens het voorstelrondje heeft Freek aangeven ook graag eens met een voorbinddildo genomen te worden. Marieke besluit hem die ervaring te willen geven. Om niet koud het achterste van Freek te betreden, geeft ze hem eerst een stevige knuffel. Daarna volgt een tongzoen. 

Freek's fantasie

Ik zie Freek genieten en glunderen van oor tot oor. De glimlach is niet van zijn gezicht te krijgen. Het is de beurt aan Freek om plaats te nemen in de sling. Hij doet zijn benen in de beugels en brengt zijn billen naar de rand. Marieke trekt het harnas aan, doet een condoom om de dildo, brengt glijmiddel aan en steekt de dildo in het kontje van Freek. Met haar handen aan de touwen van de sling trekt ze Freek steeds naar zich toe en duwt hem vervolgens van zich af.

De dildo schuift hierbij in en uit het kontje van Freek. Ik zie hem volop genieten. Op de kast in de speelkamer liggen verschillende attributen. Zo ook een massage apparaat. Dokter Bob schuift het apparaat om mijn hand, ik zet hem aan en wrijf ermee over de onderbuik van Freek. Terwijl ik dat doe, pakt Reinilda de Magic wand en zet die op de pik van Freek. Freek weet niet waar hij het zoeken moet met al die prikkels. Na een tijdje vindt hij het mooi geweest.

Ik leg het massageapparaat terug en min oog valt op een mega dildo die op het bord hangt. Ik pak de zwarte dildo van het bord af en moet hem met twee handen vasthouden om te voorkomen dat hij op de grond valt. Ik zeg dat het me fantastisch lijkt om een keer een vrouw met een voorbinddildo te mogen nemen. Marieke hoort dat en biedt aan om dit op haar uit te proberen. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. 

Mega voorbinddildo

We verplaatsen ons naar de slaapkamer. Marieke gaat op het bed liggen, terwijl ik het condoom om de voorbinddildo doe en insmeer met glijmiddel. Ze geeft aan dat ze er klaar voor is. Ik ga tussen haar benen staan en houd de dildo met twee handen vast als ik hem bij haar inbreng. Aangezien het een flink formaat dildo is, had ik niet verwacht dat hij eenvoudig naar binnen zou glijden. De dildo glijdt echter kinderlijk eenvoudig naar binnen.

De dildo is niet alleen qua dikte, maar ook qua lengte van een behoorlijk formaat. Toch gaat hij tot de helft bij haar naar binnen. Ik vind het een erg leuke ervaring. Heerlijk toch dat dit soort dingen hier altijd spontaan kunnen. Dit kan ik ook weer van mijn lijstje afstrepen. Marieke geeft aan dat ze het een leuke ervaring vond, maar dat de dildo het toch echt gaat verliezen van een echte pik. Begrijpelijk.

Ik ruim de dildo op. Op de slaapkamer wordt een vrouwelijke sub ondertussen stevig onder handen genomen door haar Meester. Uit de tas zie ik allerlei pittige slagvoorwerpen komen. Ik vraag me, ook na zoveel te hebben gezien, nog steeds af waarom mensen toch graag zoveel pijn willen ervaren. Ik zit op de rand van het bed naar het schouwspel voor me te kijken en masseer ondertussen samen met drie andere vrouwen de vrouw die op haar buik op het bed ligt en geniet. 

Energiespel

Niet echt een straf voor alle partijen zo te zien. Ook deze massage mondt uit in een stevige vingerpartij door de dominante man met meerdere orgasmes tot gevolg. Tijd om wat te gaan drinken beneden. Op de stoel naast me praat ik gezellig met een vrouw die een van de recente speelpartners is van Dokter Bob. Het energiespel komt ter sprake. Ik blijf het bijzonder vinden dat deze vrouwen op commando klaar kunnen komen. Mij lukt dat niet. 

Ze vertelt me dat het bij haar niet zo gaat als bij de andere vrouwen. Ze heeft zichzelf dit aangeleerd. Ze legt me uit dat ze veel heeft geoefend met het aanspannen van de spieren in haar vagina. Door dit heel vaak snel achter elkaar te herhalen, kan ze dit gevoel oproepen en een soort van op commando klaarkomen. Ze wil het me wel leren. Samen vertrekken we richting de slaapkamer en gaan naast elkaar op het waterbed liggen. 

Ze legt me uit dat ik mijn hand op mijn onderbuik moet leggen en in een snel tempo de spieren in mijn vagina moet aanspannen alsof ik een pik in mijn vagina moet vasthouden. Samen met haar span ik op haar tel de spieren in mijn vagina aan. Het voelt prettig aan. We blijven dit een aantal minuten doen. Ze vertelt me dat ze nu in de fase zit waarin ze de controle over haar orgasme kan beheersen. Hoe graag ik het ook zou willen, mij lukt het helaas nog steeds niet. 

