Tantramassage

Gepubliceerd op 29 juni 2024 om 10:28

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij! Alweer bijna een jaar geleden waren we hier voor het laatst. De plaats van Sodom en Gomorra. Oftewel de Village Naturiste in Cap d’Agde. De plaats waar alles kan en mag en niets moet. Waar je super makkelijk seks kunt hebben zonder ook maar een woord te hebben gewisseld. Heerlijk om weer terug te zijn. Nu ben ik zelf niet perse iemand die op een middag meerdere mannen ‘afwerkt’, maar ik vind vooral de sfeer echt top.

Het is lastig uit te leggen aan iemand die er nog nooit is geweest. Iedereen laat de ander in zijn of haar waarde en alles is goed. Je ziet er mensen vanuit de hele wereld en in verschillende soorten, maten en leeftijden. Dit keer zijn we een weekje vroeger dan anders. Geen idee hoe druk het is en wat we kunnen verwachten. Dat het gezellig zal worden, staat vast. De rest gaan we meemaken. Na anderhalve dag te hebben gereden, rijden we Cap d’Agde binnen.

Rond het middaguur zijn we bij ons appartement aan de haven. Een toplocatie. Alleen het parkeren is iets lastiger. Waar we voorheen samen met anderen gingen, ben ik dit jaar alleen met Wouter op vakantie. Aangezien we zolang in de auto hebben gezeten, voel ik overal pijntjes in mijn lichaam. Ik zeg tegen Wouter dat het me heerlijk lijkt om gemasseerd te worden.

Thérence

Na even op Google te hebben gezocht komen we verschillende mannen en vrouwen tegen die in de buurt hun diensten aanbieden. Ik zie er een met goede recensies. Als ik na het eten nogmaals Google open om een masseur te zoeken, valt mijn oog op een leuke jongeman (Thérence). Hij biedt zijn massagekunsten aan in de Village. Ik lees de reviews en die zijn ook allemaal heel positief. Ik besluit om hem een WhatsApp berichtje te sturen. Al snel krijg ik een reactie terug.

De volgende dag om 11.00 uur kan ik al terecht. Ik heb er nu al zin in. De volgende dag sta ik op tijd op, eet en douche en vertrek richting de Village. Ik ben ruim op tijd. Als ik de auto uitstap, zie ik Thérence voorbij lopen. Ik herken hem meteen van de foto. In het echt is hij zo mogelijk nog knapper dan op de foto. Wat een ontzettend lekkere man! Het is zeker geen straf om door hem onder handen genomen te worden. Wat mij betreft kan de massage nu al niet meer stuk.

Hij is gespierd, superknap zongebruind alleen iets kleiner dan ik. Ik spreek hem aan en zeg dat ik om 11.00 uur een afspraak met hem. Samen met hem loop ik naar binnen. We gaan een luxe appartementencomplex binnen, lopen de trap op en door de ontbijtzaal. In de ontbijtzaal staat een bank. Hij vraagt me om hier even te wachten, zodat hij de ruimte in kan richten.

Massagetafel

Het is nog steeds ruim voor de afgesproken tijd, dus ik wacht rustig tot hij zover is en me komt halen voor de massage. Bij Thérence kun je verschillende soorten massages boeken. Een traditionele massage en wat minder traditionele massages. Ik besluit voor de laatste categorie te gaan en ga voor de tantramassage. Die heb ik eerder gehad, maar dat was niet helemaal wat ik ervan verwachtte. Hopelijk voldoet deze massage wel aan mijn verwachtingen.

We zijn nu eenmaal in de Village en dat lijkt me een goede aftrap voor de vakantie. Om er zeker van te zijn dat de massage geheel aan mijn verwachtingen voldoet, vraagt hij vooraf op de app wat ik graag zou willen. Hij stuurt me een hele lijst met dingen waar ik uit kan kiezen. Op de manier kan ik mijn grenzen aangeven en weet hij tot hoe ver hij kan en mag gaan. Ik geef aan dat ik graag de full experience wil en geen grenzen heb. En een orgasme zou een mooie plus zijn.

Als hij de kamer heeft ingericht komt hij me halen. Het is een kamer die je denk ik normaal gesproken kunt huren. Tegen de muur naast de massagetafel staat een Andreaskruis. Links van de massagetafel staat een groot bed. Hij legt uit dat hij eerst mijn rug gaat masseren op de massagetafel en dat hij daarna de voorkant gaat masseren op het bed. Ik vind het allemaal prima. Ik kleed mezelf uit en ga op de massagetafel liggen. Ook hij kleedt zichzelf uit en is naakt.

