Fun from down under

Gepubliceerd op 30 juni 2024 om 09:25

Om de Village Naturiste binnen te mogen, moet je bij de ingang een (dag)kaart kopen. Vergeet hiervoor niet je legitimatiebewijs mee te nemen. Anders kom je het terrein niet op. Je kunt kiezen om lopend het terrein op te gaan of met de auto. Zie hieronder de tarieven voor het seizoen 2024.

Aangezien we geen accommodatie hebben op het terrein hebben, hebben we een weekticket inclusief toegang tor het terrein voor de auto gekocht. Ondanks dat de vakanties nog niet begonnen zijn, is het toch al aardig druk. Vlakbij het strand is geen parkeerplaats meer te krijgen, dus parkeren we onze auto op de grote bezoekersparkeerplaats bij de ingang. Vanaf daar is het zo’n vijf tot tien minuten lopen naar het strand.

El Glamour, de club waar we vandaag heengaan voor de schuimparty, ligt aan het strand. Omdat we vanaf het appartement in onze ‘gewone’ kleding zijn vertrokken, kleden we onszelf om op de parkeerplaats. Dan zijn we klaar om richting de club te gaan. Bij de club aangekomen, staat er een hele rij mensen die graag naar binnen willen om een leuke tijd te hebben. We hebben voor vandaag een matras gereserveerd, zodat we in ieder geval lekker kunnen relaxen.

Bij deze club geldt, zoals bij veel andere clubs, dat alleengaande mannen niet worden toegelaten, net als gay mannen. Hier mogen alleen hetero koppels en single vrouwen naar binnen. Als koppel betaal je vijfentwintig euro en als single vrouw heb je gratis toegang. Als je een matras wil, betaal je vijftig euro per koppel. Mocht je het echt bont willen maken dan kun je ook kiezen voor een VIP matras voor 240 euro. Hier zit dan wel een fles champagne bij in.

De VIP matrassen bevinden zich rondom het zwembad. De andere matrassen aan de zijkant van de club. In het midden staat een danspaal met daaromheen een aantal tafels en barkrukken. Bij de garderobe kun je je spullen afgeven voor twee euro. De meeste bezoekers zijn naakt. Echter zie je links en rechts nog wel vrouwen die hun bikinibroekje aanhouden of mannen die met hun geslachtsdelen bedekt rondlopen. Zij zijn echter wel sterk in de minderheid.

Le Glamour

De meeste mensen kiezen ervoor om lekker naakt rond te lopen. Het is nu eenmaal ook een nudistenoord en dat maakt het aanraken van verschillende lichamen en het uitvoeren van seksuele handelingen ook een stuk eenvoudiger. Vandaag is het behoorlijk druk in de club ondanks dat er in een andere club ook een feestje is. Zoals altijd zijn er mensen uit alle delen van de wereld. Het blijft toch een bijzondere plek die nergens anders ter wereld te vinden is.

Er zijn vandaag ook opvallend veel Nederlanders. Meteen al bij binnenkomst hebben we leuk contact met een Nederlands stel op het matras naast ons. Een jong meisje komt naar ons toegelopen en geeft aan dat zij drinken voor ons gaat halen vandaag. Blijkbaar is de policy veranderd en kun je als je een matras besteld alleen nog alcoholische dranken bestellen. Heel bijzonder. samen met de buren bestellen we een fles rosé en wat flesjes water. Blijkbaar mag dat dan weer wel.

De club stroomt langzaamaan vol. Het is gezellig druk. Het valt op dat de gemiddelde leeftijd dit jaar een stuk lager is dan vorig jaar. Waar je vorig jaar voornamelijk mensen zag die de pensioengerechtigde leeftijd al hadden bereikt, zie je nu voornamelijk mensen van rond de veertig/vijftig. Uiteraard met uitschieters naar boven en naar beneden. Sommige stellen zijn nog wel erg jong voor de ‘poel des verderfs’.

Schuimparty

Samen met de ‘buurman’ ga ik naar het schuim. Het schuim stroomt dit jaar rijkelijk. Waar normaal gesproken alleen in het midden van de ruimte de mensen volledig in het schuim staan, is dat dit jaar het geval voor de gehele ruimte. Steeds als het schuimkanon aan gaat, ben ik alert dat ik niet met mijn hoofd onder het schuim kom. Nu ben ik met mijn 1.82m behoorlijk groot, maar blijkbaar niet groot genoeg om aan het schuim te ontkomen.

Met mijn hand zorg ik ervoor dat mijn hoofd boven het schuim blijft. In de club wordt alleen techno muziek gedraaid, net als bijna in alle andere clubs op het terrein. Ik vind het heerlijk om al dansend alles wat er om me heen gebeurt te aanschouwen. Het blijft bizar om te zien hoe makkelijk mensen hier elkaar aanraken en seksuele handelingen verrichten zonder eerst te kletsen of elkaars naam te vragen.

