Seksslavinnen

Gepubliceerd op 2 juni 2024 om 15:43

Spannende titel toch? Dat vonden wij dus ook. Het heeft even geduurd, maar na anderhalf jaar is het ons eindelijk gelukt om een datum te prikken waarop we naar onze zuiderburen af zouden reizen om een feestje van de seksslavinnen bij te wonen. Elke derde zondag, en voorheen ook elke eerste donderdag, van de maand wordt er een seksslavinnen feestje georganiseerd in de Buddha club in Boom (België).

Al heel vaak heb ik het er samen met Wouter over gehad hoe zo'n feestje eruit zou zien. Ik stel me zo voor dat de gecollarde slavinnen op het grote ronde bed in het midden van de kamer liggen (wellicht geblinddoekt) en hun Meesters er in een kringetje omheen staan met een zweep in hun hand. Ik ga er vanuit dat de dominante mannen, mannen uitzoeken voor hun slavin waar zij vervolgens seks mee moeten hebben. Een soort van gangbang, maar dan met een kinky tintje dus.

Met dat in gedachten reizen we af naar Boom. Voordat we naar de club rijden, maken we eerst nog een tussenstop in het centrum van Antwerpen. Wouter heeft tijdens een eerder feestje een leuke jongedame ontmoet die graag met ons naar het feestje wil gaan (en wellicht ook met ons mee op vakantie naar Cap d'Agde). Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarnaast goed om even kennis te maken om te kijken of het klikt, voordat we samen op vakantie gaan. 

Het is een drama om het centraal station in hartje Antwerpen te bereiken. Als we dan eindelijk het treinstation bereiken en MissPraline is ingestapt, vervolgen we onze reis naar Boom. Daar aangekomen parkeren we onze auto in de buurt en lopen naar de club. We bellen aan en een vriendelijke mevrouw doet de deur voor ons open. Ze schrijft onze namen op op de gastenlijst. Ik zie dat er behoorlijk wat mensen binnen moeten zijn, gezien de lengte van de gastenlijst.    

Buddha Club

Als we hebben betaald (koppels betalen 65 euro, single vrouwen hebben gratis toegang tot het event en single mannen betalen 125 euro) en ik mijn autosleutel heb ingeleverd in ruil voor de sleutels van de lockers, lopen we naar de kleedruimte. Daar is het lekker rustig. We kleden onszelf om, maken onze jarretelkousen vast en gaan de trap op naar boven.

Het feestje vindt plaats in de ruimte bij de bar. In het midden van de ruimte staan twee grote ronde bedden. Op de bedden zitten een stuk of vijf seksslavinnen. Op de krukken en banken rondom de bedden zitten veel mannen en een enkel stelletje.  We bestellen een drankje en nemen plaats op de bank tegenover een van de bedden. Ik kijk de ruimte rond en zie geen mannen die herkenbaar uitgedost zijn als Dominant. 

Op de bedden is het veel rustiger dan ik had verwacht. Er liggen een paar mannen op de bedden die door de slavinnen worden gepijpt of die seks hebben met de slavinnen. Soms worden er mannen door meerdere vrouwen tegelijkertijd verwend, wellicht ook door het gebrek aan mannen die seks willen hebben. Het valt me op dat best vaak de slavinnen, in de houding, zitten te wachten op de volgende man(en). 

Who's next

Dat vind ik toch echt wel heel opvallend. Als je als man 125 euro entree moet betalen, zou ik mezelf toch echt helemaal laten gaan en seks hebben met alle aanwezige slavinnen. Je hebt als man namelijk 100% seksgarantie op zulke feestjes, tenminste wat de slavinnen betreft. Voor alle andere vrouwen geldt dat zij natuurlijk zelf mogen bepalen of ze hieraan deel willen nemen. 

Nu willen de meeste vrouwen natuurlijk wel seks met verschillende mannen, want daar komen ze tenslotte voor. Ik schat zo in dat de meeste aanwezige vrouwen nymfomaan zijn. Voor de meeste mannen die hier komen, geldt denk ik dat de vrouwen hen in het dagelijkse leven niet aan komen waaien. Natuurlijk zijn er ook genoeg mannen die het idee van een gangbang heel geil vinden. Ieder zo zijn ding. 

Zoals al vaker aangegeven, zie ik mezelf niet op een bed liggen en de ene na de andere, voor mij niet aantrekkelijke, man afwerken. Persoonlijk vind ik het best een vrouwonvriendelijk gebeuren, alhoewel ik weet dat de slavinnen dat toch echt heel anders zien. De sfeer en beleving, zoals Peter Gillis dat zou zeggen, is wel echt top. Het is een mooie club en ik blijf het interessant vinden om te zien hoe zo'n middag verloopt. 

De meeste mannen zijn toch redelijk schuchter. Wellicht is dat ook de reden waarom de bedden soms leeg blijven. Ik zie ze rondjes lopen door de ruimte, terwijl ze ons aankijken en steeds een beetje dichterbij komen. Ons aanspreken lijkt een brug te ver voor hen. Best grappig toch eigenlijk. Bijna iedereen komt hier voor anonieme seks, maar voor veel mannen is het lastig om ook daadwerkelijk de stap te zetten om seks te hebben met de vrouwen.

