Doorsnee dinsdag

Gepubliceerd op 8 juli 2024 om 18:51

Vandaag heb ik in de ochtend wederom een tantramassage geboekt. Gewoon omdat het kan. De vorige keer was erg goed bevallen en mijn lichaam is wel weer toe aan een goede, stevige massage. Ik wacht in de ontbijtzaal van het appartementencomplex tot Thérence me komt ophalen. Hij begroet me met drie zoenen op mijn wang. Ik loop achter hem aan naar de massageruimte. Net als de vorige keer staat er een massagetafel klaar en ligt er een handdoek op het bed.

We kleden onszelf uit en ik ga naakt op mijn buik op de tafel liggen. Ik voel hoe zijn heerlijk magische handen de olie over mijn lichaam verdelen. Hij heeft hele zachte, maar stevige handen. Dan weer stevig en dan weer super zacht masseert en streelt hij mijn lichaam. Ik merk dat ik het vandaag lastig vind om mezelf aan de massage over te geven. Aan de aanrakingen ligt het niet. Wanneer Thérence mijn clit streelt, duurt het even voor ik in de flow kom.

Als hij na het masseren van mijn andere been weer mijn clit streelt, merk ik dat ik me er beter aan over kan geven. Het duurt langer dan de vorige keer. Zonder dat ik ben klaargekomen, verplaatst ik mezelf naar het bed. Ik lig op mijn rug. wederom brengt Thérence de olie aan. Hij begint met het masseren van mijn benen. Ik voel een hand over mijn lichaam glijden, terwijl zijn mond mijn tepel zoent. Ik merk dat mijn lichaam zich nu eindelijk volledig kan ontspannen.

Het voelt zo fijn aan. Zijn mond kust mijn nek en hij wrijft met zijn gezicht langs mijn gezicht. Steeds dichterbij komt hij met zijn mond bij de mijne. Dan voel ik zijn zachte lippen weer op de mijne. Hij geeft me een voorzichtige kus op mijn mond. Wellicht teasen of aftasten of ik erin mee wil gaan. Dat wil ik uiteraard wel. De vorige keer smaakte naar meer, veel meer. Ik heb mezelf voorgenomen dat als hij ervoor openstaat, ik wil kijken hoe ver ik kan gaan.

Touch me

Hij gaat tussen mijn benen zitten, streelt mijn clit en brengt zijn vingers bij me naar binnen. Het is heerlijk, maar nog altijd lukt het me niet om een hoogtepunt te bereiken. Mocht het echt niet lukken vandaag dan maak ik het thuis onder de douche af met mijn womanizer. Ik ga voor nu lekker genieten. Thérence brengt zijn mond tussen mijn benen en begint me zacht te likken. Dat heeft hij dus goed onthouden van de vorige keer.

Terwijl hij mijn clit met zijn tong streelt, laat ik mijn handen over zijn heerlijke lichaam glijden. Daarbij neem ik ook zijn perineum mee en streel zijn ballen. Ik voel dat zijn pik keihard is geworden. Hij gaat nog een paar keer met zijn tong over mijn clit en ik kom heerlijk klaar. Hij blijft zachtjes over mijn clit gaan en het orgasme houdt daardoor extra lang aan. In ruil voor het heerlijke orgasme pijp ik hem. Ik hoor hem kreunen en hem zeggen dat hij het super vindt.

Hij gaat tussen mijn benen liggen en wrijf met zijn onderlichaam over het mijne. Dan stopt hij en staat hij op. Hij pakt iets van de tafel. Ik kan wel raden wat. Hij houdt een condoom omhoog en vraagt of ik dat wil. Ik zeg hem dat ik dat zeker wel wil. Hij doet het condoom om en komt weer tussen mijn benen liggen. Hij doet mijn benen in mijn nek en stoot diep in me. Heerlijk hoe zijn harde pik in mijn vagina aanvoelt. We zoenen en zijn pik glijdt in en uit me.