Ik besluit dat ik dit thuis vaker ga oefenen en wie weet lukt het me op een dag. Het lijkt me heel leuk om op iemands commando klaar te kunnen komen. Al betwijfel ik of me dat ooit gaat lukken aangezien ik het lastig vindt om mezelf (hieraan) over te geven. We gaan naar beneden om nog een drankje te drinken. Als we beneden zijn, vertelt ze me dat ze haar opdracht nog niet heeft uitgevoerd. Ik vraag haar wat haar opdracht is. 

Bef- of pijpwedstrijd

Ze vertelt me dat haar opdracht is om een bef- of pijpwedstrijd te organiseren. Wat een geniale opdracht! Het wordt een befwedstrijd. Met de aanwezigen van vandaag moet dat zeker haalbare kaart zijn. Het kost niet veel moeite om deelnemers te charteren. Zelf gaat de vrouw jureren. We vertrekken met zijn allen naar boven naar de slaapkamer. Met drie vrouwen gaan we op het waterbed liggen. Om een eerlijk oordeel te kunnen vellen, zijn we geblinddoekt.

Het idee is dat de drie mannen een voor een de vrouwen gaan beffen en de vrouwen de mannen na afloop van elke ronde een cijfer geven. Na drie rondes weten we dan wie de winnaar is. De mannen nemen plaats tussen onze benen en de tijd gaat in. Ik bedenk me dat dit voor de toeschouwers een grappig gezicht moet zijn. Drie vrouwen naast elkaar op het bed met tussen hun benen drie mannen die aan het beffen zijn alsof hun leven er vanaf hangt. 

Minstens twee van de drie mannen zijn volgens mij behoorlijk ervaren in het beffen. De verwachtingen zijn dus hoog gespannen. De man die mij beft, heeft me nog niet overtuigd, maar we zijn pas net begonnen. Ik denk dat hij heel erg zijn best doet, maar hij beft me niet zoals ik dat lekker vind. Dan klinkt het eindsignaal voor de eerste ronde. Ik ben niet zo enthousiast over mijn beffer en geef hem een lage score. Hij mag nog op bijles wat mij betreft. 

En de winnaar is...

Ik hoor dat de twee vrouwen naast me een stuk enthousiaster zijn over hun beffers en kijk uit naar de tweede ronde. De tweede beffer neemt plaats tussen mijn benen en als de tijd aangaat, is het tijd voor de tweede ronde. Deze beffer beft al een stuk beter of in ieder geval meer zoals ik dat lekker vind. Ik hou van zacht, niet teveel druk met de tong. Als ik bijna klaarkom, mag de druk iets verder worden opgevoerd. 

Dan klinkt het eindsignaal van de tweede ronde. Ik beoordeel deze beffer een stuk beter. Ik kijk uit naar ronde drie aangezien de geluiden die de vrouwen naast me maken. Beffer nummer drie neemt plaats tussen mijn benen. Hij beft me zoals ik dat lekker vindt, lekker zacht en veel tong. Aangezien ik er koud instapte en niet opgewonden was, lijkt het me sterk dat het een van de mannen lukt om me vanavond klaar te beffen.

Ik moet eerlijk zeggen dat als beffer nummer drie nog wat langer door was gegaan het hem denk ik wel was gelukt om mij een orgasme te bezorgen. Helaas klinkt het eindsignaal weer. Nadat we de mannen weer hebben geratet, wordt de winnaar bekend gemaakt. Dokter Bob komt als winnaar uit de bus. Na afloop heb ik nog geen idee wie beffer nummer een en twee waren. Dat weet ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet en dat vind ik eigenlijk wel een leuk idee.

Befcursus

Ik vond het idee van een befwedstrijd hilarisch. Als we beneden nog een laatste drankje drinken, komt het idee van een befcursus wederop op poppen. Al vaker heb ik het samen met Dokter Bob over de noodzaak ervan gehad. Uit eigen ervaring weet dat er veel beffers zijn die nog een heleboel zouden kunnen leren. Zo ontstaat het idee om zelf een befcursus te organiseren.

Dokter Bob heeft in het verleden verschillende cursussen georganiseerd en dat was altijd een groot succes. Zowel voor de beffers als de gebeften. Het gaf de vrouwen die gebeft waren een boost aan zelfvertrouwen om bij hun (toekomstige) partner(s) aan te geven hoe ze het liefst gebeft willen worden. Ook de mannen wisten beter hoe verschillende vrouwen het het fijnst vinden om gebeft te worden en wisten nu beter hoe ze de lichaamstaal van vrouwen konden lezen. 

Op vrijdag 31 mei gaat de eerste befcursus dan eindelijk plaatsvinden. Inmiddels is de cursus vol. Als blijkt dat deze editie succesvol is, waar ik uiteraard wel vanuit ga, gaan we in het najaar zeker een vervolg plannen. Een aantal mensen heeft al aangegeven een volgende keer graag mee te willen doen, maar nu helaas verhinderd was. Ik zal uiteraard een blog schrijven over de cursus en de cursisten vragen om  te laten weten hoe zij het hebben ervaren. Ik kan niet wachten!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.