Gezichtstrampling

Gepubliceerd op 5 juni 2024 om 21:28

Vandaag is alweer de zesde editie van Trample Time. Uiteraard weer gehouden in Ultimate Dream in Beek en Donk. Meestal wordt het tegelijkertijd gehouden met Pet Play, maar dat laatste gaat deze keer niet door. Vandaar dat nu alle spullen in de ruimte bij de bar te vinden zijn. Onder de overkapping kan ook op het recent geplaatste bed getrampeld worden. 

Freek kan vandaag helaas niet mee, dus reis ik alleen af naar Beek en Donk. Inmiddels heb ik al zoveel feestjes en soortgelijke events bezocht dat ik genoeg mensen ken. Nieuwe mensen leer ik vanzelf kennen. Iets later dan normaal kom ik op het feestje aan. Ik zie meteen al veel bekende gezichten. In de kleedruimte doe ik mijn slip uit en mijn kousen met jarretelgordel aan. Op mijn rok draag ik vandaag een haltertopje in de vorm van een korset. Het oog wil immers ook wat. 

Ik loop naar de bar en neem plaats. Aangezien ik vaak in de club ben geweest, hoef ik geen drankje meer te bestellen. Mijn appelsap staat al klaar bij de bar. Ik klets gezellig wat met de vrouw achter de bar. Zij is ook geen onbekende. Even later zie ik Kyfran. Hij komt naar de bar. Kyfran is een vaste bezoeker van deze feestjes. Ik heb al heel wat keren vrouwen op hem zien staan en springen. Hij komt naast me zitten en we kletsen honderduit. 

Bekende trampling liefhebbers

Hij vertelt me over zijn laatste avonturen op het gebied van trampling. Altijd heel erg leuk om de ervaringen van anderen te horen die met groot enthousiasme worden verteld. Hij vertelt me dat niet alleen onbekende mensen fan zijn van trampling en voetjes. Zo vertelt hij dat Quinten Tarantino naar het schijnt ook een groot fan is van voetjes. Vandaar dat hij vaak scenes heeft in zijn films waarin voeten een belangrijke rol spelen. 

Niet alleen mannen zijn fan van voetjes, maar natuurlijk ook vrouwen. Blijkbaar heeft Britney Spears hier ook een zwak voor. Zo schijnt ze tijdens haar optredens met blote voeten of open schoenen op te treden. Mannelijke fans die dat weten, staan zich te verdringen op de eerste rij om haar tenen te mogen zoenen en in hun mond te mogen nemen. Zo zie je maar weer dat de feestjes niet alleen heel gezellig zijn, maar ook leerzaam. 

De vorige keer heeft Kyfran heeft me verleid om op zijn borstkast te springen vanaf het bed. Ik had niet gedacht dat ik dat zou doen, maar hij beef maar lachen en me met zijn puppyoogjes vragend aankijken. Toen moest ik wel overstag gaan. Vandaag gaan we weer een stapje verder. Samen met een vriendin spring ik tegelijkertijd op zijn borstkast vanaf het bed. Hij was weer helemaal happy. 

Trampling op het bed

Daarna hebben we samen nog een aantal mannen getrampled, terwijl ze op hun rug op een rijtje op het bed lagen. Dat blijft toch bijzonder om te mogen doen. We verplaatsen onszelf naar de ruimte bij de bar en nemen een drankje. We vinden een paar mannen bereid om onze voeten te masseren. Aangezien dat op een hoge barkruk niet heel handig is, gaan we op de bank zitten. Een stuk relaxter.

Ik vind het altijd leuk om de verhalen van de mannen te horen. Hoe ze wisten wat hun fetisj was en wat ze er tot nu toe mee hebben gedaan. Er zit vaak een rode draad in de verhalen, maar elk verhaal is natuurlijk ook uniek. De tijd vliegt en het is hoog tijd om te gaan eten. Na het eten moet iedereen eerst een beetje uitbuiken. Aangezien we in twee shifts zijn gaan eten, heeft het eten van de mensen van de eerste shift alweer iets kunnen zakken. 

We doen nog een rondje trampling op het bed. Er liggen een paar liggers bovenop het bed. Ideaal om jezelf aan vast te houden tijdens het trampelen. Het is best warm in de ruimte, dus na een tijdje is het wel welletjes geweest. Ik stap van het bed af en geef andere vrouwen de gelegenheid om de mannen te trampelen. Josefine zit bovenop een man en nodigt me uit om naast haar op de man te komen zitten. Hij vindt het heerlijk. 