Hij heeft niet achteraan gestaan zo te zien bij het uitdelen. Nog steeds geen idee wat ik kan verwachten, maar ik laat het allemaal maar over me heen komen. Hij begint met het aanbrengen van de olie. Die voelt lekker warm aan op mijn lichaam. Vakkundig masseert hij mijn rug. Afwisselend met stevige druk en dan weer een lichte streling. Heerlijk die combinatie. Hij neemt uitgebreid de tijd. Wanneer mijn benen aan de beurt zijn, masseert hij die ook lekker stevig.

Een onverwacht orgasme

Af en toe voel ik een zachte streling aan de binnenzijde van mijn benen. Ondanks dat hij superknap is, ben ik niet perse opgewonden. Ik vraag mezelf af of het gaat lukken om klaar te komen, maar ook zonder orgasme is de massage heerlijk. Heel subtiel streelt hij met een hand mijn clit, terwijl hij met de andere hand mijn lichaam streelt. Het voelt heel erg lekker aan, maar ik ben nog steeds niet overtuigd dat het gaat lukken om klaar te komen.

Het moet vast gekomen aangezien hij een pro is en dagelijks vrouwen onder handen neemt. Ik besluit het los te laten en lekker te genieten van de massage. Ik voel hoe hij mijn grote teen in zijn mond neemt en erop sabbelt. Dan is mijn andere been aan de beurt. Ook hier volgen de lange strelingen van mijn lichaam zich op door een hand die zachtjes mijn clit streelt. Ik weet niet hoe hij het doet, maar het voelt super lekker aan.

Hij blaast op de bovenkant van mijn rug, likt eraan, terwijl zijn hand zachtjes mijn clit streelt. Dan gaat het opeens heel snel. Ik voel hoe mijn orgasme zich aandient. Een heerlijk gevoel verspreidt zich over mijn lichaam. Thérence blijft zachtjes mijn clit strelen. Heerlijk! Dan is het tijd om op te staan en ons naar het bed te verplaatsen. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat hij me goed op zou warmen en me pas klaar zou laten komen aan het einde van de massage.

Dat zou een mooie afsluiter zijn geweest. Nu ik al klaargekomen ben, vraag ik me af wat er nog gaat komen. Ik laat het allemaal maar gebeuren. Hij heeft super zachte, maar hele krachtige handen. Een perfecte combinatie. Met de wetenschap dat hij ook nog eens een heerlijk lichaam heeft en een leuk koppie geniet ik extra van elke aanraking. Hij gaat naast me zitten en smeert de voorkant van mijn lichaam in met olie. Ik ben benieuwd naar deel twee van de massage.

Magic hands

Wordt het een body2body massage of blijft hij braaf naast me zitten? Dat laatste kan ik me eigenlijk niet voorstellen. Dan had ik net zo goed op de massagetafel kunnen blijven liggen. De wetenschap dat je niet weet wat er komen gaat, maakt het voor mij extra leuk. Als er iets gebeurt wat ik niet wil, kan ik dat heel goed aangeven. Tot nu toe heb ik alleen maar genoten en ik verwacht dat dat ook zo zal blijven. 

Ik voel hoe mijn tepel wordt gemasseerd. Ik ga er vanuit dat het zijn hand is, maar als ik goed voel, merk ik dat het niet zijn hand, maar zijn mond is die mijn tepel zoent. Het voelt heerlijk. Als hij even naast me heeft gezeten op het bed, verplaatst hij zich. Hij gaat bij mijn voeten zitten. Hij masseert mijn voeten en mijn benen. Langzaam gaat verkent hij met zijn handen mijn hele lichaam. Weer vinden zijn handen mijn vulva. Heerlijk hoe hij mijn lichaam streelt.

Ik houd mijn ogen gesloten en geniet volop. Hij kromt mijn knieën en zet mijn voeten op het bed. Hij komt op zijn knieën voor me tussen mijn benen zitten. Mijn handen liggen tegen zijn knieën aan. Ik voel hoe zijn vingers bij me naar binnen gaan. Geen idee wat hij precies doet, maar het voelt heerlijk aan. Ik pak met mijn handen zijn knieën vast. Geen idee of dat de bedoeling is, maar als het niet oké is dan hoor ik dat vast wel.

