Zotte zondag

Gepubliceerd op 8 juli 2024 om 18:41

Na mijn geslaagde massage van afgelopen vrijdag was het vandaag dan eindelijk de beurt aan Wouter.  Al een aantal dagen probeerde we een massage te boeken bij Annie, maar Annie was niet zo makkelijk te strikken. Bij Annie kun je namelijk alleen op de dag zelf een massage boeken. Vandaag om 11.30 uur heeft Annie een gaatje vrij. Via WhatsApp krijg ik de instructies hoe we bij haar kunnen komen.

Weliswaar in het Frans, wat net als veel andere Fransozen spreekt ‘ons’ Annie geen woord Engels. Naast de instructie hoe we bij haar moeten komen, heeft Annie vooraf een menukaart gestuurd. Op basis van de foto hadden we al ingeschat dat Annie een beetje ondeugend zou zijn. Geheel volgens verwachting biedt Annie een massage aan met happy end. Dit kan voor zestig euro met de hand of voor tachtig euro oraal met condoom. Wouter kiest voor het eerste.

Als we aanbellen bij Annie en Annie hoort een vrouwenstem wordt ze een beetje zenuwachtig. In het Frans zegt ze dat ze alleen mannen masseert. Ik probeer in het Engels en zo goed mogelijk in het Frans aan te geven dat ik alleen Wouter kom brengen en daarna weer wegga. Annie begrijpt het niet helemaal, maar laat ons wel binnen in haar appartement. Wanneer we het appartement binnenlopen, zie ik dat een kamer volledig is ingericht voor haar massages. Het ziet er mooi uit.

Ik open Google Translate en laat zien wat ik haar wil zeggen. Annie begrijpt me nu wel. Ze zegt dat ze me appt als ze klaar is met Wouter, zodat ik hem weer kan ophalen. Een klein uurtje later belt Wouter me dat hij opgehaald kan worden. De massage was prima voor een keer, maar niet perse voor herhaling vatbaar. We vetrekken naar ons appartement om ons klaar te maken voor weer een middagje schuimhappen in Le Glamour.

Aangezien het vandaag zondag is, zal er door de security gecontroleerd worden op drugs en andere verboden zaken. Als we binnenkomen, zien we inderdaad twee security guards staan. Alles wordt gecontroleerd. Om te voorkomen dat de Kamagra in beslag wordt genomen, neemt Wouter deze bij de kassa alvast in. Als onze spullen zijn gecontroleerd, lopen we naar binnen. Onderweg komen we een man tegen die door de security guard naar buiten wordt begeleid.

Later blijkt dat hij een paar flesjes GHB bij zich had. De guards hebben gedurende de middag een handje vol drugs in beslag genomen. Als we verder doorlopen, zien we dat het vandaag erg druk is in de club. Eigenlijk is dat elk weekend vaste prik. Dan komen de Franse hier een weekend feesten en genieten. Vandaag hebben we geen matras geboekt aangezien we er eigenlijk geen gebruik van maken.

Om ons bankpasje en ons geld bij ons te kunnen houden, hebben we een houder gekocht die je om je nek kunt hangen. Al meteen bij binnenkomst zien we een aantal bekenden die we eerder die week hebben ontmoet. Er zijn wederom best wel wat Nederlanders in de club. Die zoeken elkaar toch steeds op. Ook het Belgisch stel dat we vorig jaar hier hebben ontmoet, is er. Het zijn hele leuke mensen met wie we een hele leuke klik hebben.

We drinken en kletsen eerst wat en gaan vervolgens samen het schuim in. Het is erg druk in het schuim en we besluiten achterin te gaan staan. Het schuim is vandaag gelukkig minder hoog dan de vorige keer. We dansen lekker op de maat van de muziek. In het schuim wordt je regelmatig door voorbijgangers betast. Ik vind het heerlijk om lekker te dansen en dat er ondertussen aan je gefriemeld wordt. Op een niet-ordinaire manier wel te verstaan.

Dat vinden onze Zuiderburen ook. Met zijn drieën vermaken we onszelf al teasend prima in het schuim. Heerlijk! De vrouw van het stel heeft schuim in haar ogen gekregen en gaat haar ogen uitspoelen onder de douche. Ondertussen is Wouter ook lekker aan het friemelen in het schuim. Hij laat zichzelf betasten door de aanwezige vrouwen en in ruil daarvoor zie ik hem een aantal vrouwen fanatiek vingeren.

Dan valt ons oog op het Australische stel dat we eerder die week hebben ontmoet. We gaan hen gedag zeggen. Dat ontaard binnen no-time in een heerlijke vrijpartij voor ons beiden. Wouter gaat aan de slag met Claire, de vrouw van het stel. De man van het stel, Andrew, kan heerlijk zoenen. En eerlijk is eerlijk ook fantastisch vingeren. Normaal gesproken is dat niet per se mijn ding, maar bij hem kom ik keer op keer op mijn G-spot klaar.

Aangezien hij muzikant is, grappen we over het feit dat we het gek vinden dat mensen niet op de maat van de muziek kunnen dansen. Hij heeft daar geen last van, zo blijkt als hij mij op de maat van de muziek vingert. We verplaatsen ons naar een plek waar het schuim minder hoog komt en daar voel ik hoe zijn pik lekker diep bij me naar binnendringt. Eerst neemt hij me op zijn hondjes en vervolgens wederom in mijn favoriete positie: staand met onze gezichten naar elkaar toe.

