5-jarig bestaan

Gepubliceerd op 18 juni 2024 om 21:32

Vandaag ontving ik een e-mail dat de website vijf jaar bestaat. Vijf jaar alweer. Wat is de tijd voorbij gevlogen! De afgelopen vijf jaar heb ik heel veel leuke mensen (en minnaars) mogen leren kennen en heb ik ontzettend veel leuke, grappige, bijzondere en fijne momenten samen met hen mogen beleven. Nog altijd ben ik heel erg dankbaar dat ik kan en mag doen.

Uiteraard wil ik jullie hartelijk danken dat jullie in grote getale de verhalen en blogs hebben gelezen. Ik hoop dat ik dat nog heel lang mag blijven doen. De meeste van mijn lezers ken ik natuurlijk niet. Net zoals de meesten van jullie niet weten wie de vrouw is die achter de verhalen en blogs schuil gaat. Voor mij is het belangrijk dat ik dit anoniem kan blijven doen. De mensen die mij regelmatig tegenkomen op feestjes weten wie ik ben.

Elke keer weer heb ik samen met hen mooie avonturen mogen beleven. En dat doe ik nog altijd met veel plezier. Zo heb ik ontelbaar veel BDSM-feestjes en verschillende gangbangs bij mogen wonen, ben ik een aantal keer in Village Naturiste in Cap d'Agde geweest en heb ik mijn grenzen mogen verleggen. Een aantal van de mensen die ik heb ontmoet, hebben inmiddels een speciaal plekje in mijn hart veroverd. (Jullie weten wie ik bedoel.)

Regelmatig vragen mensen mij of ik niet inmiddels alles een keer heb gezien, maar dat is nog lang niet zo. Op elk feestje en tijdens elke ontmoeting leer ik nog steeds nieuwe dingen. Ik ben ervan overtuigd dat je nooit uitgeleerd bent. Nogmaals ontzettend bedankt voor het bezoeken van mijn website. Dat er nog maar veel leuke verhalen en blogs mogen volgen. Op naar de volgende vijf jaar! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Pip
24 dagen geleden

Gefeliciteerd ! Op naar de volgende 5 jaren.

XXX Pip

turkse heer
16 dagen geleden

👍😍🎉🎂🎊 waar is het taart🤣

John
12 dagen geleden

Mooi jubileum 5 jaar Gefeliciteerd!
Elke keer als ik je site bezoek, de blog lees dan ben ik steeds verrast van alle spannende dingen die je mee maakt! Super om stiekem daarvan mee te genieten. Chapeau.
Ik hoop dat je nog lang door mag gaan!
Namasté John