Hij zegt niks, dus ik ga er vanuit dat het geen probleem is dat ik hem aanraak. Hij komt op me liggen en ik voel hij zijn pik over mijn onderbuik heen en weer gaat. Ik voel dat het hem ook niet onberoerd laat. Met zijn gezicht raakt hij voorzichtig mijn gezicht aan. Ik voel de warmte van zijn hoofd tegen het mijne. Met zijn lippen raakt hij mijn gezicht. Zijn lippen komen steeds dichterbij de mijne. Hij weet wel hoe hij een vrouw moet teasen.

Kiss me here, touch me there

Dan geheel onverwacht drukt hij zijn lippen op de mijne. Aftastend. Ik kus hem terug. Hij heeft heerlijk zachte lippen. Na een aantal voorzichtige kusjes is daar dan eindelijk een zoen. Onze tongen draaien stevig rondjes om elkaar. Hij is niet alleen ontzettend knap, maar hij kan ook heel lekker zoenen. Hij gaat naast me zitten en brengt zijn mond naar mijn clit. Die zag ik niet aankomen.

Ik had verwacht dat hij me met zijn handen naar een hoogtepunt zou brengen, niet met zijn mond. Hij kan ook heerlijk beffen. Mijn clit is nog gevoelig van het vorige orgasme. Hij drukt net iets te hard met zijn lippen op mijn clit. Ik vraag hem het iets zachter te doen. Zijn heerlijke zongebruinde en gespierde lichaam is binnen handbereik. Ik waag mijn kans en streel met mijn handen zijn lichaam. Hij laat me begaan. Op zijn gespierde borstkast voel ik kleine stoppeltjes.

Mijn hand glijdt verder over zijn lichaam naar beneden en vindt zijn pik. Zo te voelen is hij net zo opgewonden als ik. Terwijl hij me beft, masseer ik zijn pik. Ik hoor zacht gekreun. Ik vraag mezelf af of dit allemaal wel bij de massage hoort, maar het voelt zo goed, dus ik besluit door te gaan. Hij zal het ook wel aangeven als ik iets doe wat niet mag. Zijn pik zit gevaarlijk dicht bij mijn mond. Toeval? Geen idee. Omdat hij me zo lekker beft, besluit ik hem mijn pijpkunsten te laten ervaren.

Die kan hij zo te horen zeker wel waarderen. Als ik een paar keer met mijn mond over zijn pik ben gegleden, brengt hij zijn hand naar zijn pik. Hij komt bijna klaar, maar wil nog niet klaarkomen. Hij wil zich eerst op mij focussen. Ondertussen voel ik zijn vingers mijn G-spot masseren. Zijn vingers raken precies de juiste plek. Het duurt niet heel lang of ik kom klaar. Ik voel hoe het vocht langs mijn benen loopt. Dan is het zijn beurt om te genieten. Hij brengt zijn hand naar zijn pik.

Seksuele energie

Ik masseer ondertussen zijn ballen. Hij zit nog steeds op zijn knieën naast me op het bed. Het duurt niet lang voordat hij ook een orgasme bereikt. Ik voel hoe zijn warme zaad op mijn borsten landt. Hij staat op om een handdoek te pakken en veegt zijn zaad weg. Hij masseert mijn hoofd en gaat dan douchen. Ik blijf op het bed liggen en geniet na van de heerlijke massage en dito orgasmes. Dan hoor ik hem weer de kamer binnenkomen.

Hij komt naast me op het bed liggen en we knuffelen en kussen nog wat na. Ik ga douchen en kleed mezelf weer aan. Hij vertelt me dat ik blijkbaar heel veel seksuele energie heb. Good to know, maar dat wist ik eigenlijk al wel. En dat hij van voeten houdt. Ook dat verbaasd me niet aangezien hij veel aandacht voor mijn voeten had en op mijn teen sabbelde. Hij geeft aan dat hij dit niet bij iedereen doet, maar hij een hele goede connectie voelde.

Bij het betalen blijkt dat ik een speciaal vriendenprijsje krijg, lucky me. Hij loopt met me mee naar buiten. Bij de uitgang wil ik hem een knuffel geven om hem te bedanken voor de heerlijke massage. Hij heeft echter een ander plan. Hij brengt zijn gezicht naar het mijne en geeft me nog een heerlijk laatste tongzoen. Ik zeg tegen hem dat hij dat beter niet kan doen aangezien zoenen me erg kan opwinden..

Wat een goed begin van de dag! Ik denk dat ik Thérence komende week wellicht nog een bezoekje ga brengen. Hij heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.