Dat vind ik het lekkerste standje, omdat je dan ondertussen kunt zoenen, de pik in een goede hoek staat en elkaars lichaam kunt betasten. Love it! Als onze paringsdans ten einde is, ga ik een drankje drinken aan de bar. Daar valt mijn ook op het Belgische stel. Ze staan een stukje verderop een drankje te drinken. Ik ga bij hen staan. Als onze drankjes op zijn, stellen ze voor om naar het zwembad te gaan. Ik ga met hen mee.

We dansen body2body met onze borsten tegen elkaar op de maat van de muziek en zoenen ondertussen. De man van het stel kan dit wel waarderen en kijkt met een grote glimlach op zijn gezicht naar het schouwspel voor hem. Voornamelijk met zijn tweeën, maar soms ook met zijn drieën dansen we en betasten we elkaars lichaam. Terwijl hij zijn vrouw op zijn hondjes neemt, zoen en vinger ik haar. Ik hoor haar kreunen. Wat kan het leven soms toch heerlijk (eenvoudig) zijn!

Als we op het bankje in het zwembad zitten, zie ik het stel dat we buiten ook al voorbij zagen lopen aan de rand van het zwembad verschijnen. Hij is super gespierd en zongebruind met een piemel waar ik bijna bang van zou worden als hij zijn broek zou laten zakken. Zijn pik is niet alleen lang, maar vooral ontzettend dik, niet normaal. De vrouw is lang, getint en heeft een mooi gezicht. Ze gaat op haar knieën voor hem zitten en probeert zijn pik in haar mond te nemen.

Dat valt nog niet mee gezien het formaat van de pik. De pik wordt slechts half hard. Dan is het haar beurt om te genieten. Hij haalt de spullen die op de rand bij het zwembad liggen weg en legt zijn vrouw half staand op haar rug tegen het matras achter hen. Hij begint haar te vingeren en haar clit te strelen. De vrouw komt niet veel later squirtend klaar. Het vocht landt niet alleen op de vloer, maar een deel komt in het zwembad terecht op de mensen die vlak voor de rand staan.

Dan helpt hij de vrouw overeind en zet haar op haar knieën op het bed. Hij gaat achter haar staan en brengt zijn half harde pik in haar. Hij lijkt niet keihard te worden, maar volgens mij is dat ook lastig. Als daar het bloed naartoe moet, dan heeft de rest van zijn lichaam bloedarmoede gok ik zo. Dan is de show voorbij. Ze gaan verder. Als ik even later naar de wc ga, zie ik het stel in de ruimte bij de douches staan.

De man of in ieder geval zijn pik heeft meteen de aandacht van twee jonge vrouwen. Een van de jonge vrouwen gaat op haar knieën voor de man zitten en gaat hem pijpen. Ik blijf heel even gefascineerd staan te kijken, maar besluit dan verder te lopen. Terug het schuim in. In het schuim zie ik een oudere vrouw met haar toyboy. De Nederlandse vrouw was er vorig jaar ook. Net als dit jaar ook met haar man. Ze heeft het goed geregeld.

Terwijl haar man op het matras zit, wordt ze lekker door haar toyboy genomen in het schuim. Dat moet ik volgend jaar toch ook echt beter regelen… Een stukje verderop in het schuim zie ik een groepje mannen in een halve cirkel staan. Daar moet vast ook iets gebeuren. Als ik iets naar links ga staan, zie ik een vrouw van rond de dertig op haar knieën in het schuim zitten. Driftig pijpt ze de grote pikken van de drie mannen die voor haar staan.

Een voor een brengt ze hen naar een hoogtepunt. Uiteraard zie ik Wouter er ook bij staan. Ook hij is een van de gelukkigen. Als ik uit het schuim terug loop naar de handdoek, valt mijn oog op het Belgisch stel. Zij wordt op zijn hondjes door hem genomen. Haar hoofd stoot daarbij steeds bijna tegen de paal. Ik vertel haar dat ze voorzichtig moet zijn. Ze stopt waar ze mee bezig was en richt haar aandacht volledig op mij. We dansen en zoenen.

Ze gaat door haar knieën en begint me te likken. Mmm. De man zegt me op de kruk te gaan zitten. Dat is inderdaad makkelijker. Terwijl zij me heerlijk zachtjes beft, stoot hij zijn pik in haar. Dat is een fijne afsluiter van het feestje. Het is inmiddels al tijd om naar huis te gaan. We zeggen de Aussies nog even gedag en gaan terug naar het appartement. Als we ’s avonds lekker hebben gegeten aan de boulevard in de haven van Cap d'Agde besluiten we om nog een klein dansje te doen in de Village.

We drinken een drankje in Le Look, de gaybar. Daar is het altijd gezelliger en is de muziek leuker dan in Melrose. Ook zijn de mensen hier mooier uitgedost dat in de andere testosteron bar. Tot onze verbazing komen we nog een paar bekenden tegen in Le Look die we kennen van de feestjes in Nederland. We sluiten de avond af in Melrose. Ook daar zien we een aantal bekende gezichten. Bij de palen staan vanavond opvallend veel mannen te dansen.

Wanneer we doorlopen zien we dat het de Nederlanders zijn die we eerder op de schuimparty hebben ontmoet. Het is een losse en dolle boel. Iedereen zoent met iedereen en iedereen zit aan elkaar. Links en rechts wordt er gebeft, gepijpt en gevingerd. Heerlijk dat het allemaal zo kan. Ik zie een vrouw op het podium een glas onder haar jurk houden. Vervolgens geeft ze het glas aan de man voor haar. Die drinkt het op. Volgens mij was het geen bier wat er in het glas zat…

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.