Het is af en toe net een dierentuin. De club brengt het dierlijke instinct in de mens naar boven. Het valt op dat niet perse de meest aantrekkelijke mensen veelvuldig seks hebben. Het lijkt wel alsof de mate van geilheid hier het aantal partners waarmee je seksuele handelingen verricht, bepaalt. Naast me zie ik een vrouw op haar knieën in het schuim zitten en afwisselend twee pikken afzuigen alsof haar leven er vanaf hangt.

Wanneer het schuim te hoog komt, moet ze even stoppen. Om even later weer vrolijk verder te gaan, met het schuim nog op de pikken van de mannen. Tegenover me zie ik een groepje mannen en vrouwen elkaar overal aanraken. Zoals een Nederlands vrouw tegen me zei, terwijl ze mijn lichaam insmeert met schuim, ‘Dit schijnt zo te horen.’ Ik vind het allemaal prima. Ik vind het niet erg als een verdwaalde vrouwenhand mijn lichaam streelt.

Dit kan ik echter niet van de meeste aanwezige mannen waarderen, hoewel ze dit toch met grote regelmaat van de klok proberen. Vriendelijk haal ik hun handen van mijn lichaam. Ik kies graag zelf de mannen uit die me aan mogen raken. Zoals bijvoorbeeld de buurman. Samen dansen we op het ritme van de muziek waarbij ik met mijn billen tegen zijn buik aan draai. Ik voel hoe zijn handen over mijn lichaam glijden, terwijl hij mijn lichaam daarbij insmeert met het schuim.

Hij raakt daarbij mijn borsten aan, maar mijdt daarbij vakkundig het aanraken van mijn vulva. Zoals altijd is rond de klok van drie uur, half vier de ‘openingsact’. Alle aanwezige barmannen en -vrouwen verzamelen zich op de rand van het zwembad. Iedereen gaat in het zwembad staan en als de muziek het startsein geeft, laden de barmannen en -vrouwen hun champagnegeweren en richten die op de aanwezigen.

Openingsact

Ondanks dat dit al jaren een traditie is, blijft het leuk om te zien hoe enthousiast de mensen in het zwembad hierop reageren. Als ook de merchandise is uitgedeeld, verlaat bijna iedereen weer het spermabadje om verder te gaan waar hij of zij mee bezig was. We drinken even snel een drankje en gaan weer terug naar het schuim om daar verder te dansen, te teasen en naar de paringsdans voor ons te kijken.

Als de buurman terug naar zijn vrouw gaat om wat te drinken, besluit ik nog even in het schuim te blijven. Ik zie Wouter kletsen met een Nederlands vrouw en besluit vanaf de zijkant te te kijken naar het schouwspel voor me. Je kunt hier echt je ogen uitkijken. Niet normaal hoeveel actie hier te zien en te beleven is. Als je ervoor openstaat, is het kinderlijk eenvoudig om je in het seksuele geweld te storten en jezelf te laten betasten en bevredigen zonder ook maar een woord met de ander(en) te wisselen.

Ik ben een aantal keer in een club in Nederland geweest, maar dat gaat er toch echt heel anders aan toe. Het lijkt wel of het meer een spel is van zien en gezien worden. Ook valt het me op dat de mensen daar voornamelijk seks hebben met hun eigen partner en slechts af en toe iemand in hun spel betrekken of van partner ruilen. Hier lijkt het laatste eerder regel dan uitzondering.

Down under

Inmiddels zie ik dat Wouter zich heeft verplaatst naar een stel in het midden van het schuim. De man van het stel, Andrew, wenkt me en zegt dat ik bij hen moet komen staan. Ik wil eigenlijk naar mijn handdoek gaan, maar ik besluit om toch even naar hen toe te gaan en hen gedag te zeggen. Het stel blijkt uit Australië te komen en jaarlijks de Village te bezoeken tijdens hun roadtrip door Europa. We kletsen gezellig wat en dan gebeurt wat eigenlijk altijd gebeurt.

Wouter heeft het gezellig met Claire de partner van Andrew. Ik voel de spanning in de lucht hangen en weet wat er komen gaat. Zijn handen raken mijn lichaam aan en hij kijkt me in mijn ogen aan. Als hij merkt dat ik het prima vindt, brengt hij zijn mond naar de mijne en zoent me. Hij kan heerlijk zoenen. Dat is altijd een plus. Zoenen en een beetje friemelen vind ik eigenlijk al helemaal prima. Ik voel zijn handen over mijn lichaam gaan. Zo te voelen heeft hij dit vaker gedaan.