Aangezien het zo rustig is, ga ik even op het bed zitten naast een van de seksslavinnen die ik ken van eerdere feestjes om met haar te kletsen. Ik vind haar een hele leuke vrouw met heel veel humor. Leuk om even bij te kunnen kletsen. Ze zegt dat ze wel weer zin heeft in een lekkere pik. Ik vraag haar of ze voorkeur heeft. Ze zegt dat het wel een man moet zijn met een grote pik, de rest is niet belangrijk.

Ik kijk de ruimte rond, maar alle mannen hebben hun onderbroek aan, dus het is lastig te zien welk formaat piemel ze hebben. Uiteindelijk gebiedt de fotografe een man om naar het bed te komen en aan de slag te gaan met de vrouw. Ze pijpt hem, maar tot penetratie komt het niet. Dan maar wachten op de volgende man. Als die een tijdje later eindelijk komt, pakt haar man iets uit een klein zwart armzakje. Ik ben benieuwd wat het is. Het blijkt glijmiddel te zijn, dat is vast hoognodig.

Doe het lekker zelf

Aangezien ik vandaag als dominant aanwezig ben, lijkt het me verstandig om een paardrijzweep in mijn handen te houden. Dit om misverstanden te voorkomen. Bij Wouter kriebelt het inmiddels. Hij stelt voor om naar een van de kleinere kamers te gaan. Hij vraagt me of ik met hen mee wil gaan. Dat lijkt me een goed plan. Zodra we opstaan, zijn er meteen een paar mannen die ons volgen. Wellicht in de hoop om zelf actief deel te mogen nemen. 

Aangezien we al vaker in de club zijn geweest, is het eenvoudig om een geschikte kamer te vinden. We lopen de kamer binnen. Wouter en MissPraline nemen plaats op het bed en ik op de stoel tegenover het bed. Met de zweep in mijn handen kijk ik naar het schouwspel voor me. Wouter ligt over de knie bij MissPraline. Er komen nog meer mannen de kamer binnengelopen. Sommige mannen kijken op een afstandje toe, waar andere mannen steeds dichterbij proberen te komen.

Veel mannen vinden het interessant. Ik denk dat ze inmiddels wel gewend zijn om naar seks te kijken. In de club is het immers seks wat de klok slaat. Als er iets anders te zien is, is dat toch weer interessant. Ik zie een aantal mannen zich aftrekken, terwijl ze toekijken hoe MissPraline de billen van Wouter bewerkt met haar handen. Het is een stevige spanking, precies zoals Wouter dat lekker vindt. 

Wat blijft het toch een heerlijk geluid om blote handen op naakte billen te horen slaan. Een man voor me komt steeds iets dichterbij. Hij zegt wat, maar het is zo zacht dat ik het niet kan verstaan. Ik vraag hem wat hij zojuist zei. In zijn beste Engels hoor ik hem vragen of hij mijn benen mag masseren. Ik geef aan dat dat mag. Dat is vast niet zijn echte intentie, maar ik bepaal uiteindelijk natuurlijk zelf hoe ver hij mag gaan. 

'Can I massage you' 

Hij gaat op zijn knieën voor me zitten en begint mijn benen te masseren. Steeds gaat hij daarbij iets hoger. Uiteraard probeert hij toch meer dan alleen mijn benen te masseren. Ik voel hoe zijn handen over mijn buik naar mijn borsten gaan. Ik spreek hem daarop aan en zeg dat daar volgens mij niet benen zitten. Hij snapt de hint en gaat weer verder met het masseren van mijn benen. Ik kijk naar het bed. 

Ik zie dat MissPraline niet langer de billen van Wouter spankt. Inmiddels heeft hij een condoom om gedaan en wordt door haar gepijpt. De man die mijn benen masseert vraagt of hij mijn rug mag masseren. Ik ga op het bed naast Wouter liggen en de man gaat bovenop mijn billen zitten. Terwijl hij gefascineerd naar het schouwspel naast hem kijkt, masseert hij mijn rug zo goed en kwaad als dat kan. 

Af en toe zie ik een hand van hem afdwalen naar MissPraline, die inmiddels bovenop Wouter zit. Nog altijd is de kamer goed gevuld met (rukkende) mannen. Heel erg leuk om te zien dat het zoveel mensen opwindt. Als de man wederom probeert om meer dan alleen mijn rug te masseren, vraag ik hem om van me af te gaan en ga weer in mijn stoel zitten. De man probeert het nog even bij MissPraline en besluit zichzelf maar tot een hoogtepunt te trekken.

Wouter neemt inmiddels MissPraline op zijn hondjes. Ik kan de verleiding niet weerstaan om, terwijl hij haar penetreert, zijn billen te spanken. Ik sta op en ga achter het bed staan. Telkens als hij zijn billen naar voren brengt en zijn penis in haar schuift, sla ik hem op zijn billen. Ik weet dat dit zijn ultieme fantasie is. Dat is niet alleen te zien, maar ook te horen. Ik hoor allerlei oergeluiden zijn mond verlaten, terwijl hij MissPraline penetreert. 

Hoe harder ik hem op zijn billen sla met mijn blote hand afgewisseld met mijn paardrijzweepje, des te harder hij haar neukt. Echt heel erg leuk om van zo dichtbij te zien. Hij wordt zo mogelijk nog geiler van de hele situatie. Terwijl hij in- en uitgaande bewegingen maakt in de vagina van MissPraline, sla ik hem naar zijn hoogtepunt. Nog een paar laatste stoten en tikken op zijn billen en hij komt mega heftig klaar. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.