Thaise massage

Het kost hem in het begin even moeite om zijn balans in zijn ademhaling te vinden, maar dan is het een piece of cake. Er zit zo toch een behoorlijk gewicht op zijn bovenlichaam. Hij vertelt dat hij 's avonds ook weleens zo op de bank ligt, terwijl zijn vrouw bovenop hem zit en tv kijkt. De man die eerder mijn voeten heeft gemasseerd, nodigt me uit om op zijn borstkast te komen zitten. Hij gaat bovenop de kast liggen en ik probeer bovenop hem te klimmen. Dat valt nog niet mee.

Het is best lastig om goed je evenwicht te bewaren. Aangezien hij niet zo gek lang geleden een hartoperatie heeft gehad, is zijn borstkast niet meer wat het voorheen was. Ik ga van hem af. Op het bed zie ik Lady Gina een man trampelen. Hij ligt, in tegenstelling tot veel andere mannen, op zijn buik in plaats van op zijn rug. Na afloop vraag ik hem waarom hij op zijn buik lag in plaats van op zijn rug. Hij legt me uit dat hij een Thaise massage kreeg van Lady Gina. 

Ik vraag haar of ze dat ook bij mij wil doen. Ik heb altijd last van mijn rug en houd erg van massages, al betwijfel ik of dit mijn type massage is. Ik wil altijd alles ook zelf proberen, dus dit wil ik ook zelf ervaren. Lady Gina stapt op mijn rug. Op sommige plekken is het makkelijker vol te houden dan op andere. Op sommige plekken voel je het gewicht heel zwaar op je lichaam drukken. Dan is het heel prettig als ze op een plek gaat staan waar het minder zwaar is.

Ik voel alles in mijn rug losgemaakt worden. Dat is heel prettig, maar ik vind het gewicht op mijn rug toch te pittig. Ik vraag Lady Gina om van mijn rug af te stappen. Weer een ervaring rijker en een beetje rugpijn armer ga ik een drankje drinken aan de bar. Ik heb de man die eerder mijn voeten heeft gemasseerd beloofd dat ik hem zou trampelen. Hij gaat liggen onder de tramplebrug en ik doen mijn hakken uit. 

Gezichtstrampling

Ik ga op zijn onderbenen staan en beweeg rustig op zijn lichaam heen en weer. Hij vraagt me om op zijn hoofd te gaan staan. Ik vind dat toch wel een dingetje. Ik weeg nou eenmaal geen vijftig kilo en een hoofd is kwetsbaar. Hij blijft het vragen en ik besluit het te proberen. Ik ga naast zijn hoofd staan en vervolgens voorzichtig met twee voeten op zijn hoofd. Hij vraagt of ik overdwars op zijn hoofd wil gaan staan. Dat is voor hem makkelijker met ademhalen. 

Ik stap van hem af en ga overdwars op zijn gezicht staan. Met een voet op zijn voorhoofd en de andere op de onderkant van zijn gezicht sta ik op zijn hoofd. Ik hoor de man op de bank zeggen dat als je op de onderkaak van iemand staat deze makkelijk kan breken. Handig om te weten. Ik stap van zijn gezicht af. De vrouw die haar man aan de andere brug trampelt, zegt dat het makkelijker is om op iemands hoofd te staan als je andersom op iemands hoofd gaat staan.

Dus met je gezicht naar zijn voeten. Dat probeer ik en dat blijkt inderdaad zo te zijn. Het is zo veel makkelijker om mijn evenwicht te bewaren en zo breek ik in ieder geval zijn onderkaak niet. De man onder me vindt het heerlijk. Ik zie hoe het hem ontspant en rust brengt. Later vertelt hij me dat dit een manier voor hem is om zijn hoofd leeg te kunnen maken en te kunnen ontspannen. Ik ga toch liever een dagje naar de sauna of naar de masseur om te kunnen ontspannen. 

Hij vraagt me of ik op zijn handen wil komen staan met mijn voeten. Ik ga op zijn handen staan en weet dat hij daarbij als bonus goed uitzicht heeft als hij omhoog kijkt. Als ik heen en weer beweeg en om me heen kijk, zie ik zijn ogen stiekem onder mijn rok glijden. Ik zie dat en besluit hem aan te blijven kijken. Hij blijft me aankijken en durft niet meer onder mijn rok te kijken. Leuk om daarmee te kunnen spelen en de controle daarover te hebben. 

Ik zie hem ontspannen, terwijl ik op zijn handen sta. Later legt hij me uit dat de energie mijn lichaam via mijn voeten verlaat en zijn handen ingaat. Het is voor hem heel rustgevend en ontspannend. Ik zie hem genieten. Ik blijf het mooi vinden dat je dit aan anderen kunt geven. Dit zijn dingen die je in het dagelijkse leven immers niet aan iedereen kunt vragen. Zeker niet mensen die hier niks mee hebben of hier niet mee bekend zijn. Het is mooi dat dit soort feestjes bestaan.  

 

 

Lees hieronder hoe Onderdaantje zijn eerste Trample Time heeft beleefd 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.