Mijn handen glijden over zijn lichaam. Ik knijp hem in zijn tepels en dan volgt zijn orgasme heel snel. Als hij gedoucht is, knuffelen en zoenen we nog wat en dan ga ik ook douchen. Na hem te hebben betaald, tja het blijft voor hem toch ook gewoon werk, nemen we met een laatste zoen afscheid bij de trap. Hij kan heerlijk zoenen. Het is een heel mooi begin van de dag. 

Le Glamour

Na thuis te hebben gedoucht, gaan we ’s middags weer naar de Village. De twee Nederlandse stellen die we kennen van feestjes in Nederland gaan vandaag ook naar de club. Aangezien het vandaag niet zulk mooi weer is en het geen weekend is, gaan we wat later naar de club. Vandaag is het gezellig druk in Le Glamour. In het schuim zijn niet heel veel mensen te vinden. Vandaag lijkt het voornamelijk te doen te zijn in de ruimte bij de bar.

Het valt me dit jaar op dat er veel mensen zijn die drugs gebruiken. Dat was de voorgaande jaren vast ook het geval alleen is me dat niet opgevallen. Nu hoor ik van zo’n beetje alle Nederlanders dat ze XTC gebruiken in de club. Blijkbaar zijn we zo wat de uitzondering op de regel. Iedereen moet dat natuurlijk helemaal zelf weten. Zelf gebruik ik een paar keer per jaar XTC, maar heb dat niet in de Village gedaan. Ik ben wel benieuwd hoe dat zou zijn. Of ik het dan anders zou beleven dan nu.

Het Australische stel is ook weer van de partij. Ze komen ons begroeten. Claire is vandaag niet zo lekker en gaat op tijd naar huis. Andrew blijft nog wel in de club. Met zijn drieën gaan we het schuim in, Wouter gaat op ‘jacht’ en Andrew zoent en streelt mij. Hij kan heerlijk zoenen. Hij vraagt om naar de hoek te gaan. Ik zeg hem dat ik vandaag geen zin heb om seks met hem te hebben aangezien ik vanmorgen al mijn portie hebt gehad. We zoenen en friemelen lekker verder.

Cruisen in het schuim

Dan loopt er een donkere man voorbij. Met zijn grote pik heeft hij meteen de aandacht van alle aanwezige vrouwen. Echt heel grappig om te zien hoe makkelijk dat gaat. Met een cocktail in zijn hand laat hij zich rustig door meerdere vrouwen pijpen. Bij belandt bij het stel naast ons. Ik zie hem niet veel later de vrouw op zijn hondjes nemen, terwijl hij de cocktail nog altijd in zijn andere hand vasthoudt. 

Als hij klaar is, draait hij zich om en wordt meteen door een ander vrouw staande gehouden. Die is ook gefascineerd door zijn grote pik. Als ik later ga douchen, zie ik hem seks hebben me weer een andere vrouw. Ik loop door naar het zwembad en ga even lekker zitten. Het is rustig in het water. Als ik naar de VIP-matrassen aan de zijkant kijk, zie ik de donkere man seks hebben met weer een andere vrouw. Hij is lekker bezig.

Weer later zie ik hem cruisen in het schuim. Hij komt naast me staan en raakt mijn lichaam aan. Ik val niet op donkere mannen, maar ik ben toch benieuwd hoe zijn pik aanvoelt. We zoenen. Hij kan best aardig zoenen. Ik voel even aan zijn pik. Best een heel gevaarte. Ik sla een rondje seks met hem over. We vervolgen beiden onze eigen weg in het schuim. Als ik hem later die dag weer tegenkom, ben ik toch wel heel benieuwd met hoeveel vrouwen hij die dag seks heeft gehad.

Tot mijn grote verbazing zijn dat er maar drie geweest. Later die middag komt de 'Ozzy' bij me terug. Hij vertelt me dat hij ontzettend geil is en heel veel zin in me heeft. Ik zeg hem dat we samen op zoek gaan naar een leuke vrouw voor hem, maar dat komt er niet van. We hebben het samen te gezellig. We kunnen niet van elkaar afblijven. Ik zeg hem dat ik hoop dat zijn vrouw morgen weer beter is, zodat Wouter haar een afscheidswip kan geven.

Hij vertelt me dat hij hoopt dat zijn niet de enige is die dat krijgt… 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.