Histoires d'O

Gepubliceerd op 8 juli 2024 om 18:39

Helaas is het vandaag niet zo mooi weer. Het is bewolkt en later vandaag geeft de app ook regen en kans op onweer aan. Ondanks dat besluiten we toch naar de Village te gaan. Het is inmiddels gestopt met motregenen, maar veel mensen lopen in hun kleding of zelfs met hun jas aan. Dat belooft niet veel goeds. We parkeren onze auto en lopen naar Le Glamour. Het plan is om vandaag wederom een bezoek te brengen aan de schuimparty. Die vinden we toch het allerleukst.

Als we bij de club aankomen, zien we dat er nog vijf andere stellen staan te wachten. We besluiten nog even te blijven staan om te kijken of er nog meer stellen komen. Dat is helaas niet het geval. Het Nederlandse stel op het matras naast ons vertelden ons gisteren dat ze overdag ook regelmatig een bezoek brengen aan de sauna op het terrein. Gezien het weer lijkt het me goed om daar eens een kijkje te gaan nemen. We zijn er nog niet eerder geweest en laten onszelf verrassen.

Buiten bij de sauna staat een hele rij. Er zijn twee ingangen, maar er staat niet duidelijk aangegeven welke ingang waar precies voor is. Wellicht dat het meestal een stuk minder druk is en dit bij de ingang zal blijken. Het duurt even voordat we binnen zijn. Het stel vertelde ons gisteren dat er twee delen zijn: een deel voor stellen en een deel voor alleengaande mannen. De stellen kunnen wel naar het mannen gedeelte, maar andersom gaat dat niet.

Dat is eigenlijk wel een heel goed concept. Zo kun je het opzoeken als je daar zelf zin in hebt en anders heb je geen ‘last’ van de alleengaande mannen. Als we entree hebben betaald, vijfenveertig euro voor een koppel inclusief soda’s, krijgen we een bandje zoals je dat ook in Nederland in de sauna krijgt. Dit bandje kun je gebruiken om je kluisje en de deur naar het saunagedeelte voor stellen te openen.

Verboden te seksen

Ook kun je dit gebruiken als je alcoholische dranken wil bestellen die je later aan de kassa afrekent. Blijkbaar zijn we nu in het gedeelte van de alleengaande mannen. Mijn ogen moeten heel erg wennen aan het duister. We lopen de sauna door om te kijken wat er allemaal is en gaan dan een drankje drinken aan de bar om even rustig te kunnen zitten en onze ogen te laten wennen aan het duister. 

Het is behoorlijk druk in de sauna. We lopen naar het gedeelte voor de stellen. Ook hier geldt dat er een goede afspiegeling is van de samenleving. Er zijn oude en jonge mensen in alle soorten en maten. Voor elk wat wils. Als ons drankje op is, vervolgen we onze ontdekkingstocht. We besluiten een kijkje te gaan nemen in de jacuzzi. De jacuzzi zit behoorlijk vol, maar we weten nog een plekje te bemachtigen.

Boven het zwembad hangt een bordje, verboden te seksen in de jacuzzi, dat zo te zien keihard wordt genegeerd. Straks maar even goed afspoelen onder de douche dan maar. In de jacuzzi zit iedereen elkaar een beetje aan te kijken. Af en toe wordt er een speelse blik over en weer uitgewisseld om af te tasten of de andere partij openstaat voor wat meer dan alleen het uitwisselen van een speelse blik. Ik zie de vrouw van het stel naast me regelmatig mijn kant op kijken.

Heel af en toe voel ik haar hand over mijn been glijden. De vrouw ziet er goed uit, maar de man is niet echt mijn type, dus ik laat het maar aan me voorbijgaan. Wouter vindt de vrouw ook leuk, dus hij probeert het bij haar, met wisselend succes. Ik voel nu de hand van de man over mijn bovenbeen glijden. Ik laat hem begaan, maar doe zelf niet actief mee. Korte tijd later besluit het koppel om de jacuzzi te verlaten. Ook wij besluiten het bubbelbad uit te gaan en een drankje te doen aan bar.

Leuke toyboy

Dit keer in het gedeelte van de alleengaande mannen. Als we het drankje op hebben, gaan we weer naar het bubbelbad. Echter dit keer aan de alleengaande mannen zijde. Ik verwacht dat er voornamelijk alleengaande mannen in het bubbelbad zullen zitten, maar er zitten net zoveel stellen als alleengaande mannen in het bad. Ik scan de mannen op zoek naar een leuke toyboy. Alleen de jongen naast me voldoet aan mijn wensen. Hij is in gesprek met het Nederlandse stel naast me.

Dan staat hij plots op om een drankje te gaan doen. We schuiven een stukje op en raken in gesprek met twee Nederlandse stellen. Het stel naast ons en een stel dat we eerder in het andere bubbelbad hebben ontmoet. De vrouw naast me blijkt net als ik een voorkeur te hebben voor jongere mannen. Ik zeg tegen haar dat we straks maar samen op zoek moeten gaan. Het lijkt me toch dat er wel een paar leuke jonge kerels zouden moeten zijn die zich willen vergrijpen aan ons rijpere dames.

Helaas zijn de mannen die er 's middags zijn tot mijn grote verbazing er of alleen om te kijken of voor een gangbang. Die laatste lijkt gaande te zijn in de ander ruimte. In het midden staat of ligt een vrouw. Dat kan ik niet goed zien door de twintig mannen die zich om haar heen staan te verdringen. Overal op haar lichaam zie ik de handen van de mannen glijden. Ze geniet er met volle teugen van. 