Hij weet precies wat ik lekker vind. Met zijn lange vingers dringt hij voorzichtig mijn vagina binnen en weet precies de juiste plek te stimuleren. Hmm, wat is dit lekker! Ik kreun zachtjes in zijn oor. Ondertussen pak ik zijn harde pik in mijn handen en kneed die. Hij vraagt of hij mij mag neuken. Aangezien het een leuke man uit Australië is en die nog niet op mijn lijstje staat, besluit ik hem te laten begaan. Ik zeg tegen hem dat ik het wel alleen met condoom wil doen.

Dat is hij volledig met me eens. We gaan naar de zijkant van de ruimte. Ik zet mijn handen tegen de muur en voel hoe hij zijn pik achterlangs bij me naar binnen schuift. Hij is behoorlijk groot geschapen, dus ik duw mijn bekken naar voren, zodat hij niet steeds tegen mijn baarmoeder stoot. Omdat mijn handen glad zijn van het schuim glijden ze steeds naar beneden en is het lastig om me zelf schrap te zetten tegen de muur. Ik draai mezelf om en kijk hem in zijn ogen aan.

VIP

Hij heeft hele mooie blauwe ogen. Ik stel voor om te proberen om staand seks te hebben, mijn favoriete standje. Aangezien hij iets langer is dan ik weet ik niet of dat gaat lukken. Hij tilt mijn been op en houdt die in de lucht. Terwijl mijn been op zijn arm rust, breng ik zijn pik bij me naar binnen. Zijn pik raakt precies mijn G-spot. Heerlijk! Terwijl we zoenen, stoot hij bij me naar binnen. Na een tijdje zo te hebben gestaan, vraagt hij of ik mee wil gaan naar hun matras. Ik ga met hem mee.

Onderweg lopen we langs Wouter en Claire. Wouter neemt Claire staand op zijn hondjes van achteren. Ik stop en zeg tegen Andrew dat ik Wouter even op zijn billen ga slaan. Terwijl ik Wouter spank, stimuleert hij de clit van zijn vrouw met zijn hand. Hij geeft aan dat zij dit heerlijk vindt als ze tegelijkertijd gepenetreerd wordt. We lopen verder. Blijkbaar liggen ze op het VIP-dek. Ik ga liggen en Andrew komt naast me liggen. We zoenen en strelen wat.

Hij is een echte gentleman en stelt het genot van de vrouw voorop. Dat zie je hier niet vaak. Meestal gaan de mannen recht op hun doel af en zijn alleen bezig met het geven en krijgen van een orgasme. Andrew verdwijnt met zijn mond tussen mijn benen. Mijn clit is nog wat gevoelig van het gefriemel van zojuist, maar het is heerlijk. Als hij vervolgens zijn vingers weer bij me naar binnen brengt en mijn G-spot stimuleert, kom ik spuitend klaar. Hij likt zijn vingers af en komt naast me liggen.

We zoenen nog wat en dan is het zijn tijd om te genieten. Ik streel zijn pik en neem hem in mijn mond. Hij vindt het heerlijk, maar wil nog niet klaarkomen. Hij pakt een condoom en doet die om. Ondertussen zijn Claire en Wouter bij ons op het matras komen liggen. Wouter verwent Claire oraal. Niet zonder succes zo te zien en te horen. Af en toe voel ik de hand van Claire mijn lichaam strelen. Andrew komt tussen mijn benen liggen en duwt mijn benen in mijn nek.

Het is maar goed dat ik redelijk lenig ben. Hij brengt zijn pik bij me naar binnen. Weer voel ik hem mijn G-spot raken. Die is nog lekker gevoelig van mijn laatste orgasme. Terwijl Andrew in me stoot, stimuleert Claire mijn clit. Dit voelt erg lekker. Uit mijn ooghoek zie ik een aantal mensen kijken. Dat is voor mij een extra turn on. Vroeger moest ik daar niet aan denken, maar tegenwoordig vind ik het heerlijk als mensen toekijken. Dan maak ik er een extra showtje van.

Ik voel hoe Andrew heerlijk in me klaarkomt. Hij moet er even van bijkomen en komt in mijn armen liggen. We zoenen en strelen elkaar. Naast ons zie ik Wouter en Claire seks hebben. Aan de blik van Wouter te zien, komt hij bijna klaar. Met zijn laatste orgasme komt deze middag tot zijn eind. Het is zeven uur en de meeste gasten zijn al weg. Met een laatste kus en knuffel nemen we afscheid. Wat een mooie eerste dag van de vakantie! Het belooft een mooie week te worden.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Pip
13 dagen geleden

Wat een leuk verhaal; geniet er van !