Malle maandag

Gepubliceerd op 8 juli 2024 om 18:46

Vandaag zijn de weergoden ons wat minder goed gezind. Ondanks dat gaan we toch weer naar onze vast club in de Village. Het is vandaag een stuk minder druk dan afgelopen weekend. Wellicht helpt het ook niet mee dat onze Zuiderburen vanavond moeten voetballen tegen Frankrijk. Ondanks dat gaan we er net als anders een gezellige middag van maken. Het is een dag zoals dat bijna op alle andere dagen ook gaat.

We gaan naar het schuim, ik friemel en zoen wat. Wouter zoent, vingert en neukt wat en laat zich verschillende keren pijpen en aftrekken. Business as usual. In het voorbijgaan zie ik een vrouw langslopen met een voorbinddildo, maar ik heb haar helaas niet in actie mogen zien. Tussendoor hebben we het nog gezellig gehad met onze Aussies. Het feest loopt bijna op zijn eind als Wouter nog een rondje door de club loopt en daarbij een Frans stel ziet dat we vorig jaar hebben ontmoet.

De vrouw van het stel wenkt me om bij hen te komen staan. Het is een ontzettend leuk en lief stel. Vorig jaar hebben zij ons hun telefoonnummer gegeven en aangeboden dat we dit jaar in hun huis mochten verblijven. Dit jaar nodigt hij ons wederom uit om volgend jaar van hun huis gebruik te maken als we in Cap verblijven. Daar moeten we volgend jaar misschien toch maar een keer gebruik van maken.

Het blijft bijzonder hoe relaxed en open de sfeer hier in de Village is. Ik denk dat je dat toch echt het beste zelf een keer moet ervaren om dat te snappen. De man van het stel komt oorspronkelijk uit Libanon en zijn vrouw uit Turkije. Ze komen regelmatig naar de Village aangezien ze op zo’n uur rijden van de Village wonen. Ik denk dat het voor ons maar beter is dat we wat verder weg wonen anders was de kans groot dat we hier regelmatig het weekend door zouden brengen.

Alhoewel het natuurlijk ook makkelijk te bereizen is met het vliegtuig. Misschien leuk om ergens eind augustus voor een lang weekend terug te gaan. Ik klets gezellig met de man en Wouter vermaakt zich prima met zijn vrouw. De man vertelt me dat ze hier al jarenlang komen en hoe ze hier terecht zijn gekomen. Hij vertelt me dat het allemaal begonnen is in Nederland. Toen hij twee maanden verkering had, is hij samen met zijn vrouw naar Amsterdam gegaan.

Toen ze in het red light district liepen, durfde hij de vrouwen achter de ramen niet aan te kijken. Zijn vrouw vroeg hem welke vrouw hem het meeste aansprak. Hij dacht dat dit een test was en wist niet zo goed was hij moest zeggen. Na enig aandringen van zijn vrouw maakte hij een keuze. Zijn vrouw liep naar de vrouw toe en begon te onderhandelen over de prijs. Toen ze het eens waren geworden over de prijs, gingen ze samen naar binnen.

Terwijl de vrouw op de kruk naast het bed zat, moest de man zijn ding met de vrouw doen. Hij vertelde dat hij gezien de gekke situatie en nog steeds niet zeker wetend of het een test was, geen erectie kon krijgen. Dat wist de dame van lichte zeden slim op te lossen. Ze vroeg zijn vrouw mee te doen en binnen no time kreeg hij een erectie en kon hij het afmaken. Dat lijkt me toch een bijzondere start van je relatie.

Wel mooi dat ze na al die jaren nog steeds samen gelukkig zijn en hier lekker hun ding komen doen. Ik zie Wouter een condoom halen en omdoen en de vrouw voorover over de barkruk leggen. Terwijl hij haar daar neemt, hoop ik niet dat haar man iets van mij verwacht. Het nadeel is dat wanneer je hier als 'stel' komt en de man van het stel iets met een andere vrouw doet, haar man vaak verwacht dat hij iets met de vrouw van het stel mag doen. Met mij in dit geval.

Ik moet eerlijk zeggen dat de meeste mannen hier niet mijn type zijn. Nu hebben jongere mannen sowieso mijn voorkeur en die zijn hier sterk in de minderheid. Voorafgaand aan de vakantie heb ik mezelf voorgenomen om dit los te laten en ook de oudere mannen een kans te geven. Dit neemt niet weg dat er uiteraard nog wel iets van een aantrekkingskracht moet zijn en een klik. Anders gaat het niet werken voor mij.

Een beetje friemelen en zoenen is tot daar aan toe, maar voor seks is er met de meeste mannen hier echt geen kans van slagen. Seks is voor mij zeker ook geen voorwaarde om een geslaagde vakantie te hebben. Seks heb ik net zo lief met mijn eigen partner of met mijn minnaar. Dan weet ik tenminste zeker dat de seks goed is. Met anderen is het altijd maar afwachten. Ondertussen zie ik aan het gezicht van Wouter dat hij bijna klaar gaat komen.

Mijn Libanese vriend slaat af en toe zijn hand om mijn middel. Aangezien de aanraking op zijn lichaam uitblijft, neem ik aan dat hij de hint begrepen heeft. Dat blijkt inderdaad zo te zijn. Het barpersoneel heeft ondertussen de club al opgeruimd en schoongemaakt en verzoekt ons vriendelijk om te vertrekken. Eenmaal buiten kletsen we nog gezellig na. Er komt een ander stel voorbij gelopen waarvan de man Nederlands blijkt te zijn en zijn vriendin Iers, maar vooral heel erg geil.

Ik klets gezellig wat met de Libanese man en Wouter staat zijn vrouw te vingeren. Dan zie ik de vrouw zoenen met de vrouw van de Nederlandse man. En dan zie ik Wouter met de twee vrouwen zoenen. De geile vrouw komt naar mij toe en wil met mij zoenen. Ze zoent redelijk, maar het is niet hoe ik het lekker vind. Ze legt uit dat dat is hoe de Libanese man haar zoende. Als dat zo is, sla ik zeker maar een rondje over.

Inmiddels heb ik hier al met verschillende mensen (mannen en vrouwen) gezoend, maar er zijn er maar een paar die zoenen zoals ik dat lekker vind. Ik klets wat met de Nederlandse man en zie Wouter met de vrouw van de Libanese man zoenen en de Libanese man met de geile vrouw. Hij vingert haar, terwijl Wouter zijn vrouw vingert. Het was me het middagje wel vandaag. Een ding is zeker: het is hier nooit saai.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.