De ene na de andere man wordt, tot mijn grote verbazing, afgewerkt zonder dat daar een condoom aan te pas komt. Ik vind dat echt heel bizar. Waarom zou je geen voorzorgsmaatregelen nemen? Zeker als je met zoveel mannen seks hebt. Maar goed, ieder zo zijn ding. De Nederlandse vrouw vertelt me dat ze niet van de vrouwen is, maar het wel leuk vindt om zo af en toe met een vrouw te zoenen en te friemelen.

Lekker friemelen

Ze zegt tegen me dat ze me wel leuk vindt en vraagt of ik het oké vind als ze wat aan me gaat friemelen. Daar heb ik zeker geen bezwaar tegen. Ze komt voor me zitten en we zoenen. We proberen nog de man naast ons in het bubbelbad te verleiden, maar hij is hier alleen maar om te kijken. Dat is natuurlijk ook helemaal prima. Misschien vind ik het hier eigenlijk nog wel leuker om met een vrouw te friemelen dan met een man.

Die zijn lekker zacht en wat meer ‘procesgericht’ in plaats van ‘doelgericht’ zoals de meeste mannen. Als haar man weer terug is van het stoombad praat ze hem bij. Ze zegt dat ze ook van piemels houdt en begint de piemel van Wouter te strelen en met hem te friemelen. Ze vertelt haar man dat ik ook van het friemelen ben. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Terwijl ik op bank van de jacuzzi zit, komt hij tegenover me staan en begint lekker te friemelen, zonder verder plichtplegingen. Heerlijk!

Rechts naast me zit een alleengaande man. De vrouw van het stel tegenover ons komt poolshoogte nemen. Meteen komt er een andere alleengaande man tegenover haar staan. Beide heren beginnen aan haar te friemelen. Ik zie handen over alle lichamen glijden. Af en toe voel ik een verdwaalde hand over mijn lichaam glijden. Ik kijk het nog heel even aan en besluit dan dat het tijd is om het bubbelbad te verlaten.

Scandinavisch stel

Nog maar even het vocht aanvullen. Het is behoorlijk heet in de ruimte waar de jacuzzi staat. Na het drankje te hebben gedornken, gaan we een rondje lopen. In de ruimte naast de bar is een kleine ruimte waar verschillende bedden naast elkaar staan. Alle bedden zijn bezet. Ook op het bed achter de tralies zijn twee stellen bezig. We staan te kijken en vallen niet veel later te prooi aan een, ik denk, Scandinavisch stel. Zij is een hele mooie vrouw en hij een man. Ik zie hoe ze naar ons staan te kijken.

Ik lach naar haar. Blijkbaar is dat de cue voor haar om haar hand over mijn lichaam te laten glijden. Haar handen vinden mijn borsten. Ze buigt haar hoofd naar het mijne en onze tongen raken in elkaar verstrengeld. Ze kan heerlijk zoenen. Mijn handen glijden over haar lichaam. Dan voel ik de hand van de man over mijn lichaam glijden. Inmiddels zit de vrouw op haar knieën voor Wouter en ze heeft zijn pik in haar mond. Ze pijpt hem alsof het een lieve lust is.

Omdat ik de man weinig aandacht geef, biedt hij zijn vrouw maar zijn penis aan. Om en om pijpt de vrouw de twee penissen. De man van een ander stel legt zijn pik op de schouder van de vrouw in de hoop dat zij hem ook wil pijpen. Tevergeefs. Aangezien Wouter een half Kamagra pilletje op heeft, lukt het hem heel goed om stijf te blijven. Alleen het klaarkomen gaat dan een stuk moeilijker. Onverrichter zaken gaat het stel op zoek naar hun volgende avontuur. Net als wij.

Nog eentje dan

Wij vervolgen onze weg naar het bubbelbad aan de stellen zijde. Nog een laatste plons in het water en dan is het welletjes geweest. Wouter friemelt nog een laatste keer die dag met een Duitse vrouw. De man ziet zijn kans schoon en voorzichtig zet hij zijn been tegen het mijne. Ik negeer hem. Niet mijn type. Dan voel ik zijn hand op mijn been. Ik pak zijn hand en haal die van mijn been af. De man begrijpt de hint.

Terwijl zijn vrouw Wouter zoent en aftrekt, richt hij zijn volle aandacht maar op het vingeren van zijn vrouw. Tijd om te douchen en het zwembad te verlaten. Nog een laatste keer lopen we via het alleengaande mannen deel richting de lockers. Het is inmiddels alweer een aantal uur later. Er is heel veel vers vlees binnengekomen. Waaronder een aantal leuke jonge mannen. Ik blijf nog even kijken bij een vrouw die omringt door drie mannen op het bed ligt en ligt bij te komen.

Even later maakt ze zich weer op voor een volgende ronde en berijdt met veel geluid vakkundig een man. De man ligt stoïcijns rond te kijken, terwijl zij zo te horen volop geniet van zijn penis. Nog een paar laatste steken en ze komt onder luid geroep klaar. Hoog tijd om de dierentuin te verlaten en terug te keren naar ons appartement. Wanneer we naar buiten lopen schijnt de zon weer. Hopelijk blijft dat de rest van de week zo.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.